2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 11, 2023 1:54 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 11, 2023 1:05 pm
Όσο και σχετικά περίεργο χαραχτήρα να έχει ο Dorsey αμα έρθει με κλειστό 3ετες (χωρίς Nba out και τέτοια) τον φέρνεις χθες. Ο Λαρε πηρε τις ευκαιρίες του και δεν βοήθησε ,εδώ και μήνες είναι και αρνητικός με νεύρα και τραγικά σουτ. Δεν ξέρω αν φύγει ο Βεζε αλλά και να κάτσει ακόμα η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ παίκτη-παίκτες με Προσωπικότητα. Σλουκας εννοείται να μείνει αλλά έχει αποδείξει πως στα πολύ δύσκολα τρέμουν τα χέρια του.

Μιλου Μεταγραφαρα αν όντως γίνει.

Φέρτε και έναν ΣΕΡΒΟ ρε παιδιαααα!!!!
Το τρέμουν τα χέρια για τον Σλουκα πάει;
Οιμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μου

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 11, 2023 1:59 pm

Ο Σλούκας είναι ψυχάρα ρε μην λέμε ότι θέλουμε! Ο Ντόρσει όποτε τον βλέπω σε κρίσιμα chokeαρει.

3
3 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 11, 2023 2:00 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 11, 2023 1:05 pm
Όσο και σχετικά περίεργο χαραχτήρα να έχει ο Dorsey αμα έρθει με κλειστό 3ετες (χωρίς Nba out και τέτοια) τον φέρνεις χθες. Ο Λαρε πηρε τις ευκαιρίες του και δεν βοήθησε ,εδώ και μήνες είναι και αρνητικός με νεύρα και τραγικά σουτ. Δεν ξέρω αν φύγει ο Βεζε αλλά και να κάτσει ακόμα η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ παίκτη-παίκτες με Προσωπικότητα. Σλουκας εννοείται να μείνει αλλά έχει αποδείξει πως στα πολύ δύσκολα τρέμουν τα χέρια του.

Μιλου Μεταγραφαρα αν όντως γίνει.

Φέρτε και έναν ΣΕΡΒΟ ρε παιδιαααα!!!!
Kι ο Ιτουδης κλειστο δυομισαετες του εκανε του Ταιλερ και τωρα που ο λεγαμενος αρχισε τις παλαβομαρες του θα βαλουν βαθεια το χερι στην τσεπη για να τον ξεφορτωθουν...........κι αντε στη Φενερ ΄΄λεφτα υπαρχουν΄΄,εμας μας παιρνει για τετοια γουστα;;;;;;;;;
Για τα τρεμαμενα χερια του Σλουκα ΄΄ουδεν σχολιον.........΄΄

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιουν 11, 2023 2:34 pm

ευτυχως που τρεμαν τα χερια του σλουκα με την φενερ γιατι δεν θα ειχαμε παει φ4 :lol:

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 11, 2023 2:36 pm

Λαρεντζάκης ως Έλληνας και δοκιμασμένος στην ευρωλίγκα (με επιτυχία, θα πω εγώ) δεν φεύγει με την καμία, ούτε πάει δανεικός.
Το μόνο που θέλει αυτό το παιδί είναι "χαλινάρι" και να σταθεροποιηθεί, ώστε να παίζει πάντα την ίδια άμυνα που μπορεί να παίξει.
Επιθετικά, να μην εκβιάζει καταστάσεις. Θα υπάρξουν (όπως υπήρξαν) και περίοδοι που θα πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Μην ξεχνάμε ότι έχει κάνει τεράστιο step up.

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 11, 2023 2:40 pm

lefpan έγραψε:
Λαρεντζάκης ως Έλληνας και δοκιμασμένος στην ευρωλίγκα (με επιτυχία, θα πω εγώ) δεν φεύγει με την καμία, ούτε πάει δανεικός.
Το μόνο που θέλει αυτό το παιδί είναι "χαλινάρι" και να σταθεροποιηθεί, ώστε να παίζει πάντα την ίδια άμυνα που μπορεί να παίξει.
Επιθετικά, να μην εκβιάζει καταστάσεις. Θα υπάρξουν (όπως υπήρξαν) και περίοδοι που θα πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
καλα νταξει 30 χρονων ειναι ο λαρη δεν προκειται να αλλαξει ολα αυτα ουτε με θαυμα!

