2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 21, 2023 10:23 pm

Που το είδες το οφτοπικ;

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 21, 2023 10:26 pm

Θέμα Χεζονια, με δηλώσεις του έφτασε στο τέλος του σήμερα! Μένει Ρεάλ όποτε δεν χρειάζεται να γράφεται σε ρόστερ πλέον!

Η αλήθεια είναι ότι επειδή πουλούσε οπαδιλικι, με έψηνε, αλλά ψυχρά λογικά, δεν τον ήθελα! Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει Αγραβάνη στο 4, τον Μαντζούκα τον υπολογίζω στο 3, όπως γράφετε και στα καθεστωτικά μέσα πλέον, κλείνοντας την παρένθεση στο 4, επειδή δεν έχουμε 4 να τον κανουμε εν μια νυκτι τεσσάρι. Περιμένουμε με αγωνία την υπόθεση Μητογλου στις 4 Ιουλίου, 2 βδομαδες απο σημερα, και θα ξέρουμε. Ο Μητογλου είναι 4-5, ο Αγραβάνης 4 και θα ταίριαζε ένα 4αρι σαν τον Πασκαλ! Άχτι τον εχω απο πέρυσι! Ο Πασκαλ είναι πολύ δυναμικός και μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ, ενώ επειδή είναι δυνατός νομίζω μπορεί να σπρώξει όλα τα 4αρια στην Ευρώπη ενώ έχει και σουτ. Ο Χεζονια για βασικό 4αρι δεν μου γεμίζει το ματι όσο καλος παίχτης και να είναι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 21, 2023 10:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 10:05 pm
αν ερθουν βιλντοζα εχουμ παντερ ντορσει κανενας δεν εχει θεμα αν ερθει και καλαθης

μην μας τον φορτωσουν αντι του εξουμ μας νοιαζει
Εξουμ - Καλαθης - Μωραΐτης
Παντερ - Βιλντοζα(2/1)
Μιχαλιουκ(3/2) - Παπαπετρου(3/4)
4αρι - Ματζουκας(4/3)
5αρι - 5αρι - Αντετοκούμπο

Καθολου κακό δεν μου φαίνεται αυτό το σενάριο. Ουσιαστικά θα παιζει γύρω στα 22 λεπτά ο Εξουμ στο 1, γύρω στα 26 λεπ ο Παντερ στο 2, ο Βιλντοζα 14 λεπτα στο 2 και 8 λεπτά στο 1 και θα μένει ένα 10λεπτο (αντε πες 15λεπτο αν παίζει ο Εξουμ και λίγο στο 3) για τον Νικ.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τετ Ιουν 21, 2023 10:29 pm

Αλήθεια ρε Phys ,ο Πασκάλ που έπαιξε τελικά φέτος; Δεν τον πήρε το μάτι μου πουθενά

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 21, 2023 10:32 pm

Απο την στιγμη που εχει βγει με πολυ μαρουλι στην αγορα ο παο θα παρει καλους παικτες ..και αν τους διαλεξει μονο ο αταμαν θα χει και καλες προοπτικες. Τωρα αν δεν ερθει ο παντερ και ερθει ο ντορσει λιγη σημασια εχει..Καλα νταξει μερικοι βαζετε ολα τα χοτ ονοματα μαζι που δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει ποτε αλλα τσαμπα ειναι :D

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τετ Ιουν 21, 2023 10:34 pm

Του χοτ θα λεγα shaq

Παλούκι Λουκ στην άγρια στύση φάση

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 691
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιουν 21, 2023 11:37 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 9:49 pm
xomitsious έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 9:32 pm
Μια χαρά θα ήταν ο Καλάθης να ερχόταν.

Κολλάει με Παντερ Εξουμ και Βιλντοζα πολύ καλύτερα απ'τον Ντόρσεϊ καθώς δίνει άμυνα και δημιουργία.

Καλύτερος και από Παπαπέτρου και από Παπαγιάννη, απλά θα είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης του ρόστερ μας.

