2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 17, 2023 12:40 am

Punksnotdead έγραψε:
Σάβ Ιουν 17, 2023 12:02 am
AlexD έγραψε:
Παρ Ιουν 16, 2023 10:37 pm
Σίγουρα έχει option η ομάδα και ίσως και ο παίκτης δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρα επίσης μιλήσανε για επέκταση και δεν τα βρήκαν σε πρώτη φάση.

Αν δεν τα βρουν μέχρι το τέλος για την επέκταση θα έχει ενδιαφέρον το τι θα γίνει και με εκείνον.

Αλλά προς το παρόν μας απασχολεί το Βεζενκοφ-Σλουκας. Αυτό έχει σημασία. Παπανικολάου αυτονόητο δεν το συζητάμε καν.
Ο Λαρεντζάκης έχει συμβόλαιο μέχρι 2024 , χωρίς options κλπ.
Ah ok thanks! Νόμιζα ότι έστω η ομάδα είχε option. Έτσι και αλλιώς δεν θέλω να φύγει, αλλά ίσως όντως να του κάνει καλό να παίξει σταθερά καλύτερα και να πάρει καλύτερο συμβόλαιο μετά. Γενικά δείχνει να είναι "η ψυχή της παρέας" και εύχομαι να παίξει καλά φέτος και να μείνει του χρόνου με το ανάλογο συμβόλαιο ως μέλος της οικογένειας.

Βεζε, Σλουκας, Γουόκαπ, Λαρι, Παπ, Μιλου, Φαλ, Σακ και Λούντζης θα ήθελα να μείνουν όπως και να χει για πολλά χρόνια.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 17, 2023 11:22 am

https://www.sport24.gr/basket/spanoylis ... 83265.html

Σπανουλης-Βεζε στα μπουζουκια........

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 17, 2023 11:29 am

Για τον Σάσα πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το 40 Μ για 4 χρόνια, δηλαδή συμβόλαιο και διάρκεια που αντιστοιχεί πάνω κάτω σε παίκτη πεντάδας, είναι μεγάλο ρίσκο για το Σακραμέντον να δεσμευτούν για 4 χρόνια με τόσο μεγάλο συμβόλαιο.
Το ποιο λογικό είναι κανά διετές συμβόλαιο το οποίο πρέπει να έχει ένα ύψος που να επιτρέπει στον Σάσα να παίρνει ένα ικανοποιητικό ποσό να αποπληρώσει το υπόλοιπο της ρήτρας στον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να πληρώσει η ομάδα και να του δείχνει ότι τον εμπιστεύονται και δεν τον υπολογίζουν απλώς για την 12άδα και θα επιτρέπουν στον Σάσα στα 29 του να κυνηγήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο αν τα πάει καλά ή να επιστρέψει στην Ευρώπη αν όχι. Νομίζω πως δεν είναι ρεαλιστικά ποσά που ακούγονται για 10 Μ τον χρόνο ανεξάρτητα αν έχουν το σάλαρυ ή όχι. Ποιο λογικό ακούτεται ένα ποσό της τάξης των 5-6 Μ ετησίως.

0
AlexD

nba

Σάβ Ιουν 17, 2023 12:37 pm

Conan1982 έγραψε:
Ποιο λογικό ακούτεται ένα ποσό της τάξης των 5-6 Μ ετησίως.
Ναι αλλά το 5-6 πόσο βγαίνει καθαρά στην τσέπη του με την εφορία; και αν προσθέσουμε και το buy out που λες; μήπως δηλαδή όντως του κάνουν παραπάνω για να έχει αύξηση και στις πραγματικές απολαβές του;

Σκεφτόμουν και κάτι άλλο τις προάλλες με αφορμή τον Ρουμπιο που λέει και αυτός να γυρίσει Ευρώπη. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος ζωής του Ρουμπιο εκεί και πόσο στην Βαρκελώνη; Πόσο θα είναι το ετήσιο κόστος ζωής του Σάσα στο Σακραμέντο και πόσο στην Αθήνα; ιδέα δεν έχω, αλλά σαν αίσθηση έχω ότι στο Σακραμέντο θα του φεύγει ένα μεγαλύτερο ποσό ετησίως.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Σάβ Ιουν 17, 2023 1:45 pm

