2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 01, 2020 1:39 am

Neondreamer έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 12:39 am

Εν προκειμένω δεν τον ξέχασα, αναφέρομαι σε όσους θα καλύψουν το 2&3, και όχι τον άσσο μας.

Ούτως ή άλλως, όμως, ομολογώ ότι με έχει κουράσει η ιστορία, θεωρώ πως ο παίχτης δεν είχε το δέσιμο με την ομάδα που είχαν οι υπόλοιποι Έλληνες του b2b, και παίζει -δικαιολογημένα, μετά τις τόσες ύβρεις- με τη διοίκηση τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώντας το (όποιο) ενδιαφέρον προς ίδιον όφελος.

Όπως και να 'χει, δεσμεύομαι να μην αναφερθώ ξανά στην υπόθεση έως ότου έχουμε οριστική έκβαση, καθώς κινδυνεύω να γίνω εμπαθής :smile:
Χαριτολογώντας το λέω.
Δεν πρόκειται εσύ να χαρακτηριστείς εμπαθής. Μόνο από.... εμπαθή κινδυνεύεις με τέτοιον χαρακτηρισμό. :smile: :smile:

Φίλε. Nasos7 αναφέρεσαι στον Μπαρτζώκα; Για τη συνέντευξη Σλούκα που λες...
Να σου πω την αλήθεια, δεν το θυμάμαι και δε σε αμφισβητώ.
Το "ιδιαίτερος" πάντως έχει βάση. Είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του Μπαρτζώκα. Τώρα, θα μου πεις και με το δίκιο σου, ότι αν τον πήγαινε τόσο όσο εγώ λέω. θα τον είχε αποθεώσει, με επίθετα όπως "καταπληκτικός" κλπ.
Από την άλλη είναι κάτι συμφορουμίτες που την ακούω τη γνώμη τους και έχουν πει ότι έχουν καλές σχέσεις οι 2 τους κι ότι ο Σλούκας ήταν ο μόνος που είχε πάρει το μέρος του Μπαρτζώκα για την ιστορία στο ΟΑΚΑ και με τα ....δεύτεροπρώτα του Παναθηναϊκού που μας απέκλεισαν στον κύπελλο κι ακολούθησε ότι ακολούθησε....

Αυτό είχα κατά βάση στο νου κι είπα ότι είναι αγαπημένος του κόουτς (μετά τον Ζοτς).
Αν κάνω λάθος, οκ, σε κάθε περίπτωση είναι πλεονέκτημα ο Μπαρτζώκας για την έλευση καλών παικτών. Έχει καλό όνομα έξω.

NaSOS7

Reactions: 6

Δευ Ιουν 01, 2020 2:22 am

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 1:39 am
Neondreamer έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 12:39 am

Εν προκειμένω δεν τον ξέχασα, αναφέρομαι σε όσους θα καλύψουν το 2&3, και όχι τον άσσο μας.

Ούτως ή άλλως, όμως, ομολογώ ότι με έχει κουράσει η ιστορία, θεωρώ πως ο παίχτης δεν είχε το δέσιμο με την ομάδα που είχαν οι υπόλοιποι Έλληνες του b2b, και παίζει -δικαιολογημένα, μετά τις τόσες ύβρεις- με τη διοίκηση τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώντας το (όποιο) ενδιαφέρον προς ίδιον όφελος.

Όπως και να 'χει, δεσμεύομαι να μην αναφερθώ ξανά στην υπόθεση έως ότου έχουμε οριστική έκβαση, καθώς κινδυνεύω να γίνω εμπαθής :smile:
Χαριτολογώντας το λέω.
Δεν πρόκειται εσύ να χαρακτηριστείς εμπαθής. Μόνο από.... εμπαθή κινδυνεύεις με τέτοιον χαρακτηρισμό. :smile: :smile:

