δε ξέρω πώς λύνεται αυτό το πράγμα, θα πιέσουν οι Αφοί το Μπαρτζώκα να παίζει περισσότερο ο Σλούκας; χλωμό.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
μου κάνει πάντως κακή εντύπωση το πόσο ανοιχτά μιλάει για το θέμα του που είναι ο χρόνος συμμετοχής και ο ρόλος του. ούτε ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης δε το έκαναν αυτό που επίσης είχαν το ίδιο θέμα με το Μπαρτζώκα, ειδικά ο πρώτος.
δε ξέρω πώς λύνεται αυτό το πράγμα, θα πιέσουν οι Αφοί το Μπαρτζώκα να παίζει περισσότερο ο Σλούκας; χλωμό.
-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κανεις πανω απο την ομαδα και το καλο της.Αν ο σλουκας παιζει καλα θα παιξει αλλιως παγκο.Με την φενερ που ηταν φοβερος επαιζε 35 λεπταausterity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:25 pmμου κάνει πάντως κακή εντύπωση το πόσο ανοιχτά μιλάει για το θέμα του που είναι ο χρόνος συμμετοχής και ο ρόλος του. ούτε ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης δε το έκαναν αυτό που επίσης είχαν το ίδιο θέμα με το Μπαρτζώκα, ειδικά ο πρώτος.
0
κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, γενικά δε μπορώ να πω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν αισθάνθηκα ότι θα έπρεπε να παίζει περισσότερο ο Σλούκας και ότι είναι αδικημένος.Jamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:26 pmΚανεις πανω απο την ομαδα και το καλο της.Αν ο σλουκας παιζει καλα θα παιξει αλλιως παγκο.Με την φενερ που ηταν φοβερος επαιζε 35 λεπταausterity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:25 pmμου κάνει πάντως κακή εντύπωση το πόσο ανοιχτά μιλάει για το θέμα του που είναι ο χρόνος συμμετοχής και ο ρόλος του. ούτε ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης δε το έκαναν αυτό που επίσης είχαν το ίδιο θέμα με το Μπαρτζώκα, ειδικά ο πρώτος.
ο ίδιος προφανώς το βλέπει διαφορετικά.
νομίζω πάντως ότι θα μείνει, θα είναι και κάπως ακραία κίνηση να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα για να παίζει 6-7 λεπτά παραπάνω κάπου αλλού.
Φέτος είχε 23 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο και στη φενερ είχε 26,δεν είναι καμία τρελή διαφορά.Οι αγώνες έκλειναν πάντα με το Σλούκα στην πεντάδα και αυτός έπαιρνε τις περισσότερες φορές το τελευταίο σουτ.
Εγώ νομίζω ότι ο Μπαρτζωκας δεν έχει βρει το κουμπί του Σλούκα που φαίνεται να θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και να θέλει να νιώθει ότι είναι σημαντικός για την μάδα.
Πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω γιατί θα είναι επωφελές για όλες τις πλευρές να ανανεώσει ο Σλούκας.
Εγώ νομίζω ότι ο Μπαρτζωκας δεν έχει βρει το κουμπί του Σλούκα που φαίνεται να θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και να θέλει να νιώθει ότι είναι σημαντικός για την μάδα.
Πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω γιατί θα είναι επωφελές για όλες τις πλευρές να ανανεώσει ο Σλούκας.
1
1

-
- Reactions: 26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό με τα 8-10 λεπτά βέβαια δεν ισχύει, 23 λεπτά έπαιζε περίπου φέτος και είναι μέσα και το διάστημα μετά τον τραυματισμό που επανήλθε σταδιακά.
Έπαιζε 2-3 λεπτά λιγότερο από πέρυσι, και 4-5 λεπτά λιγότερο από πέρυσι που όμως στα γκαρντ ο Σπανούλης δεν μπορούσε να παίζει πολύ πλέον και η επόμενη επιλογή ήταν ο Χάρισον και αργότερα στην χρονιά ο Μακκίσικ.
