Φίλε μας έφτιαξες. Ψάχνω το ιστορικό σου να δω αν έχεις καλό recordWeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 12:50 pmΓια Σλούκα δεν ξέρω αλλά έφτασαν στα αυτιά μου ευχάριστα νέα. Βεζενκοφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει και υπογράφει νέο 4ετες συμβόλαιο με αποδοχές κοντά σε αυτές που είχε πάρει ο Μπίλης όταν πρωτοήρθε.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 430
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 92
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναφέρετε πολύ τον Τάρικ, νομίζω ανέβασε στο instagram ευχαριστώ για όλα, σε φάση "φεύγω".
https://www.instagram.com/reel/CtuwbgiL ... BiNWFlZA==
2
2

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Αντετοκούμπο δεν είναι για μπάσκετ. Απλά για να μην πάρεις έβδομο ξένο για τρίτο ψηλό είναι καλή περίπτωση αλλά ως εκεί. Αν υπάρξει τραυματισμός ενός από τους 2 ψηλούς και χάσει 5-7 ματς είσαι δύσκολα με το να δώσεις 15 λεπτά στον Κώστα.Για Ευρωλίγκα μιλάω. Στην Ελλάδα μπορεί να παίρνει χρόνο και να ξεκουράζει τους 2 βασικούς ψηλούς.
Ο παίχτης απέτυχε όταν δεν κατάφερε να βρεί χρόνο στην Βιλερμπάν μια ομάδα που δεν έχει άγχος και στόχο στην Ευρωλίγκα. Εκεί αν έπαιζε θα μπορούσε να κάνει το step up.
Ο παίχτης απέτυχε όταν δεν κατάφερε να βρεί χρόνο στην Βιλερμπάν μια ομάδα που δεν έχει άγχος και στόχο στην Ευρωλίγκα. Εκεί αν έπαιζε θα μπορούσε να κάνει το step up.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν θα μείνει φαίνεται.ankostas333 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 2:40 pmΑναφέρετε πολύ τον Τάρικ, νομίζω ανέβασε στο instagram ευχαριστώ για όλα, σε φάση "φεύγω".
Εγώ πριν έγραψα Ταιρικ πάντως, Τζόουνς.
0
- shaq7
- Reactions: 6699
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
παει εφες αυτος..δεν θα ερχοταν παντως για νεροκουβαλητης σε μας ετσι και αλλιωςAlexD έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 2:59 pmΝαι δεν θα μείνει φαίνεται.ankostas333 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 2:40 pmΑναφέρετε πολύ τον Τάρικ, νομίζω ανέβασε στο instagram ευχαριστώ για όλα, σε φάση "φεύγω".
Εγώ πριν έγραψα Ταιρικ πάντως, Τζόουνς.
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
assistant77 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 21, 2023 12:30 amAυτο ακριβως........αλλον παιχτη παραλαβαμε-αλλον παραδιδουμε.......Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 21, 2023 12:04 am
Δηλαδής, άλλαξε τον «τρόπο» επίθεσης-άμυνας του;
Υ.Γ.
Δεν «παραλάβαμε»... άλλον παίκτη και «παραδίδουμε» τον ίδιο παίκτη, με ανεβασμένο το επίπεδο του, από τις ΘΡΥΛΙΚΕΣ εμπειρίες που αποκόμισε!
Υ.Γ. 2
«ΑΘΑΝΑΤΕ» Έλληνα... δημοσιογράφΕΡΤ.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6699
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν χορταινω να βλεπω συνεντευξεις μπαρτζωκα! Εκεινος ο καλκαβουρας πηγε να δημιουργησει θεμα απο πουθενα..ακου εκει να πει οτι ολη την χρονια επαιζε δυσαρεστημενος..ευτυχως καλα το χειριστηκε ο κοουτς με την παραποιηση των δηλωσεων του κωστα.
Το ειπε ξεκαθαρα παντως ο μπαρτζω αν φυγει ο σασα τον χαιρεταμε τον κανααν και θα παρουμε καποιον στυλ ντορσει,λοιντ..
Αν απο την αλλη μεινει μαζι με τον σλουκα απλα θα αλλαξουμε τον μπολομποι η τον μπλακ με τον μιλου.
Θα το παιξω ινσαιντερ και εγω οπως κανουν ολοι στο τουιτερ απλα απο τα συμφραζομενα.. Σασα θα ανανεωσει με 2εκ το χρονο και κλιμακωτο ,θα γραψει το σακραμεντο στα φρυδια του τα δυο αφου δεν τον προοριζουν για σοβαρο ρολο ..
Σλουκας θα πειστει απο αφους που θα κανουνε το κολπο γκροσο..
Μιλου για την θρυλαρα αλλα και τις μαεστρικες κινησεις του σκινδηλια θα υπογραψει 2+1 με 3εκ.
Καλα για παπ δεν λεω ειναι σαν να κλεβω εκκλησια.
Κανααν μενει.
Να θυμαστε που τα διαβασατε πρωτοι
Το ειπε ξεκαθαρα παντως ο μπαρτζω αν φυγει ο σασα τον χαιρεταμε τον κανααν και θα παρουμε καποιον στυλ ντορσει,λοιντ..
Αν απο την αλλη μεινει μαζι με τον σλουκα απλα θα αλλαξουμε τον μπολομποι η τον μπλακ με τον μιλου.
Θα το παιξω ινσαιντερ και εγω οπως κανουν ολοι στο τουιτερ απλα απο τα συμφραζομενα.. Σασα θα ανανεωσει με 2εκ το χρονο και κλιμακωτο ,θα γραψει το σακραμεντο στα φρυδια του τα δυο αφου δεν τον προοριζουν για σοβαρο ρολο ..
Μιλου για την θρυλαρα αλλα και τις μαεστρικες κινησεις του σκινδηλια θα υπογραψει 2+1 με 3εκ.
Κανααν μενει.
Να θυμαστε που τα διαβασατε πρωτοι

