yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 4:49 pm
Πολύ καλές μονάδες, αλλά δεν τους λες και φόβητρα τους Αμερικανούς. Δεν αποκλείω το σταπάτσο, να δούμε πώς θα κατέβουν και οι υπόλοιποι τώρα. Βέβαια αν του τη βιδώσει και κατέβει κανένας Λίλαρντ ή Τέιτουμ ξέρω γω αλλάζει το πράγμα.
Οι Γερμανοί πάνε πολύ δυνατοί πάντως.
Δεν νομίζω οι υπόλοιποι παίκτες του roster να είναι τόσο ηχηρά ονόματα.
Πιθανότατα ένας ακόμα point guard και ένας ακόμα ελαφρύς ψηλός να είναι τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ.
Αν είναι τελικά οι παίκτες που αναφέρει ο ssoulliss (VanVleet και Green), τότε, από άποψη μονάδων τουλάχιστον, το roster είναι επαρκέστατο για να κερδίσουν οι ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα καταφέρουν να δέσουν σαν ομάδα μέσα σε 20-25 μέρες και να προσαρμοστούν στο αγωνιστικό περιβάλλον της FIBA. Ελάχιστοι παίκτες (Brunson, Haliburton, Jackson) από τους προαναφερθέντες έχουν παραστάσεις από τουρνουά FIBA και αυτές από την εφηβική τους ηλικία. Οι ΗΠΑ πάντοτε ξεκινούν με μειονέκτημα στο κομμάτι της "χημείας", το οποίο διαθέτουν σε μεγαλύτερο βαθμό οι ανταγωνιστές τους (Ισπανία, Γαλλία, Αυστραλία κλπ).
Συμφωνώ για τη Γερμανία, το νερό έχει μπει στο αυλάκι από πέρυσι.
ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 5:01 pm
Αν υποθέσουμε πως ο ένας είναι ο Draymond και ο τελευταίος ο VanVleet τότε το ρόστερ σε εικόνες και παραστάσεις είναι ανάλογο εκείνο του 2019. Θεωρητικά δεν κινδυνεύουν να χάσουν το ένα από τα δύο ολυμπιακά εισιτήρια, νομίζω.
Σε παραστάσεις ναι αλλά το φετινό roster είναι μάλλον πιο ισορροπημένο. Το 2019 είχαν τρεις ψηλούς (Turner, Lopez, Plumlee) οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ίδια πεντάδα. Το φετινό roster είναι σαφώς πιο ευέλικτο και ικανό να δαγκώσει στην άμυνα.
Σε άλλα (άσχημα) νέα, ο Σλοβένος Edo Muric υπέστη τραυματισμό στον αχίλλειο και θα μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου
https://basketnews.com/news-190593-edo- ... venia.html