2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 27, 2023 7:51 am

Λογικά δεν είναι το χρηματικό αλλά η φιλοδοξία.. Προτίμησε Μπαρτσελόνα λόγω δυναμικότητας διότι ο Πάντερ δεν ξέρει από ιστορία και φανέλες.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Ιουν 27, 2023 7:59 am

Ο Ντόρσι είναι καλή επιλογή αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση στα κρίσιμα..Συνήθως χάνεται, αλλά γενικά θα είναι τίμια προσθήκη καθώς έχει επιθετικό ταλέντο και στη μέρα του παίρνει ματσάκια.

0
taurus13

senior
Reactions: 51
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 27, 2023 8:29 am

Τεράστιο ξενέρωμα με τον Πάντερ. Είναι και ο παίχτης που βάζαμε σε όλα τα ρόστερ που ποστάραμε και δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή που να συγκρίνεται ποιοτικά μαζί του. Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα που θα μας άλλαζαν πραγματικά επίπεδο και θα μιλάγαμε σε άλλη βάση τα χάσαμε. Απ'την άλλη δε μου κάνει και μεγάλη εντύπωση η εξέλιξη. Με τέτοιες προτάσεις πολύ απλά δεν παίρνεις το καλύτερο δυάρι της ευρωλίγκας.

0
kawasaki

sophomore
Reactions: 2

Τρί Ιουν 27, 2023 8:36 am

Καλοί παίχτες από euroleague που δεν ξέρω αν είναι όλοι διαθέσιμοι

1.Thompson, Exum, Σλουκας
2.Howard, Guduric, Smith, Dorsey
3.Clybern, Brazdeikis, Colson, Dobric, Παπαπέτρου
4.Hayes Davis, Kalinic, Ledey, Hezonia
5.Tavares, Lessort, Petrusev

0
Fitz

euroleague
Reactions: 379
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τρί Ιουν 27, 2023 8:38 am

3 σελίδες για το αν πήρε 1.3, 1.5, 1,8 η 2.5. Λες και ξέρουμε ακριβώς, λες και κάτι θα αλλάξει.

Μια ερώτηση έχω πάντως για όσους δε συμφωνούν με την απόφαση του: εσείς όταν ψάχνετε δουλειά, το οικονομικό είναι το μόνο που κοιτάτε; Δεν επηρεάζουν άλλες συνθήκες τριγύρω όταν το κοιτάζετε;

Καλώς η κακώς, διάλεξε αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Εγώ θεωρώ ότι ακόμα προλαβαίνουμε για εναλλακτικές, δεν μπήκε Αύγουστος. Είναι σχετικά νωρίς και υπάρχει χρόνος να καλυφτεί το έδαφος. Θέλω να ελπίζω ότι ο Αταμαν και το επιτελείο του είναι σοβαροί και ξέρουν πως κάνουν το σχεδιασμό.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 27, 2023 9:00 am

Fitz έγραψε:
3 σελίδες για το αν πήρε 1.3, 1.5, 1,8 η 2.5. Λες και ξέρουμε ακριβώς, λες και κάτι θα αλλάξει.

Μια ερώτηση έχω πάντως για όσους δε συμφωνούν με την απόφαση του: εσείς όταν ψάχνετε δουλειά, το οικονομικό είναι το μόνο που κοιτάτε; Δεν επηρεάζουν άλλες συνθήκες τριγύρω όταν το κοιτάζετε;

Καλώς η κακώς, διάλεξε αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Εγώ θεωρώ ότι ακόμα προλαβαίνουμε για εναλλακτικές, δεν μπήκε Αύγουστος. Είναι σχετικά νωρίς και υπάρχει χρόνος να καλυφτεί το έδαφος. Θέλω να ελπίζω ότι ο Αταμαν και το επιτελείο του είναι σοβαροί και ξέρουν πως κάνουν το σχεδιασμό.
Αυτό είναι αλήθεια, λύσεις υπάρχουν απλά θα πάμε σε κάτι πιο γήινο από ότι γραφόταν και πολλοί ήλπιζαν.
Ένα Βιλντόζα-Ντόρσει με 2 καλούς συμπληρωματικούς ξένους πίσω τους ας πούμε αν το ακούγαμε πέρσι τέτοια εποχή θα πανηγυρίζαμε.

Η αλήθεια είναι επίσης πως ότι και να βρούμε δεν θα συγκρίνεται με το να είχαμε δίδυμο Καμπάτσο-Πάντερ, το οποίο θα μπορούσε πράγματι να είναι μια από τις καλύτερες περιφέρειες στην Ευρώπη.