Φίλε. Nasos7 αναφέρεσαι στον Μπαρτζώκα; Για τη συνέντευξη Σλούκα που λες...
Να σου πω την αλήθεια, δεν το θυμάμαι και δε σε αμφισβητώ.
Το "ιδιαίτερος" πάντως έχει βάση. Είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του Μπαρτζώκα. Τώρα, θα μου πεις και με το δίκιο σου, ότι αν τον πήγαινε τόσο όσο εγώ λέω. θα τον είχε αποθεώσει, με επίθετα όπως "καταπληκτικός" κλπ.
Από την άλλη είναι κάτι συμφορουμίτες που την ακούω τη γνώμη τους και έχουν πει ότι έχουν καλές σχέσεις οι 2 τους κι ότι ο Σλούκας ήταν ο μόνος που είχε πάρει το μέρος του Μπαρτζώκα για την ιστορία στο ΟΑΚΑ και με τα ....δεύτεροπρώτα του Παναθηναϊκού που μας απέκλεισαν στον κύπελλο κι ακολούθησε ότι ακολούθησε....

Αυτό είχα κατά βάση στο νου κι είπα ότι είναι αγαπημένος του κόουτς (μετά τον Ζοτς).
Αν κάνω λάθος, οκ, σε κάθε περίπτωση είναι πλεονέκτημα ο Μπαρτζώκας για την έλευση καλών παικτών. Έχει καλό όνομα έξω.
https://www.google.com/amp/s/www.euroho ... video/amp/ για τα πρακτικά

Οφφ τοπικ, τη ροή του λόγου σου να είχα φίλε basket72 να εκφράσω τις ταπεινές μου ανησυχίες

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 2:41 am

NaSOS7 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 2:22 am

https://www.google.com/amp/s/www.euroho ... video/amp/ για τα πρακτικά

Οφφ τοπικ, τη ροή του λόγου σου να είχα φίλε basket72 να εκφράσω τις ταπεινές μου ανησυχίες
Πάω πάσο φίλε μου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το ήθος είναι αυτό που μας ξεχωρίζει εδώ μέσα, κι εσύ είσαι στον σωστό δρόμο, βλέπω! :smile:

Μακάρι να έρθει ο Σλούκας, πάντως. Εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχουμε σήριαλ. ΄Η αυτές τις μέρες θα τον πάρουμε ή θα πάμε για άλλα (αν έχουμε Τσέρι -Τσέρι, ετοιμαστείτε για κορνέδες :D :D )
Και πάντα είμαστε εδώ να λουστούμε αποτυχίες στις... λάρτζ προβλέψεις που δίνουμε για το αγαπημένο μας μπασκετάκι.

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιουν 01, 2020 2:57 am

basket72 έγραψε:
Μακάρι να έρθει ο Σλούκας, πάντως. Εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχουμε σήριαλ. ΄Η αυτές τις μέρες θα τον πάρουμε ή θα πάμε για άλλα (αν έχουμε Τσέρι -Τσέρι, ετοιμαστείτε για κορνέδες :D :D )
Αν δεν πάρουμε Σλούκα, λες το plan b να είναι θεαματικές επιστροφές Cherry-Mardy Collins; :D :D :D

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Ιουν 01, 2020 9:23 am

nikolas12 έγραψε:
basket72 έγραψε:
Αν δεν πάρουμε Σλούκα, λες το plan b να είναι θεαματικές επιστροφές Cherry-Mardy Collins; :D :D :D
Το πλαν Β μπορεί να είναι να έχουμε και ως πρώτο γκαρντ τον Μπάικς. Αν και εντάξει με τα φετινά παίκτες θα βρεθούνε αρκετοί για τους δεύτερους ρόλους. Το ζήτημα είναι να βρεθεί το "πρώτο βιολί".
Εγώ βλέπω πάντως να κρατάει καιρό, είναι τέτοια η αβεβαιότητα φέτος που όλες οι ομάδες αργούνε. Ακούμε για τον ένα ότι φεύγει και πάει κάπου και τελικά τίποτα επίσημο δεν ανακοινώνεται. Και είναι λογικό με τα συμβόλαια να είναι ακόμα ενεργά.
Ακόμα και τον Χασάν ας πούμε, σίγουρα τον έχουμε πάρει;

