Μπαρτσελόνα

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 02, 2020 8:07 pm

Το ότι μπήκα στο τοπικ μεταγραφών της μπαρτσελονα για να δω παλι τον Σαρας να κράζει τον Καλαθη με ξεπερναει..

Βρε σαρας ασε να πέσει και τιποτα κάτω, δεν ειναι ανάγκη οποτε βλεπεις το ονομα καλαθη να παίρνεις το φτυάρι.. Ειμαι σίγουρος πως μπορεις να συνεισφέρεις πολυ πιο εποικοδομητικά στη κουβεντα!!

Στο μεταξυ το

Καλαθης , Ερτελ
Χιγκινς , Κουρικ(?)
Αμπρινες , Χαγκα
Μιροτιτς , Οριολα
Ντειβις , ΣΕΝΤΕΡ

Είναι ροστεραρα απο τις λίγες!! Τα μονα μου ερωτηματικά το τι προκειται να κανουν με τους Κλαβερ και Τομιτς που δεν χρειάζονται θεωρω , το τι θα γινει με τον Κουρικ και τελος αν φυγουν αυτοί.. ποιοι θα ερθουν.

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιουν 02, 2020 8:23 pm

δεν παιρνω κανενα φτυαρι τη πραγματικοτητα γραφω. ο κλαβερ θα παιζει το τριαρι και ο χανγκα στο 1 εκαναν εξαιρετικη χρονια περσι. ο καλαθης με τον ερτελ πισω απο χανγκα στο second unit. o τομιτς εκανε πολυ καλη χρονια διπλα στο μιροτιτς ειναι πολυ ποιοτικος ψηλος απλα εχει προβλημα στα ριμπαουντ και στην αμυνα αλλα με μιροτιτς διπλα τα μειονεκτηματα του ελαχιστοποιηθηκαν.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 692
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 02, 2020 8:35 pm

Η Μπάρτσα του χρόνου θα είναι καλύτερη. Θα είναι η ίδια περίπου ομάδα, θα έχουν καλύτερους αυτοματισμούς. Περιμένω από τον Mirotic να οργιάσει και μετά να επιστρέψει στο NBA. Με Καλάθη ή χωρίς, πάλι φαβορί για το τρόπαιο θα είναι.

Εγώ τον Pesic δεν τον υποτιμώ, γενικά δεν μου αρέσει που ψιλοαπαξιώνεται στην Ελλάδα. Το club το γνωρίζει, είναι καλός πρποπονητής, κωλοπετσομένος όποτε χρειαστεί. Το πρόβλημα είναι τα κουράγια του καθότι είναι μεγάλο παιδί.

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece

Τρί Ιουν 02, 2020 8:39 pm

ο μιροτιτς δε ξαναγυρναει αμερικη μαλλον οικογενειακοι λογοι τον οδηγησαν στη μπαρτσα. το δυστύχημα ειναι οτι δε θα ξαναχασει απο ελληνικη ομαδα περσι τους κερδισε και τους δυο χωρις καν να ιδρωσει το σορτσακι

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 02, 2020 8:44 pm

SARAS1989 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2020 8:23 pm
δεν παιρνω κανενα φτυαρι τη πραγματικοτητα γραφω. ο κλαβερ θα παιζει το τριαρι και ο χανγκα στο 1 εκαναν εξαιρετικη χρονια περσι. ο καλαθης με τον ερτελ πισω απο χανγκα στο second unit. o τομιτς εκανε πολυ καλη χρονια διπλα στο μιροτιτς ειναι πολυ ποιοτικος ψηλος απλα εχει προβλημα στα ριμπαουντ και στην αμυνα αλλα με μιροτιτς διπλα τα μειονεκτηματα του ελαχιστοποιηθηκαν.
Χαχαχ επειδη ακουγεσαι πολυ σιγουρος το παμε και στοιχημα αν θες ότι ο καλαθης σε οποια ομαδα της ευρωλιγκας αν παιξει του χρονου ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομως θα ειναι καραβασικος , βαζω υποθήκη το σπιτι μου αν θες..