Αρκεί τώρα να μην μπούμε σε σίριαλ Ντόρσει που φοβάμαι αυτό θα γίνει.
Δηλαδή να περιμένουμε αν η Φενέρ θα αποφασίσει να αφήσει τον Ντόρσει με κίνδυνο τελικά να μην τον αφήσει ή να δώσει άλλος μεγαλύτερο buy out ή ο ίδιος να θέλει να πάει αλλού και μέχρι τότε να περάσουν άλλες 15 μέρες. Γιατί τότε μετά δεν θα υπάρχουν παίκτες.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 27, 2023 9:05 am

pan24 έγραψε:
Τρί Ιουν 27, 2023 9:00 am
Fitz έγραψε:

Αυτό είναι αλήθεια, λύσεις υπάρχουν απλά θα πάμε σε κάτι πιο γήινο από ότι γραφόταν και πολλοί ήλπιζαν.
Ένα Βιλντόζα-Ντόρσει με 2 καλούς συμπληρωματικούς ξένους πίσω τους ας πούμε αν το ακούγαμε πέρσι τέτοια εποχή θα πανηγυρίζαμε.

Η αλήθεια είναι επίσης πως ότι και να βρούμε δεν θα συγκρίνεται με το να είχαμε δίδυμο Καμπάτσο-Πάντερ, το οποίο θα μπορούσε πράγματι να είναι μια από τις καλύτερες περιφέρειες στην Ευρώπη.

Αρκεί τώρα να μην μπούμε σε σίριαλ Ντόρσει που φοβάμαι αυτό θα γίνει.
Δηλαδή να περιμένουμε αν η Φενέρ θα αποφασίσει να αφήσει τον Ντόρσει με κίνδυνο τελικά να μην τον αφήσει ή να δώσει άλλος μεγαλύτερο buy out ή ο ίδιος να θέλει να πάει αλλού και μέχρι τότε να περάσουν άλλες 15 μέρες. Γιατί τότε μετά δεν θα υπάρχουν παίκτες.
Μια απο τα ίδια δηλαδή, θα καθυστερήσει του Ντορσει, στο τέλος θα χαθεί, και μετά θα πάρουμε ότι έχει περισσέψει. Όπως πάντα, ας ψωνίσουν όλοι οι μεγάλοι, και εμείς τελευταίοι, τον Αύγουστο,

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 27, 2023 9:35 am

Μια ζωη το μεγαλο μας προβλημα ειναι το πλανο. Αν δεν εχεις πλανο δεν μπορεις να πεισεις και παικτες. Εκτος και αν τους δινεις οτι προταση εχουν 300 χιλ παραπανω. Οταν το καταλαβετε αυτο ελατε να μου πειτε για εκτοξευσεις και διαγαλαξιακα ροστερ.

Προς το παρων θα φατε Σανλι και κανα Λουντμπεργκ και θα περιμενουμε τον Παπαπετρου σαν Μεσσία γιατι αλλιως θα μας ριχνει παλι 30αρες ο οσφπ που θα εχουμε χειροτερους Ελληνες απο περσι. Για να μην πω οτι δυσκολα θα βρουμε και καλυτερους ξενους απο περσι, απλως θα εχουμε προπονηταρα φετος σε σχεση με περσι, συν οτι θα τους εχουμε κανονικα απο καλοκαιρι λογικα και οχι Οκτωμβρη.

Ο Οσφπ που εχει ομαδαρα και πλαναρα και προπονηταρα, πηρε τον μακραν καλυτερο διαθεσιμο ψηλο (και 2ο καλυτερο σεντερ μετα τον Ταβαρες) και εναν απο τους καλυτερους ασσους διαθεσιμους (και βασικο της Πρωταθλητριας Ρεαλ) και μεις τρωμε το ενα ακυρο μετα το αλλο. Παλι καλα να λετε που εκλεισε ο παικταρας Βιλντοζα, που καποιοι λενε οτι δεν θα ειναι απο τα πρωτα βιολια μας αλλα αναπληρωματικος, αλλιως θα πηγαιναμε για τρομακτικη ηττα.

Οπως και να εχει, τα πραγματα τωρα ειναι δυσκολα και το σανο που φαγαμε πολυ, για αυτο ελεγα κυριως σε Τουλουμπα, αφηστε τις εκτοξευσεις και τις απογειωσεις, να δουμε πρωτα τι παικτες θα παρουμε και μετα μιλαμε. Και ολο αυτο γιατι δεν εχουμε εμπιστοσυνη σε ΔΓ και στη διοικηση και γιατι δεν υπαρχουν διαθεσιμοι παικταραδες.

Τωρα θα δουμε ποιο ειναι το plan b (το ποιο?) ετσι ωστε να πρωτα να δουμε τι θα παρουμε και μετα να κρινουμε.

