Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kojito
- Reactions: 2556
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω θα πάει κάπως έτσι η Εθνική αν δεν προκύψουν άλλες απουσίες ή τραυματισμοί :
1. Καλάθης, Walkup/Dorsey, Λούντζης/Μωραϊτης
2. Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος
3. Παπανικολάου, Θανασοκούμπο/Μαντζούκας
4. Παπαπέτρου, Αγραβάνης
5. Γιάννης, Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούμπο
Νομίζω οι 10 από τους 12 έχουν κλειδώσει. Ο Dorsey ίσως έχει χάσει πλέον έδαφος έναντι του Walkup, αλλά εκεί ίσως παίξουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι ρόλο. 5ο γκαρντ θα είναι λογικά ο Λούντζης (εκτός αν πάρει τον Μωραϊτη ο Ιτούδης), και για την άλλη θέση μάλλον ή Θανάσης ή Μαντζούκας. Ίσως υπάρχουν και κάποια αουτσάιντερ όπως ο Κασελάκης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Π. Καλαϊτζάκης που νομίζω και οι τρεις θα είναι στην προετοιμασία, ίσως και προς τα τελευταία κοψίματα.
Επειδή πάντως χωρίς Σλούκα και Ντόρσει χάνουμε αρκετά σε σουτ, θα προτιμούσα ένας εκ των Θανάση και Κώστα να μείνει εκτός και να μπει ένας forward που να έχει και σουτ από μακριά. Έτσι κι αλλιώς με Γιάννη, Παπαγιάννη και Αγραβάνη νομίζω ο Κώστας ίσως περισσεύει.
1. Καλάθης, Walkup/Dorsey, Λούντζης/Μωραϊτης
2. Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος
3. Παπανικολάου, Θανασοκούμπο/Μαντζούκας
4. Παπαπέτρου, Αγραβάνης
5. Γιάννης, Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούμπο
Νομίζω οι 10 από τους 12 έχουν κλειδώσει. Ο Dorsey ίσως έχει χάσει πλέον έδαφος έναντι του Walkup, αλλά εκεί ίσως παίξουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι ρόλο. 5ο γκαρντ θα είναι λογικά ο Λούντζης (εκτός αν πάρει τον Μωραϊτη ο Ιτούδης), και για την άλλη θέση μάλλον ή Θανάσης ή Μαντζούκας. Ίσως υπάρχουν και κάποια αουτσάιντερ όπως ο Κασελάκης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Π. Καλαϊτζάκης που νομίζω και οι τρεις θα είναι στην προετοιμασία, ίσως και προς τα τελευταία κοψίματα.
Επειδή πάντως χωρίς Σλούκα και Ντόρσει χάνουμε αρκετά σε σουτ, θα προτιμούσα ένας εκ των Θανάση και Κώστα να μείνει εκτός και να μπει ένας forward που να έχει και σουτ από μακριά. Έτσι κι αλλιώς με Γιάννη, Παπαγιάννη και Αγραβάνη νομίζω ο Κώστας ίσως περισσεύει.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτε καηκαμε με Νικ βασικο ποιντ? Εγω παντα θυμαμαι οτι ηταν ο καλυτερος μας παικτης σε καθε τουρνουα. Και λεγαμε γιατι δεν εχει τα ιδια ποσοστα ευστοχιας και στον Παο. Ο Νικ εχει κανει τεραστια ματς με εθνικη σε σημαντικα ματς (οχι ομιλους ή με ευκολες ομαδες), ενω απο Σλουκα αντιθετα εχω πολυ λιγοτερα να θυμαμαι και κυριως σε ματς ομιλων ποτε νοκ αουτ.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 4:12 pmΕγω πιο πολυ το λεω γιατι καηκαμε με τον καλαθη βασικο ποιντ γκαρντ.. Σε πολλους μπορει να αρεσει τι να πω,εγω ετσι οπως παιζει τωρα που μεγαλωσε δεν θα τον ηθελα να παιζει πανω απο 10 λεπτα.. χιλιες φορες λαρε 30 λεπτα που ουτε ειμαι κανας φαν του..καταστροφη θα ειναι και αυτο απλα λιγοτερη.Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 4:09 pm
Λες οτι δεν μπορει να παιξει 30 λεπτα ο Νικ, αλλα με την ιδια λογικη ο Λαρε παιζει 30 λεπτα στο 2?
Επισης απο που προκυπτει οτι ο Νικ δεν μπορει να παιξει 30 λεπτα? Παντως σαν αντιπαλοι φετος στα πλειοφφ ιδια νουμερα ειχαν σε ολα, ενω και στη regular πανω κατω ιδια νουμερα ειχαν.
Τωρα τι να πω, δεν μπορω να μιλησω για παραπανω οταν μου λες οτι προτιμας 30 λεπτα τον Λαρε απο τον Νικ.
Και ρωτω εγω και τους υπολοιπους τι προτιματε να εχετε Νικ-Ντορσει ή Ουοκαπ-Λαρε (αν υποθεσουμε οτι ο Ουοκαπ θα κλεινει τα ματς και οχι ο Νικ)?
1
1

