ειναι παλιοχαρακτηρας ο αταμαν λεμεHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 10, 2023 12:34 am
Γραφεις οτιολοι λενε οτι ειναι τσακωμενος με τους παντες .
βγαινει καπνιζει τα πινει ζαμαν φου

Συντονιστής: Captains
ειναι παλιοχαρακτηρας ο αταμαν λεμεHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 10, 2023 12:34 am
Τα ίδια μας έλεγες και για το Μπέικον και πήγε καλά αυτό.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 10, 2023 7:59 amειναι παλιοχαρακτηρας ο αταμαν λεμεHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 10, 2023 12:34 am
βγαινει καπνιζει τα πινει ζαμαν φου![]()
Νομιζω πως αυτή πρέπει να είναι η βάση κάθε συζήτησης μας σε αυτό το τοπικ, δηλαδή όσον αφορά τα μεταγραφικά του παο. Ο Αταμαν δεν πρόκειται να φτιαξει μια ομαδα με σταρουμπες μονο, παιζει μπασκετ ισορροπίας και καλά κάνει. Και για αυτο το μπάσκετ, παιχτες σαν τον Ελαιζα Μπραιαντ ειναι απαραίτητοι, προσωπικά θα εκανα την υπέρβαση για τον συγκεκριμένο σίγουρα! Αφού δεν παίζει Μπραιαντ, ας κρατήσουμε στο 3 τον Πονιτκα, θελουμε και τέτοιους ναι, άλλωστε Σιλντς και Ναναλι μαλλον μένουν στις ομάδες τους οποτε δεν μένουν και πολλές επιλογές.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 10, 2023 11:03 am
Για ένα δεν έχω αμφιβολία: η στελέχωση της ομάδας θα είναι πολύ καλή, με σωστό μίγμα εργατών-σταρ, όπως έκανε όπου πήγε, καμία σχέση με τις ασχετίλες περί "ομάδας που θα κερδίζει από την επίθεση" που γράφτηκαν. Μέσα στο παιχνίδι έχει ελάχιστη επιρροή, αλλά από ρόστερ σκίζει και καταφέρνει και πείθει και ντελικάτους παίκτες να γίνουν χαμάληδες. Ελπίζω να μην έχει επιρροή από τη διοίκηση στο ποιους παίκτες θα πάρει και το κακό τρέχον στάτους της ομάδας να μην σημάνει ότι οι υπεραξίες που θα πρέπει να πληρώσουμε θα περιορίσουν δραστικά τις επιλογές. Επίσης στα θετικά ότι, όπως και ο Ίβκοβιτς, είναι πολύ επιλεκτικός στο τι χαρακτήρες θα πάρει στην ομάδα, το έχει πει πολλάκις, εξετάζει μέχρι και το τι ανατροφή είχαν, επισκέπτεται τις οικογένειές τους, αναμένω καλό ρόστερ, καλές σχέσεις, καλό δέσιμο, ενδεχομένως χαλαρή προετοιμασία κι όχι τρομερό ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει υπομονή (και λογικά θα υπάρχει, ειδικά από τη διοίκηση). Δε θα βαρεθούμε, αυτό είναι το σίγουρο.
Θα στενοχωρηθώ να φύγει παίκτης τέτοιας ποιότητας (και σε τόσο χαμηλή τιμη), αλλά έχει λογική αυτό που λες. Το θέμα είναι πως έχει συμβόλαιο, δεν ξέρω αν μπορεί να καλύψει κάτι τέτοιο η Ζαλγκίρις.Επίσης για μπακαπ 2αρι δεν θέλω με τιποτα τον Γκριγκονις, είναι φουλ μπασκετικός ο τύπος αλλα ειναι ταυτόχρονα και ο ορισμός της σοφτιλας. Χίλιες φορές τον Ματ Τομας, δεν υπάρχουν πλέον καθαροαιμοι σουτερ και τους λίγους που υπάρχουν δεν τους αφήνεις, ειδικά όταν το παλεύουν και στην αμυνα. Για βασικο 2αρι εννοείται αναμένω εναν εκ των Παντερ ή Ντορσει.
,Στο 4 επίσης εμπιστεύομαι οτι κάτι θα βρούμε, δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο
Αυτό ακριβώς. Και ειδικά γι αυτές τις θέσεις πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Δεν αμφιβάλλω ότι έχουμε κινηθεί ήδη (σαφές πλεονέκτημα ότι έχουμε κόουτς από τόσο νωρίς), το θέμα είναι ότι μάλλον όσων τοπ χτυπάμε τις πόρτες δεν έχουν και πολλή όρεξη να μας απαντήσουν πριν δουν τις άλλες επιλογές τους και λογικό είναι. Αν είμαι ο Λεσόρτ κι έχω κάνει τη σαιζόν της χρονιάς μου, γιατί να δεσμευθώ στον Παναθηναϊκό όταν μπορεί να μου κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα ή η Μακάμπι; Και υπεραξία που πληρώνουμε πάλι να περιμένουμε θα πρέπει.Ολο το ζουμί ειναι τι θα γίνει στον ασο και στο 5.
Δεν παίζει στο 3 ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Από οποία πλευρά και να το δεις. Δε μιλάμε για τα 5 λεπτά που μπορεί να χρειαστεί να δώσει κάποιος εκεί. Η θέση θέλει γερό κορμί, να μη σπρώχνεται ευκολα από τους αντίστοιχους παίκτες της άλλης ομάδας και να μπορεί να χτυπήσει και κάποια mismatch μπροστά.Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 10, 2023 8:18 pmΣτο 3 ο Παντερ ή ο Γκριγκονις Και στο 2 ο Ντορσει. Αυτό που εχω πει γενικά είναι παίχτες που χρειάζονται την μπάλα στα χέρια και of ball παίχτες. Ο Παντερ θέλει μπάλα στα χέρια, ο Βιλντοζα θέλει μπάλα στα χέρια, ο Γκριγκονις και θέλει αλλά μπορεί και χωρίς, το ίδιο και ο Ντορσει.