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 11:04 am

nikolas12 έγραψε:

:D :D

Με αυτά που έχουμε δει, συν την όλη κατάσταση με την πανδημία, τίποτε μην αποκλείουμε.
Γνώμη μου είναι πάντως ότι τόσο οι Αφοί όσο και ο Μπαρζώκας που είναι τοπ στον τομέα αυτόν (μπορεί π.χ να μας φέρει παίκτη από ΝΒΑ, όπως έκανε 2 σερί καλοκαίρι στη Χίμκι, με Ρόμπινσον και Μίκι)
είναι αποφασισμένοι για τουλάχιστον πολύ καλούς παίκτες. Είτε έναν στον άσσο κι έναν στο 4, είτε 2 στους κοντούς. ;) ;)

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Δευ Ιουν 01, 2020 1:08 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 9:23 am
Το πλαν Β μπορεί να είναι να έχουμε και ως πρώτο γκαρντ τον Μπάικς. Αν και εντάξει με τα φετινά παίκτες θα βρεθούνε αρκετοί για τους δεύτερους ρόλους. Το ζήτημα είναι να βρεθεί το "πρώτο βιολί".
Εγώ βλέπω πάντως να κρατάει καιρό, είναι τέτοια η αβεβαιότητα φέτος που όλες οι ομάδες αργούνε. Ακούμε για τον ένα ότι φεύγει και πάει κάπου και τελικά τίποτα επίσημο δεν ανακοινώνεται. Και είναι λογικό με τα συμβόλαια να είναι ακόμα ενεργά.
Ακόμα και τον Χασάν ας πούμε, σίγουρα τον έχουμε πάρει;
Καλά ναι, και εγώ χιουμοριστικά τους ανέφερα. Η αλήθεια είναι ότι με χαμηλό μπάτζετ, ο Buycks δεν είναι κακή λύση, αλλά υπολογίζω το ένα καλό παιχνίδι που έχει κάνει και επιλέγω να ξεχάσω όσα δεν έπαιξε καλά με τη λογική ότι δεν είχε προλάβει να προσαρμοστεί. Νομίζω πάντως ότι ο στόχος της ομάδας είναι να κλείσει νωρίς το πρώτο βιολί και να χτίσουμε γύρω του και ελπίζω ο Σλούκας να είναι αυτό το πρώτο βιολί και παρά το γεγονός ότι όλοι αργούνε, εμείς να κλείσουμε γρήγορα. Από εκεί και πέρα όπως λες, ακόμα στο στάδιο με τις φήμες είμαστε, οπότε υπομονή :smile:

basket72 και εγώ είμαι στη φάση In Bartzokas we trust, έχω πει κάμποσα για εκείνον ενώ τον συμπαθώ, αλλά ένα πράγμα που δε μπορώ να παραβλέψω είναι ότι έχει πολύ καλό μάτι όσον αφορά τις μεταγραφές, στη Ρωσία βρήκε αρκετά λαβράκια, ενώ μην ξεχνάμε ότι πήρε έναν παίκτη τύπου Singleton με διαφορετικό ρόλο στο ΝΒΑ και τον έκανε να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με καλά αποτελέσματα. Ακόμα και στη Barca θυμάμαι ότι λόγω τραυματισμών δεν είχε 4άρι και είχε φέρει με συμβόλαιο δύο μηνών ένα τεσσαράκι τον Holmes που απορούσες που τον ανακάλυψε και για τη διάρκεια του συμβολαίου του κάλυψε τη θέση.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 01, 2020 2:20 pm

Αφου μαλλον ο σλουκας εκλεισε , ένα πολύ πιθανο σεναριο για το επομενο ροστερ του ολυμπιακου νομιζω είναι το παρακατω..

