2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο ΔΓ μίλησε σήμερα ότι μπορεί να πάρουμε και 5αδα απο ομάδα που είναι στο 2-0. Φαντάζομαι ότι είναι η Παρτιζαν και όχι η Εφες.
Σαν να μας λέει δηλαδή για
Εξουμ
Παντερ
Παπαπετρου
Λεντει
Λεσορ
Προσωπικά θέλω κάτι πιο σκληρό στο 4, και κάτι πιο ογκώδες στο 5 εφόσον μείνει ο Παπαγιαννης. Για Παπαπετρου δεν τον πολύ θέλω ούτε αυτόν καθώς είναι ασουτος πλέον. Στο 3 άλλωστε έχουμε τον Μαντζούκα, θα χρειαστούμε ένα τοπ 3αρι μπροστά του, ενώ στο 4 έχουμε Αγραβάνη και ίσως Μητογλου και θα χρειαστούμε έναν παίχτη με ποστ παιχνίδι και άμυνα σκληρή.
Εξουμ
Παντερ
Παπαπετρου
Λεντει
Λεσορ
Προσωπικά θέλω κάτι πιο σκληρό στο 4, και κάτι πιο ογκώδες στο 5 εφόσον μείνει ο Παπαγιαννης. Για Παπαπετρου δεν τον πολύ θέλω ούτε αυτόν καθώς είναι ασουτος πλέον. Στο 3 άλλωστε έχουμε τον Μαντζούκα, θα χρειαστούμε ένα τοπ 3αρι μπροστά του, ενώ στο 4 έχουμε Αγραβάνη και ίσως Μητογλου και θα χρειαστούμε έναν παίχτη με ποστ παιχνίδι και άμυνα σκληρή.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3965
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
απο παντου προκυπτει οτι ο παπαπετρου ειναι κλεισμενοςPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 4:31 pmΟ ΔΓ μίλησε σήμερα ότι μπορεί να πάρουμε και 5αδα απο ομάδα που είναι στο 2-0. Φαντάζομαι ότι είναι η Παρτιζαν και όχι η Εφες.
Εξουμ
Παντερ
Παπαπετρου
Λεντει
Λεσορ
παντερ λεσορ τους θελουμε πολυ
λεντει δεν τρελενεται ο αταμαν και δεν τον εχει σε προτεραιοτητα
0
- shaq7
- Reactions: 5674
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως αν ισχυουν αυτα που λεει ο Δγ οτι θελει να παρει ολη την 5δα της παρτιζαν αυτο δειχνει οτι παει να καπελωσει τον αταμαν και να κανει παλι αυτος τις μεταγραφες..
Δεν μου δειχνει ο αταμαν για χαρακτηρας που θα το δεχοταν αυτο αλλα και παλι το να πας να παρεις την 5δα της παρτιζαν ειναι σιγουρα του δγ ιδεα και οχι του αταμαν
Δεν μου δειχνει ο αταμαν για χαρακτηρας που θα το δεχοταν αυτο αλλα και παλι το να πας να παρεις την 5δα της παρτιζαν ειναι σιγουρα του δγ ιδεα και οχι του αταμαν

1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γιατι που ξερεις οτι δεν τους θελει αυτους ο αταμαν?shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 4:36 pmΠαντως αν ισχυουν αυτα που λεει ο Δγ οτι θελει να παρει ολη την 5δα της παρτιζαν αυτο δειχνει οτι παει να καπελωσει τον αταμαν και να κανει παλι αυτος τις μεταγραφες..
Δεν μου δειχνει ο αταμαν για χαρακτηρας που θα το δεχοταν αυτο αλλα και παλι το να πας να παρεις την 5δα της παρτιζαν ειναι σιγουρα του δγ ιδεα και οχι του αταμαν![]()
βασικα γιατι καποιος προπονητης που ξεκινα μια ομαδα απτο 0 να μην τους θελει?