Αστειακι προφανως , ειμαι Κατά του τζόγου αλλα στάνταρ ο καλαθης θα ειναι βασικος ασος σε οποια ομαδα και να πάει (εκτος αν πάει νβα) .

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece

Τρί Ιουν 02, 2020 9:20 pm

θα το χασεις το σπιτι σου :D

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Ιουν 02, 2020 9:47 pm

ssoulliss έγραψε:
Εγώ τον Pesic δεν τον υποτιμώ, γενικά δεν μου αρέσει που ψιλοαπαξιώνεται στην Ελλάδα. Το club το γνωρίζει, είναι καλός πρποπονητής, κωλοπετσομένος όποτε χρειαστεί. Το πρόβλημα είναι τα κουράγια του καθότι είναι μεγάλο παιδί.
Εχω μια ένσταση επί αυτού, νομιζω οτι οι περισσότεροι παικτες δεν θέλουν να τον βλέπουν

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1028
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Ιουν 02, 2020 10:26 pm

JohnnyPao έγραψε:
Το ότι μπήκα στο τοπικ μεταγραφών της μπαρτσελονα για να δω παλι τον Σαρας να κράζει τον Καλαθη με ξεπερναει..

Βρε σαρας ασε να πέσει και τιποτα κάτω, δεν ειναι ανάγκη οποτε βλεπεις το ονομα καλαθη να παίρνεις το φτυάρι.. Ειμαι σίγουρος πως μπορεις να συνεισφέρεις πολυ πιο εποικοδομητικά στη κουβεντα!!

Στο μεταξυ το

Καλαθης , Ερτελ
Χιγκινς , Κουρικ(?)
Αμπρινες , Χαγκα
Μιροτιτς , Οριολα
Ντειβις , ΣΕΝΤΕΡ

Είναι ροστεραρα απο τις λίγες!! Τα μονα μου ερωτηματικά το τι προκειται να κανουν με τους Κλαβερ και Τομιτς που δεν χρειάζονται θεωρω , το τι θα γινει με τον Κουρικ και τελος αν φυγουν αυτοί.. ποιοι θα ερθουν.
Ο Κλαβερ αναπληρωματικος του Μιροτιτς και ο Οριολα 5ος ψηλος (παιζει και 4 και 5)

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2020 11:37 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2020 10:26 pm
JohnnyPao έγραψε:

Στο μεταξυ το

Καλαθης , Ερτελ
Χιγκινς , Κουρικ(?)
Αμπρινες , Χαγκα
Μιροτιτς , Οριολα
Ντειβις , ΣΕΝΤΕΡ

Ο Κλαβερ αναπληρωματικος του Μιροτιτς και ο Οριολα 5ος ψηλος (παιζει και 4 και 5)
Παίδες ο Κλαβέρ είναι ένας παίκτης που τον έχει πολύ ψηλά ο Πέσιτς (και πολύ χαμηλά ο Pan24 :P ).
Δεν το κουνάει κι η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλός σε αυτο που του ζητείται. Ένας (ακριβοπληρωμένος/υπερτιμημένος) ρολίστας.
Τον βάζει κυρίως στο 3. Και πέρσι αλλά ακόμα πιο πολύ φέτος με τη μετατόπιση του Χάνγκα από το 3 στο 1. ( που αποδεικνύει και το μεγάλο ταλέντο του Ούγγρου, έτσι; Αφήστε που έπεσε πάνω σε προβληματική Μπάρσα..).

Ο Οριόλα (να τα λέμε όλα- κάνει και ρίμα :ugeek: ) από την άλλη παίζει κυρίως το 4.
ΤΟν Τόμιτς τον θέλει ο Πέσιτς. Και γενικά η ομάδα. Αρκεί να ρίξει κι άλλο το κασέ- ρι του.
Νομίζω ότι με τέτοια πληθώρα παικτών μια χαρά μπορεί να χωρέσει ο Κροάτης. Δεν περνάει πια το παιχνίδι της ομάδας από τα χέρια του κι έχει αρετές που δύσκολα μπορεί να βρεις σε άλλον ψηλό. Τα μειονεκτήματά του τα ξέρουμε χρόνια και νομίζω ότι στην ομάδα αυτή καλύπτονται αρκετά. Οι περισσότεροι παίκτες της καταλανικής ομάδας (πλην Ερτέλ και λίγότερο Κούρικ- αν μείνει- Ρίμπας, άντε και Οριόλα) μπορούν να σταθούν από ένα επίπεδο και πάνω, στην άμυνα,

basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2020 1:47 am

Από την Μπαρτσελόνα, πάντως βγαίνει ότι δεν είναι ακόμα τελειωμένη η υπόθεση του Καλάθη. Ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα τελική συμφωνία.
Σε μια φάση περικοπών (προσωπικού, ήτοι παικτών) και μειώσεων συμβολαίων, η φημολογούμενη πρόταση στον Καλάθη, έχει ξεσηκώσει μουρμούρα σε παίκτες που θα δεχόταν μειωμένη πρόταση (Κούρικ, Τόμιτς) αλλά και σε παίκτες που ενώ δεσμεύονται με παχυλά συμβόλαια και για του χρόνου (Πουστοβόι, Σμιτς κοντά στα 800χιλ αμφότεροι) η διοίκηση θέλει να βρει τρόπο να απαγκιστρωθεί από τα συμβόλαιά τους, προκειμένου να μπορέσει να κάνει μια δυνατή μεταγραφή (και μόνο). Αν μπορέσει και τους βρει ομάδα να τους πληρώνει και παράλληλα δεχθούν μείωση οι Τόμιτς- Κούρικ (κάπου 400χιλ. και οι 2 τους) τότε βγαίνει το 1.8εκ του Νικ.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι από τη Ρεάλ έχουμε επώνυμη διάψευση της φερόμενης πρότασης στον Σλούκα, από τα χείλη του Ερέρος. Να θυμίσουμε τέλος, ότι αμφότεροι έχουν τον ίδιο μάνατζερ (Καπαζογλου) κι ότι ο Καλάθης έχει επικαλεστεί σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που τον κρατάει στην Αθήνα.(ενδεχομένως να μη θέλουν τα παιδιά του να αλλάξουν σχολείο;)

Λογικά, η πρόταση έχει γίνει βέβαια, σε αντίθεση με αυτή της Ρεάλ.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Τετ Ιουν 03, 2020 10:23 am

shtarkws έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Εχω μια ένσταση επί αυτού, νομιζω οτι οι περισσότεροι παικτες δεν θέλουν να τον βλέπουν
Δεν το ξέρω αυτό. Τώρα που το λες, αν θυμάμαι καλά και στην προηγούμενη του θητεία στη Μπαρτσελόνα είχαν ακουστεί προβλήματα με τους παίκτες. Και στην εθνική Γιουγκοσλαβίας τσακωνόταν με παίκτες (είχε γίνει ένας χαμούλης το 2002 με τον Radmanovic) :D .

Ο Claver είναι εν δυνάμει τριθεσίτης με βασική του θέση το 4. Φέτος θυμάμαι πεντάδα με αυτόν τον Mirotic και τον Davies ταυτόχρονα στο παρκέ. Θεωρούταν καλό ταλέντο αν και ποτέ δεν κατάφερε να γίνει αυτό που πίστευαν για εκείνον οι Ισπανοί. Σαν ρολίστας είναι μια χαρά και χρήσιμος.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1028
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Ιουν 03, 2020 10:49 am

ssoulliss έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 10:23 am
shtarkws έγραψε:
ssoulliss έγραψε:
Δεν το ξέρω αυτό. Τώρα που το λες, αν θυμάμαι καλά και στην προηγούμενη του θητεία στη Μπαρτσελόνα είχαν ακουστεί προβλήματα με τους παίκτες. Και στην εθνική Γιουγκοσλαβίας τσακωνόταν με παίκτες (είχε γίνει ένας χαμούλης το 2002 με τον Radmanovic) :D .

