2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 29, 2023 12:03 am

Το να πάει ξανά Φενερ μου φαίνεται η πιο άκυρη κίνηση. Χωρίς λογική πραγματικά. Εγώ μόνο τη μπαρτσα σκιάζομαι

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 29, 2023 12:29 am

golitog7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 12:03 am
Το να πάει ξανά Φενερ μου φαίνεται η πιο άκυρη κίνηση. Χωρίς λογική πραγματικά. Εγώ μόνο τη μπαρτσα σκιάζομαι
H Φενερ και η Μπαρτσα ειν η αληθεια δεν εχουν κουμανταδορο της προκοπης.........η Μπαρτσα εχει καποιο ταβανι στα οικονομικα......ο Ιτουδης απ την αλλη μπορει να του δωσει τον ουρανο με τ αστρα.........εδω δινει 1,5Μ στον Παπα για να δυσκολεψει τον ελληνικο κορμο του Παναθηναικου ..........στο Σλουκα θα κωλωσει που μπορει να του κανει και τη διαφορα ;;;;;;;;;;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 29, 2023 12:41 am

Προσωπικά, θεωρω λάθος επιλογή τον Γουιλιαμς Γκος για τον ΟΣΦΠ, στον ΠΑΟ που έχει θέμα από ασους θα μου κολλούσε περισσότερο ας πουμε.

Δεν ξερω αν γουσταρει κι ο Σλουκας περισσότερο τη θέση 1 ή 2, αν γουσταρει να είναι ασος, μιλάμε για φάουλ της ΚΑΕ. Δεύτερο θέμα ότι ακυρώνει τελείως τη περίπτωση του Καλαθη. Είναι μια κίνηση που δίνει ποσότητα και οχι ποιότητα. Γιατι αλλιώς θα ήταν προτιμότερο ο ΟΣΦΠ να δωσει τα λεφτά του Κανααν και του Γκος σε μια υπερπαιχταρα. Έτσι θα έμενε και πιο πολύς χρόνος για τον Σλουκα και θα είχε και 3 τοπ παιχτες στη περιφερεια του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 29, 2023 1:11 am

να φερει ο ολυμπιακος καλαθη και να υπαρχει παντα στο γηπεδο ενας ή και 2 γκαρντ να τους παιζουν under και να τους μαρκαρουν 2 μετρα πισω απο το τριποντο.

καλαθη ουτε να μας πληρωνε δεν θα τον ηθελα σε αυτη τη στιγμη της καριερας του που σερνεται και αμυντικα στον Ολυμπιακο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 29, 2023 1:33 am

ο καλαθης κανει μονο για την ανακαινιση του σεφ πλεον.. οσο και να δημιουργει μπροστα οταν ειναι τοσο τουβλαδορος ακομα και στις βολες και μπαζει στην αμυνα ειναι πια καταστροφη για οποια ομαδα.. Να τον παιρναμε στο πικ της καριερας του παει και ερχεται,τωρα ουτε απεξω..μονο για τον παο να παιζει κανα 10λεπτο θα ταν καλος.

2
2 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Ιουν 29, 2023 1:35 am

Πάντως ο φίλος έχει ένα πόντο. Με τα συμβόλαια του κάναν και του γκος μαζί έπαιρνες τοπσον

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 29, 2023 1:42 am

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 1:35 am
Πάντως ο φίλος έχει ένα πόντο. Με τα συμβόλαια του κάναν και του γκος μαζί έπαιρνες τοπσον
ναι τον μισο.. 900 +750 =1650.. ο τομπσον ζηταει 2εκ συμβολαιο + 600 μπαι αουτ.

0
Rice

senior
Reactions: 345

Πέμ Ιουν 29, 2023 7:26 am

Ο Γκος εμένα μου αρέσει σαν παίχτης.Καλός χειριστής ,καλή άμυνα πάνω στην μπάλα και όλοι λένε ότι είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.Καλύτερος επιθετικά απο τον Γουοκαπ αλλά χειρότερος αμυντικά.Κάνω πρόβλεψη ότι θα έχει 9 πόντους και 4 ασίστ μέσο όρο φέτος.

Ο χρόνος συμμετοχής του θα βρεθεί από τον Λαρεντζάκη που δεν είναι παίχτης επιπέδου μιας ομάδας που θέλει να πάρει Ευρωλίγκα και θα παίζει μόνο αν υπάρχει απουσία.