Αρκεί να αρέσει στον Αταμάν. Αν ναι μακάρι να κάνουμε κίνηση.
ο καλαθης δινει αμυνα? Απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα? :D
ο ντορσει ειναι καλυτερος αμυντικος απο τον καλαθη πλεον..τουλαχιστον σε οσα ματς τον εχω δει τελευταια ειναι τρυπα πισω δεν μπορει να ακολουθησει.
Αν όντως έρθει ο Παντερ, ο Καλάθης είναι προτιμότερος και φτηνοτερος από το Ντόρσεϊ. Αν δεν έρθει ο Παντερ τότε καλύτερα Ντόρσεϊ.
Πάντως ο Καλάθης έπαιζε τώρα τελευταία ενώ ο Ντόρσεϊ όχι. Και διαφωνώ στο ότι είναι χειρότερος στην άμυνα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xomitsious την Τετ Ιουν 21, 2023 11:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jamesharden13

senior
Reactions: 260
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τετ Ιουν 21, 2023 11:40 pm

Μιας και ο παναθηναικος εχει κλεισμενο τον βιλντοζα και θελει την πενταδα της παρτιζαν το ενδιαφερον στραμμενο στους τελικους Aδριατικης.Ο καμπατσο τι παιχταρα ειναι ρε παιδια!!Δυο ankle σε ενα ματς στον εξουμ 20+ ποντοι ακραιος παικτης.Η ρεαλ παει δυναμικα για back-back.Ο λεσσορτ ακομα ενα παιχνιδι στην σειρα που ειναι κακος και αναρωτιεμαι(το εχω ξαναγραψει)αν ο παναθηναικος πανεται μ@...@ς με τα 2 μυρια σχεδον που θα του δωσει και δεν παιρνει ψηλο μαπ απο μικροτερη λιγκα στοιχημα(αλλα ολυμπιακος).Γενικα νομιζω οτι παικτες τυπου παντερ και λεσσορτ τα 2 εκ δεν αξιζουν σε μπατζετ ελληνικων δεδομενων.Γιατι ειναι ευκολο να βρεις τρομερο σκορερ κομμενο απο το nba και με 1 μυριο και ψηλο ΜΑΠ απο Τουρκια,Ιταλια κτλ με λιγοτερο και να δωσεις τα λεφτα στον ασσο (τομπσον).Ενας καλος ασσος μπορει να σου μεταμορφωσει την ομαδα.Εκτος και αν ο παο φετος παει για αεροπλανικα μπατζετ οποτε δεν τον νοιαζει να μοιραζει εκατομμυρια δεξια και αριστερα.Ο βιλντοζα επισης ειναι top class combo guard.Πολυ καλη κινηση.Γενικα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να λειτουργησει η 5αδα της παρτιζαν στον παο.Μου μοιαζει πολυ βιαστικη επιλογη

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:13 am

Jamesharden13 έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 11:40 pm
Μιας και ο παναθηναικος εχει κλεισμενο τον βιλντοζα και θελει την πενταδα της παρτιζαν το ενδιαφερον στραμμενο στους τελικους Aδριατικης.Ο καμπατσο τι παιχταρα ειναι ρε παιδια!!Δυο ankle σε ενα ματς στον εξουμ 20+ ποντοι ακραιος παικτης.Η ρεαλ παει δυναμικα για back-back.Ο λεσσορτ ακομα ενα παιχνιδι στην σειρα που ειναι κακος και αναρωτιεμαι(το εχω ξαναγραψει)αν ο παναθηναικος πανεται μ@...@ς με τα 2 μυρια σχεδον που θα του δωσει και δεν παιρνει ψηλο μαπ απο μικροτερη λιγκα στοιχημα(αλλα ολυμπιακος).Γενικα νομιζω οτι παικτες τυπου παντερ και λεσσορτ τα 2 εκ δεν αξιζουν σε μπατζετ ελληνικων δεδομενων.Γιατι ειναι ευκολο να βρεις τρομερο σκορερ κομμενο απο το nba και με 1 μυριο και ψηλο ΜΑΠ απο Τουρκια,Ιταλια κτλ με λιγοτερο και να δωσεις τα λεφτα στον ασσο (τομπσον).Ενας καλος ασσος μπορει να σου μεταμορφωσει την ομαδα.Εκτος και αν ο παο φετος παει για αεροπλανικα μπατζετ οποτε δεν τον νοιαζει να μοιραζει εκατομμυρια δεξια και αριστερα.Ο βιλντοζα επισης ειναι top class combo guard.Πολυ καλη κινηση.Γενικα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να λειτουργησει η 5αδα της παρτιζαν στον παο.Μου μοιαζει πολυ βιαστικη επιλογη
δεν ειναι ευκολο να κρινεις αντικειμενικα εναν παιχτη στις 20 Ιουνη........τους εχουν ξεζουμισει,τα χουν φτυσει,παιζουν 80-90 παιχνιδια υψηλης εντασης τα περισσοτερα..........καθολου ευκολο δεν ειναι.......