AlexD έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Ναι αλλά το 5-6 πόσο βγαίνει καθαρά στην τσέπη του με την εφορία; και αν προσθέσουμε και το buy out που λες; μήπως δηλαδή όντως του κάνουν παραπάνω για να έχει αύξηση και στις πραγματικές απολαβές του;

Σκεφτόμουν και κάτι άλλο τις προάλλες με αφορμή τον Ρουμπιο που λέει και αυτός να γυρίσει Ευρώπη. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος ζωής του Ρουμπιο εκεί και πόσο στην Βαρκελώνη; Πόσο θα είναι το ετήσιο κόστος ζωής του Σάσα στο Σακραμέντο και πόσο στην Αθήνα; ιδέα δεν έχω, αλλά σαν αίσθηση έχω ότι στο Σακραμέντο θα του φεύγει ένα μεγαλύτερο ποσό ετησίως.
Εντάξει τον Ρούμπιο και τον κάθε Ρούμπιο δεν νομίζω να τον απασχολεί το σουπερ μάρκετ και το ρεύμα. Επίσης η ζωή στην Αμερική υπό αυτές τις συνθήκες (σαν εκκατομυριούχος επαγγελματίας αθλητής) είναι μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται με την Ευρώπη. Έχω την αίσθηση ότι ο Σάσα θα πάει τελικά. Είναι και τέτοιο το στάτους του που και να θέλει να γυρίσει σε 1-2 χρόνια θα βρει εύκολα συμβόλαιο της τάξης των 2εκ στην Ευρώπη.

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 17, 2023 2:23 pm

Pg:walkup,sloukas
Sg:Canaan,mackisic,Lare,lountzis
Sf:Pap,ΧΧΧ
Pf:Shasha,Polonara
C:Fall,milou,4-5αρι αθλητικο
Στην θεση του ΧΧΧ μπορεις να φερεις πολλων ειδων παικτη.Ειτε ενα καθαρο 3αρι που να κατεβαινει στο 2 πισω απο τον παπ με εφεση στην αμυνα,ειτε ενα 2-3αρι με εφεση στο σουτ,ειτε εναν combo guard με εφεση στο σκοραρισμα,ειτε ακομα και ενα παιχτη που μπορει να κατεβασει την μπαλα αξιοπρεπως και να ειναι αμυντικος στοπερ(οπως ο allejandro pajolla της βιρτους που ηταν υποψηφιος για αμυντικος της χρονιας)

0
assistant

nba

Σάβ Ιουν 17, 2023 2:38 pm

Conan1982 έγραψε:
Για τον Σάσα πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το 40 Μ για 4 χρόνια, δηλαδή συμβόλαιο και διάρκεια που αντιστοιχεί πάνω κάτω σε παίκτη πεντάδας, είναι μεγάλο ρίσκο για το Σακραμέντον να δεσμευτούν για 4 χρόνια με τόσο μεγάλο συμβόλαιο.
Το ποιο λογικό είναι κανά διετές συμβόλαιο το οποίο πρέπει να έχει ένα ύψος που να επιτρέπει στον Σάσα να παίρνει ένα ικανοποιητικό ποσό να αποπληρώσει το υπόλοιπο της ρήτρας στον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να πληρώσει η ομάδα και να του δείχνει ότι τον εμπιστεύονται και δεν τον υπολογίζουν απλώς για την 12άδα και θα επιτρέπουν στον Σάσα στα 29 του να κυνηγήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο αν τα πάει καλά ή να επιστρέψει στην Ευρώπη αν όχι. Νομίζω πως δεν είναι ρεαλιστικά ποσά που ακούγονται για 10 Μ τον χρόνο ανεξάρτητα αν έχουν το σάλαρυ ή όχι. Ποιο λογικό ακούτεται ένα ποσό της τάξης των 5-6 Μ ετησίως.
Ο Σταυρου εχθες ειπε μεχρι και για 12Μ επι 4 χρονια.........και προσθεσε οτι με 6-7 δεν το βλεπει λογικο να φευγει.......αλλα εχει την αισθηση οτι θα τελικα θα του δωσουν πολλα και θα φυγει.......

