2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 13, 2023 3:04 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Ιουν 13, 2023 2:47 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Ιουν 13, 2023 2:37 pm

Πώς θα πάρει διαβατήριο; Αν δεν έχει παιδί με Ελληνίδα θέλει 7 ΣΥΝΑΠΤΑ έτη μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα για να... ξεκινήσει η διαδικασία.
Θα πρέπει να επανέλθω σε αυτό γιατί δεν είμαι σίγουρος. Όταν έφυγε από την χώρα και έκανε μια επένδυση με την οποία έκανε την αίτηση για την χρυσή βίζα έγραφαν ότι παράλληλα ξεκινάει την διαδικασία για διαβατήριο. Τώρα πάλι γράφουν ότι κινεί τις διαδικασίες. Μπορεί να είναι και μουφα αλλά θέλει ψάξιμο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιμείνω για Πάπα. Εγώ αν δεν είχα ήδη κάνει σχεδιασμό με τα 5αρια στον Ολυμπιακό δεν θα με χάλαγε, αν ήμουν Παναθηναϊκός θα τον ήθελα αλλά μέχρι εκεί.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2556
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Ιουν 13, 2023 3:08 pm

Έχω την εντύπωση ότι για τον Μιλουτίνοφ είναι τελείως διαφορετική περίπτωση. Η χρυσή βίζα (που αποκτάται μέσω κάποιας επένδυσης, νομίζω κατ'ελάχιστο 500.000 ευρώ), εξασφαλίζει στον επενδυτή το δικαίωμα για άδεια παραμονής αλλά όχι την ελληνική υπηκοότητα/διαβατήριο. Πρακτικά αυτό ευνοεί όσους δεν προέρχονται από χώρα της ΕΕ και χρειάζονται άδεια παραμονής στην χώρα μας.

Για το διαβατήριο χρειάζονται άλλες προϋποθέσεις. Δεν νομίζω ότι ο Μιλουτίνοφ μπορεί να το αποκτήσει έτσι απλά. Μόνο αν γίνει περίπτωση Walkup ή παντρευτεί Ελληνίδα κτλ.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 13, 2023 3:33 pm

Σε ερώτηση που έγινε σε αυτόν που έχει το Hoopfellas.gr (δεν θυμάμαι το ονομα του) για το ποιοι παιχτες του ΠΑΟ (Έλληνες & ξενοι) προβλέπει να μένουν στην ομαδα και του χρονου απαντησε :

"Μαντζούκας
Π. Καλαιτζάκης
Παπαγιάννης (όχι σίγουρο, βασικά 50-50 είναι)
Αβδάλας
Σαμοντούροφ

Αγραβάνης έχει επίσης πιθανότητες (θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες).

Λι, Πονίτκα ίσως (ΙΣΩΣ) ο ένας ως έβδομος."

Γενικα ειναι απόλυτα έγκυρος, οπότε το κραταμε.

0
AlexD

nba

Τρί Ιουν 13, 2023 4:15 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σε ερώτηση που έγινε σε αυτόν που έχει το Hoopfellas.gr (δεν θυμάμαι το ονομα του) για το ποιοι παιχτες του ΠΑΟ (Έλληνες & ξενοι) προβλέπει να μένουν στην ομαδα και του χρονου απαντησε :

"Μαντζούκας
Π. Καλαιτζάκης
Αβδάλας
Σαμοντούροφ

Ο ίδιος σε σχόλιο που απαντούσε σε κάτι για τα γκαρντ είπε ότι ο ΠΑΟ αν του πάει καλά το καλοκαίρι και με βάση τα όσα ξέρει εκείνος πάει να φτιάξει ίσως την πιο ισχυρή γραμμή 1-2 στην Ευρώπη.

0
AlexD

nba

Τρί Ιουν 13, 2023 4:20 pm

kojito έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι για τον Μιλουτίνοφ είναι τελείως διαφορετική περίπτωση. Η χρυσή βίζα (που αποκτάται μέσω κάποιας επένδυσης, νομίζω κατ'ελάχιστο 500.000 ευρώ), εξασφαλίζει στον επενδυτή το δικαίωμα για άδεια παραμονής αλλά όχι την ελληνική υπηκοότητα/διαβατήριο. Πρακτικά αυτό ευνοεί όσους δεν προέρχονται από χώρα της ΕΕ και χρειάζονται άδεια παραμονής στην χώρα μας.