Σλουκας(1,8) , Μπαικς(600) , Νικολαιδης

Χαρισον(500) , Σπαν(400) , Λαρετζακης(400)

Παπανικολάου(900) , Μακισικ(400) , ΒΧ(100)

Μπρουκς(600) , Πριντεζης(700) , Σασα(400)

Ελλις(400) , Μαρτιν(400) , Χαπ(200)

Μια καλη 15αδα , που θα βολευε περισσοτερο μια Α1 , δεν ξερω που θα βρουν χρονο συμμετοχης εναλλακτικά οι πιο μικροι. Και φυσικα ο Κονιαρης δανεικος σε καμια βιρτους να παρει τοπ εμπειρίες μεχρι να αποσυρθεί ο Σπανούλης.

Τελος να πω ότι για τον Χαπ εχω καιρο να ακουσω κατι? Εχει κανεις εικονα για το αν θα παραμείνει ή θα φυγει?

Συνολικο μπατζετ εκει στα 8 εκατ , μια χαρα αξιοσεβαστο ποσο , ένα συνολο που είναι απτα φαβορι για να μπει πλειοφς θεωρω το παραπανω.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Ιουν 01, 2020 2:32 pm

JohnnyPao έγραψε:
Αφου μαλλον ο σλουκας εκλεισε , ένα πολύ πιθανο σεναριο για το επομενο ροστερ του ολυμπιακου νομιζω είναι το παρακατω..

Μια καλη 15αδα , που θα βολευε περισσοτερο μια Α1 , δεν ξερω που θα βρουν χρονο συμμετοχης εναλλακτικά οι πιο μικροι. Και φυσικα ο Κονιαρης δανεικος σε καμια βιρτους να παρει τοπ εμπειρίες μεχρι να αποσυρθεί ο Σπανούλης.

Τελος να πω ότι για τον Χαπ εχω καιρο να ακουσω κατι? Εχει κανεις εικονα για το αν θα παραμείνει ή θα φυγει?

Συνολικο μπατζετ εκει στα 8 εκατ , μια χαρα αξιοσεβαστο ποσο , ένα συνολο που είναι απτα φαβορι για να μπει πλειοφς θεωρω το παραπανω.
μπαικς 600 ειναι πολυ. με 600 φερνεις παικταρα. καλυτερα να δωσουν 500 για ουολτερς που ειναι και καλυτερος παικτης.

επισης σε αυτο το ροστερ ο σασα ειναι αχρηστος. ειτε 12ος θα ειναι ειτε εκτος αποστολης και 6ος ψηλος. οποτε καλυτερα να φυγει και με τα λεφτα του να αποκτηθει ενα καλυτερο βασικο 4αρι ή ενα καλυτερο βασικο 2αρι.

τελος, αντι του χαπ, που δεν νομιζω να ειναι μονο με 200 χιλ, αλλα σιγουρα ενα 300, συν ενα 200αρι για πωληση, κατευθειαν εξοικονομεις 500 χιλ απο αυτον. οποτε εχουμε και λεμε:

1. σλουκας(1,6-1,7), ουολτερς(500), νικολαιδης
2. χαρισον(500), σπαν(500), λαρε(400)
2-3. μακισικ(400?)
3. παπ(900), ΒΧ(100-150)
4. γκιλ(1,1-1,2), πρι(700?)
5. ελλις(400?), μαρτιν(400?), ελληνας ψηλος(καβαδας?)

δεν ξερω ποσο πηρε ο λαρε, ο ελλις και ο μαρτιν και επισης δεν ξερω ποσα ειναι να παρουν και σπαν-πρι.

σε αυτο το σεναριο που εγραψα μπορει να αποκτηθει ενα 4αρι με 500-600 χιλ και αντι του χαρισον να αποκτηθει γκαρντ του μυριου.

