Κάνει σπασμωδικές κινήσεις η Μπαρτσα, αλλά όλα εξηγούνται! Εφόσον είδε ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί απο τον Μιρο χωρίς να πληρώσει ένα σκασμό χρήματα, θα σκέφτηκε να τον κάνει και πυλώνα της επίθεσης της όπως και του αξίζει του παιχταρα!
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα που άλλαξε προπονητή η Μπαρτσα, μπορεί να άλλαξε πλάνα, και να κρατήσει Μιροτιτς, και να χτίσει γύρω του. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Σάρας του έβαλε τέτοιο χαλινάρι, που ο παίχτης δεν απέδωσε όσο μπορούσε. Στα χέρια του Ζελικο ας πούμε πιστεύω θα βλέπαμε άλλον παίχτη.
Κάνει σπασμωδικές κινήσεις η Μπαρτσα, αλλά όλα εξηγούνται! Εφόσον είδε ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί απο τον Μιρο χωρίς να πληρώσει ένα σκασμό χρήματα, θα σκέφτηκε να τον κάνει και πυλώνα της επίθεσης της όπως και του αξίζει του παιχταρα!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικά δεν θέλω άλλο παίχτη απο Ζελικο. Ούτε Εξουμ, που τον ήθελα πέρυσι πριν πάει στον Ζελικο, ούτε Λεντει που δεν με τρελαίνει κιόλας και ούτε Παπαπετρου που μπορεί να μας χρειαστεί το διαβατήριο του. Και τον Λεσορτ που του πήραμε, πάει πολύ. Δεν το χάρηκα μέσα μου η αλήθεια είναι, καθώς ήταν λίγο αντικρουόμενα τα συναισθήματα.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 1:41 pmέτσι όπως εξελίσσεται η pre-season και με τη σφαγή που ήδη γίνεται γνώμη μου είναι ότι αν μπορείς να πάρεις ένα καλό παίκτη τον παίρνεις και ας μην είναι πρώτη επιλογή σου. |
κι εγώ Τόμπσον θα προτιμούσα αντί του Λαπροβίτολα αλλά μπορεί να έχει κλείσει αλλού. Και ο Έξουμ μπορεί να είναι ο νο1 στόχος αλλά ρισκάρεις να τον περιμένεις;
αν μπορείτε να πάρετε τώρα τον Λαπροβίτολα πάρτε τον, σούπερ παίκτης είναι. το ίδιο θα πρότεινα και για το Λεντέι που είναι ελεύθερος.
αν κλείσετε μια καλή τετράδα - πεντάδα παικτών μπορείτε να περιμένετε με περισσότερη άνεση τις πιο δύσκολες περιπτώσεις τύπου Χεζόνια, Ντόρσεϊ, Έξουμ κτλ
Τώρα οσον αφορα, τα υπόλοιπα, τα βλέπουμε. Ας κρατήσουμε Παπαγιαννη, ας χτυπήσουμε και κάνα παίχτη απο ΝΒΑ, και βλέπουμε. Τομας για δεύτερο δυάρι, τον προτιμώ απτον τραγέλαφο τον Γκριγκονις, δεν μπορώ να τον ξαναδω προσωπικά με την φανέλα του Παναθηναϊκού τον συγκεκριμένο. Τομας-Βιλντοζα και ψάχνουμε ακόμα 2 στην περιφέρεια. Παίχτες υπάρχουν.
0
Αυτη τη στιγμή τα γκαρντ υψηλού επιπέδου που είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη είναι ελάχιστα. Ο Τομπσον που ζητάει 2 μύρια και τον θέλουν και η Αρμάνι και η Φενερ και αρκετοί ακόμα, ο Εξουμ που και αυτός θα έχει πολύ καλές προτάσεις και κοιτάει πρώτα nba, ο Ντορσευ αν μείνει τελικώς ελεύθερος και ο Νειπιερ που δεν εχει κλεισει ακομα στην Αρμάνι. Δεν βάζω τον Σλουκα στη λίστα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει εδω.
Απο εκεί και πέρα μπορείς να ψαχτείς σε λύσεις από το nba με ότι ρίσκο εμπεριέχει αυτό, και να δυσκολευτούν οι παίκτες να προσαρμοστουν στο ευρωπαϊκό μπασκετ και να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις.
