2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 28, 2023 7:02 pm

Κάτι τέτοια είναι που μου την δίνουν με Dpg.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΛΚ!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 28, 2023 7:20 pm

παρτε τον παντερ αν ναυαγησει με τη μπαρτσα κ δεν υπαρχει αλλος καλυτερος αυτη τη στιγμη!

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 28, 2023 7:22 pm

Ερώτηση, αν ναυαγήσει του Λεντει, θα παίρνατε για βασικο 4αρι κάποιον εκ των Τζειμς Γουέμπ, Πετρ Κορνελι ή Ματ Κοστέλο?

Αιτιολογήστε.

*ο Κορνελι μου φαντάζει σε 2 χρόνια ως ο επόμενος Σιγκλετον.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιουν 28, 2023 7:53 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τετ Ιουν 28, 2023 7:02 pm
Κάτι τέτοια είναι που μου την δίνουν με Dpg.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΛΚ!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!
καλα επειδη το ειπε ο ταραντουλας δεν σημαινει οτι θα το κανει κιολας
λες και δεν τον ξερετε :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5649
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 28, 2023 8:02 pm

Λιγο οφτοπικ αλλα εσεις οι παναθηναικοι τον αγαπατε τον ζοτς..Νιμπο και ντειβις λεει κοιταει σαν αντι λεσσορ..Εγω αυτους θα πηγαινα να παρω στην θεση σας γιατι του χρονου αν πανε στον σερβο θα κοστιζουν τα 3πλα που θα τους θελετε..Ειδικα ο ντειβις θα κανει παπαδες αν παει.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 28, 2023 8:05 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ερώτηση, αν ναυαγήσει του Λεντει, θα παίρνατε για βασικο 4αρι κάποιον εκ των Τζειμς Γουέμπ, Πετρ Κορνελι ή Ματ Κοστέλο?

Αιτιολογήστε.

Αν η λογική του ρόστερ είναι παρόμοια με της Εφές δηλαδή σκορ από το 1-2 κυρίως και τίμιοι εργάτες ρολίστες στις άλλες θέσεις, ο Κορνελί μου ταιριάζει περισσότερ από τον Λεντέι.
Ο Λεντέι είναι παίκτης που διακρίνεται κυρίως για την επίθεση και παίζει μια οκ άμυνα, μάλλον το ανάποδο θα θέλουμε από το 4 μας.

Επίσης αν στο 1-2 εκτός του Βιλντόζα έχουμε και άλλους 2 τύπου Ντόρσει, Τόμπσον ή αντίστοιχα ball hog θα φοβόμουν το αποτέλεσμα αν στο 3-4 μπει ένας σκόρερ τύπου Χεζόνια. Αυτό βλέποντας πως το ωραίο μπάσκετ της Εφές του Αταμάν που την έκανε κυρίαρχη πήγε στον βρόντο και έμειναν εκτός 8αδας όταν ο τίμιος ρολίστας Σίμον αντικαταστάθηκε από τον παικταρά Κλάιμπερν, μια κίνηση που όλοι θα την έκαναν με κλειστά μάτια.
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 28, 2023 8:02 pm
Λιγο οφτοπικ αλλα εσεις οι παναθηναικοι τον αγαπατε τον ζοτς..Νιμπο και ντειβις λεει κοιταει σαν αντι λεσσορ..Εγω αυτους θα πηγαινα να παρω στην θεση σας γιατι του χρονου αν πανε στον σερβο θα κοστιζουν τα 3πλα που θα τους θελετε..Ειδικα ο ντειβις θα κανει παπαδες αν παει.
Offtopic αλλά είμαι περίεργος που θα καταλήξει ο Ζοτς.
Ο Νίμπο είναι ένας παίκτης στο στυλ του Λεσόρτ, σε τέλεια ηλικία για να κάνει το ξεπέταγμα ψηλός(26) που μπορεί πράγματι να διπλασιάσει το κασέ του.
Ο Ντέιβις είναι στα 32, διαφορετικό στυλ παίκτη αλλά μπορεί να του δώσει περισσότερο σκορ από τον Λεσόρτ.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Ιουν 28, 2023 8:32 pm

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Αιτιολογήστε.

Αν η λογική του ρόστερ είναι παρόμοια με της Εφές δηλαδή σκορ από το 1-2 κυρίως και τίμιοι εργάτες ρολίστες στις άλλες θέσεις, ο Κορνελί μου ταιριάζει περισσότερ από τον Λεντέι.
Ο Λεντέι είναι παίκτης που διακρίνεται κυρίως για την επίθεση και παίζει μια οκ άμυνα, μάλλον το ανάποδο θα θέλουμε από το 4 μας.

Επίσης αν στο 1-2 εκτός του Βιλντόζα έχουμε και άλλους 2 τύπου Ντόρσει, Τόμπσον ή αντίστοιχα ball hog θα φοβόμουν το αποτέλεσμα αν στο 3-4 μπει ένας σκόρερ τύπου Χεζόνια. Αυτό βλέποντας πως το ωραίο μπάσκετ της Εφές του Αταμάν που την έκανε κυρίαρχη πήγε στον βρόντο και έμειναν εκτός 8αδας όταν ο τίμιος ρολίστας Σίμον αντικαταστάθηκε από τον παικταρά Κλάιμπερν, μια κίνηση που όλοι θα την έκαναν με κλειστά μάτια.