Στην Φενέρ επίσης έπαιζε παραπάνω μερικά λεπτά με αποκορύφωμα την τελευταία του χρονιά το 19-20 που είχε φτάσει τα 29 λεπτά, 6 παραπάνω από φέτος αλλά αντέχει πλέον να παίζει τόσο πολύ χρόνο στα κόκκινα; Εγώ νομίζω πιο πολύ θα έχει να κάνει με τον ρόλο του, σε ποια πεντάδα θα είναι και με ποιους συμπαίκτες.
Έπαιζε 2-3 λεπτά λιγότερο από πέρυσι, και 4-5 λεπτά λιγότερο από πέρυσι που όμως στα γκαρντ ο Σπανούλης δεν μπορούσε να παίζει πολύ πλέον και η επόμενη επιλογή ήταν ο Χάρισον και αργότερα στην χρονιά ο Μακκίσικ.
Στην Φενέρ επίσης έπαιζε παραπάνω μερικά λεπτά με αποκορύφωμα την τελευταία του χρονιά το 19-20 που είχε φτάσει τα 29 λεπτά, 6 παραπάνω από φέτος αλλά αντέχει πλέον να παίζει τόσο πολύ χρόνο στα κόκκινα; Εγώ νομίζω πιο πολύ θα έχει να κάνει με τον ρόλο του, σε ποια πεντάδα θα είναι και με ποιους συμπαίκτες.
0
- shaq7
- Reactions: 5647
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο σλουκας μιλαει με πολυ εγωισμο..Επαιξε 23λ γιατι εβγαλε ποσους τραυματισμους και μετα για ποσα ματς δεν βλεποταν και τον εβγαζε ο κοουτς.Τι να εκανε δηλαδη?να τον αφηνε μεσα και να χαναμε?
Μονος του το ειπε,εκανε την καλυτερη σεζον της καριερας του ενω επαιζε λιγοτερο,δεν καταλαβαινει οτι ο μπαρτζωκας και πως τον χρησιμοποιει ευθυνεται για αυτο?
Στο φ4 επισης ηταν αφαντος..
Θα ναι κινηση αυτοκτονιας και για τον ιδιο και για τον ολυμπιακο να φυγει..Ειδικα αν παει παρτιζαν θα γελαν και οι κοτες.. Απο την στιγμη που δεν θελει να παει στον παο δεν βλεπω που μπορει να παει και να ειναι το πρωτο βιολι στα 34.
Περιεργος να δω πως θα το χειριστει ο μπαρτζω..θελω να πιστευω οτι θα συζητησουν και θα καταλαβουν ολοι οτι το καλυτερο ειναι να ανανεωσει.
Αν παντως φυγει να δω ποιον θα φερουν για ασσο..αν δεν γινει κανα μαγικο με τον τομπσον και φυγει και ο σασα θα μιλαμε οτι διαλυθηκε η ομαδα σε ενα μηνα μεσα.
Μονος του το ειπε,εκανε την καλυτερη σεζον της καριερας του ενω επαιζε λιγοτερο,δεν καταλαβαινει οτι ο μπαρτζωκας και πως τον χρησιμοποιει ευθυνεται για αυτο?
Στο φ4 επισης ηταν αφαντος..
Θα ναι κινηση αυτοκτονιας και για τον ιδιο και για τον ολυμπιακο να φυγει..Ειδικα αν παει παρτιζαν θα γελαν και οι κοτες.. Απο την στιγμη που δεν θελει να παει στον παο δεν βλεπω που μπορει να παει και να ειναι το πρωτο βιολι στα 34.
Περιεργος να δω πως θα το χειριστει ο μπαρτζω..θελω να πιστευω οτι θα συζητησουν και θα καταλαβουν ολοι οτι το καλυτερο ειναι να ανανεωσει.
