Reaper έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 8:54 pmΤους αλλους 3 τους επαιζε κανεις αμυνα στο 1.5 μετρο αποσταση στα κρισιμα λεπτα ;SARAS1989 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 8:24 pmοι διαμαντιδης και σπανουλης βελτιωθηκαν αυτη ειναι και η διαφορα ο αλλος δε βελτιωθηκε. ο παπαλουκας στα μεγαλα ματς τα σουτ τα εβαζε. ο νικ τον προσωπικο του αντιπαλο δε μπορει να τον περασει γιατι τον παιζει αμυνα στο 1 μετρο. εγω παντως υποκλίνομαι σε καρρυ απο νβα και λαρκιν απο ευρωλιγκα.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2020 8:02 pmΟι Magic, Thomas, Jordan, Drexler, Dr. J., Lebron, Rondo, Derrick Rose, John Wall είναι διαχρονικά κάποιοι που μου έρχονται στο μυαλό που όταν ξεκίνησαν να παίζουν ,το σουτ δεν ήταν στο ρεπερτόριο τους. Κάποιοι το βελτιώσαν λίγο, κάποιοι περισσότερο κάποιοι καθόλου. Αυτά για την από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.
Στα μέρη τα δικά μας Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης επίσης δεν είχαν σουτ όταν ξεκίνησαν. Ο Παπαλουκάς δε το βελτίωσε ποτε. Επίσης στις βολές όσο μεγάλωνε χειροτέρευε. Σαν τον Καλάθη, περίπου.
Απο Ευρωπαίους ο Ricky βελτιώθηκε στο σουτ αλλά σταθερό σουτέρ δεν τον λες, ο Prigioni επίσης το δούλεψε πολύ το σουτ του. Ο Law χρησιμοποιούσε το "κακό" του χέρι σε όλη του την καριέρα και το σουτ του ήταν μέτριο. Ο Jaric που έκανε καριέρα στο NBA ήταν από τις εξαιρέσεις των Σέρβων παικτών που δεν είχε και κάνα τέλειο σουτ.
Ένα από τα βασικά στοιχεία του μπάσκετ, κατ'εμέ, είναι να μπορείς να περνάς τον προσωπικό σου αντίπαλο όταν έχεις την μπάλα και να δημιουργείς ανισσοροπία στην άμυνα. Ο Καλάθης αυτό το κάνει αρκετά καλά και συχνά. όπως το έκαναν και όλοι οι παραπάνω.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως είναι άδικο να κρίνεται τόσο μονοδιάστατα ένας παίκτης, απλά και μόνο επειδή δεν μας αρέσει. Επίσης νομίζω είναι άδικο να απωθεώνουμε παίκτες που εκτελούν καλά πίσω από το τρίποντο.
Κανανε σε κανεναν απ τους αλλους 3 επιτηδες φαουλ στα κρισιμα λεπτα επειδη ξερανε οτι το 0/2 βολες ειναι πιο πιθανο απ το 2/2 ;
Συχναζε κανεις απ τους αλλους σε γνωστα καζινο της Αττικης ή ειχαν εναν τεραστιο μπασκετικο εγωισμο για να βελτιωσουν και την παραμικρη αδυναμια τους ;
Στο λουτρακι συχναζει για να ξερεις. παντως και ο τζορνταν ειχε θεμα με τζογο αλλα στο γηπεδο εσκιζε και τον σαρας τον μαζευε απο τα μπαρ ο ζοτς αλλα στα κρισιμα σαρωνε. Επιτελους εγραψε και καποιος αλλος την πραγματικοτητα. Ο αντικαταστατης δε θα ερθει με τα ιδια λεφτα οποτε τι να κρινω.