ΥΓ Στοιχημα οτι θα μεινει σιγουρα ενας ξενος απο την περσινή ομαδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιουν 27, 2023 10:02 am

Βιλντοσα-Καλαθης
Χίγκινς-Λουντμπεργκ
Παπαπέτρου-Γκιεντραιτις
Λεντει-Μαντζουκας
Λεσορ-Ντειβις
(Μωραιτης Καλαϊτζάκης Αγραβάνης Κώστας)
Λύσεις υπάρχουν,δεν χάσαμε και τον Τζόρνταν, συνεχίζουμε...

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3980

Τρί Ιουν 27, 2023 10:05 am

μου κανει τρομερη περιεργεια η σταση της καε
δηλαδη εχεις εναν παιχτη απτα πιο χοτ ονοματα της ευρωπης που σιγουρα θα εχει προτασεις απο μεγαλες ομαδες και παιρνει ηδη 1.5/1.6 ποσα επαιρνε απτην παρτιζαν
και πας και του κανεις προταση 1.8 τον χρονο και το χειροτερο οτι τον θεωρεις κλεισμενο!
δηλαδη δεν περιμεναν στην καει οτι ολο και καποιος θα του κανει την ιδια η μεγαλυτερη προταση

1
1 Εικόνα
pk13

euroleague
Reactions: 130

Τρί Ιουν 27, 2023 10:06 am

Μεγάλη ήττα η απώλεια Παντερ δεν το συζητάμε αλλά αφού η πρόταση της Μπαρτσα ήταν πάνω κάτω στα ίδια με τη δική μας δεν υπήρχε περίπτωση να μας επιλέξει ο παίκτης.

Ειπαμε ότι δηλώσεις πως πάμε για φάιναλ φορ, το καλύτερο ροστερ μετά το 2009 και εκτοξεύσεις πριν φτιάξεις καν το ροστερ σου μόνο αρνητικά θα λειτουργήσουν. Και καλοί παίκτες να κλείσουν αν δεν είναι από το πάνω ράφι η γκρίνια θα χτυπήσει κόκκινο και όχι άδικα.

Απο εδώ και πέρα πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα ο μεταγραφικός σχεδιασμός και σε πολλά μέτωπα.

Στο 4 πχ που σίγουρα θα χρειαστεί ένας ξένος πας και κλείνεις Λεντει άμεσα ή μετά την απώλεια του Παντερ αν θες σκορ από τα forwards δίνεις τα λεφτά του Παντερ και κάτι παραπάνω και κάνεις πρόταση στο Μιροτιτς. Ομοιως στο 5 οι σοβαρές περιπτώσεις είναι οι Λεσορτ, Ντειβις και Ντουμπλιεβιτς. Ας τελειώσει σύντομα και το ανέκδοτο με το desicion του Παπαγιαννη ως αλλου Λεμπρον για να ξέρουμε αν θα πάμε για 2 ξένα πεντάρια.

Οι Παπαπετρου-Ντορσει είναι απαραίτητοι για να βγουν τα κουκια ειδικά αν φύγει ο Παπαγιαννης.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιουν 27, 2023 10:09 am

Phys87 έγραψε:
Τρί Ιουν 27, 2023 9:05 am

Μια απο τα ίδια δηλαδή, θα καθυστερήσει του Ντορσει, στο τέλος θα χαθεί, και μετά θα πάρουμε ότι έχει περισσέψει. Όπως πάντα, ας ψωνίσουν όλοι οι μεγάλοι, και εμείς τελευταίοι, τον Αύγουστο,
και οχι μονο αυτο αλλα αν βαλεις το συμβολαιο του μαζι με οτι θα παρει η φενερ αφου ο ιτουδης δεν θα τον αφησει τζαμπα να ερθει σε εμας θα μας βγει περιπου οσα του παντερ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 27, 2023 10:13 am

Στον ντορσει πάντως δεν είναι να στηρίζεσαι .. ποιος λέει ότι δεν θα θέλει πάλι μέχρι Αύγουστο να κυνηγήσει μην τυχόν τον πάρουν μέχρι και ταξιθέτη στο ΝΒΑ..

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Τρί Ιουν 27, 2023 10:16 am

Ας πάμε να πάρουμε τουλάχιστον τον Τόμπσον να κλείσουμε καλά τον άσσο.Δεν είναι και Μπαρτσελόνα η Αρμάνι..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιουν 27, 2023 10:17 am

taurus13 έγραψε:
Τρί Ιουν 27, 2023 10:16 am
Ας πάμε να πάρουμε τουλάχιστον τον Τόμπσον να κλείσουμε καλά τον άσσο.Δεν είναι και Μπαρτσελόνα η Αρμάνι..
μα ο τομσον εχει κανα 600κ μονο το μπαι αουτ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”