2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 09, 2023 12:05 pm

pisto-linas έγραψε:
Παρ Ιουν 09, 2023 11:48 am
Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιουν 09, 2023 11:30 am

Ο Λαρεντζάκης αυτός είναι, ένας μέτριος σουτέρ που όταν έχει όμως ψυχολογία τα βάζει. Το ζήτημα είναι ότι μπορεί να είναι χρήσιμος στην ομάδα όμως πρέπει πρωτίστως να παίζει σκληρή και παθιασμένη άμυνα. Αυτός ξεκινάει την σεζόν δυνατά, κάποια στιγμή νομίζει ότι είναι ένα κράμα Άλεν, Ρέτζι, Τόμπσον και το ρίχνει στην επίθεση, τα νούμερα του φυσιολογικά πέφτουν και αντί να ρίξει το βάρος στην άμυνα το ρίχνει στην επίθεση. Ακόμα και ο Σάσα να μείνει δεν έχουμε πάντως περιθώρια με τους Έλληνες αν δεν θέλουμε να έχουμε πάνω από 6 ξένους εκτός αν πάρουμε κάποιον εκ των Μήτογλου-Κώστα-Ντόρσεϊ. Το πιθανότερο είναι να μείνουν και οι 2.
Πρέπει ο λάρυ του χρόνου να βγει από τη δεύτερη πεντάδα και στη θέση να αποκτηθεί ένας ποιοτικός παίκτης στη περιφέρεια (όχι τίμιος ρολιστας) είτε κόμπο είτε 2/3 και να πάει 11-12ος παίκτης στο ροτεισον?τι πιστεύεις?για εμένα δε πρέπει να είναι όυτε σαν σκέψη να μη γίνει.Το χθεσινό παιχνίδι έδειξε τον δρόμο.
Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι το επίπεδο του για να είναι ο 3ος μας γκαρντ και από τα play-off και μετά είχε υποχωρήσει στο rotation πίσω από Καναάν, Μακκίσικ.
Θεωρητικά οι 3 γκαρντ με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα έπρεπε να ήταν οι Γουόκαπ, Σλούκας (όπως και συμβαίνει), ο Καναάν με τον Μακκίσικ (που όμως παίζει και στο 3) και έπειτα ο Λαρεντζάκης. Να πάρω σαν δεδομένο ότι θα μείνει ο Σλούκας έχουμε ήδη Σλούκα, Γουοκάπ, Μακκίσικ και είτε μείνει ο Κανάαν είτε πάρουμε άλλο θα έχουμε 4 από τους 5 γκαρντ μας ήδη. Ο Λαρεντζάκης για 5ος γκαρντ μια χαρά τίμιος είναι, δεν ξέρω πως θα χωρέσει και άλλο γκαρντ με μεγαλύτερο ρόλο, εκτός αν υποχωρήσει και άλλο ο Μακκίσικ στο ροτέιτον για να αποκτηθεί και άλλος γκαρντ και ο Μακκίσικ να παίζει μόνο στο 3 που σημαίνει όμως ότι δεν θα αποκτηθεί τριάρι για πίσω από τον Παπ, είτε αυτό είναι δυαροτριάρει είτε τριαροτεσσάρι.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Ιουν 09, 2023 12:14 pm

Conan1982 έγραψε:
pisto-linas έγραψε:

