Α1 2022-2023, 4ος Τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Ένας πραγματικός μάγκας δεν υπάρχει στον πάγκο του ΠΑΟ, στην ομάδα γενικά, να πάρει ένα μικρόφωνο και με ήπιο (αλλά αποφασιστικό) τρόπο να ζητήσει από τα ζώα με τα λέιζερ να σταματήσουν; Αφού δεν υπάρχει ομοσπονδία ή γενικότερα κάποια αρχή να το κάνει, όπως θα όφειλε ...
Αυτός ο Ν. ο Παππάς, που τα λέει χύμα, και δε μασάει, και είναι ωραίος τύπος, και έξω από τα συνηθισμένα και έχει το θάρρος της γνώμης του κλπ κλπ κλπ .. και που και εγώ τον συμπαθώ γενικά ... θα μπορούσε να αποδείξει αν όντως είναι τόσο ωραίος τύπος ... Αλλά δε νομίζω.
Και προφανώς τα ίδια θα έλεγα για τα ζώα της άλλης μεριάς...
Αυτός ο Ν. ο Παππάς, που τα λέει χύμα, και δε μασάει, και είναι ωραίος τύπος, και έξω από τα συνηθισμένα και έχει το θάρρος της γνώμης του κλπ κλπ κλπ .. και που και εγώ τον συμπαθώ γενικά ... θα μπορούσε να αποδείξει αν όντως είναι τόσο ωραίος τύπος ... Αλλά δε νομίζω.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος belalik την Πέμ Ιουν 15, 2023 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Πέμ Ιουν 15, 2023 9:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιο πιθανό είναι να έχει και ο Παππάς λέιζερ παρά να τους πει να σταματήσουνbelalik έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 15, 2023 9:28 pmΈνας πραγματικός μάγκας δεν υπάρχει στον πάγκο του ΠΑΟ, στην ομάδα γενικά, να πάρει ένα μικρόφωνο και με ήπιο (αλλά αποφασιστικό) τρόπο να ζητήσει από τα ζώα με τα λέιζερ να σταματήσουν; Αφού δεν υπάρχει ομοσπονδία ή γενικότερα κάποια αρχή να το κάνει, όπως θα όφειλε ...

4
2
2

- shaq7
- Reactions: 7270
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αφηστε τους μια χαρα ειναι τα λειζερ δεν βλεπεται οτι εχουμε 50% τριποντο οταν μας σημαδευουν?
Περα απο την πλακα ποσο δυσκολο ειναι να τους πεταξουν εξω?εμεις απο την τηλεοραση και τους εχουμε εντοπισει..
Και αυτο το εεΕΕΕΕεεεε απο την κερκιδα σε καθε επαφη παντως κουραστικο ειναι..Ξεκινησαν και οι βομβες,καλα παει..

Περα απο την πλακα ποσο δυσκολο ειναι να τους πεταξουν εξω?εμεις απο την τηλεοραση και τους εχουμε εντοπισει..
Και αυτο το εεΕΕΕΕεεεε απο την κερκιδα σε καθε επαφη παντως κουραστικο ειναι..Ξεκινησαν και οι βομβες,καλα παει..
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html