Οι χρόνοι συμμετοχής στην Ευρωλίγκα λοιπόν θα διαμορφωθούν κάπως έτσι:

Γουοκαπ-Σλούκας-Παπ 23 λεπτά
Γκος -Κανααν-Σακ 17 λεπτά

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245

Πέμ Ιουν 29, 2023 9:57 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 28, 2023 10:21 pm
Βγηκε εκεινο το τελεσπορτ που ελεγε χτες οτι ο παο θα παρει τον λοιντ με 500κ ρητρα ενω δεν εχει καν ρητρα για ευρωπη τελικα και ειπε οτι ο σλουκας γυριζει φενερ.. Πολυ κουλο μου φαινεται να πηγε χωρις να μιλησει με τους προεδρους αλλα μπορει να ζησουμε ντεζαβου παλι του 15 :lol:
χαλαρωσε καλοκαιρι ειναι παιζουν τα καναλια επαναληψεις ... μπορει να ειναι εκπομπη του 15 αυτη και να την εβαλαν παλι

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:02 am

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 12:41 am
Προσωπικά, θεωρω λάθος επιλογή τον Γουιλιαμς Γκος για τον ΟΣΦΠ, στον ΠΑΟ που έχει θέμα από ασους θα μου κολλούσε περισσότερο ας πουμε.

Δεν ξερω αν γουσταρει κι ο Σλουκας περισσότερο τη θέση 1 ή 2, αν γουσταρει να είναι ασος, μιλάμε για φάουλ της ΚΑΕ. Δεύτερο θέμα ότι ακυρώνει τελείως τη περίπτωση του Καλαθη. Είναι μια κίνηση που δίνει ποσότητα και οχι ποιότητα. Γιατι αλλιώς θα ήταν προτιμότερο ο ΟΣΦΠ να δωσει τα λεφτά του Κανααν και του Γκος σε μια υπερπαιχταρα. Έτσι θα έμενε και πιο πολύς χρόνος για τον Σλουκα και θα είχε και 3 τοπ παιχτες στη περιφερεια του.
Ο Γκος νομίζω είναι η άλλη όψη του νομίσματος Γουόκαπ, η επιθετική πλευρά. Πολύ ωραίος τύπος και παίχτης ομάδας που θα μπει σχετικά γρήγορα στο κλίμα και θα βγάζει 5-6 ασίστ στο ρελαντί. Αν του μπουν και τα σουτ στην αρχή, θα δώσει άλλον αέρα στα γκαρντ.

Επίσης, είμαι αρκετά σίγουρος ότι ο Μπαρτζωκας σκέφτεται πως θα αποφορτίσει/βοηθήσει τον Σλουκα και πως ο Σλουκας δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζει είτε με Γουόκαπ, είτε με Γκος. Ίσα ίσα το πρόβλημα πέρυσι ήταν ότι χάναμε πίσω όταν έπαιζε με Κανααν/Σλουκα. Αυτό μάλλον δεν θα το παίξει καθόλου φέτος γιατί δεν θα χρειάζεται.

Γενικά, να σημειωθεί εδώ ότι είναι και θέμα συγκυρίας. Ο Γκος (όπως και ο Μιλου) έδειξε διάθεση να έρθει στον Ολυμπιακό, έκανε πίσω στο οικονομικό και είναι διατεθειμένος να πάρει τον ρόλο που θέλει να του δώσει ο κόουτς. Άντε βρες εύκολα παιχταρά με 1,7 που να θέλει τόσο πολύ να μπει απλά στο σύστημα.

Δεν συμφωνώ καθόλου με την απαξίωση του Καλαθη. Έχει πέσει προφανώς, αλλά αξιοπρεπεστατη άμυνα παίζει και είναι ακόμα τοπ στην δημιουργία. Απλώς πλέον το ότι δεν έχει σουτ δεν καλύπτεται γιατί και δεν είναι πια ο καλύτερος αμυντικός στην λίγκα, ούτε μπορεί πια να μπει μέσα με την ίδια δύναμη.
Στον Ολυμπιακό του Γουόκαπ παρόλα αυτά δεν ταιριάζει με τίποτα.

1
1 Εικόνα
melagis

junior
Reactions: 54

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:05 am

Το colpo grosso για μενα μετα τις παραμονες Σλουκα και Βεζενκοφ αν τα καταφερουμε ειναι η αποκτηση Μητογλου και Τανουλη......

