Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2023-24

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 20, 2023 8:45 pm

Εκτός από Αρμάνι, Μονακό, Εφές γράφουν ότι και ο Ερυθρός Αστέρας κυνηγάει Μίροτιτς με πρόταση 2,7εκ το χρόνο.

Και φέτος φαίνεται να ρίχνουν χρήμα αυτοί.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2238
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιουν 20, 2023 9:23 pm

Μάλλον μένει Μονακό ο Τζέιμς

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ko/4892246

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Ιουν 20, 2023 10:05 pm

berry έγραψε:

Η λέει δεν φεύγω χωρίς αποζημίωση.

Από την άλλη, πόσες σοβαρές ομάδες έχουν μείνει να ασχοληθούν μαζί του

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Ιουν 20, 2023 10:10 pm

shtarkws έγραψε:
berry έγραψε:

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον πάρει αντί του Κανααν αν φύγει ο Βεζε και θέλει σκορ από αλλού :roofl:

0
AlexD

nba

Τρί Ιουν 20, 2023 10:15 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 20, 2023 8:45 pm
Εκτός από Αρμάνι, Μονακό, Εφές γράφουν ότι και ο Ερυθρός Αστέρας κυνηγάει Μίροτιτς με πρόταση 2,7εκ το χρόνο.

Και φέτος φαίνεται να ρίχνουν χρήμα αυτοί.
Τι γίνεται με τους Σέρβους ακόμα δεν έχω καταλάβει. Για να δούμε τελικά πόσο χρήμα θα ρίξουν και αυτοί και οι απέναντι τους. Αλλά και αυτός ο Μίροτιτς στην Σερβία θα πάει;

Με τόσο χρήμα που λέγεται ότι θέλει να ρίξει ο Παο φέτος απορώ που δεν πάει για αυτό το μπαμ. Θα του άνοιγε τον δρόμο μετά σε διαπραγμάτευση με οποιοδήποτε άλλο όντας η ομάδα που πήρε τον Μιρο. Και ας κόψει λίγα χρήματα από το 5 που μπορεί πιο οικονομικά να βρει πολύ καλό παίχτη, δεν είναι ανάγκη να είναι απαραίτητα ο Λεσορτ ή ο... Ταβάρες!

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 20, 2023 10:25 pm

AlexD έγραψε:
Με τόσο χρήμα που λέγεται ότι θέλει να ρίξει ο Παο φέτος απορώ που δεν πάει για αυτό το μπαμ.
Βιτάμ παίχτες έχουμε φάει με το κουτάλι τελευταία. Να μας λείπει.

0
Εικόνα
AlexD

nba

Τρί Ιουν 20, 2023 10:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
AlexD έγραψε:
Με τόσο χρήμα που λέγεται ότι θέλει να ρίξει ο Παο φέτος απορώ που δεν πάει για αυτό το μπαμ.
Ρε συ Νικόλα, θα φέρεις και σκληρούς σαν καρύδια Μαδαγασκάρης δίπλα του. Είναι τώρα αυτός λόγος για να μην θέλεις Μίροτιτς;

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 20, 2023 10:38 pm

AlexD έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Ρε συ Νικόλα, θα φέρεις και σκληρούς σαν καρύδια Μαδαγασκάρης δίπλα του. Είναι τώρα αυτός λόγος για να μην θέλεις Μίροτιτς;
Δεν είναι ότι δεν είναι τοπ παίκτης προς Θεού. Απλά δεν είναι ότι έχει σαρώσει και τις κούπες + υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια που έχει εξαφανιστεί (και κάποια άλλα που έχει βγει μπροστά βέβαια). Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι ειδικά για το project που πάει να στήσει ο Παναθηναικός και τα λεφτά που θα θέλει στα 33 του.