Για το διαβατήριο χρειάζονται άλλες προϋποθέσεις. Δεν νομίζω ότι ο Μιλουτίνοφ μπορεί να το αποκτήσει έτσι απλά. Μόνο αν γίνει περίπτωση Walkup ή παντρευτεί Ελληνίδα κτλ.
Είναι ναι και δεν ξέρω που στηρίζεται το επιχείρημα, σίγουρα ήταν ξεχωριστή συζήτηση από την χρυσή βίζα πάντως. Δεν ξέρω μην έχει κάνει κανένα σύμφωνο και κάπως με τις επιχειρήσεις δηλώνει κάποιους μήνες κατοικία Ελλάδα ή κάτι. Περίπτωση Walkup δεν θα είχε νόημα να γίνει έτσι και αλλιώς γιατί στην εθνική δεν θα έπαιζε, οπότε μόνο κάτι τέτοιο αν είναι. Αλλιώς είναι απλά μουφα παιδιά και συγγνώμη για την αναφορά.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιουν 13, 2023 4:31 pm

kojito έγραψε:

Kαι Ελληνίδα να παντρευτεί πάλι πρέπει να περιμένει 10 χρόνια, δεν είμαστε Ιταλία που παντρεύεσαι και παίρνει υπηκοότητα μέσα σε 3 χρόνια.

Τώρα αν πήρε golden visa ήδη, μετά το πέρας της 5ετίας δύναται να αιτηθεί για απόκτηση υπηκοότητας, που επίσης αργεί διότι πρώτα πρεπει να χαρακτηριστεί "επί μακρόν διαμένων". Τώρα ΑΝ παντρευτεί ΚΑΙ κάνει και παιδί ΚΑΙ περάσει και μια τριετία από τη γέννησή του, κάτι γίνεται.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 13, 2023 4:43 pm

AlexD έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

"Μαντζούκας
Π. Καλαιτζάκης
Αβδάλας
Σαμοντούροφ

Ο ίδιος σε σχόλιο που απαντούσε σε κάτι για τα γκαρντ είπε ότι ο ΠΑΟ αν του πάει καλά το καλοκαίρι και με βάση τα όσα ξέρει εκείνος πάει να φτιάξει ίσως την πιο ισχυρή γραμμή 1-2 στην Ευρώπη.
Οντως. Και προσέθεσε πως στο 2 θα παμε με βασικό με εναν εκ των Punter ή Dorsey λογικα και απο πισω κάποιον πιο "versatile" απτον Matt Thomas. Ολο το ζουμί βέβαια είναι το τι θα γίνει στον ασο..

0
JohnnyPao

champion

Τρί Ιουν 13, 2023 4:45 pm

Στο μεταξύ το Περιστέρι λέγεται πως παίρνει τον μικρο Μιτρου Λογκ ως αντικαταστατη του Μωραιτη. Ο Σπανουλης υπολογιζει πως ο παίχτης θα έχει σύντομα ελληνικό διαβατήριο.

Αρα μήπως θα παρει και ο μεγάλος?

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 13, 2023 5:20 pm

yorgos έγραψε:
Kαι Ελληνίδα να παντρευτεί πάλι πρέπει να περιμένει 10 χρόνια, δεν είμαστε Ιταλία που παντρεύεσαι και παίρνει υπηκοότητα μέσα σε 3 χρόνια.
Μικρή διόρθωση, είναι 7 χρόνια που γίνονται 3 αν έχεις γάμο και παιδί (με έλληνα/ελληνίδα). Αυτό διότι κατάγεται από χώρα εκτός ΕΕ. Αν ήταν εντός ΕΕ τότε θα ήταν απλά 3 χρόνια.

Αυτά είναι πότε μπορείς να κάνεις αίτηση. Το πότε θα πάρεις υπηκοότητα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, περίπου 2 με 4 χρόνια.

Αυτό που κάνει την Ιταλία να ξεχωρίζει είναι ότι μπορείς να πάρεις υπηκοότητα μέσω γάμου ακόμα και αν μένεις στο εξωτερικό.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιουν 13, 2023 5:23 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 13, 2023 5:20 pm
yorgos έγραψε:
Μικρή διόρθωση, είναι 7 χρόνια που γίνονται 3 αν έχεις γάμο και παιδί (με έλληνα/ελληνίδα). Αυτό διότι κατάγεται από χώρα εκτός ΕΕ. Αν ήταν εντός ΕΕ τότε θα ήταν απλά 3 χρόνια.

