ως Ολυμπιακός θα μου φαινόταν πολύ καλόEsteban_bachoso έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:14 pmΑν μας χαιρετισει ο Παπαγιάννης πως θα σας φαινόταν στο 5 τον Reynolds με τους δύο Ζαχαρίες, της Hapoel τον Hankins που βγήκε ΜVP στο Iσραήλ και τον August?

Συντονιστής: Captains
ως Ολυμπιακός θα μου φαινόταν πολύ καλόEsteban_bachoso έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:14 pmΑν μας χαιρετισει ο Παπαγιάννης πως θα σας φαινόταν στο 5 τον Reynolds με τους δύο Ζαχαρίες, της Hapoel τον Hankins που βγήκε ΜVP στο Iσραήλ και τον August?
Πάλι τον Ογκαστ; Τρίτη φορά τον Ογκαστ; Είπαμε το παιδί δεν κάνει για Ευρωλίγκα. Έληξε.Esteban_bachoso έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:14 pmΑν μας χαιρετισει ο Παπαγιάννης πως θα σας φαινόταν στο 5 τον Reynolds με τους δύο Ζαχαρίες, της Hapoel τον Hankins που βγήκε ΜVP στο Iσραήλ και τον August?
εφιαλτικοEsteban_bachoso έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 12:14 pmΑν μας χαιρετισει ο Παπαγιάννης πως θα σας φαινόταν στο 5 τον Reynolds με τους δύο Ζαχαρίες, της Hapoel τον Hankins που βγήκε ΜVP στο Iσραήλ και τον August?
Αδυνατον θεωρω να ερθει ο Σλουκας σε εμας. Οποτε αν βαλεις Τομας π.χ στη θεση του θα εισαι πιο ρεαλιστικος. Δεν ειναι κακο ροστερ, απλως θεωρω οτι ειναι λιγο ανεφικτο, αν και θεωρω 1-2 παικτες απο αυτους που εχεις βαλει λογικα θα ερθουν.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 18, 2023 4:27 pmThompson Vildoza Μωραιτης
Punter Sloukas
Papapetrou Καλαιτζακης
Leday Αγραβάνης
Lessort Sanli Antetokoubo
Πράγματι. Ενδιαφέρον αυτό που είπε, πως ο ΠΑΟ έρχεται από 3 άσχημα χρόνια αλλά μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ξεκάθαρα λοιπόν τον έπεισε ο μισθός που του προτείναμε και οχι η αίγλη της ομάδας, όπως και λέμε πολλά παιδιά από εδώ πως έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.