0
Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 20, 2023 10:48 pm

shtarkws έγραψε:
berry έγραψε:

Εγω παντως θα ασχολιομουν σοβαρα μαζι του..........αλλα δεν ειμαι ομαδα........και δεν ειμαι και σοβαρος..........περα απ την πλακα τον θεωρω εξαιρετικο παιχτη,περιεργο χαρακτηρα......απ τους πιο επιδραστικους που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη..............
Αν εφευγε ο Σλου θα ταν πρωτη μου επιλογη.......καποιος πρεπει να παρει τις αποφασεις.........

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Ιουν 20, 2023 11:41 pm

Πολύ καλύτερος του Σλούκα ο Τζέιμς να λέμε τα πράγματα όπως είναι αλλά δεν γουστάρει Ολυμπιακό οπότε δεν νομίζω να τεθεί θέμα!

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Τετ Ιουν 21, 2023 1:06 am

nikolas_asteri έγραψε:
AlexD έγραψε:

Δεν είναι ότι δεν είναι τοπ παίκτης προς Θεού. Απλά δεν είναι ότι έχει σαρώσει και τις κούπες + υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια που έχει εξαφανιστεί (και κάποια άλλα που έχει βγει μπροστά βέβαια). Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι ειδικά για το project που πάει να στήσει ο Παναθηναικός και τα λεφτά που θα θέλει στα 33 του.
Ε εντάξει αυτό το ακούω. Δεδομένου του 'εδώ και τώρα' βαιμπ που βγαίνει το έθεσα ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα έδινα τέτοιο ποσό για έναν παίχτη, ακόμα και για αυτόν τον παιχταρά. Ειδικά στα 33. Τεσπα. Οι Σέρβοι πάντως μου κάνει τρελή εντύπωση που έχουν μπει (κάπου διάβασα και για Παρτιζαν) για εκείνον. Δηλαδή θα χάσει ο Ζοτς πχ Παντερ, Εξουμ και Λεσορτ γιατί τους έδωσαν περισσότερα αλλά θα πάρει Μιρό; This is madness.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 21, 2023 10:04 am

AlexD έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ε εντάξει αυτό το ακούω. Δεδομένου του 'εδώ και τώρα' βαιμπ που βγαίνει το έθεσα ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα έδινα τέτοιο ποσό για έναν παίχτη, ακόμα και για αυτόν τον παιχταρά. Ειδικά στα 33. Τεσπα. Οι Σέρβοι πάντως μου κάνει τρελή εντύπωση που έχουν μπει (κάπου διάβασα και για Παρτιζαν) για εκείνον. Δηλαδή θα χάσει ο Ζοτς πχ Παντερ, Εξουμ και Λεσορτ γιατί τους έδωσαν περισσότερα αλλά θα πάρει Μιρό; This is madness.
Ποιος είπε ότι θα τους χάσει όλους αυτούς;
Αν η Παρτίζαν έχει το ίδιο ή μεγαλύτερο μπάτζετ με το φετινό δεν θα χάσει όλο τον κορμό της.
1-2 μπορεί, όχι όλους όμως.

Βέβαια θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση να κάνει κίνηση η Παρτίζαν για Μίροτιτς.
Αν είναι να έχουν να δώσουν 2,5+ μύρια για παίκτη πιο πιθανό μου φαίνεται να κάνουν κίνηση για τον πιο καλό pass first άσσο που μπορούν να βρουν και να προσπαθήσουν να κρατήσουν Έξουμ-Πάντερ για να κάνουν σούπερ 3αδα.

Ο Μίροτιτς καλά κάνει που δεν βιάζεται, Αν ο Βεζένκοφ φύγει και είναι ακόμα ελεύθερος σχεδόν σίγουρα θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Είναι ο μόνος στην Ευρώπη που μπορείς να τον βάλεις και να του ζητήσεις να κάνει περίπου ότι ο Βεζένκοφ.

Αλλά και ο Παναθηναικός, αν τα μεγάλα ονόματα που προσπαθεί στην περιφέρεια δεν κάτσουν μπορεί να ενδιαφερθεί για Μίροτιτς και για να κάνει μπαμ και για να πάρει το σκορ που θα έπαιρνε πχ από τον Πάντερ αν δεν κάτσει αυτός.