Πρέπει ο λάρυ του χρόνου να βγει από τη δεύτερη πεντάδα και στη θέση να αποκτηθεί ένας ποιοτικός παίκτης στη περιφέρεια (όχι τίμιος ρολιστας) είτε κόμπο είτε 2/3 και να πάει 11-12ος παίκτης στο ροτεισον?τι πιστεύεις?για εμένα δε πρέπει να είναι όυτε σαν σκέψη να μη γίνει.Το χθεσινό παιχνίδι έδειξε τον δρόμο.
Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι το επίπεδο του για να είναι ο 3ος μας γκαρντ και από τα play-off και μετά είχε υποχωρήσει στο rotation πίσω από Καναάν, Μακκίσικ.
Θεωρητικά οι 3 γκαρντ με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα έπρεπε να ήταν οι Γουόκαπ, Σλούκας (όπως και συμβαίνει), ο Καναάν με τον Μακκίσικ (που όμως παίζει και στο 3) και έπειτα ο Λαρεντζάκης. Να πάρω σαν δεδομένο ότι θα μείνει ο Σλούκας έχουμε ήδη Σλούκα, Γουοκάπ, Μακκίσικ και είτε μείνει ο Κανάαν είτε πάρουμε άλλο θα έχουμε 4 από τους 5 γκαρντ μας ήδη. Ο Λαρεντζάκης για 5ος γκαρντ μια χαρά τίμιος είναι, δεν ξέρω πως θα χωρέσει και άλλο γκαρντ με μεγαλύτερο ρόλο, εκτός αν υποχωρήσει και άλλο ο Μακκίσικ στο ροτέιτον για να αποκτηθεί και άλλος γκαρντ και ο Μακκίσικ να παίζει μόνο στο 3 που σημαίνει όμως ότι δεν θα αποκτηθεί τριάρι για πίσω από τον Παπ, είτε αυτό είναι δυαροτριάρει είτε τριαροτεσσάρι.
Με παραμονη κάνααν το ανέφερα αυτό το ενδεχόμενο.Δηλαδη να μείνει το γουοκαπ,κάνααν,Παπ στη πρώτη πεντάδα και στη δεύτερη Σλούκας μακισικ μιχαιλουκ η κάτι τέτοιο τέλος πάντων με σαφή υποχώρηση λάρυ στο ροτεισον.Δε γίνεται διαφορετικά δε γίνεται να βασιζόμαστε σε αυτόν ποτέ θα βάλει τα σουτ ερχόμενος σαν πρώτη αλλαγή του Παπ από το πάγκο,πιστεύω να είμαι σαφής.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιουν 09, 2023 12:27 pm

Οι χρόνοι δεν ξέρω απλώς πως θα βγουν φέτος έπαιζαν Γουοκάπ, Παπανικολάου κάπου 25 λεπτά, Σλούκας 23 λεπτά, Μακίσικ 18, Κανάαν κάπου 16 και Λαρεντζάκης κάπου 14,5 λεπτά. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι είτε ο Καναάν είτε αυτός που θα έρθει του χρόνου θα παίζει κανά 20 λεπτο.
Πρέπει να μοιραστούν 120 λεπτά, αν έρθει δυνατό τριάρι θα θέλει να παίζει κανά 20λεπτο στον νερό, θα μειωθούν λίγο τα λεπτά των υπολοίπων βασικών και θα πρέπει να έχουμε:

Καναάν 20 λεπτά
3άρι ξένο 20 λεπτά
Γουόκαπ 22 λεπτα
Σλούκας 23 λεπτά
Παπανικολάου 22 λεπτά
και Μακκίσικ με λοιπούς να μοιράζονται τα 13 λεπτά.

Ξέρω λίγο μπακαλίστικο ακούγεται αλλά για να δείξω ότι δεν είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 09, 2023 12:36 pm

Conan1982 έγραψε:
pisto-linas έγραψε:

Εε ναι στη περιφερεια ή 3αρι θα πάρει ο Ολυμπιακός ή κομπο γκαρντ, δεν γίνεται και τα δυο εκτός αν δεν μεινει ο Κανααν. Δλδ :

Γουοκαπ - Σλουκας
Κανααν - Μακισικ - Λαρε
Οτζελεγιε(πχ) - Παπ

ή

Γουοκαπ - Σλουκας
Κανααν - Λουντμπεργκ(πχ) - Λαρε
Παπ - Μακισικ

Προφανώς ολα θα κριθούν απτο τι θα κανει τελικά ο Βεζενκοφ, αν μεινει θα πάτε για κομπο γκαρντ ή 3/2αρι (ανάλογα και τις επιλογές που υπάρχουν) , αν φύγει θα πάτε για 3/4αρι σίγουρα. Σε κάθε σενάριο ο Λαρε πρεπει να ναι 5ος γκαρντ και ο Λουτζης 6ος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Ιουν 09, 2023 12:50 pm

Ε τότε ας μείνουμε με Λαρεντζάκη και Πίτερς και να αλλάξουμε μπολο με μιλουτινοφ.Μια χαρά σαφή αναβάθμιση στη δεύτερη πεντάδα.Βεβαια θα περιμένουμε πάλι ο Σλούκας να έχει 15 πόντους μ.ο και 6-7 ασίστ χωρίς να κάνει λάθη.Και αν δεν τα κάνει αυτά να λέμε ότι σέρνεται και είναι τραγικός.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 09, 2023 1:04 pm

Εγω στο καλο σεναριο στο οποιο μενουν Βεζε και Σλου θα προτιμουσα ο 7ος ξενος να ειναι 3αρο2αρο για να εχει κανονικες βοηθειες ο Παπ και να μη μπαινουμε σε αλχημειες.......προτιμω αυτο το σεναριο παρα ενα κομπο.....