Αν παντως φυγει να δω ποιον θα φερουν για ασσο..αν δεν γινει κανα μαγικο με τον τομπσον και φυγει και ο σασα θα μιλαμε οτι διαλυθηκε η ομαδα σε ενα μηνα μεσα.
0
το πώς θα το χειριστεί ο Μπαρτζώ νομίζω είναι ξεκάθαρο, θα απαιτήσει δικαίως να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιος θα παίζει και πόσο.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:58 pmΠεριεργος να δω πως θα το χειριστει ο μπαρτζω..θελω να πιστευω οτι θα συζητησουν και θα καταλαβουν ολοι οτι το καλυτερο ειναι να ανανεωσει.
το πώς θα το χειριστούν οι Αφοί και ο ίδιος ο Σλούκας είναι το ζητούμενο.
αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν μια ξεκάθαρη προσέγγιση τύπου "αυτά είναι τα λεφτά που σου δίνουμε και ο κόουτς θα αποφασίζει για το αγωνιστικό". οτιδήποτε άλλο είναι άδικο και για τον Σκακιστή και για τους υπόλοιπους παίκτες.
έχω την αίσθηση ότι εν τέλει θα μείνει ο Σλούκας αλλά θα πρέπει να κάτσει να τα βρει με τον εαυτό του για να μην έχουμε γκρίνιες και τα επόμενα χρόνια.
- shaq7
- Reactions: 5647
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρω ο μπαρτζωκας ειναι εξυπνος ανθρωπος αλλα ειναι και εγωιστης..Υπαρχει το ενδεχομενο να πει αν μου φυγει ο σλουκας την γα...με οποτε θα αλλαξω το πλανο μου και θα τον βαλω πρωτη 5δα γιατι προτιμω αυτο απο το τρεχει την δευτερη 5δα ο φουφουτος και να ψαχνω και ελληνα..austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 1:06 pmτο πώς θα το χειριστεί ο Μπαρτζώ νομίζω είναι ξεκάθαρο, θα απαιτήσει δικαίως να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιος θα παίζει και πόσο.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:58 pmΠεριεργος να δω πως θα το χειριστει ο μπαρτζω..θελω να πιστευω οτι θα συζητησουν και θα καταλαβουν ολοι οτι το καλυτερο ειναι να ανανεωσει.
το πώς θα το χειριστούν οι Αφοί και ο ίδιος ο Σλούκας είναι το ζητούμενο.
αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν μια ξεκάθαρη προσέγγιση τύπου "αυτά είναι τα λεφτά που σου δίνουμε και ο κόουτς θα αποφασίζει για το αγωνιστικό". οτιδήποτε άλλο είναι άδικο και για τον Σκακιστή και για τους υπόλοιπους παίκτες.
έχω την αίσθηση ότι εν τέλει θα μείνει ο Σλούκας αλλά θα πρέπει να κάτσει να τα βρει με τον εαυτό του για να μην έχουμε γκρίνιες και τα επόμενα χρόνια.
Υπαρχει και το ενδεχομενο να πει δεν μας χεζεις ρε σλουκα,οπως θελω θα σε βαζω ,αν θες να μεινεις μεινε και θα κανω εγω τον λουντζη ευρωλιγκατο..
Οι αφοι σιγουρα θα ειναι ο συνδετικος κρικος και αυτοι με τον πυροσβεστηρα στα χερια..Παντως δεν ξερουμε πιο ειναι το βασικο προβλημα,γιατι μπορει να ειναι οτι ζηταει και 2,2 πχ για να συνεχισει και εκει να κολλαει το θεμα..
Γενικα παντως ο σλουκας δειχνει χειροτερος ακομα και του σπανουλη στο εγωιστικο..
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν καταλαβαινω την ολη κουβεντα που γινεται για το χρονο συμμετοχης του Σλουκα.......και μου κανει ακομα μεγαλυτερη εντυπωση αν η ολη συζητηση εκπορευεται απ τον ιδιο τον παιχτη........
