portokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2020 11:45 am
Μοργκαν,Παπαγιαννης,Ιαν
Ντεκερ(pf-sf),Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Μπραμος(sf-sg)
Πρεπελιτς,Παππας
Λορεντζο,Χερμανσον,Μποχωριδης
Καλημέρες!!
Παικτάρα ο Ντέκερ αλλά αυτός αν και δεν το έχει με το σουτ. Στάνταρ θέλει 2 καλους σουτέρ η πεντάδα δίπλα του. Οκ, θα μου πεις, για αυτό, έβαλες τον Μπράμος. Μαζί σου, μου αρέσει ως παίκτης κι ως στατικός σουτέρ είναι του 40% και πάνω χωρίς να έχω κοιτάξει τα στατιστικά του τον τελευταίο χρόνο περίπου.
Το θέμα όμως είναι ότι το έχει ξεκόψει ότι δεν έρχεται. Αλλιώς μια χαρά κάνει και για τους 2 μεγάλους ως συμπληρωματικός.
Και στη θέση του Μόργκαν έχεις βάλει καλύτερα 5αρια κατά καιρούς. Νομίζω μάλιστα ότι θα παίξουν κίόλας 5ρια. Εγώ θα ρίσκαρα με τον Μπλακ όπως θα ρίσκαρα και με τον Πρέπελιτς για τη μεταβατική και στην κόψη του ξυραφιού- χρονιά που λογικά θα έχετε.
Είναι ένας πολύ καλός σέντερ. Αν δεν έχει ιατρικό ιστορικό πέραν του περσινού του θέματος, εγώ πιστεύω πως είναι καλή κίνηση.
ΚΑι στη θέση του Μπράμου έναν ξένο πλάγιο. Στη θέση του Μπέντιλ εγώ θα κοίταζα για τον Κράβιτς ως δεύτερο τρίτο σέντερ. Ο Βουγιούκας δεν ξέρω αν μπορεί πια, ούτε ως τρίτος.
Αντί για Μόργκαν (αν πάτε για τόσο φθηνό) με τα χίλια Ματ Κοστέλο. Τον προτείνω πολύ καιρό τώρα. Απορώ πως δεν τον έχει δει κανείς. Ακούω αυτές τις μέρες ότι τον θέλει η ορεξάτη Βαλένθια..
Έχει πολύ καλές βάσεις, καλό όνομα στα κολλεγιακά του, καλή χρονιά στην Ιταλία, κι ακόμα καλύτερη στη δεύτερη καλύτερη λίγκα της Ευρώπης μετά την Ευρωλίγκα. Την ΑCB. ΄΄Επαιζαν μαζί με τον Μπουρούση στα Κανάρια, κι όταν έβγαινε ο Κοστέλο για να μπει ο Μπούρου- η ομάδα είχε αμέσως θέμα.