Ο Λαπροβιτολα προσωπικά δεν με τρελαίνει ενώ και το μπαι άουτ 600 χιλιάδων για παίκτη 33 ετών είναι άκρως υπερβολικό. Απο την άλλη τα 2 χρόνια στη Μπαρτσα έχει μπει σε καλούπι και έχει παίξει σε πολύ high standards. 10,5 πόντοι με 4,5 ασίστ σε 22 λεπτά με 42% από το τρίποντο δεν τα λες καθόλου άσχημα στατιστικά.
Αν κλείσει τελικά ο Αργεντινος θεωρω δεδομένο πως κλείνει ο άσσος μαζί με Βιλντοζα και ουσιαστικά μετά θα κινηθούν για 2αρι σκόρερ που βέβαια δεν υπάρχει πλην ισως Ντορσευ κάποιο διαθεσιμο στην Ευρώπη.
Απο εκεί και πέρα μπορείς να ψαχτείς σε λύσεις από το nba με ότι ρίσκο εμπεριέχει αυτό, και να δυσκολευτούν οι παίκτες να προσαρμοστουν στο ευρωπαϊκό μπασκετ και να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις.
Ο Λαπροβιτολα προσωπικά δεν με τρελαίνει ενώ και το μπαι άουτ 600 χιλιάδων για παίκτη 33 ετών είναι άκρως υπερβολικό. Απο την άλλη τα 2 χρόνια στη Μπαρτσα έχει μπει σε καλούπι και έχει παίξει σε πολύ high standards. 10,5 πόντοι με 4,5 ασίστ σε 22 λεπτά με 42% από το τρίποντο δεν τα λες καθόλου άσχημα στατιστικά.
Αν κλείσει τελικά ο Αργεντινος θεωρω δεδομένο πως κλείνει ο άσσος μαζί με Βιλντοζα και ουσιαστικά μετά θα κινηθούν για 2αρι σκόρερ που βέβαια δεν υπάρχει πλην ισως Ντορσευ κάποιο διαθεσιμο στην Ευρώπη.
0
-
- Reactions: 2471
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γελάω με κάτι τέτοια, γιατί τι είναι ο Ζελικο θείος σου? Ας ερχόταν ως κοουτς στον παο να μην του παίρναμε κανέναν παιχτη. Λες και από εμάς δεν παίρνουν παιχτες φιλοι και γνωστοί... Άκου εκεί δεν χάρηκες που πήραμε τον Λεσσορτ αχαχαχαχ. Ναι και τον Παπαπέτρου να τον αφήσουμε και να παμε να πάρουμε καλύτερα τον Κασελακη απτον Σπανουλη για Έλληνα.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 1:46 pmΠροσωπικά δεν θέλω άλλο παίχτη απο Ζελικο. Ούτε Εξουμ, που τον ήθελα πέρυσι πριν πάει στον Ζελικο, ούτε Λεντει που δεν με τρελαίνει κιόλας και ούτε Παπαπετρου που μπορεί να μας χρειαστεί το διαβατήριο του. Και τον Λεσορτ που του πήραμε, πάει πολύ. Δεν το χάρηκα μέσα μου η αλήθεια είναι, καθώς ήταν λίγο αντικρουόμενα τα συναισθήματα.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 1:41 pmέτσι όπως εξελίσσεται η pre-season και με τη σφαγή που ήδη γίνεται γνώμη μου είναι ότι αν μπορείς να πάρεις ένα καλό παίκτη τον παίρνεις και ας μην είναι πρώτη επιλογή σου. |
κι εγώ Τόμπσον θα προτιμούσα αντί του Λαπροβίτολα αλλά μπορεί να έχει κλείσει αλλού. Και ο Έξουμ μπορεί να είναι ο νο1 στόχος αλλά ρισκάρεις να τον περιμένεις;
αν μπορείτε να πάρετε τώρα τον Λαπροβίτολα πάρτε τον, σούπερ παίκτης είναι. το ίδιο θα πρότεινα και για το Λεντέι που είναι ελεύθερος.
αν κλείσετε μια καλή τετράδα - πεντάδα παικτών μπορείτε να περιμένετε με περισσότερη άνεση τις πιο δύσκολες περιπτώσεις τύπου Χεζόνια, Ντόρσεϊ, Έξουμ κτλ
Τώρα οσον αφορα, τα υπόλοιπα, τα βλέπουμε. Ας κρατήσουμε Παπαγιαννη, ας χτυπήσουμε και κάνα παίχτη απο ΝΒΑ, και βλέπουμε. Τομας για δεύτερο δυάρι, τον προτιμώ απτον τραγέλαφο τον Γκριγκονις, δεν μπορώ να τον ξαναδω προσωπικά με την φανέλα του Παναθηναϊκού τον συγκεκριμένο. Τομας-Βιλντοζα και ψάχνουμε ακόμα 2 στην περιφέρεια. Παίχτες υπάρχουν.