Ας ειναι ετοιμος το Φεβρουαριο ο Μητογλου 27 ετων 2.10 τεσσαροπενταρι με Ελληνικό διαβατηριο δεν υπαρχει αλλος και με εμπειρια euroleague....

Και ασε μετα τον Παο να ψαχνει Παπαπετρου Καλαθη και λοιπούς για Ελληνικο κορμο.....

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:08 am

melagis έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 10:05 am
Το colpo grosso για μενα μετα τις παραμονες Σλουκα και Βεζενκοφ αν τα καταφερουμε ειναι η αποκτηση Μητογλου και Τανουλη......

Ας ειναι ετοιμος το Φεβρουαριο ο Μητογλου 27 ετων 2.10 τεσσαροπενταρι με Ελληνικό διαβατηριο δεν υπαρχει αλλος και με εμπειρια euroleague....

Και ασε μετα τον Παο να ψαχνει Παπαπετρου Καλαθη και λοιπούς για Ελληνικο κορμο.....
Πολλά θέλεις, σιγά μη σας αφήσουμε να πάρετε όλους τους διαθέσιμους Έλληνες παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:13 am

Παιδια ο Σλουκας δεν εχει προβλημα με τον χρονο του. Εχει προβλημα οτι οι αλλοι παιζουν 30λεπτα δηλαδη ο γουοκαπ και ο φαλ και ο βεζενκω που ναι μεν δεν ειναι και κανενας στην πρωτη νεοτητα αλλα παραμενουν ακομη πιο αθλητικοι απο τον ιδιο. Το προβλημα του σλουκα ειναι στην διαχειριση του. Δηλαδη σου λεει παιδια εγω παιζω με μπλακ πιτερς λαρε και μακκισικ με τον μονο σταθερα καλο να ειναι ο σακ. Ολοι οι αλλοι ειναι μετριοι με αναλαμπες. Σκεφτειτε παιζω με τα 2α για 20 λεπτα και εχω 6 ασσιστ μεσο ορο και 10 ποντους βαλτε με καλυτερους συμπαικτες και θα σας δειξω οτι μπορω να ειμαι στο ιδιο επιπεδο που ηταν ο σπανουλης. Δεν το θεωρω κακο ο ηγετης της ομαδας να εχει εγωισμο ισα ισα πρεπει να τον εχει σε υπερθετικο βαθμο για να πας μπροστα.

Δηλαδη δεν θεωρω οτι το προβλημα ειναι να παιζει 27 αντι 22 λεπτα αλλα αυτα να ειναι αποδοτικα και να τα άπολαμβανει.

Εχουμε και λεμε:
20λεπτα γουοκαπ, 20 Σλουκας, 15 Καναν, 15 γκος, 15 μακκισικ, παπανικολαου 20, 10 ο Λαρεντζακης και εχεις κλεισει με την περιφερεια και 5 λεπτα το 3/4 που ερθει.
25 λεπτα ο βεζε, 10 ο πιτερς ή το αναπληρωματικο 3-4(συνολο 15 και για αυτο θεωρω δυσκολο να ερθει ο οτζελεγε αν μεινεινο βεζενκοφ) και 5 λεπτα το 4/5. Τωρα στους ψηλους λογω μεγαλυτερης φθορας θεωρω οτι ο καθε ψηλος δεν ειναι για πανω απο 15-17 λεπτα οποτε μενουν 6-10 λεπτα για το 4/5 σου στο 5. Οποτε μια χαρα βγαινουν οι χρονοι.

Αν φυγει ο βεζενκωφ μονο ο μιροτιτς θα ειμαι για πανω απο 20 λεπτα ολες οι αλλες επιλογες θα ειναι οκ με ενα 20 λεπτο. Τωρα αν ερθει ο Μητογλου στο 4-5 , τοτε πας για φτηνο 3-4 τυπου πονιτκα( ή και τον ιδιο). Θεωρω λαθος που η ομαδα δεν πηρε ή τον χουγκαζ ή τον μαντζουκα ή τον Σαμαντουροβ . Εστω εναν απο τους 3. Πιστευω ο κοουτς θα τον ειχε εξελιξει ηδη σε παικτη ευρωλιγκας. Τουλαχιστον τους 2 τελευταιους ή ππυ δεν κρατησαν τον βουκσεβιτς πριν μια 3ετια που εφυγε και πηγε ρεαλ.

