2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τόμπι για 3ος σεντερ ειναι πολυτέλεια. Στο 4 δεν παίζει. Ο Βοιτμαν έχει μέγεθος και σουτ αλλά θα έλεγα ότι μας κάνει μόνο στην περίπτωση που φύγει και ο Σασα και ο Πίτερς και έρθει ο Βοιτμαν μαζί με φουλ αθλητικό τεσσάρι.
Όπως είναι η φροντλάιν τώρα θα έλεγα όχι. Μην παρεξηγηθώ, μια χαρά παίχτης είναι απλά δεν μου κολλάει σαν στυλ με τους υπόλοιπους.
3
1
2

-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Sorry, κάτι μου διέφυγε τότε. Πάλι θα έλεγα ότι δεν μας κάνει για τους ίδιους λόγους με τον Βόιτμαν.
Αλλά και πάλι εξαρτάται. Αν μας κανει στην υπάρχουσα φροντλάιν ; Δλδ με Φαλ , Μιλου , Σασα, Πιτερς; Ή να μας κάνει σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Σασα.
Στην υπάρχουσα πάντως , έστω ότι δεν αποχωρεί κανείς ο 5ος ψηλός νομίζω θα είναι πολύ φτηνότετος και χαμηλότερου στάτους από Τόμπι, Βοιτμαν.
ΥΓ: Ο Πίτερς είχε υπογράψει 2τές ή 1+1; Στον 5ο τελικό που αγωνίστηκε σαν 3άρι πήγε πολύ καλύτερα ή ήταν η ιδέα μου;
0
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γραφει ο σταυρου οτι και καλα αποκαλυψη ο σασα εχει στα χερια του την προταση των κινγκς αποκλειστικο του σπορτ24
οποια και να ειναι η προταση θα πουνε οτι το ειπαν πρωτοι και ειχαν δικιο ενω στην ουσια δεν λενε τιποτα.
Μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικα μουφα ολο αυτο?Δηλαδη ναι μεν του δινουν 12.5 απο 1 ως 4 χρονια αλλα αφου ο μαρει παιρνει 8.4 στον σασα θα δωσουν λιγοτερα αλλα δεν λενε ποσα..φοβερο αποκλειστικοΌπως ακούσατε στους Bald Brothers, η Bi-Annual Exception (4.5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για ένα ή δύο χρόνια) μοιάζει μικρή για το στάτους του MVP της EuroLeague για το 2023, ενώ ολόκληρη η Mid-Level Exception (12.5 εκατομμύρια δολάρια για ένα έως τέσσερα χρόνια) κουμπώνει περισσότερο στην περίπτωση του Βεζένκοβ. Απλώς αυτό το ποσό, στο 100% του, ξεπερνάει τα 9.95 εκατομμύρια του 6th Man Μαλίκ Μονκ και τα 8.4 εκατομμύρια του πενταδάτου Κίγκαν Μάρεϊ.
Όπως φαίνεται, στο Σακραμέντο έσπασαν την Mid-Level για να δώσουν μέρος της στον Βεζένκοβ και άλλο ένα σε άλλον free agent. Αν αυτό το ποσό είναι αρκετό για να πείσει τον Βούλγαρο να μετακομίσει στο Σακραμέντο, είναι ένα ερώτημα κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει. Το σίγουρο είναι ότι ιδανικά ο Βεζένκοβ θέλει η υπόθεση να κλείσει το συντομότερο δυνατό, τόσο για να ηρεμήσει ο ίδιος, όσο και για να κάνει ο Ολυμπιακός τον σχεδιασμό του δίχως να χάσει χρόνο.

0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Έχει την «option» η ομάδα για το +1 (THE Alec Peters he has a contract until the summer of 2024, but the option of activation or release belongs to Olympiakos in this case as well).AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 11:19 pmSorry, κάτι μου διέφυγε τότε. Πάλι θα έλεγα ότι δεν μας κάνει για τους ίδιους λόγους με τον Βόιτμαν.
Αλλά και πάλι εξαρτάται. Αν μας κανει στην υπάρχουσα φροντλάιν ; Δλδ με Φαλ , Μιλου , Σασα, Πιτερς; Ή να μας κάνει σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Σασα.
Στην υπάρχουσα πάντως , έστω ότι δεν αποχωρεί κανείς ο 5ος ψηλός νομίζω θα είναι πολύ φτηνότετος και χαμηλότερου στάτους από Τόμπι, Βοιτμαν.
ΥΓ: Ο Πίτερς είχε υπογράψει 2τές ή 1+1; Στον 5ο τελικό που αγωνίστηκε σαν 3άρι πήγε πολύ καλύτερα ή ήταν η ιδέα μου;
Υ.Γ.
Ως small forward, η απόδοση του ήταν καλή «συνδυαστικά» με τον Sasha στον 5ο Τελικό!
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Παρ Ιουν 23, 2023 11:54 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μπραβο του.........μακαρι να του κανουν προωρη επεκταση γιατι γαζωσε ολη την Ευρωπη φετος..........Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 11:08 pmΈχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Olimpia μέχρι το 2024!
2
2