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 2:34 pm

JohnnyPao έγραψε:

JonhyPao γεια σου και καλό μήνα κιόλας.
Ο Μπάικς πρέπει να έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Αν όχι καιρό, σίγουρα πάντως είναι τελειωμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ζέρβας |(εδώ το διάβασα) είπε ότι αν έρθει καλό 4αρι, τότε ο Βεζέ επίσης χαιρετάει (φαντάζομαι ότι ο ίδιος κι ο πατέρας του- που αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι σαν μάνατζερ του, δεν θα θέλουν να μείνει ως ρεζέρβα της ρεζέρβας)
* Ο Χαπ επίσης δεν πρόκειται να μείνει, τόσο γιατί ο ίδιος θα θέλει να εξαργυρώσει τη πολύ καλή χρονιά του στην ΙΤαλία κι όχι να έρθει για τρίτο-δεύτερος σέντερ (στην καλύτερη) αλλά και γιατί θα βρει καλύτερες προσφορές στην ΙΤαλία.

Τέλος, η ιστορία με την πρόταση της Ρεάλ στον Σλούκα, πρέπει να ξεκίνησε από έναν τύπο που το επίθετό του αρχίζει από Καπ και τελειώνει σε- όγλου. :smile:
Ο Ερέρος (είναι στη διοίκηση των Μερένγκες ο πρώην διεθνής πλάγιος) αρνείται ότι έγινε ποτέ πρόταση. Λογικό, όπως λέμε τόσο καιρό κ εδώ.
Λογικά δεν χαλάει του Σλούκα. :smile:

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιουν 01, 2020 2:56 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 2:34 pm
JohnnyPao έγραψε:

JonhyPao γεια σου και καλό μήνα κιόλας.
Ο Μπάικς πρέπει να έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Αν όχι καιρό, σίγουρα πάντως είναι τελειωμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ζέρβας |(εδώ το διάβασα) είπε ότι αν έρθει καλό 4αρι, τότε ο Βεζέ επίσης χαιρετάει (φαντάζομαι ότι ο ίδιος κι ο πατέρας του- που αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι σαν μάνατζερ του, δεν θα θέλουν να μείνει ως ρεζέρβα της ρεζέρβας)
* Ο Χαπ επίσης δεν πρόκειται να μείνει, τόσο γιατί ο ίδιος θα θέλει να εξαργυρώσει τη πολύ καλή χρονιά του στην ΙΤαλία κι όχι να έρθει για τρίτο-δεύτερος σέντερ (στην καλύτερη) αλλά και γιατί θα βρει καλύτερες προσφορές στην ΙΤαλία.

Τέλος, η ιστορία με την πρόταση της Ρεάλ στον Σλούκα, πρέπει να ξεκίνησε από έναν τύπο που το επίθετό του αρχίζει από Καπ και τελειώνει σε- όγλου. :smile:
Ο Ερέρος (είναι στη διοίκηση των Μερένγκες ο πρώην διεθνής πλάγιος) αρνείται ότι έγινε ποτέ πρόταση. Λογικό, όπως λέμε τόσο καιρό κ εδώ.
Λογικά δεν χαλάει του Σλούκα. :smile:
Καλα και να θελει να μεινει ο Σασα το χω ξαναπει πως ακομα κι από πλευρας οσφπ δεν εχει λογικη να τον κρατησετε , αλλα με επεισε ο φιλος νικολας τις προαλλες ότι τον θελουν οι αφοι οποτε τον εβαλα .

Παντως οκ από πλευρας Βεζενκοφ πρεπει να καταλαβει ότι σε ομαδα πανω από τη 12η θεση δεν μπορει να βρει πανω από 10-15 λεπτα , αν θελει να παιξει το καλυτερο είναι να παει σε ομαδες όπως η φετινη βιλερμπαν , ερυθρος , αλμπα κλπ ή να παει σα καποια καλη του γιουροκαπ. Αν ωστόσο αποδεχθεί το 15λεπτο εγω θα μπορουσα να δω τους πρι-σασα στο 4 , τους ελλις-μαρτιν στο 5 και τον μπρουκς ως τουινερ . Απλως σε αυτή τη περιπτωση δεν θα επαιζε σχεδόν καθολου ο ΒΧ (γιατι και στο 3 φουλ ειστε).

