2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
Πάντως πόσο ξαφνικό είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Γκος, το οποίο όπως λέγεται δεν επηρεάζεται από την υπόθεση Σλούκα. Προσωπικά, θεωρώ ότι αν γίνει θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη, παίκτης ομάδας και μην ξεχνάμε ότι ήταν το βασικό πόιντ γκαρντ της Ρεάλ περσι, που πήρε την Ευρωλιγκα, έχοντας μέσο όρο 22 λεπτά στο Φάιναλ Φορ
2
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... of/4893010
Μάλλον ο Βεζενκοφ θα φύγει, και ο Σλούκας θα μείνει!
Μιλάει πολύ ουσιαστικά ο Ζερβας to the point!
Μάλλον ο Βεζενκοφ θα φύγει, και ο Σλούκας θα μείνει!
Μιλάει πολύ ουσιαστικά ο Ζερβας to the point!
0
Θεωρητικά η απόφαση Βεζένκοφ θα επηρεάσει την απόφαση για Σλουκα.
Αν φύγει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερο ανάγκη τον Σλουκα και άρα τα δεδομένα για να τον κρατήσει θα είναι διαφορετικά.
Αν μείνει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα έχει το πάνω χέρι και θα μπορεί να του πει αυτά είναι τα δεδομένα, take it or leave it.
Από τα συμφραζόμενα πιστεύω ότι ο Σλουκας θέλει να μείνει και βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων, θεωρώ ότι μόνο Ρεαλ ή Μπαρτσελόνα μπορούν να δελεάσουν τον παίκτη αλλά δεν ξέρω τι λεφτά μπορούν να του προσφέρουν εφόσον έχουν περιορισμό στο μπάτζετ και δυσχερέστερη εφορία σε σχέση με την Ελλάδα.
Αν φύγει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερο ανάγκη τον Σλουκα και άρα τα δεδομένα για να τον κρατήσει θα είναι διαφορετικά.
Αν μείνει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα έχει το πάνω χέρι και θα μπορεί να του πει αυτά είναι τα δεδομένα, take it or leave it.
Από τα συμφραζόμενα πιστεύω ότι ο Σλουκας θέλει να μείνει και βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων, θεωρώ ότι μόνο Ρεαλ ή Μπαρτσελόνα μπορούν να δελεάσουν τον παίκτη αλλά δεν ξέρω τι λεφτά μπορούν να του προσφέρουν εφόσον έχουν περιορισμό στο μπάτζετ και δυσχερέστερη εφορία σε σχέση με την Ελλάδα.
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η φορολογία αθλητών στην Ελλάδα έχει πέσει εδώ και χρόνια (νομίζω 4 η 5) από το 45 που ήταν στο 22%.Στην Ισπανία είναι ίδια εδώ και χρόνια στο 50%.
0
- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τους non residents αθλητές είναι από 19% κάτι ως 24% κάτι. Απ' ότι ξέρω ειδικά για τους επαγγελματίες αθλητές για να θεωρηθούν residents πρέπει να μείνουν 6 χρόνια στην Ισπανία.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 24, 2023 10:57 pmΗ φορολογία αθλητών στην Ελλάδα έχει πέσει εδώ και χρόνια (νομίζω 4 η 5) από το 45 που ήταν στο 22%.Στην Ισπανία είναι ίδια εδώ και χρόνια στο 50%.
1
1

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα πάρω το πιο πιθανό σενάριο, και θα γράψω ένα ρόστερ!
Έτσι όπως εχω διαβάσει τις ειδήσεις τις τελευταίες μέρες, πιστεύω ότι ο Σλούκας θα μείνει, και γιαυτο κλείνει ο Γκος, και ο Βεζενκοφ θα φύγει γιαυτο πήγατε τόσο καλή επιλογή πίσω απο Φαλ στον Μιλουτινοφ.
Γουολκαπ-Γκος-Λούντζης
Σλούκας-Κααναν-Λαρεντζακης
Παπανικολάου-Μακισικ
Πίτερς-Τανουλης-Οτζελεγιε
Φαλ-Μιλουτινοφ
Πολύ καλύτερη περιφέρεια, και πολύ καλύτεροι στο 5.
Αν ήμουν Μπαρτζωκας θα έβαζα τον Χανγκα μέσα ατο ρόστερ με κάποιο τρόπο. Θα έδιωχνα κάποιον, γιατί το ρόστερ που έγραψα έχει ήδη 7 ξένους!