0
assistant

nba

Σάβ Ιουν 17, 2023 2:40 pm

AlexD έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

μη φανταζεσαι πως εχει τεραστια διαφορα η Αθηνα απ το Σακραμεντο(στο κοστος ζωης)........ουτε φυσικα ειναι λογος αποφασης αν θα χαλασει πχ 100 χιλ. παραπανω το χρονο.........

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Ιουν 17, 2023 2:45 pm

assistant77 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Ο Σταυρου εχθες ειπε μεχρι και για 12Μ επι 4 χρονια.........και προσθεσε οτι με 6-7 δεν το βλεπει λογικο να φευγει.......αλλα εχει την αισθηση οτι θα τελικα θα του δωσουν πολλα και θα φυγει.......
Kαλα ο σταυρου ο ψοφαει για να παει ο σασα στο νβα..εδω ειχε ανεβασει ποστ στο τουιτερ φετος οτι οι ολυμπιακοι κανουν σαν την ελληνιδα μανα και δεν αφηνουν τον σασα να ανοιξει τα φτερα του εκει η κατι τετοιο.
Τα υστερα του κοσμου δηλαδη, λες και εμας δεν μας νοιαζει το καλο της ομαδας ας πουμε να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και πρεπει να χασουμε τον καλυτερο παικτη μας.... :boxing:

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Σάβ Ιουν 17, 2023 2:46 pm

https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/ ... sakramento

Λαρετζακης ΄΄λεει τη γνωμη του΄΄ στο Σασα.........

0
assistant

nba

Σάβ Ιουν 17, 2023 2:56 pm

pisto-linas έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Kαλα ο σταυρου ο ψοφαει για να παει ο σασα στο νβα..εδω ειχε ανεβασει ποστ στο τουιτερ φετος οτι οι ολυμπιακοι κανουν σαν την ελληνιδα μανα και δεν αφηνουν τον σασα να ανοιξει τα φτερα του εκει η κατι τετοιο.
Τα υστερα του κοσμου δηλαδη, λες και εμας δεν μας νοιαζει το καλο της ομαδας ας πουμε να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και πρεπει να χασουμε τον καλυτερο παικτη μας.... :boxing:
Δεν ξερω για σενα και τον Σταυρου αλλα εγω δε θα θελα να φυγει για 4-5 μυρια που σημαινει ΄΄ο τελευταιος τροχος της αμαξης΄΄...........τωρα αν του πουν ΄΄παρε 10-12 μυρια γιατι σε θελουμε για το βασικο ροτεισον των 6-7 παιχτων της ομαδας΄΄ τοτε εγω μαζι του......να φυγει,ν ανοιξει τα φτερα του .....τα στοιχεια του ταιριαζουν ταμαμ στο ΝΒΑ και μακαρι να παει και να κανει παπαδες.........διαφημιση μεγαλη θα μας κανει........ο Ολυμπιακος δε χανεται,θα την βρουμε την ακρη........

0
AlexD

nba

Σάβ Ιουν 17, 2023 3:01 pm

Τώρα θα με βάλεις να πατήσω κλικ στο κτήνος δηλαδή και δεν θα μας πεις τι είπε ε;

Καλά δεν μιλάω για σούπερ μάρκετ και ρεύμα, μιλάω ακριβώς για αυτήν την "ζωή εκατ. αθλητή" και τι σημαίνει για την τσέπη ενός αθλητή στο τέλος της θητείας του, σαν γενική απορία το είχα σαν σκέψη. Πάντα έβλεπα τα σπίτια και τα αμάξια των αθλητών εκεί και αναρωτιόμουν πόσα δίνουν πίσω από τον μισθό τους κάθε χρόνο για να ζουν έτσι. Και δεν μιλάμε για στάτους λεμπρον, σε βίλες ζουν και αρκετά μικρότερα συμβόλαια.