Ουοκαπ-Σλου-Λουτζης
Κααναν ή ο αντικαταστατης του--Σακ--Λαρι
Παπ-Μεταγραφη.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Ιουν 09, 2023 1:05 pm

assistant77 έγραψε:
Εγω στο καλο σεναριο στο οποιο μενουν Βεζε και Σλου θα προτιμουσα ο 7ος ξενος να ειναι 3αρο2αρο για να εχει κανονικες βοηθειες ο Παπ και να μη μπαινουμε σε αλχημειες.......προτιμω αυτο το σεναριο παρα ενα κομπο.....

Ουοκαπ-Σλου-Λουτζης
Παπ-Μεταγραφη.
Αν δεν μεινει ο Σάσα όμως?

Οκκ ότι δεν θες κομπο αλλα είδες χθες τι γίνεται αν χτυπήσει ενας εκ των Γουοκαπ ή Σλουκα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 09, 2023 1:41 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 09, 2023 1:05 pm
assistant77 έγραψε:

Ουοκαπ-Σλου-Λουτζης
Παπ-Μεταγραφη.
Αν δεν μεινει ο Σάσα όμως?

Οκκ ότι δεν θες κομπο αλλα είδες χθες τι γίνεται αν χτυπήσει ενας εκ των Γουοκαπ ή Σλουκα.
Aν δε μεινει ο Σασα ο 7ος ξενος θα παει στους ψηλους γιατι δεν υπαρχει Ελληνας που να μπαινει 12αδα ευρωλιγκας........

Ο Σλουκας ελειψε και σε αλλα παιχνιδια στη σαιζον και δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα........εχθες ελειψαν παραλληλα και οι Κααναν,Ουοκαπ + οτι εχεις Λαρε-Σακ ΄΄αδειους΄΄ στο τελειωμα της χρονιας......δεν ειναι ο κανονας αυτος,εξαιρεση ηταν το χθεσινο ματς.....

Μιλαω παντα για ροστερ για την ευρωλιγκα.........οπως ξερουν ειδικα οι πιο παλιοι δεν μου πολυκαιγεται καρφι για την εγχωρια ζουγκλα........η μονη μου εγνοια στα ελληνικα ειναι να ειμαστε σοβαροι για να μη βρουν την ευκαιρια να αναλαβουν δραση οι ΄΄επιστημονες΄΄........

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιουν 09, 2023 2:28 pm

Του χρόνου θα έχουμε Σλούκα-Παπ-McKissic στα 33 και Canaan, αν μείνει, στα 32. Επειδή λογικά θα προκύπτουν και τραυματισμοί (φέτος ήμασταν πιο τυχεροί σε σχέση με άλλες χρονιές στο κομμάτι αυτό) και ο Σλούκας πρωτίστως και ο Παπ δευτερευόντως έχουν μια μικρή ευπάθεια, όπως τα είδα και χτες τα πράγματα νομίζω θα είναι αρκετά επικίνδυνο να πάμε πάλι με 11ο και 12ο παίκτη τον Λαρεντζάκη και τον Λούντζη. Και οι δύο δεν χωράνε. Χρειάζεται μια αναβάθμιση εκεί με ένα combo guard, έστω και φτηνό. Ο Λαρεντζάκης είδαμε ότι είναι με τα φεγγάρια του και με απόδοση που συνήθως πέφτει κατακόρυφα μετά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, και ο Λούντζης δεν μπορεί να παίξει στον άσσο, έχει αρκετό άγχος και είναι περισσότερο κουβαλητής παρά δημιουργός. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ακόμα παίκτη που να παίζει στον άσσο. Από τους δύο αυτούς βέβαια θα προτιμούσα να μείνει ο Λαρεντζάκης, αρκεί να μην ζητήσει αύξηση και να συμβιβαστεί με έναν ρόλο 10 λεπτών χωρίς να κάνει τόσες ταρζανιές.