Για μπαικς οκ δεν το ξερα οντως με Γουολτερς για μπακαπ ασο που ειπε και ο τρεισι θα ήσασταν σουπερ!

0
Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιουν 01, 2020 2:58 pm

Πάντως, το ισραηλινό «Sports Rabbi» σημειώνει πως ο Σλούκας έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά «δεν μπορεί να υπογράψει, μέχρι να ξεμπερδέψει με την Φενέρ, κάτι που μπορεί να πάρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας».
Έλα στο λιμάνι της καρδιάς σου βρε Σλούκι Λουκ!
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... l-madritis

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Δευ Ιουν 01, 2020 4:09 pm

Έρθει δεν έρθει ο σλουκας, λέω να υπάρξει ένα είδος συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο της ζαλγκιρις για τις μεταγραφικές επιλογές.. Τι θέλω να πω.. Να κοιτάμε ποιους παίχτες θέλει η ζαλγκιρις κ να προσπαθούμε να τους πάρουμε.. Να χουμε εν ολίγοις κοινούς μεταγραφικους στόχους. Πχ: αφού θέλει το μπαλντγουιν που λένε καλύτερα να τον κρατήσουμε εμείς.. Για να τον θέλει ο Σάρας κάτι θα ξέρει..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 01, 2020 4:14 pm

Agio96 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2020 4:09 pm
Έρθει δεν έρθει ο σλουκας, λέω να υπάρξει ένα είδος συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο της ζαλγκιρις για τις μεταγραφικές επιλογές.. Τι θέλω να πω.. Να κοιτάμε ποιους παίχτες θέλει η ζαλγκιρις κ να προσπαθούμε να τους πάρουμε.. Να χουμε εν ολίγοις κοινούς μεταγραφικους στόχους. Πχ: αφού θέλει το μπαλντγουιν που λένε καλύτερα να τον κρατήσουμε εμείς.. Για να τον θέλει ο Σάρας κάτι θα ξέρει..
Ο σαρας παντως κοιταει τι επαιρνε ο μπλατ :D Ειχε καψα για τον γκος,πηρε τον λεντει και τωρα θελει και τον μπολτγουιν!

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2020 5:45 pm

Έχει λογική αυτό που λέει ο Agio96. για τη Ζαλγκίρις και τον Σάρας.
Να προσθέσω βέβαια 2 σημαντικές παραμέτρους +1 ακόμη.
Η Ζαλγκίρις (έχει κι άνθρωπο δίπλα του ο Σάρας σε αυτή την ιστορία) μία που τους εντοπίζει μία που τους υπογράφει. Συνήθως το μαθαίνουμε τελευταία στιγμή ή κι αφότου έχουν υπογράψει.
Επιπλέον, η Ζαλγκίρις τους δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα υγιές μπασκετικό πρόγραμμα, με διακριτούς ρόλους, χωρίς την πίεση της επίτευξης στόχων, με τη έντονη προσωπικότητα του Γιασκεβίτσιους να σκεπάζει τα πάντα κι όλα να δείχνουν ότι πάνε ρολόι- ακόμα κι όταν δεν πάνε.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες συν την πολύ καλή προπονητική καθοδήγηση του Σάρας, οι παίκτες μπορούνε και φτάνουν κοντά στις δυνατότητες τους ή και να τις ξεπερνάνε.
Η τελευταία παράμετρος, είναι ότι έχουμε τον Μπαρτζώκα πια, που τουλάχιστον στον τομέα αυτόν είναι μες τους κορυφαίους. Για να προλάβω ενστάσεις περί Μπαρτσελόνα, δεν αποφάσισε εκείνος το καλοκαίρι που τον υπέγραψαν. Βρήκε βαριά συμβόλαια- επιλογές Τσάβι, ενώ η διοίκηση διαμέσου του διδύμου των GM είχε ήδη κάνει τις κινήσεις της.

* Ο Μπλατ έχει εντοπίσει κι αναδείξει σπουδαίους παίκτες με φραγκοδίφραγκα. ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”