Αυτά είναι πότε μπορείς να κάνεις αίτηση. Το πότε θα πάρεις υπηκοότητα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, περίπου 2 με 4 χρόνια.
Σωστά, είναι 7 χρόνια συν 3 που θέλει η έκδοση υπηκοότητας στην καλύτερη περίπτωση με τις τρέχουσες συνθήκες. Σε κακές περιπτώσεις φτάνει και τα 18-20 χρόνια για πολίτες εκτός ΕΕ, αλλά δεν πρόκειται να είναι η περίπτωση Μιλουτίνοφ που θα έχει στήριξη.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
AlexD

nba

Τρί Ιουν 13, 2023 5:23 pm

JohnnyPao έγραψε:
AlexD έγραψε:

Οντως. Και προσέθεσε πως στο 2 θα παμε με βασικό με εναν εκ των Punter ή Dorsey λογικα και απο πισω κάποιον πιο "versatile" απτον Matt Thomas. Ολο το ζουμί βέβαια είναι το τι θα γίνει στον ασο..
Ε για να λέει έτσι πάντως θα χτυπάτε βαρβάτο όνομα και στο 1. Μπορεί να μην είναι Ντάριους Ντ ή Καμπάτσο ξέρω γω αλλά κάτι γερό θα είναι. Πάντως γνωστός μου που είναι γύρω από την ομάδα μου έλεγε πρόσφατα ότι ο καλαθης κουνιέται από φενερ αλλά ο Αταμαν προτιμάει κάτι διαφορετικό (τότε ακόμα μίλαγε για Καμπάτσο), όπως επίσης ότι ο Πάπι κουνιέται από Παρτιζαν αλλά ότι δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από την ομάδα.

Όλα τα σημάδια που έχω δείχνουν ότι ανεβάζετε σοβαρά το μπάτζετ 🤷🏻‍♂️
Θα δείξει. Ήδη το ότι ήρθε ο Αταμαν είναι καλό σημάδι για το που πάει το πράγμα.

Yorgos για το 2ο σκέλος, για το ευαγγέλιο λέω. Υπολόγισες την ψηφιοποίηση Πιερρακακη ή λαϊκιζεις απλά;

Edit: Ο Νικόλας είναι ο λαϊκιστής, συγγνώμη.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 13, 2023 5:30 pm

JohnnyPao έγραψε:

Οντως. Και προσέθεσε πως στο 2 θα παμε με βασικό με εναν εκ των Punter ή Dorsey
αλλο να παμε με βασικο στο 2 τον παντερ και αλλο τον ντορσει
δεν ειναι τα ιδια μεγεθη

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 13, 2023 5:35 pm

Παντως την πιο ισχυρη γραμμη 1-2 δεν μπορει να την φτιαξει..εκτος και θεωρει οτι θα παρετε τον μισιτς ξερω γω..
Δεν υπαρχει ασσος ουτε για δειγμα δεν ξερω που το βασιζει η το ειπε ετσι απλα για το hype.. Και το τομπσον βιλντοζα παντερ που ειναι οι καλυτερες διαθεσιμες επιλογες δεν φτανουν το μισιτς λαρκιν μπομπουα αλλα και αλλα.

Παντερ-ντορσει δεν νομιζω οτι διαφερουν σε ποιοτητα ιδιαιτερα και ας βγαλεις το διαβατηριο..δεν ξερω πως εχει προκυψει ο παντερ λες και ειναι ο τζορνταν..μαλλον απο τα λεφτα που ζηταει.

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Τρί Ιουν 13, 2023 5:36 pm

Προφανώς. Αλλά όταν μιλάμε για εκτόξευση πας με Πάντερ βασικό και Ντόρσεϊ δεύτερο. Ομοίως στον άσσο αν πρέπει να πάμε με Βιλντόζα (οκ είναι κόμπο) πας με Πάνγκος δεύτερο και Καλάθη τρίτο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 13, 2023 5:38 pm

taurus13 έγραψε:
Τρί Ιουν 13, 2023 5:36 pm
Προφανώς. Αλλά όταν μιλάμε για εκτόξευση πας με Πάντερ βασικό και Ντόρσεϊ δεύτερο.
εκτοξευση ειναι ο παντερ
ο ντορσει ειναι το ελαχιστο αυτονοητο που πρεπει να κανει μια ομαδα

δεν νοειται εκτοξευση με βασικο 2αρι τον ντορσει

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”