Συμφωνώ ότι ίσως ήταν εξαίρεση το χτεσινό ματς μάλλον, αλλά καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδορογύρευε. Αν χάσεις κάποιον εκ των Walkup-Σλούκα για πάνω από 3-4 εβδομάδες μέσα στην σεζόν θα πρέπει να έχεις έτοιμη μια αξιόπιστη εσωτερική λύση.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Ιουν 09, 2023 2:34 pm

kojito έγραψε:
Του χρόνου θα έχουμε Σλούκα-Παπ-McKissic στα 33 και Canaan, αν μείνει, στα 32. Επειδή λογικά θα προκύπτουν και τραυματισμοί (φέτος ήμασταν πιο τυχεροί σε σχέση με άλλες χρονιές στο κομμάτι αυτό) και ο Σλούκας πρωτίστως και ο Παπ δευτερευόντως έχουν μια μικρή ευπάθεια, όπως τα είδα και χτες τα πράγματα νομίζω θα είναι αρκετά επικίνδυνο να πάμε πάλι με 11ο και 12ο παίκτη τον Λαρεντζάκη και τον Λούντζη. Και οι δύο δεν χωράνε. Χρειάζεται μια αναβάθμιση εκεί με ένα combo guard, έστω και φτηνό. Ο Λαρεντζάκης είδαμε ότι είναι με τα φεγγάρια του και με απόδοση που συνήθως πέφτει κατακόρυφα μετά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, και ο Λούντζης δεν μπορεί να παίξει στον άσσο, έχει αρκετό άγχος και είναι περισσότερο κουβαλητής παρά δημιουργός. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ακόμα παίκτη που να παίζει στον άσσο. Από τους δύο αυτούς βέβαια θα προτιμούσα να μείνει ο Λαρεντζάκης, αρκεί να μην ζητήσει αύξηση και να συμβιβαστεί με έναν ρόλο 10 λεπτών χωρίς να κάνει τόσες ταρζανιές.

Συμφωνώ ότι ίσως ήταν εξαίρεση το χτεσινό ματς μάλλον, αλλά καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδορογύρευε. Αν χάσεις κάποιον εκ των Walkup-Σλούκα για πάνω από 3-4 εβδομάδες μέσα στην σεζόν θα πρέπει να έχεις έτοιμη μια αξιόπιστη εσωτερική λύση.
Αν χάσεις παιχτη για 3-4 εβδομάδες πας και αγοράζεις κάποιον άλλον. Δεν είστε ρεαλ με 30 εκατ μπατζετ να φτιαχνετε ροστερ τοσο βαθύ που θα είναι οκ ακόμα και αν χαθεί τελείως ενας παιχτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 09, 2023 2:52 pm

Εγω δεν τον μπορω αλλο τον λαρε ειλικρινα...κυριολεκτικα μας χανει μονος του οσα ματς παιζει και δεν ειναι σε φορμα..αν πρεπει να μεινει λογω διαβατηριου πρεπει να παρει την θεση του λουντζη στο ροτεισον αν θελουμε να δουμε προκοπη.
Οπως γραφτηκε και πανω παιζει καποια ματς πολυ καλα και μετα την βλεπει ο τζορνταν,αμυνα παιζει μια στο τοσο και τα λαθη που κανει ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Παρ Ιουν 09, 2023 3:01 pm

JohnnyPao έγραψε:
kojito έγραψε:

Αν χάσεις παιχτη για 3-4 εβδομάδες πας και αγοράζεις κάποιον άλλον. Δεν είστε ρεαλ με 30 εκατ μπατζετ να φτιαχνετε ροστερ τοσο βαθύ που θα είναι οκ ακόμα και αν χαθεί τελείως ενας παιχτης.
Δεν γίνεται να πάρεις παίχτη για μερικές εβδομάδες. Ή θα περάσει ένας μήνας να προσαρμοστεί, ή θα καταλήξουμε σε παίχτες δεύτερης διαλογής τύπου Γουότερς, Τσέρι κτλ. που θα είναι ό,τι θα έχει περισσέψει τέτοια εποχή και δεν τους λες και καλύτερους από Λούντζη-Λάρι.

Δεν λέω να φτιάξουμε τόσο βαθύ ρόστερ. Απλά προτιμώ ο σχεδιασμός το καλοκαίρι να γίνει με γνώμονα ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν δημιουργό (έστω σαν 11ο-12ο παίκτη) και οι επιλογές στην αγορά είναι περισσότερες.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Ιουν 09, 2023 3:16 pm

Αναλόγως το τι θα γίνει με τους Έλληνες του χρόνου και το τι περιθώρια θα υπάρχουν ίσως να ταν πιο λογικό να μείνει ο Λούντζης για 11ος-12ος και να αποδεσμευτεί ο Λαρεντζάκης αν δεν θέλει τέτοιο ρόλο. Ο Λούντζης και συμβιβασμένος φαίνεται με τη θέση του και είναι νομίζω και 5 χρόνια μικρότερος, οπότε έχει και περιθώρια εξέλιξης.