-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η ομάδα είτε με Σλούκα είτε χωρίς ,είναι πολύ αδύνατη. Η 8αδα υπέρβαση.
Προφανώς το έχουνε καταλάβει όλοι, και θα δούμε μάλλον κι άλλα επεισόδια στις αποχές
Ο Γιάννης είχε όλη τη χρονιά πρόβλημα στο γόνατο, ο Παπαπέτρου διάβασα έχει τραυματισμο,ο Παπανικολάου θλάση, ο Ντόρσευ ποτέ δε γουσταρε. Ο Σλούκας , με την ουσιαστικά οριστική αποχώρηση του, απλά πρόλαβε τους άλλους.
Δεδομένα θα δούμε ρογκαβοπουλο,Χαραλαμπόπουλο ίσως και τσαλμπουρη
Κι επισήμως περνάμε στην τρίτη ταχύτητα των εθνικών ομάδων. Κάτι απολύτως αναμενόμενο με βάση την εικόνα των μικρών εθνικών εδώ και πολλά χρονια
Προφανώς το έχουνε καταλάβει όλοι, και θα δούμε μάλλον κι άλλα επεισόδια στις αποχές
Ο Γιάννης είχε όλη τη χρονιά πρόβλημα στο γόνατο, ο Παπαπέτρου διάβασα έχει τραυματισμο,ο Παπανικολάου θλάση, ο Ντόρσευ ποτέ δε γουσταρε. Ο Σλούκας , με την ουσιαστικά οριστική αποχώρηση του, απλά πρόλαβε τους άλλους.
Δεδομένα θα δούμε ρογκαβοπουλο,Χαραλαμπόπουλο ίσως και τσαλμπουρη
Κι επισήμως περνάμε στην τρίτη ταχύτητα των εθνικών ομάδων. Κάτι απολύτως αναμενόμενο με βάση την εικόνα των μικρών εθνικών εδώ και πολλά χρονια
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν όμως ανακληθεί η ιθαγένεια του Γουόκαπ τότε ασφαλώς είναι αυτονόητο ότι πρέπει να επιστρέψει το ΟΑΚΑ στους Έλληνες πολίτες , μαζί πάνε αυτά...shtarkws έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 3:23 pmΔεν θα πάρω θέση για το αν πρέπει να κληθεί ο Γουοκαπ ή ο Ντόρσει. Καλώς να αποφασίσει ο προπονητής ποιον θεωρεί χρησιμοτερο.
Για να είμαστε όμως συνεπείς,
1) Σε περίπτωση που δεν κληθεί ο Γουοκαπ περιμένω να του ανακληθεί το Ελληνικό διαβατήριο
2) Σε περίπτωση αποχώρησης Σλουκα να μην δω τους θαυμαστές του Γουοκαπ για την Εθνική να ζητάνε σαν αντικαταστατη του τον Τάιλερ![]()

0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάκιστος είναι σε δημιουργία, για να αποδώσει ο Γουόκαπ πρέπει να κάνει ένα χρόνο προπόνηση με τον ίδιο προπονητή, δεν είναι Καλάθης να βγάζει ασίστ από μόνος του, και οι εθνικές ομάδες δουλεύουν περισσότερο με το ατομικό ταλέντο παρά την σωστή ομαδική λειτουργία.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 5:19 pmΘα πρέπει να πάμε με άμυνα και πονόματο! Έχουμε ακραίο πρόβλημα στο σουτ αν δεν έρθει ο Ντόρσι ο οποίος όμως στα κρίσιμα δεν βρίσκει πλεκτό ενώ ο Γουόκαπ είναι καλός σε άμυνα και δημιουργια!
0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
libre office draw , φοβερό εργαλείοnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 5:46 pmΔεν νομίζω ότι μπορεί να ανακληθεί η ιθαγένεια έτσι απλά. Νομίζω μόνο σε περίπτωση πλαστογράφησης δικαιολογητικών γίνεται.