0
- shaq7
- Reactions: 5674
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχει ξανασυμβει ποτε προπονητης να παει να παρει ολοκληρη 5δα απο αλλη ομαδα?! Εικασιες κανω προφανως δεν ειμαι στο μυαλο του αταμαν..αλλα μιας και καθε χρονο τα ιδια γινονται στον παο και ξαφνικα ερχονται οσοι κανουν κλικ στον προεδρο εχω τις αμφιβολιες μου οτι αυτο θελει ο αταμαν..Επισης αν δεις τα στορυ του Δγ λεει '' προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι εχουμε τον μαντζουκα που πρεπει να παιζει 25λ γιατι ειναι ο καλυτερος ελληνας΄΄ και μετα κανει σχεδιασμο με τους φιλους του κατι λεει οτι παιρνεις ελληνες για να ελευθερωσεις θεσεις στους ψηλους..τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 4:38 pmγιατι που ξερεις οτι δεν τους θελει αυτους ο αταμαν?shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 4:36 pmΠαντως αν ισχυουν αυτα που λεει ο Δγ οτι θελει να παρει ολη την 5δα της παρτιζαν αυτο δειχνει οτι παει να καπελωσει τον αταμαν και να κανει παλι αυτος τις μεταγραφες..
Δεν μου δειχνει ο αταμαν για χαρακτηρας που θα το δεχοταν αυτο αλλα και παλι το να πας να παρεις την 5δα της παρτιζαν ειναι σιγουρα του δγ ιδεα και οχι του αταμαν![]()
βασικα γιατι καποιος προπονητης που ξεκινα μια ομαδα απτο 0 να μην τους θελει?
Με οποιονδηποτε αλλο προπονητη χαμηλοτερου επιπεδου θα το ειχα σιγουρο..τωρα επειδη ο αταμαν δεν δειχνει προπονητης που θα ρισκαρει το κεφαλι του ισως και απλα να τα λεει ετσι .
0
10
6
3
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν ξερω αν ειχε ξαναγινει,δηλαδη θεωρεις οτι καποιος προπονητης αποκλειεται να θελει 5 παιχτες απο καποια ομαδα?shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 4:49 pmΕχει ξανασυμβει ποτε προπονητης να παει να παρει ολοκληρη 5δα απο αλλη ομαδα?! Εικασιες κανω προφανως δεν ειμαι στο μυαλο του αταμαν..αλλα μιας και καθε χρονο τα ιδια γινονται στον παο και ξαφνικα ερχονται οσοι κανουν κλικ στον προεδρο εχω τις αμφιβολιες μου οτι αυτο θελει ο αταμαν..Επισης αν δεις τα στορυ του Δγ λεει '' προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι εχουμε τον μαντζουκα που πρεπει να παιζει 25λ γιατι ειναι ο καλυτερος ελληνας΄΄ και μετα κανει σχεδιασμο με τους φιλους του κατι λεει οτι παιρνεις ελληνες για να ελευθερωσεις θεσεις στους ψηλους..
Με οποιονδηποτε αλλο προπονητη χαμηλοτερου επιπεδου θα το ειχα σιγουρο..τωρα επειδη ο αταμαν δεν δειχνει προπονητης που θα ρισκαρει το κεφαλι του ισως και απλα να τα λεει ετσι .
αλλο αν μπορει η οχι να τους παρει
και απο την ρεαλ η την εφες μπορει να θελει 5 παιχτες που το περιεργο
αν φερει 6 ξενους των 2 εκατ δεν εχει κανενας θεμα να παιζει ο ματζουκας 25 λεπτα
στο τελευταιο και πολυ καλα λεει πρεπει να απαλλαγουμε απτον παπαγιαννη οριστικα και αμετακλητα,η μεγαλυτερη πλειοψηφια των παναθηναικων συμφωνει σε αυτο
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Ιουν 17, 2023 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 95
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν πάρει Ντορσει και Παπαπετρου κομπλέ μαζί με Κώστα και Μωραΐτη και ΠΚαλαιτζακηkostas1978 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 5:23 pmΕπισης αφησε να εννοηθει οτι μονο μαντζουκας και αγραβανης θα μεινουν απ τους ελληνες
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μακαρι αν και βλεπω ανατροπη τελευταιας στιγμης με παπαγιαννηkostas1978 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 5:23 pmΕπισης αφησε να εννοηθει οτι μονο μαντζουκας και αγραβανης θα μεινουν απ τους ελληνες

0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
πολυ πιθανο αυτο το σεναριοPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 5:28 pmΑν πάρει Ντορσει και Παπαπετρου κομπλέ μαζί με Κώστα και Μωραΐτη και ΠΚαλαιτζακηkostas1978 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 17, 2023 5:23 pmΕπισης αφησε να εννοηθει οτι μονο μαντζουκας και αγραβανης θα μεινουν απ τους ελληνες
ντορσει παπαπετρου ματζουκας κωστας αντε μωραιτης καλαιτζακης
0