Δεν ξέρω αν είναι μπαγιάτικο το φλερτ του Παο στον Λαπροβιτολα ή αν εντελει καταληξει στο ΟΑΚΑ ο παιχτης, αλλά θα το πω τώρα που είναι νωρίς.
Όποιος νομίζει ότι φοράω κοκκινα γυαλια και απλά κράζω παίχτες που θέλει να πάρει ο Παο, δεν εχει πάρα να κοιτάξει πίσω στο παρελθον ποστ που έχω κάνει σε ανύποπτο χρόνο για τον παίχτη με τίτλο "όχι άλλο Νικο".
Το ξαναλεω, όχι άλλο Νίκο!!! Δεν τον πάω ε τίποτα τον Λαπροβιτολα. Καταλαβαίνω ότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ευρωλιγκατοι χειριστές, αλλά στην ηλικία που είναι, με το μουστακι που έχει καλλιεργήσει, με τα συγκεκριμένα παιχτικά χαρακτηριστικά και με το (λιγο πανω του μετριου) ατομικό του ταλέντο δε νομίζω ότι αυτός ο παίχτης μπορεί να έρθει και προσφέρει ουσιαστικά σε ομάδα του Αταμαν. Ο Τούρκος αρέσκεται σε παίχτες με ταλέντο, σε γκαρντ που δημιουργούν αλλά και απειλούν από παντού, δεν του φτάνουν οι εργάτες. Πιθανότατα θα εχει τον Μωραίτη και τον Καλαιτζακη για εργάτες. Για ξένους γκαρντ ο Αταμαν θα προτιμήσει πολυβόλα, παίχτες με εξαιρετικό ταλέντο στην επίθεση.
Με λίγα λόγια η ταπεινή μου άποψη είναι, όχι άλλο Νίκο!!! Προειδοποιώ ότι θα κράζω ανηλεως (ανεξαρτήτως καλων ή κακών εμφανίσεων

)