Έτσι όπως εχω διαβάσει τις ειδήσεις τις τελευταίες μέρες, πιστεύω ότι ο Σλούκας θα μείνει, και γιαυτο κλείνει ο Γκος, και ο Βεζενκοφ θα φύγει γιαυτο πήγατε τόσο καλή επιλογή πίσω απο Φαλ στον Μιλουτινοφ.
Γουολκαπ-Γκος-Λούντζης
Παπανικολάου-Μακισικ
Φαλ-Μιλουτινοφ
Αν ήμουν Μπαρτζωκας θα έβαζα τον Χανγκα μέσα ατο ρόστερ με κάποιο τρόπο. Θα έδιωχνα κάποιον, γιατί το ρόστερ που έγραψα έχει ήδη 7 ξένους!
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχουν σχεση οι δυο τους.Δεν ειναι δηλαδη ειτε ο ενας ειτε ο αλλος.Θα ερχοταν απο περυσι αν δεν ηταν ο βατουτιν..Αυξηση μπατζετ ειναι.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 9:47 amΘα πάρω το πιο πιθανό σενάριο, και θα γράψω ένα ρόστερ!
Γουολκαπ-Γκος-Λούντζης
Παπανικολάου-Μακισικ
Φαλ-Μιλουτινοφ
Στο 4 κατι μου λειπει,το σκορ του βεζε πως θα το καλυψεις?
0
Ο Αγραβάνης καλύτερος από το πιτερςDedalos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 24, 2023 7:51 pmΑγωνιστικά φυσικά θα έπαιρνα Αγραβάνη αντί Πίτερς για δεύτερο 4. Θα μας έλυνε τα χέρια στις ελληνικές θέσεις.
Αλλά και σαν επιδόσεις από τον Πίτερς των 4,6 πόντων , 2,5 ριμπάουντ , 4,5 pir καλύτερος θα είναι . Και πολύ πιο φθηνός. Πατάει λίγο και στο 5.
Μάλλον δε χωράει σε μας αλλά και ο πονιτκα είναι πολύ τίμιος για το κασέ του
Πώς ο ΠΑΟ αντικαθιστά τον Αγραβάνη( με ενεργό ρόλο σε φ4, σε τελικούς πρωταθλήματος,σε εθνική, σε Προμηθέα και Περιστέρι) με τον χουγκαζ που έχει παίξει καλά μόνο στον ιωνικο , μου είναι τελείως ακατανοητο

0
Μα πως θα μπορούσε να είναι χειρότερος από τον Πίτερς; 4,5 pir είχε ο Πίτερς με 4,6 πόντους οι περισσότεροι σε εύκολα η τελειωμένα παιχνιδιαtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 25, 2023 11:06 amΟ Αγραβάνης καλύτερος από το πιτερςDedalos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 24, 2023 7:51 pm
Αγωνιστικά φυσικά θα έπαιρνα Αγραβάνη αντί Πίτερς για δεύτερο 4. Θα μας έλυνε τα χέρια στις ελληνικές θέσεις.
Αλλά και σαν επιδόσεις από τον Πίτερς των 4,6 πόντων , 2,5 ριμπάουντ , 4,5 pir καλύτερος θα είναι . Και πολύ πιο φθηνός. Πατάει λίγο και στο 5.
Μάλλον δε χωράει σε μας αλλά και ο πονιτκα είναι πολύ τίμιος για το κασέ του
Πώς ο ΠΑΟ αντικαθιστά τον Αγραβάνη( με ενεργό ρόλο σε φ4, σε τελικούς πρωταθλήματος,σε εθνική, σε Προμηθέα και Περιστέρι) με τον χουγκαζ που έχει παίξει καλά μόνο στον ιωνικο , μου είναι τελείως ακατανοητοΓια το Προμηθέα και το περιστέρι καλός είναι, δεν είμαστε ούτε περιστέρι ούτε Προμηθέας. Για 7ο- 8ο ξένο το Λι θα τον έπαιρνα
Για σύγκριση ο Λούντζης είχε 2,5 κι ο καναν 3,6.
Το ποσό καλός είναι ο Πίτερς το έδειξε η εμπιστοσύνη του προπονητή του στον τελικό της λιθουανιας
0