2
2

Εννοείται μένει ο κάναν. Που θα βρούμε γκαρ με πιρ 3,4 και 0,9 ασίστ για. 0,8 λάθη;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 4:04 pmΔεν χορταινω να βλεπω συνεντευξεις μπαρτζωκα! Εκεινος ο καλκαβουρας πηγε να δημιουργησει θεμα απο πουθενα..ακου εκει να πει οτι ολη την χρονια επαιζε δυσαρεστημενος..ευτυχως καλα το χειριστηκε ο κοουτς με την παραποιηση των δηλωσεων του κωστα.
Κανααν μενει.
Να θυμαστε που τα διαβασατε πρωτοι![]()
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν δεν πάρουμε ΚΑΘΑΡΟ τριάρι ούτε και φέτος, θα είναι εγκληματικό.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 1:10 pmτριάρι σχεδόν το αποκλείω να πάρουμε αν μείνουν όλοι και έρθει και Μίλου, ο Σκακιστής θέλει να έχουν όλοι ρόλο και αυτό περιλαμβάνει και το Λαρεντζάκη και τον Σακ που ανανέωσε πρόσφατα. νομίζω θα ξεζουμίσουμε για άλλο ένα χρόνο τον Παπ.![]()
Ήδη έχουμε κάνει δύο σεζόν με ψευτοτριάρια και με το κενό πίσω από τον Παπ να χάσκει επικίνδυνα. Θα είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να μην πάρουμε τριάρι.
Διότι μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα...
2
2

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μας φύλαξε ο Θεός και τον πήραν οι απέναντι!!!Jamesharden13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 22, 2023 1:29 pmΟπως εχει εξελιχθει το πραγμα κριμα που δεν κεισαμε κωστα αντετο πισω απο φαλ μιλου για 5ο ψηλο.Και ελληνας και αθλητικος.Θα ειμασταν φουλ κομπλε στο 5.Θα ερχοτανε και ενας παιχτης 3-4αρι πισω απο τον σασα και ενας ακομα γκαρντ και θα ειμασταν κομπλε
3
3

I never thought there were corners in time
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας περιμένουμε να δούμε για Ταιρικ, εγώ άλλα έχω ακούσει καιρό τώρα αλλά δεν επιμένω.
Μου κάνει εντύπωση που αν μείνει ο Σάσα μένει ο Κανααν αλλά παρόλα αυτά όλοι λένε ότι ψάχνουμε κόμπο.
Μόνο αν φεύγει ο Σλουκας βγάζει νόημα αυτό, αλλιώς μιλάμε για
Γουόκαπ, Σλουκας, Κόμπο
Κανααν, Μακ, Λαρι
Παπ
7 παίχτες μόνο ένα καθαρό 3αρι και άλλοι 2 που πατάνε. Εκτός αν έχει αποφασίσει ότι θα παίζει με 3 γκαρντ και Γουόκαπ να μαρκάρει 3αρια. Τι να πω.
Συμφωνώ με την άποψη ότι φέτος θέλουμε και ένα κανονικό 3αρι πάντως. Από πέρυσι δηλαδή.
Μου κάνει εντύπωση που αν μείνει ο Σάσα μένει ο Κανααν αλλά παρόλα αυτά όλοι λένε ότι ψάχνουμε κόμπο.
Μόνο αν φεύγει ο Σλουκας βγάζει νόημα αυτό, αλλιώς μιλάμε για
Γουόκαπ, Σλουκας, Κόμπο
Κανααν, Μακ, Λαρι
Παπ
7 παίχτες μόνο ένα καθαρό 3αρι και άλλοι 2 που πατάνε. Εκτός αν έχει αποφασίσει ότι θα παίζει με 3 γκαρντ και Γουόκαπ να μαρκάρει 3αρια. Τι να πω.
Συμφωνώ με την άποψη ότι φέτος θέλουμε και ένα κανονικό 3αρι πάντως. Από πέρυσι δηλαδή.
0
Ε αφού έπαιξε καλά συνολικά σε 10 παιχνίδια όλη τη χρονιά, να μείνει
Κρίσιμα παιχνίδια ήταν και με τη Φενέρ που έπαιξε καλά στο 1.
Κι όταν λέμε έπαιξε καλά εννοούμε σουτ κι άμυνα. Γιατί σε δημιουργια, σε κερδισμένα φάουλ, δεν ήταν καλός ούτε στα καλά του παιχνίδια
Ο ίδιος ο προπονητής λέει ότι θέλουμε και τρίτο χειριστή . Ο κάναν δε μπορεί να περάσει τη σέντρα. Θα θτασουμε να έχουμε 7 παίκτες στα γκαρ και πίσω από τον Παπ το χάος;
1
1