Για τον Βεζενκοφ συγκεκριμένα νομίζω πως εννοεί αυτό που λέει ότι αυτό που τον νοιάζει είναι να του δώσουν ρόλο. Αντικειμενικά οι μέχρι τώρα κινήσεις του σταφ του Σακραμέντο γέρνουν προς το να του δώσουν τον ρόλο που θέλει και άρα λογικά θα πάει. Και να σου πω την αλήθεια μακάρι να του τον δώσουν και αν τελικά αποφασίσει να μην πάει να είναι γιατί παρόλο που μπορούσε να παίξει ΝΒΑ προτίμησε αυτά τα χρόνια της ζωής του που παίζει το καλύτερο του μπάσκετ να τα περάσει στην Ευρώπη. Μην του μείνει η πίκρα ότι ακόμα και ως MVP δεν του δόθηκε η ευκαιρία.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Ιουν 17, 2023 3:16 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιουν 17, 2023 2:56 pm
pisto-linas έγραψε:

Δεν ξερω για σενα και τον Σταυρου αλλα εγω δε θα θελα να φυγει για 4-5 μυρια που σημαινει ΄΄ο τελευταιος τροχος της αμαξης΄΄...........τωρα αν του πουν ΄΄παρε 10-12 μυρια γιατι σε θελουμε για το βασικο ροτεισον των 6-7 παιχτων της ομαδας΄΄ τοτε εγω μαζι του......να φυγει,ν ανοιξει τα φτερα του .....τα στοιχεια του ταιριαζουν ταμαμ στο ΝΒΑ και μακαρι να παει και να κανει παπαδες.........διαφημιση μεγαλη θα μας κανει........ο Ολυμπιακος δε χανεται,θα την βρουμε την ακρη........
Προφανως αν του δωσουν το συμβολαιο που θελει και το ρολο εννοειται να παει...δικαιωμα του θα ειναι.
Αλλο αυτο αλλο να θελουμε σονυ και ντε να του το δωσουν και να φυγει.Να παρακαλαμε δηλαδη να παρει αυτα που θελει.Αυτο εννοουσε αυτος.Ε οχι που θα παρακαλεσω κιολας ουτε θα πεταξω απο τη χαρα μου,δεν θα μπουν στη τσεπη μου.Οτι ειναι να γινει θα γινει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5647
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 17, 2023 4:28 pm

Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα μεινει πλεον ο σασα απο τις αντιδρασεις του.. Ολος ο μηχανισμος του ολυμπιακου εχει πεσει πανω του..ολοκληρος σπανουλης και πριντεζης του λενε μεινε..σημερα ολο το γηπεδο θα κανει εκκωφαντικο θορυβο με το σασα μεινε στον ολυμπιακο ..εχει και το νικολακι του εδω (και τον μιλου και την πολιστρια :lol: ) ..θα το γραψει τελικα το σακραμεντο στα τετοια του τα 2.

Ελπιζω πια μην πανε να του σκασουν 40μ τετραετες μονο,αν και δεν προκυπτει απο πουθενα..ο μισιτς εντωμεταξυ ζηταει 15εκ τον χρονο για να παει.

Υπο νορμαλ συνθηκες και 5-6εκ προταση θα μεινει εδω να φτασει τον σπανουλη.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Ιουν 17, 2023 5:17 pm

Γη και ύδωρ στην παικτούρα τον Βέζενκοβ να μείνει στον θρύλο! Το ζήτησαν Σπανούλης, Πρίντεζης ο κόσμος με τα 1000 κλπ. Εκεί θα είναι μέτριος παίχτης στην καλύτερη! Μείνε εδώ ρε Σάσα να τα σηκώσεις όλα!

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”