0
AlexD

nba

Τετ Ιουν 21, 2023 10:22 am

pan24 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 10:04 am
AlexD έγραψε:

Ποιος είπε ότι θα τους χάσει όλους αυτούς;
Αν η Παρτίζαν έχει το ίδιο ή μεγαλύτερο μπάτζετ με το φετινό δεν θα χάσει όλο τον κορμό της.
1-2 μπορεί, όχι όλους όμως.

Βέβαια θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση να κάνει κίνηση η Παρτίζαν για Μίροτιτς.
Αν είναι να έχουν να δώσουν 2,5+ μύρια για παίκτη πιο πιθανό μου φαίνεται να κάνουν κίνηση για τον πιο καλό pass first άσσο που μπορούν να βρουν και να προσπαθήσουν να κρατήσουν Έξουμ-Πάντερ για να κάνουν σούπερ 3αδα.

Ο Μίροτιτς καλά κάνει που δεν βιάζεται, Αν ο Βεζένκοφ φύγει και είναι ακόμα ελεύθερος σχεδόν σίγουρα θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός. Είναι ο μόνος στην Ευρώπη που μπορείς να τον βάλεις και να του ζητήσεις να κάνει περίπου ότι ο Βεζένκοφ.

Αλλά και ο Παναθηναικός, αν τα μεγάλα ονόματα που προσπαθεί στην περιφέρεια δεν κάτσουν μπορεί να ενδιαφερθεί για Μίροτιτς και για να κάνει μπαμ και για να πάρει το σκορ που θα έπαιρνε πχ από τον Πάντερ αν δεν κάτσει αυτός.
Αυτό ακριβώς ρε συ. Δεν βγάζει νόημα για Παρτιζαν. Δεν λέω ότι θα τους χάσει όλους αυτούς, αλλά και 2 να χάσει θα μου έκανε εντύπωση να πάρει Μίροτιτς αντί για παραπάνω λιγότερο καλούς από εκείνον παίκτες, με τι βάθος θα πάει δηλαδή;

Για τον Παναθηναϊκό είναι όντως τεράστιο μπαμ και άμεσο σκορ στο ροστερ. Θα μου πεις αν καταφέρει να φέρει Χεζονια κάνει το μπαμ που θέλει με παίκτη που έχει πάθος με την ομάδα, δίνει και αυτός άμεσο σκορ και λογικά θα κοστίσει και λιγότερο παρόλο το ενδεχόμενο buy out. Αλλά θα δεχτεί η ρεαλ να τον αφήσει όσο και να πιέσει ο παλαβός;

Ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να ασχοληθεί πάντως. Στο πλαίσιο του 'δεν αγοράζουμε έτοιμο ταλέντο σε υπέρ αξίες' και με δεδομένο ότι ο Μπαρτζωκας είπε στην συνέντευξη του πως δεν κοιταει να αναπληρώσει όσα έπαιρνε από τον Βεζε από το 4, αλλά θα το μοιράσει σε περισσότερες θέσεις.
Αν φύγει ο Βεζε πιο πιθανό μου φαίνεται να ρίξει χρήμα στα γκαρντ και το 5 παρά να πάρει τούμπανο 4αρι.

Θα έλεγα Μονακό και Παο αν ασχοληθεί είναι φαβορί για Μιρο. Μετά πάει η Αρμάνι. Οι Τουρκικές και η ρεαλ δεν βγαίνει να ασχοληθούν αν δεν φύγει κάποιος, η Μακαμπι δεν δείχνει να κάνει τέτοια αύξηση.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1790
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Ιουν 21, 2023 6:24 pm

Προχωράει η μεταγραφή του Derek Willis στην Εφές.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Ιουν 21, 2023 6:31 pm

Δεν τον ξερω να πω την αληθεια ,ειδα δυο βιντεακια..........σε στυλακι μου φερνει πολυ στον Φοντεκιο...........

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”