Δε γινεται να συγκρινουμε τις χρονιες του στη Φενερ που ηταν στα prime του 28-30 χρονων με τις τωρινες που ειναι 32-33-34 χρονων......χρειαζεται διαχειριση απο δω και περα......ηλπιζα αυτο να το αντιλαμβανονται ολοι με πρωτο τον παιχτη......
Παιζει στο τελειωμα ολων των ΄΄κλειστων΄΄παιχνιδιων;;;;;;;παιζει........παιρνει ολες τις κρισιμες αποφασεις στα δυσκολα;;;;;;;;;;τις παιρνει.........end of discussion........την τελεια διαχειριση του κανει ο Μπαρτζωκας,μην τρελαθουμε κιολας......
Δε γινεται να συγκρινουμε τις χρονιες του στη Φενερ που ηταν στα prime του 28-30 χρονων με τις τωρινες που ειναι 32-33-34 χρονων......χρειαζεται διαχειριση απο δω και περα......ηλπιζα αυτο να το αντιλαμβανονται ολοι με πρωτο τον παιχτη......
Παιζει στο τελειωμα ολων των ΄΄κλειστων΄΄παιχνιδιων;;;;;;;παιζει........παιρνει ολες τις κρισιμες αποφασεις στα δυσκολα;;;;;;;;;;τις παιρνει.........end of discussion........την τελεια διαχειριση του κανει ο Μπαρτζωκας,μην τρελαθουμε κιολας......
3
3

-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο ακριβως δεν πιστευω πως τα θεματα εχουν να κανουν με τον χρονο του.Πιστευω πως εχουν να κανουν με την 2nd unitassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 1:16 pmΔεν καταλαβαινω την ολη κουβεντα που γινεται για το χρονο συμμετοχης του Σλουκα.......και μου κανει ακομα μεγαλυτερη εντυπωση αν η ολη συζητηση εκπορευεται απ τον ιδιο τον παιχτη........
1
1

- reignman
- Reactions: 2944
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
bogdanovic(atl) 17.8M, derrick white 17.6m, Joe Harris 19.9m, bertans 17m, kleber 11m, bullock 11m, KCP 14.7m, poole 27m, norman powell 18m, batum 11.7m, covington 11.7m, malik beasley 16.5m, Kennard 14m, Tyus Jones 14m, Duncan Robinson 18m, Portis 11.7m, Kyle Anderson 9.2m, Nance Jr 10.4m, Rose 15.5m, Hart 13m, Garry Harris 13m, PJ Tucker 11m, Shamet 10.2m, Richaun Holmes 12m, Boucher 11,8m, THT 11m, Gafford 11m, Monte Morris 10mConan1982 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 9:10 amΚαλά δεν αυξάνει και τόσο ώστε ο μέσος 6ος-7ος να παίρνει 20 Μ.reignman έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 3:56 am
γενικα στα μεσα των κινγκς διαβαζω οτι η προταση που σκεφτονται να του κανουν ειναι 40εκ για 4 χρονια. τα οποια ειναι ψιχουλα με τα τωρινα δεδομενα οπου ενας μεσος 6ος-7ος παιχτης μπορει να παιρνει μεχρι και κανα 20αρι το χρονο.
γενικα αλλαζουν παλι το CBA και καθε χρονο το cap ανεβαινει.
https://www.basketball-reference.com/co ... ayers.html
https://hoopshype.com/salaries/players/
Στο reference τα στοιχεία παικτών μπορεί να είναι πολλαπλά οπότε θα κοιτάξω το δεύτερο.
Αυτήν την σεζόν πάνω από 20 Μ έπαιρναν 67 παίκτες περίπου οι 2 καλύτεροι παίκτες της ομάδας αν ήταν μοιρασμένοι εξίσου σε όλες τις ομάδες.
Πάνω από 15 Μ 100 παίκτες (συμπεριλαμβάνω και την προηγούμενη κατηγορία), περίπου οι 3 πρώτοι παίκτες κάθε ομάδας και μερικοί 4οι.