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5027
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:20 am

xomitsious έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 11:37 pm

Αν όντως έρθει ο Παντερ, ο Καλάθης είναι προτιμότερος και φτηνοτερος από το Ντόρσεϊ. Αν δεν έρθει ο Παντερ τότε καλύτερα Ντόρσεϊ.
Πάντως ο Καλάθης έπαιζε τώρα τελευταία ενώ ο Ντόρσεϊ όχι. Και διαφωνώ στο ότι είναι χειρότερος στην άμυνα.
την τωρινη στιγμη ο καλαθης δεν ειναι προτιμοτερος απο κανεναν
ειναι ενας μετριος παιχτης με πτωτικη πορεια και μεγαλος σε ηλικια
τον διωχνουν απο παντου και στην ομαδα ομαδα που στεριωσε ηταν ο παο λογω των εγκεφαλικων κολληματων του ταραντουλα

ελπιζω αυτο που ειχαν γραψει τα καθεστωτικα οτι θα απασχολησει μονο αν δεν παρουμε καποιον απτους παπαπετρου ντορσει η φυγει ο παπαγιαννης να ισχυει η ας τον παρουν για να σκατζαρει κανεναν ξενο στο ελληνικο πρωταθλημα
μονο γιαυτο κανει αν αποκτηθει στην αντι του εξουμ η του ντορσει θα ειναι μεγαλη αποτυχια

0
Dakotas

senior
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: C

Πέμ Ιουν 22, 2023 12:28 am

berry έγραψε:
Τετ Ιουν 21, 2023 10:29 pm
Αλήθεια ρε Phys ,ο Πασκάλ που έπαιξε τελικά φέτος; Δεν τον πήρε το μάτι μου πουθενά
Καπου στο πουερτο ρικο έπαιζε

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Πέμ Ιουν 22, 2023 8:34 am

1 - Tόμπσον, Καλάθης
1-2 Βιλντόζα
2 - Πάντερ, Μωραϊτης
2-3 Μιχαλιουκ
3 - Κάλινιτς, Παπαπέτρου
4 - Μήτογλου, Αγραβάνης, Μαντζούκας
5 - Λεσόρτ, Παπαγιάννης, Κώστας

Έξι ξένοι και νομίζω καλύπτει και οποιονδήποτε τραυματισμό προκύψει. Θα έβαζα και τον Πάνγκος στον άσσο αλλά κάποτε πρέπει να παίζουν όλοι. Αγραβάνης, Μαντζούκας με λίγη βοήθεια από Κάλινιτς ή Παπαπέτρου καλύπτουν το τέσσερα μέχρι να μπει για τα καλά ο Μήτογλου. Προφανώς και προτιμώ και Ντόρσει στη θέση Μωραϊτη αλλά πρέπει να τους έχεις όλους ευχαριστημένους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιουν 22, 2023 9:13 am

Για τον Λεσορτ, θα το ξαναπω οτι προσωπικα δεν εχω πεισθει απο την φετινη του σεζον, στο οτι εχει παγιωθει σε τετοια επιπεδα αποδοσης,και φυσικα θεωρω εξωφρενικο να δωσουμε 2 εκατ τον χρονο.
Σιγουρα η χρονια που εχει κανει,θα πρεπει και να πληρωθει αναλογα,αλλα οχι και 2 εκατ.
Γενικα ξεφευγουν πολυ τα συμβολαια που ακουγονται,και σε περιπτωση καποιου πατατρακ στην επομενη χρονια,δεν ξερω τι επιπτωση μπορει να εχει αυτο για την μεθεπομενη χρονια.

Παντως εμπιστευομαι τον Αταμαν οσον αφορα την στελεχωση,αν αποφασισει να προχωρησει με αυτο το ποσο στον Λεσορτ.

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Πέμ Ιουν 22, 2023 9:57 am

Κι εγώ δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για Λεσόρτ, αλλά δεν έχω και κάποια άλλη καλύτερη πρόταση. Προφανώς το θέμα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι, ίσως από NBA να βρουν κάτι πιο safe. Δυστυχώς ένας είναι ο κυρίαρχος και τον έχει η Ρεάλ.

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29

Πέμ Ιουν 22, 2023 10:19 am

Εξουμ, καλαθης, μωραιτης
Παντερ, βιλντοζα
Οτζελεγιε, παπαππετρου, καλαιτζακης
Χειζ, μητογλου, μαντζουκας
Λεσορτ, παπαγιαννης, κωστας

Ίσως και από τα πιο γεμάτα ροστερ της ευρωλιγκας με πολλούς αστερίσκους ωστοσο