Ο Claver είναι εν δυνάμει τριθεσίτης με βασική του θέση το 4. Φέτος θυμάμαι πεντάδα με αυτόν τον Mirotic και τον Davies ταυτόχρονα στο παρκέ. Θεωρούταν καλό ταλέντο αν και ποτέ δεν κατάφερε να γίνει αυτό που πίστευαν για εκείνον οι Ισπανοί. Σαν ρολίστας είναι μια χαρά και χρήσιμος.
Σίγουρα το 2002? Τοτε που πήραν το παγκόσμιο?
Το 2005 επίσης είχε γίνει χαμός με ομοραντοβιτς στο ευρώμπάσκετ στην έδρα τους. Είχαν πλακωθεί και γιαριτς-ρακοσεβιτς

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2559
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 03, 2020 10:58 am

Ο Τομιτς για την Μπαρτσελονα οσο ειναι για να παιζει 10-15' ειναι χρησιμος.
Κι ο Κλαβερ για αντιστοιχο χρονο χρησιμος ειναι.

Ο Χανγκα το ειπαμε επιστρεφει στο 3 την φυσικη του θεση,εκει που εκανε το ονομα του. Επαιξε καποια παιχνιδια στο 1 οταν δεν υπηρχε καποιος αλλος λογω των τραυματισμων αλλα ως εκει. Σαν ασσος ειναι πολυ κατω του μετριου, αλλο να παιζει σαν λυση αναγκης κι αλλο μονιμα

Αν θελουν να κοψουν κι αλλο μπορουν να μην ανανεωσουν Κουρικ. Χιγκινς, Αμπρινες, Χανγκα, Κλαβερ φτανουν και περισσευουν για το 2-3.

Τωρα για το αλλο ναι,το να ζητας να κοψεις απο συμβολαια στο μυριο για να δωσεις κανα 2αρι μυρια σε καποιον αλλο δεν ακουγεται ωραια σε μερικους αλλα that's life.
Αν δεν ηταν η κριση μπορει και στον Καλαθη να εδιναν περισσοτερα

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion

Τετ Ιουν 03, 2020 11:33 am

Giwrgos_AEK έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 10:49 am
Σίγουρα το 2002? Τοτε που πήραν το παγκόσμιο?
Το 2005 επίσης είχε γίνει χαμός με ομοραντοβιτς στο ευρώμπάσκετ στην έδρα τους. Είχαν πλακωθεί και γιαριτς-ρακοσεβιτς
Το σκηνικό με την μπανάνα δεν το έχεις ακουστά; :D

Εδώ και σε καυγά με τον Seraphin, πέρυσι.

https://www.republika.rs/sport/kosarka/ ... fan-uradio

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τετ Ιουν 03, 2020 11:37 am

JohnnyPao έγραψε:

Στο μεταξυ το

Καλαθης , Ερτελ
Χιγκινς , Κουρικ(?)
Αμπρινες , Χαγκα
Μιροτιτς , Οριολα
Ντειβις , ΣΕΝΤΕΡ

o κλαβερ θα μεινει στο 3-4. ισπανος ειναι, γενικα πολυ χρησιμος σε αρκετες δουλειες (καλο σουτακι, καλο ριμπαουντ, καλη αμυνα, εξυπνος με αντιλιψη κλπ) και δεν νομιζω να στοιχιζει και πολλα πλεον. και ειναι και ο ριμπας ακομα για 3ος ασσος.

ο τομιτς θα μεινει με μικρο συμβολαιο για 2ο-3ο σεντερ και τελος θα παρουν και αλλον εναν ψηλο στυλ χαντερ, για αλλαγες στα σκριν, rim protection, ταχυτητα, αθλητικοτητα κλπ.

ο χανγκα θα παιζει στο 2-3. δεν ειναι ασσος. με το ζορι την κατεβαζει και ουτε οργανωτης και ουτε δημιουργος ειναι. θα εχουν καλαθη-ερτελ και θα βαλουν χανγκα ασσο βρε SARAS? μεχρι και αμπρινες και χιγκινς ειναι πολυ καλυτερη στο 1 απο οτι ο χανγκα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2019-2020”