παντως εριξα μια ματια στα ροστερ στις προηγουμενες σελιδες και το μονο που εχω να πω ευτυχως φτιαχνει ο μπαρτζωκας τα ροστερ και οχι εμεις :lol:

4
1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 11, 2023 11:16 pm

στα 31 ειναι που μεστωνει το μοντελο λαρυ

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Ιουν 12, 2023 3:07 am

lefpan έγραψε:
Ασυζητητί, ο κοντρολαρισμένος Λαρεντζάκης είναι παίκτης Euroleague.

Υ.Γ.
Χαλινάρι; για μουλάρι τον πέρασες; :lol:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Δευ Ιουν 12, 2023 1:53 pm

Ας βαλω κανα ΝΒΑ να παει καλα η μεταγραφικη σεζον

Λοιπον τους δινουμε Βεζε και παιρνουμε απο αυτούς τον παρακατω που μένει ελευθερος :P

https://www.spotrac.com/nba/sacramento- ... les-17840/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 12, 2023 3:58 pm

Απο αρθρο του μεγαλιες βγαινει οτι ο σλουκας για να ανανεωσει θελει η να παιζει στην πρωτη 5δα η η δευτερη 5δα να ανεβει σε ποιοτητα.. Δεν εχει και αδικο που γκρινιαζει εδω που τα λεμε,παιζει τωρα με τον λαρετζακη τον πιτερς και τον μπολομποι..
απο την αλλη ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που θα αποχωρισει,αν και τον στηριζω αποταν ειχε πρωτοερθει στο ολυμπιακο αυτη η κινηση αν γινει θα με ξενερωσει πολυ..

Απο την αλλη αμεσως αμεσως θα χει τον μιλου στην δευτερη 5δα.. Αν ερθει και ενα 4-3ρι της προκοπης δεν βλεπω τον λογο να χει παραπονο..Δεν πιστευω παντως οτι θα μπει στην αρχικη 5δα γιατι εκει θα χαλασει ολο το μπλοκακι του μπαρτζωκα..

0
sardanapalos
Reactions:

Δευ Ιουν 12, 2023 4:17 pm

shaq7 έγραψε:
Απο αρθρο του μεγαλιες βγαινει οτι ο σλουκας για να ανανεωσει θελει η να παιζει στην πρωτη 5δα η η δευτερη 5δα να ανεβει σε ποιοτητα.. Δεν εχει και αδικο που γκρινιαζει εδω που τα λεμε,παιζει τωρα με τον λαρετζακη τον πιτερς και τον μπολομποι..
απο την αλλη ελπιζω να μην ειναι αυτος ο λογος που θα αποχωρισει,αν και τον στηριζω αποταν ειχε πρωτοερθει στο ολυμπιακο αυτη η κινηση αν γινει θα με ξενερωσει πολυ..

Απο την αλλη αμεσως αμεσως θα χει τον μιλου στην δευτερη 5δα.. Αν ερθει και ενα 4-3ρι της προκοπης δεν βλεπω τον λογο να χει παραπονο..Δεν πιστευω παντως οτι θα μπει στην αρχικη 5δα γιατι εκει θα χαλασει ολο το μπλοκακι του μπαρτζωκα..
Φαίνεται ότι ο Σλούκας δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ελπίζω κι εγώ να μείνει, γιατί σίγουρα είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης και δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετούς τέτοιους. Αυτό με τον Μιλουτίνοβ σίγουρα ισχύει και θα βοηθήσει, αλλά και στο 2 έως 4 η 2η ομάδα υστερεί σημαντικά σε ποιότητα, δεν είναι δηλαδή θέμα σέντερ για εμένα.