2
2

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1736
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σουπερ παιχταρας ο Λαπρο,μεγαλη αγαπη ,πανεξυπνος,παμπονηρος,φονιας με σουτ και ντραιβ.......τον κατεστρεψε ΚΑΙ αυτον το συστημα Σαρας που ηθελε επιθεσεις τριων λεπτων μεχρι να βρεθει το ιδανικο,το τελειο,το σουπερντουπερ mismatch............εδω αποδομηθηκε ο Μιροτιτς εκει,ο Λαπρο θα τη γλυτωνε;;;;;;;;;;
1
1

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Και ο Ζέλικο φαντάζομαι έκλαιγε μέσα του όταν μας πήρε τον Παπαπέτρου...Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 1:46 pmΠροσωπικά δεν θέλω άλλο παίχτη απο Ζελικο. Ούτε Εξουμ, που τον ήθελα πέρυσι πριν πάει στον Ζελικο, ούτε Λεντει που δεν με τρελαίνει κιόλας και ούτε Παπαπετρου που μπορεί να μας χρειαστεί το διαβατήριο του. Και τον Λεσορτ που του πήραμε, πάει πολύ. Δεν το χάρηκα μέσα μου η αλήθεια είναι, καθώς ήταν λίγο αντικρουόμενα τα συναισθήματα.
2
2

Σας πήρε τον Παπαπέτρου;;;taurus13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 2:46 pmΚαι ο Ζέλικο φαντάζομαι έκλαιγε μέσα του όταν μας πήρε τον Παπαπέτρου...Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 1:46 pmΠροσωπικά δεν θέλω άλλο παίχτη απο Ζελικο. Ούτε Εξουμ, που τον ήθελα πέρυσι πριν πάει στον Ζελικο, ούτε Λεντει που δεν με τρελαίνει κιόλας και ούτε Παπαπετρου που μπορεί να μας χρειαστεί το διαβατήριο του. Και τον Λεσορτ που του πήραμε, πάει πολύ. Δεν το χάρηκα μέσα μου η αλήθεια είναι, καθώς ήταν λίγο αντικρουόμενα τα συναισθήματα.
Αφού πανηγυρίζατε που έφυγε. Και η διοίκηση σας τον άφησε να φύγει και οι οπαδοί άχρηστο τον ανέβαζαν, αμπαλο τον κατεβαζαν
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
-
- Reactions: 2471
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μια χαρά τον θέλαμε και τον υπολόγιζε μάλιστα και ο Ραντονιτς στον σχεδιασμό, το έχει πει κι ολας.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 3:15 pmΕπίσης αν έρθει ο Λαπρο ποιος θα παίζει άμυνα στην περιφέρεια? Δεν κολλάει αυτή η μεταγραφή
Οι οπαδοί απλώς λέγαμε πως δεν είναι παιχτης του 30λεπτου και το επιβεβαίωσε αυτό ο Ζοτς. Πάμε παρακάτω.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Παπαπετρου στο σύστημα Ζελικο, μπορεί να ανθίσει! Άλλοι και άλλοι το έκαναν, αυτός έχει και το σώμα και το ταλέντο! Και σιγά μην κλάψει ο Ζελικο για κάτι τέτοιοtaurus13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 2:46 pmΚαι ο Ζέλικο φαντάζομαι έκλαιγε μέσα του όταν μας πήρε τον Παπαπέτρου...Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 1:46 pmΠροσωπικά δεν θέλω άλλο παίχτη απο Ζελικο. Ούτε Εξουμ, που τον ήθελα πέρυσι πριν πάει στον Ζελικο, ούτε Λεντει που δεν με τρελαίνει κιόλας και ούτε Παπαπετρου που μπορεί να μας χρειαστεί το διαβατήριο του. Και τον Λεσορτ που του πήραμε, πάει πολύ. Δεν το χάρηκα μέσα μου η αλήθεια είναι, καθώς ήταν λίγο αντικρουόμενα τα συναισθήματα.
0