Ο 150ος παίκτης που αντιστοιχεί στον 5ο παίκτη ανά ομάδα έπαιρνε 9,5 Μ.
Ο 210ος παίκτης, που αντιστοιχεί στον 7ο παίκτη δεν έπαιρνε ούτε 6 Μ (5,887)
κ.ο.κ. μπορεί να τα σορτάρει κάποιος και ανά ομάδα να δει τι ισχύει για κάθε ομάδα καθώς υπάρχουν ομάδες με περισσότερο βάθος ή ομάδες με περισσότερους "superstars".
H φετινή αύξηση υπολογίζεται περίπου στο 8,4%, περίπου 12 Μ, σίγουρα όχι αρκετή για να παίρνει ένας 6ος-7ος παίκτης 20 Μ. Είναι γεγονός βέβαια ότι όταν υπάρχει αύξηση ωφελούνται οι παίκτες που υπογράφουν εκείνη την χρονιά καθώς μπορεί να βρεθούν ομάδες μα αυξημένο χώρο στο salary.
Και παρα πολυ παγκιτες ακομα οριακα στα 8.5-9.5 οι οποιοι ειναι unrestricted-restricted free agents και θα παρουν αρκετα μεγαλυτερα συμβολαια.
coby white πχ που ηδη θελει 18-20 μυρια.
Nαι αλλα φετος ηταν τραυματιας/ημιτραυματιας και σχεδον ολη τη χρονια. Να ξερει και τι του γινεται ο Κωστακης...j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:18 pmΕ,λογικα ο χρονος συμμετοχης του.Ηδη και στις δηλωσεις του ανεφερε οτι επαιζε 8-10 λεπτα λιγοτερα απ οτι συνηθως φετος.Jamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:16 pm
Οι οποιες εγγυησεις ποιες ειναι.Να παιζει βασικος;Ευχαριστω αλλα προτιμω γουοκαπ.εκτος και αν οι εγγυσεις εχουν να κανουν με την 2nd unit
Προσωπικα,θα ειναι αυτοκτονια να χασει τον Σλουκα ο Ολυμπιακος,ειδικα αν φυγει και ο Βεζενκοφ.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Κυρ Ιουν 18, 2023 1:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κακό είναι ότι ο Μπαρτζώκας είναι πολύ ισχυρογνώμων και σε κάποια πράγματα που αυτός θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν κάνει πίσω.Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια θεωρώ ότι ο σκακιστής έχει απόλυτο δίκιο.
Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Σλούκα στο Μελάγιες,αλλά και αποκλείοντας ότι ο κοουτς θα δεχθεί να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής στον Σλούκα στα 34-36 χρόνια του αλλά και να του δώσει δικαίωμα να επιλέξει σε ποια πεντάδα θα παίξει πιο πιθανό έχω αυτήν τη στιγμή να φύγει ο Σλούκας παρά να παραμείνει.
Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Σλούκα στο Μελάγιες,αλλά και αποκλείοντας ότι ο κοουτς θα δεχθεί να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής στον Σλούκα στα 34-36 χρόνια του αλλά και να του δώσει δικαίωμα να επιλέξει σε ποια πεντάδα θα παίξει πιο πιθανό έχω αυτήν τη στιγμή να φύγει ο Σλούκας παρά να παραμείνει.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Η συνέντευξη Σλουκα στον Μελαγιες, δείχνει ότι το γυαλί έχει ραγίσει. Ακούγεται για τσακωμό με Μπαρτζωκα. Αν φύγουν οι Σλούκας-Βεζενκοφ βγάζει νόημα η ελληνοποίηση Ουολκαπ εν μια νυκτι. Ο άλλος που θα βγει θα είναι ο Λούντζης. Του χρόνου το παιδί θα παίζει κάνα 15-20. Επομένως μαζί με Λαρεντζακη και Παπανικολάου θα έχετε 4. Θα χρειαστείτε άλλους 2 μετά.
0