Επίσης θα το πω και ας με φάτε, ο Πίτερς είναι ο καλύτερος της "2ης ομάδας", μετά το Σλούκα(?), γνώμη μου και ρίχτε μου τα θαμπς ντάουν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 12, 2023 5:04 pm

Γενικα ετσι οπως το κανει ο μπαρτζω που βγαζει ολους τους βασικους μαζι αν δεν εισαι η ρεαλ δεν γινεται να εχεις την ιδια ποιοτητα.. Αλλα αν ερθει ενας παικταρας στο 2-3 και ενα τιμιο 4ρι + το μιλου δεν θα ειναι ασχημα.. Σλουκας μακισικ γκουντουριτς/καλινιτς ,ενας αθλητικος στο 4 με σουτ και μιλου. Επιθετικα παντως μονο και απο τον μιλου θα ειναι πολυ καλυτερη η φαση,θα μπορει να παιξει πικ εν ρολ η να του δωσει να ποσταρει.. Τωρα αν δεν παρουμε παλι καποιον στα γκαρντ και παμε παλι με τον λαρετζακη καλα κρασια..

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Δευ Ιουν 12, 2023 5:15 pm

sardanapalos έγραψε:
Δευ Ιουν 12, 2023 4:17 pm
shaq7 έγραψε:

Φαίνεται ότι ο Σλούκας δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ελπίζω κι εγώ να μείνει, γιατί σίγουρα είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης και δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετούς τέτοιους. Αυτό με τον Μιλουτίνοβ σίγουρα ισχύει και θα βοηθήσει, αλλά και στο 2 έως 4 η 2η ομάδα υστερεί σημαντικά σε ποιότητα, δεν είναι δηλαδή θέμα σέντερ για εμένα.

Επίσης θα το πω και ας με φάτε, ο Πίτερς είναι ο καλύτερος της "2ης ομάδας", μετά το Σλούκα(?), γνώμη μου και ρίχτε μου τα θαμπς ντάουν.
Κι ο μακισικ είναι καλύτερος του Πίτερς. Από μπολομποι και Λαρετζακη είναι καλύτερος.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Ιουν 12, 2023 5:17 pm

Μου κάνει λίγο εντύπωση να τον ενοχλεί το πότε πατάει παρκέ. Να πω ο χρόνος να το καταλάβω, το ίδιο και να ζητάει ποιοτική αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι αρκεί κάτι τέτοιο για να χαλάσει την ενδεχόμενη συμφωνία. Έχει πάει 2 συνεχόμενα final 4 και στο σουτ δεν πήρε τον τίτλο φέτος. Αν δεν υπάρχει μεγάλο οικονομικό χάσμα με ομάδα του εξωτερικού δεν βλέπω να φεύγει. Το "αγροτικό" του το έκανε στη Fener του Obradovic και γύρισε πίσω για να ηγηθεί, όπως και κάνει. Δεν μου στέκει να κουβαλήσει την οικογένεια στο εξωτερικό για να παίζει στην "αρχική πεντάδα".

0
Rice

senior
Reactions: 302

Δευ Ιουν 12, 2023 6:07 pm

Επειδή διαβάζω συχνά πυκνά το όνομα του Γκούντουριτς σε ρόστερ του Ολυμπιακού να πούμε ότι πριν 3 μήνες ανανέωσε για 3 χρόνια με τη Φενέρμπαχτσε,και μένα μου αρέσει πολύ σαν παίχτης αλλά ξεχάστε τον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον πάρουμε!

Με τον Σλούκα δεν ξέρω τι γίνεται,προσωπικά θέλω να παραμείνει αλλά και να ενισχυθούμε με ακόμα ένα γκαρντ υψηλού επιπέδου στη θέση του Λαρεντζάκη.Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι δεν είναι μια απλή περίπτωση και ότι υπάρχουν θέματα που τον ενοχλούν.Φάνηκε και από την πικρία που έβγαλε μετά από τη μεγάλη εμφάνιση με τη Φενερ.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”