0
- ssoulliss
- Reactions: 4018
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιτούδης έκανε δηλώσεις σε ένα ιταλικό podcast (δεν το έχω ακούσει) όπου μέσες-άκρες παραπονιέται πως οι Bucks δεν άφηναν τον ίδιο να προπονήσει ώς ήθελε τον Γιάννη πέρυσι στο EuroBasket.
Υπάρχει όπως φαίνεται θέμα είτε μεταξύ Ιτούδη-Ομοσπονδίας και μας εμφανίζεται λίγο-λίγο (έχει προγηθεί η ελληνοποίηση του Walkup), είτε υπάρχει θέμα μεταξύ Bucks-Ομοσπονδίας και ψάχνουν επικοινωνιακά να το φορτώσουν (;) στους Bucks, είτε τελικά ξέρουν ότι στο Γιάννη θα απαγορευτεί η συμμετοχή του (αυτό ψιθυρίζεται στις ΗΠΑ) και προσπαθούν να λειάνουν τις αντιδράσεις (αν υπάρξουν τελικά). Θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες ο Σκουντής έφραψε κάτι αντίστοιχο - περί μη συμμετοχής του Γιάννη - ενώ εχθές ο Θανάσης που ως γνωστόν πετά τη σκούφια του για την εθνική ομάδα δήλωσε "θα ξέρουμε σε 2-3 εβδομάδες."
Μπορεί τελικά να είναι όλα καλά και να μην ισχύει τίποτε αρνητικό (not).
Υπάρχει όπως φαίνεται θέμα είτε μεταξύ Ιτούδη-Ομοσπονδίας και μας εμφανίζεται λίγο-λίγο (έχει προγηθεί η ελληνοποίηση του Walkup), είτε υπάρχει θέμα μεταξύ Bucks-Ομοσπονδίας και ψάχνουν επικοινωνιακά να το φορτώσουν (;) στους Bucks, είτε τελικά ξέρουν ότι στο Γιάννη θα απαγορευτεί η συμμετοχή του (αυτό ψιθυρίζεται στις ΗΠΑ) και προσπαθούν να λειάνουν τις αντιδράσεις (αν υπάρξουν τελικά). Θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες ο Σκουντής έφραψε κάτι αντίστοιχο - περί μη συμμετοχής του Γιάννη - ενώ εχθές ο Θανάσης που ως γνωστόν πετά τη σκούφια του για την εθνική ομάδα δήλωσε "θα ξέρουμε σε 2-3 εβδομάδες."
1
1

- pan24
- Reactions: 2436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιτούδης έχει βρεθεί να έχει έναν αρκετά άχαρο ρόλο. Είχε μια ευκαιρία πέρσι και δεν τα καταφέραμε.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 1:04 pmΟ Ιτούδης έκανε δηλώσεις σε ένα ιταλικό podcast (δεν το έχω ακούσει) όπου μέσες-άκρες παραπονιέται πως οι Bucks δεν άφηναν τον ίδιο να προπονήσει ώς ήθελε τον Γιάννη πέρυσι στο EuroBasket.
Φέτος χωρίς Σλούκα, με Καλάθη ένα χρόνο μεγαλύτερο ξέρει ότι θα φάει το καλοκαίρι του και πιθανή γκρίνια της Φενέρ που θα λείπει από την προετοιμασία για μια τιμητική έξοδο στα νοκ άουτ. Ειδικά αν δεν έρθει και ο Γιάννης πάει σαν πρόβατο για σφαγή.
Κάπως αλλιώς πρέπει να τα περίμενε.
1
1

- GK_23
- Reactions: 2584
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή είναι η πηγή της είδησης:
https://www.backdoorpodcast.com/eurolea ... d-itoudis/
Οι δηλώσεις του Ιτούδη έγιναν στο περιθώριο του πρόσφατου συνεδρίου των προπονητών της Ευρωλίγκας στην Αττάλεια και δεν έχουν ηχογραφηθεί.
0