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν ότι δεν θα ξεμένουμε από Έλληνες έτσι.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Ιουν 09, 2023 4:21 pm

kojito έγραψε:
Παρ Ιουν 09, 2023 3:01 pm
JohnnyPao έγραψε:

Δεν γίνεται να πάρεις παίχτη για μερικές εβδομάδες. Ή θα περάσει ένας μήνας να προσαρμοστεί, ή θα καταλήξουμε σε παίχτες δεύτερης διαλογής τύπου Γουότερς, Τσέρι κτλ. που θα είναι ό,τι θα έχει περισσέψει τέτοια εποχή και δεν τους λες και καλύτερους από Λούντζη-Λάρι.

Δεν λέω να φτιάξουμε τόσο βαθύ ρόστερ. Απλά προτιμώ ο σχεδιασμός το καλοκαίρι να γίνει με γνώμονα ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν δημιουργό (έστω σαν 11ο-12ο παίκτη) και οι επιλογές στην αγορά είναι περισσότερες.
Ο Jared Harper της Βαλενθια πως σου φαίνεται για αντι-Canaan? Εχει το υπερ του ότι παίζει και στο 1, σε περίπτωση τραυματισμού του Σλουκα ή του Γουοκαπ. Και Canaan και Harper μου φαίνεται λίγο δύσκολο λόγω μεγέθους, ο αλλος που θα μου άρεσε από Βαλενθια για εσάς είναι ο Chris Jones.

Πχ :
Walkup - Sloukas - Lountzis
Harper - McKissic - Larentzakis
Nunally - Papanikolaou
Vezenkov - Cornelie
Fall - Milutinov - Black

Κι αν δεν μεινει ο Σάσα τα πράγματα είναι απλά, αντι Black τον Τανουλη και αντι του Βεζενκοφ ενα ξενο 4αρι (εκει μπορεί να μείνουν λεφτα και για καλύτερο μπακαπ 4αρι). Άλλη επιλογή είναι :

Walkup - Jones - Lountzis
Sloukas - Canaan - Larentzakis
Papanikolaou - McKissic
Vezenkov/Ξένος - Webb
Fall - Milutinov - Black/Tanoulis

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Παρ Ιουν 09, 2023 4:29 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 09, 2023 4:21 pm

Ο Jared Harper της Βαλενθια πως σου φαίνεται για αντι-Canaan? Εχει το υπερ του ότι παίζει και στο 1, σε περίπτωση τραυματισμού του Σλουκα ή του Γουοκαπ. Και Canaan και Harper μου φαίνεται λίγο δύσκολο λόγω μεγέθους, ο αλλος που θα μου άρεσε από Βαλενθια για εσάς είναι ο Chris Jones.

Πχ :
Walkup - Sloukas - Lountzis
Harper - McKissic - Larentzakis
Nunally - Papanikolaou
Vezenkov - Cornelie
Fall - Milutinov - Black
Δεν τον έχω δει πολύ τον Harper είναι η αλήθεια. Επιθετικά φαίνεται καλός και με ατομική φάση, βέβαια στην άμυνα δεν ξέρω λόγω μεγέθους πως θα στεκόταν, με Σλούκα στην ίδια πεντάδα πάντως ίσως είχαμε θέμα απέναντι σε ψηλά και δυνατά guards.

O Jones ναι, αλλά ανανέωσε για 2 ή 3 χρόνια πριν μερικές εβδομάδες και μάλλον είναι απίθανο να έμπαινε ο Ολυμπιακός σε διαδικασία να πληρώσει buy out.

Σε ένα ρόστερ σαν το παραπάνω, μπορείς κάλλιστα να αντικαταστήσεις τον Black με κάποιον Έλληνα (π.χ. Τανούλη ή Κ. Αντετοκούμπο), ειδικά αν το δεύτερο 4αρι μπορεί να παίξει και στο 5 για λίγο. Έτσι κι αλλιώς αν δεν προκύπτουν απουσίες, το τρίτο 5αρι στην Ευρώπη θα παίζει ελάχιστα έως καθόλου αν έχεις Fall και Milutinov. Και αντί του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη παίρνεις ένα δυάρι που να έχει και την ατομική φάση στην επίθεση για να μας ξεκολλάει στο σκορ όταν χρειαστεί.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”