Σλουκας και Harper με τόσο κόσμο στη περιφερεια σας θα χρειάζεται να παίζουν από ελάχιστα έως καθόλου, ταυτόχρονα στο παρκε.kojito έγραψε: ↑Παρ Ιουν 09, 2023 4:29 pmΔεν τον έχω δει πολύ τον Harper είναι η αλήθεια. Επιθετικά φαίνεται καλός και με ατομική φάση, βέβαια στην άμυνα δεν ξέρω λόγω μεγέθους πως θα στεκόταν, με Σλούκα στην ίδια πεντάδα πάντως ίσως είχαμε θέμα απέναντι σε ψηλά και δυνατά guards.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 09, 2023 4:21 pm
Ο Jared Harper της Βαλενθια πως σου φαίνεται για αντι-Canaan? Εχει το υπερ του ότι παίζει και στο 1, σε περίπτωση τραυματισμού του Σλουκα ή του Γουοκαπ. Και Canaan και Harper μου φαίνεται λίγο δύσκολο λόγω μεγέθους, ο αλλος που θα μου άρεσε από Βαλενθια για εσάς είναι ο Chris Jones.
Πχ :
Walkup - Sloukas - Lountzis
Harper - McKissic - Larentzakis
Nunally - Papanikolaou
Vezenkov - Cornelie
Fall - Milutinov - Black
O Jones ναι, αλλά ανανέωσε για 2 ή 3 χρόνια πριν μερικές εβδομάδες και μάλλον είναι απίθανο να έμπαινε ο Ολυμπιακός σε διαδικασία να πληρώσει buy out.
Σε ένα ρόστερ σαν το παραπάνω, μπορείς κάλλιστα να αντικαταστήσεις τον Black με κάποιον Έλληνα (π.χ. Τανούλη ή Κ. Αντετοκούμπο), ειδικά αν το δεύτερο 4αρι μπορεί να παίξει και στο 5 για λίγο. Έτσι κι αλλιώς αν δεν προκύπτουν απουσίες, το τρίτο 5αρι στην Ευρώπη θα παίζει ελάχιστα έως καθόλου αν έχεις Fall και Milutinov. Και αντί του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη παίρνεις ένα δυάρι που να έχει και την ατομική φάση στην επίθεση για να μας ξεκολλάει στο σκορ όταν χρειαστεί.
Σωστός γενικα, πάντως ο Harper και ο Nunally είναι παιχτες που μπορούν να σε ξεκολλήσουν επιθετικα με μια ατομική ενέργεια.