Επειδή δεν εχω παρακολουθήσει τους παιχτες, είναι κάποιος από τους 3 που ανέφερα καλύτερος αμυντικός από τον Λεντει? Και αντίστοιχα, καλύτερος ριμπαουντερ? Γιατί και οι 3 τους είναι σίγουρα καλύτεροι σουτερ.

Ο Λεντει δεν νομίζω πως είναι πρώτη επιλογή λόγω σκορ αλλά λόγω ικανότητας σε ριμπ και αμυνα, σε συνδυασμό με 3ποντο. Για αυτο μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να ναι ο Κοστέλο πχ.

Για τον Κορνελι δεν εχω καθόλου εικόνα τι κάνει στην αμυνα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2781
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιουν 28, 2023 8:42 pm

Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό σημαίνει ότι η Αρμανι δεν μπορεί να δώσει για Μιροτιτς όσα δίνουν άλλοι.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 28, 2023 8:45 pm

JohnnyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Επειδή δεν εχω παρακολουθήσει τους παιχτες, είναι κάποιος από τους 3 που ανέφερα καλύτερος αμυντικός από τον Λεντει? Και αντίστοιχα, καλύτερος ριμπαουντερ? Γιατί και οι 3 τους είναι σίγουρα καλύτεροι σουτερ.

Ο Λεντει δεν νομίζω πως είναι πρώτη επιλογή λόγω σκορ αλλά λόγω ικανότητας σε ριμπ και αμυνα, σε συνδυασμό με 3ποντο. Για αυτο μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να ναι ο Κοστέλο πχ.

Για τον Γουέμπ δεν έχω τόσο εικόνα.
Ο Κορνελί νομίζω ότι είναι ένας παίκτης παρόμοιου στυλ με Σίνγκλετον που παίζει την άμυνα του και παίρνει τα σουτ του με καλά ποσοστά.
Τον Λεντέι δεν τον έχω για σούπερ αμυντικό ούτε ριμπάουντερ, τα 5 ριμπάουντ που κατεβάζει παίζοντας 30+ λεπτά στο 4-5 δεν είναι κάτι τρομερό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2781
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Ιουν 28, 2023 8:48 pm

Fitz έγραψε:
Τετ Ιουν 28, 2023 6:23 pm
Ο Thompson πάντως θα θέλει υπερβαση οικονομικά. Η Αρμανι ψάχνει βασικό άσο και ο ίδιος έχει Ιταλίδα γυναίκα, ενώ ακούγεται και για νατουραλιζε αν θυμάμαι καλά.
Έχει ιταλική υπηκοότητα.

Λάθος μου. Όχι ακόμα. Αλλά θα την πάρει σύντομα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Τετ Ιουν 28, 2023 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
JohnnyPao

champion

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ο Κορνελί νομίζω ότι είναι ένας παίκτης παρόμοιου στυλ με Σίνγκλετον που παίζει την άμυνα του και παίρνει τα σουτ του με καλά ποσοστά.
Τον Λεντέι δεν τον έχω για σούπερ αμυντικό ούτε ριμπάουντερ, τα 5 ριμπάουντ που κατεβάζει παίζοντας 30+ λεπτά στο 4-5 δεν είναι κάτι τρομερό.
Εε αν είναι έτσι, ψηφίζω Κορνελι με κλειστά μάτια!

0
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C

Τετ Ιουν 28, 2023 9:48 pm

JohnnyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Ανετα
Ο λεντει βασικά κάνει πολλα καλά αλλά χωρίς να κάνει πολύ καλα
Ο κορνελι είναι σίγουρα καλύτερος σουτερ και ριμπαουντερ ενώ παίζει και αμυνα

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιουν 28, 2023 9:56 pm

Dakotas έγραψε:
Τετ Ιουν 28, 2023 9:48 pm
JohnnyPao έγραψε:

Ανετα
Ο λεντει βασικά κάνει πολλα καλά αλλά χωρίς να κάνει πολύ καλα
Ο κορνελι είναι σίγουρα καλύτερος σουτερ και ριμπαουντερ ενώ παίζει και αμυνα
Καλύτερος σουτέρ ποτέ. Ο Λεντει βαρούσε 2 με 4 τρίποντα ανά ματς μπορεί και παραπάνω. Στα υπόλοιπα συμφωνώ

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιουν 28, 2023 9:57 pm

Έχει εκπομπή στα καθεστωτικά τώρα, πάλι δεν θα μας πούνε, τίποτα , βάζω στοίχημα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5649
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 28, 2023 10:13 pm

Εγω που λεω να παρουμε τον κορνελι απο εκει με βριζουν..θα ρθω με τα απο δω παιδακια να παιξω :lol:

4
4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”