2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 240
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Επειδη καπου εδω μεσα ειπωθηκε για μπεικον,εγω εχω να πω πως σε κατι τετοιο ισως παμε μονο αν φυγει ο σασα και ψαξουμε παικτη ball-dominant.Οσον αφορα τα θεματα που λεγεται οτι εχει, ο μπαρτζωκας δεν ειναι ουτε ραντονιτς ουτε ομπραντοβιτς(μονακο)για να μην μπορει να διαχειριστει τετοιους παικτες.Μην ψεχναμε τι εχουν πει για αυτον παικτες τυπου ντιλεινι γις το ποσο αγαπητος ειναι.Αν ενα πραγμα ξερει να κανει καλα ο μπαρτζωκας ειναι να χειριζεται τα αμερικανακια.Πιστευω θα κουμπωνε πολυ στο ομαδικο πνευμα του ολυμπιακου και θα γινοταν παιχτης ομαδας(οπως ο κανααν που ηρθε σαν αμερικανακι και κατελληξε απιστευτα ομαδικος)
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδής, τι είδους παίκτης ἦτο ο Canaan και μεταλλάχθηκε στα «χέρια» του Coach;Jamesharden13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 10:52 pmΕπειδη καπου εδω μεσα ειπωθηκε για μπεικον,εγω εχω να πω πως σε κατι τετοιο ισως παμε μονο αν φυγει ο σασα και ψαξουμε παικτη ball-dominant.Οσον αφορα τα θεματα που λεγεται οτι εχει, ο μπαρτζωκας δεν ειναι ουτε ραντονιτς ουτε ομπραντοβιτς(μονακο)για να μην μπορει να διαχειριστει τετοιους παικτες.Μην ψεχναμε τι εχουν πει για αυτον παικτες τυπου ντιλεινι γις το ποσο αγαπητος ειναι.Αν ενα πραγμα ξερει να κανει καλα ο μπαρτζωκας ειναι να χειριζεται τα αμερικανακια.Πιστευω θα κουμπωνε πολυ στο ομαδικο πνευμα του ολυμπιακου και θα γινοταν παιχτης ομαδας(οπως ο κανααν που ηρθε σαν αμερικανακι και κατελληξε απιστευτα ομαδικος)
1
1

Στην αγορά υπάρχουν 364θ8ε8ς παίκτες, το γεγονός ότι προσπαθείτε να αυτοπιστειτε ότι αυτός ο Μπέικον που όλοι είδαμε μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα με αρχές με ξεπερνάει.Jamesharden13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 10:52 pmΕπειδη καπου εδω μεσα ειπωθηκε για μπεικον,εγω εχω να πω πως σε κατι τετοιο ισως παμε μονο αν φυγει ο σασα και ψαξουμε παικτη ball-dominant.Οσον αφορα τα θεματα που λεγεται οτι εχει, ο μπαρτζωκας δεν ειναι ουτε ραντονιτς ουτε ομπραντοβιτς(μονακο)για να μην μπορει να διαχειριστει τετοιους παικτες.Μην ψεχναμε τι εχουν πει για αυτον παικτες τυπου ντιλεινι γις το ποσο αγαπητος ειναι.Αν ενα πραγμα ξερει να κανει καλα ο μπαρτζωκας ειναι να χειριζεται τα αμερικανακια.Πιστευω θα κουμπωνε πολυ στο ομαδικο πνευμα του ολυμπιακου και θα γινοταν παιχτης ομαδας(οπως ο κανααν που ηρθε σαν αμερικανακι και κατελληξε απιστευτα ομαδικος)
Αν το δω οπαδικά, μακάρι να τον πάρετε
5
4
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ητο μεσοεπιθετικος και τον καναμε μεσοαμυντικο.............Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 11:24 pmΔηλαδής, τι είδους παίκτης ἦτο ο Canaan και μεταλλάχθηκε στα «χέρια» του Coach;Jamesharden13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 10:52 pmΕπειδη καπου εδω μεσα ειπωθηκε για μπεικον,εγω εχω να πω πως σε κατι τετοιο ισως παμε μονο αν φυγει ο σασα και ψαξουμε παικτη ball-dominant.Οσον αφορα τα θεματα που λεγεται οτι εχει, ο μπαρτζωκας δεν ειναι ουτε ραντονιτς ουτε ομπραντοβιτς(μονακο)για να μην μπορει να διαχειριστει τετοιους παικτες.Μην ψεχναμε τι εχουν πει για αυτον παικτες τυπου ντιλεινι γις το ποσο αγαπητος ειναι.Αν ενα πραγμα ξερει να κανει καλα ο μπαρτζωκας ειναι να χειριζεται τα αμερικανακια.Πιστευω θα κουμπωνε πολυ στο ομαδικο πνευμα του ολυμπιακου και θα γινοταν παιχτης ομαδας(οπως ο κανααν που ηρθε σαν αμερικανακι και κατελληξε απιστευτα ομαδικος)
4
4