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 29, 2023 11:28 am

Christofis έγραψε:
Παιδια ο Σλουκας δεν εχει προβλημα με τον χρονο του.
το ότι έχει πρόβλημα με το χρόνο του είναι το μόνο σίγουρο. πέραν της ατάκας "ηγέτης με 20 λεπτά;" στο ματς με τη Φενέρ το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Σκακιστής σε συνέντευξη του. δε τίθεται θέμα.

το ότι δε τον ενδιαφέρει ο χρόνος αλλά η ποιότητα της second unit είναι ευσεβής πόθος και δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά. μπορεί να ισχύει ΚΑΙ αυτό, ποιος ξέρει, το πρώτο πάντως το γνωρίζουμε 100%.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιουν 29, 2023 12:08 pm

Christofis έγραψε:
Παιδια ο Σλουκας δεν εχει προβλημα με τον χρονο του. Εχει προβλημα οτι οι αλλοι παιζουν 30λεπτα δηλαδη ο γουοκαπ και ο φαλ και ο βεζενκω που ναι μεν δεν ειναι και κανενας στην πρωτη νεοτητα αλλα παραμενουν ακομη πιο αθλητικοι απο τον ιδιο. Το προβλημα του σλουκα ειναι στην διαχειριση του. Δηλαδη σου λεει παιδια εγω παιζω με μπλακ πιτερς λαρε και μακκισικ με τον μονο σταθερα καλο να ειναι ο σακ. Ολοι οι αλλοι ειναι μετριοι με αναλαμπες. Σκεφτειτε παιζω με τα 2α για 20 λεπτα και εχω 6 ασσιστ μεσο ορο και 10 ποντους βαλτε με καλυτερους συμπαικτες και θα σας δειξω οτι μπορω να ειμαι στο ιδιο επιπεδο που ηταν ο σπανουλης. Δεν το θεωρω κακο ο ηγετης της ομαδας να εχει εγωισμο ισα ισα πρεπει να τον εχει σε υπερθετικο βαθμο για να πας μπροστα.

Δηλαδη δεν θεωρω οτι το προβλημα ειναι να παιζει 27 αντι 22 λεπτα αλλα αυτα να ειναι αποδοτικα και να τα άπολαμβανει.

Εχουμε και λεμε:
20λεπτα γουοκαπ, 20 Σλουκας, 15 Καναν, 15 γκος, 15 μακκισικ, παπανικολαου 20, 10 ο Λαρεντζακης και εχεις κλεισει με την περιφερεια και 5 λεπτα το 3/4 που ερθει.
25 λεπτα ο βεζε, 10 ο πιτερς ή το αναπληρωματικο 3-4(συνολο 15 και για αυτο θεωρω δυσκολο να ερθει ο οτζελεγε αν μεινεινο βεζενκοφ) και 5 λεπτα το 4/5. Τωρα στους ψηλους λογω μεγαλυτερης φθορας θεωρω οτι ο καθε ψηλος δεν ειναι για πανω απο 15-17 λεπτα οποτε μενουν 6-10 λεπτα για το 4/5 σου στο 5. Οποτε μια χαρα βγαινουν οι χρονοι.

Αν φυγει ο βεζενκωφ μονο ο μιροτιτς θα ειμαι για πανω απο 20 λεπτα ολες οι αλλες επιλογες θα ειναι οκ με ενα 20 λεπτο. Τωρα αν ερθει ο Μητογλου στο 4-5 , τοτε πας για φτηνο 3-4 τυπου πονιτκα( ή και τον ιδιο). Θεωρω λαθος που η ομαδα δεν πηρε ή τον χουγκαζ ή τον μαντζουκα ή τον Σαμαντουροβ . Εστω εναν απο τους 3. Πιστευω ο κοουτς θα τον ειχε εξελιξει ηδη σε παικτη ευρωλιγκας. Τουλαχιστον τους 2 τελευταιους ή ππυ δεν κρατησαν τον βουκσεβιτς πριν μια 3ετια που εφυγε και πηγε ρεαλ.
Δεν υπάρχουν αυτά που λες. 20 λεπτά ο ένας και 15 λεπτά ο άλλος λες και παίζεις νβα. Άμα ο καλός σου παιχτης αντέχει να βρίσκεται παραπάνω ωρα στο παρκε, τότε θα τον έχεις μέσα, αν βλέπεις ότι φθείρεται θα τον βγάλεις. Δηλαδή αν ο Γουοκαπ βγάζει άνετα 25λεπτο γιατί να του ρίξεις τους χρόνους? Και πάει λέγοντας...

Δύσκολη εξίσωση το ροστερ σας φετος.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”