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδής, άλλαξε τον «τρόπο» επίθεσης-άμυνας του;assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 11:57 pmΗτο μεσοεπιθετικος και τον καναμε μεσοαμυντικο.............Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 11:24 pm
Δηλαδής, τι είδους παίκτης ἦτο ο Canaan και μεταλλάχθηκε στα «χέρια» του Coach;
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν στρώνει ο μπεικον. Και τι είναι ο Μπαρτζώκας? Αστυφύλακας να τον ψάχνει στα μπαρ κάθε βράδυ που πάει και μπεκροπινει ο μπέικον? Αυτά έκανε και στη Μονακό αυτά έκανε και στον Παο. Πέρα από διαπλικτισμους με συμπαίχτες. Δηλαδή να τον πάρεις να σου κάνει τα ίδια μετά από λίγο καιρό και να μείνεις ξεκρεμαστος μετά. Καμία σοβαρή ομάδα δεν θα πάρει το ρίσκο μπέικονJamesharden13 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 10:52 pmΕπειδη καπου εδω μεσα ειπωθηκε για μπεικον,εγω εχω να πω πως σε κατι τετοιο ισως παμε μονο αν φυγει ο σασα και ψαξουμε παικτη ball-dominant.Οσον αφορα τα θεματα που λεγεται οτι εχει, ο μπαρτζωκας δεν ειναι ουτε ραντονιτς ουτε ομπραντοβιτς(μονακο)για να μην μπορει να διαχειριστει τετοιους παικτες.Μην ψεχναμε τι εχουν πει για αυτον παικτες τυπου ντιλεινι γις το ποσο αγαπητος ειναι.Αν ενα πραγμα ξερει να κανει καλα ο μπαρτζωκας ειναι να χειριζεται τα αμερικανακια.Πιστευω θα κουμπωνε πολυ στο ομαδικο πνευμα του ολυμπιακου και θα γινοταν παιχτης ομαδας(οπως ο κανααν που ηρθε σαν αμερικανακι και κατελληξε απιστευτα ομαδικος)
3
3

-
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Aυτο ακριβως........αλλον παιχτη παραλαβαμε-αλλον παραδιδουμε.......Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 21, 2023 12:04 amΔηλαδής, άλλαξε τον «τρόπο» επίθεσης-άμυνας του;assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 20, 2023 11:57 pm
Ητο μεσοεπιθετικος και τον καναμε μεσοαμυντικο.............
0
- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
«Χάρηκα», όταν άκουσα τον Μπαρτζώκα, να λέει ότι ο Canaan είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν και στο παρελθόν!assistant77 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 21, 2023 12:30 amAυτο ακριβως........αλλον παιχτη παραλαβαμε-αλλον παραδιδουμε.......Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 21, 2023 12:04 am
Δηλαδής, άλλαξε τον «τρόπο» επίθεσης-άμυνας του;
Υ.Γ.
Σε ευχαριστώ, Γεώργιε Μπαρτζώκα... η μνήμη μου ΔΕΝ με απατά!
Υ.Γ. 2
Με απάτησε... η «Ευρωκούπα» όμως!

0
- shaq7
- Reactions: 6685
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παντως αν του σλουκα το θεμα ειναι να παιζει με τους καλους και οχι με την δευτερη 5δα λυνεται ευκολα το θεμα,και επειδη ο μπαρτζω ειπε οτι του ελειψε ενας εξτρα χειριστης μπορουμε του χρονου να παμε καπως ετσι..
Σλουκας γουοκαπ παπ βεζε Φαλ- Γκος κανααν μακισικ Πιτερς Μιλου.. Η αν δεν θελει ο μπαρτζω να αλλαξει την πρωτη 5δα ας τουμπανεψουμε την δευτερη.. Σλουκας μακισικ μιχαλιουκ οτζελεγιε μιλου.. Πιο δυνατη απο την πρωτη ειναι αυτη
Σλουκας γουοκαπ παπ βεζε Φαλ- Γκος κανααν μακισικ Πιτερς Μιλου.. Η αν δεν θελει ο μπαρτζω να αλλαξει την πρωτη 5δα ας τουμπανεψουμε την δευτερη.. Σλουκας μακισικ μιχαλιουκ οτζελεγιε μιλου.. Πιο δυνατη απο την πρωτη ειναι αυτη

1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2