2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:43 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:27 pm
Αμαν Αμαν έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 8:59 pm
Η μπαρτσελόνα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αφήσει τον μίροτιτς στην κερκίδα, ακόμα και αν τον πληρώνει. Αν ισχύει αυτό που έλεγαν πριν λίγες μέρες ότι μετράει κανονικά στο μπάτζετ της το συμβόλαιο του μίροτιτς αν δεν λυθεί μέχρι 1/7 (χθες), τότε δεν έχει και κανέναν λόγο να τον αφήσει ελεύθερο (που αυτό θέλει, αλλά δε συμφωνεί ο παίχτης). Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ότι έγινε και με τον ράις το 2017. Θα τον έχει κερκίδα ή να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, κοινώς θα πάει να του κόψει το μπάσκετ μέχρι να φύγει από μόνος του, όπως ο ράις που βρήκε ομάδα στην κίνα κάπου στα μέσα εκείνης της σεζόν
Η σημαντική διαφορά του Ράις με τον Μίροτιτς είναι ότι ο Μίροτιτς είναι 32 και έχει να πάρει 5,5εκ καθαρά τον χρόνο για τα επόμενα 2 χρόνια, δεν είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του όπως ήταν ο Ράις και παίρνει κάπου στα τριπλά από τον Ράις.
Δεδομένης της ηλικίας του και ότι αυτά τα λεφτά δεν τα βρίσκει πουθενά αλλού στην Ευρώπη περισσότερη ζημιά θα πάθαινε η Μπαρτσελόνα αν τον κρατήσει χωρίς να παίζει παρά ο ίδιος.

Η θα τον πληρώσει περίπου τα μισά για να πάρει τα άλλα μισά από την νέα ομάδα του ή θα μείνει εκεί και μάλλον αναγκαστικά θα τον βάλουν να παίζει.
Θεωρώ ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Μίροτιτς θα μείνει ελεύθερος, αλλά θα αργήσει και είναι ένα ερώτημα ποιοι θα έχουν ακόμα ανοιχτή θέση στο ρόστερ και χώρο στο μπάτζετ όταν γίνει αυτό.
Yπαρχει και το ενδεχομενο να συμφωνησει με μπαρτζω και ολυμπιακο να υπογραψει οταν μεινει ελευθερος.Κατι σαν συμφωνια κυριων η ιδιωτικο συμφωνητικο.Θα βγει η βρωμα στην αγορα οτι δε θα ειναι πια διαθεσιμος αν γινει αυτο.Και ας μεινει ελευθερος σε 1.5 μηνα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5661
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:49 pm

Παντως πριν υπογραψει ο μιροτιτς μην παει κανενας να του μεταφρασει τι λεει στον παγκο ο μπαρτζωκας..αν μπειτε στο ινστα του ειναι γεματο εικονες της παναγιας παπαδες κτλ.. Ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαινουν μαζι στον εσπερινο με τον κοουτς :lol:

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:53 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:49 pm
Παντως πριν υπογραψει ο μιροτιτς μην παει κανενας να του μεταφρασει τι λεει στον παγκο ο μπαρτζωκας..αν μπειτε στο ινστα του ειναι γεματο εικονες της παναγιας παπαδες κτλ.. Ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαινουν μαζι στον εσπερινο με τον κοουτς :lol:
Θα ειναι σαν ενα μειγμα παπας-δπγ..οποτε μη το κοροιδευεις μπορει να δουλεψει.. :D :lol:

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:57 pm

Για να δουμε ισχυουν αυτα που ειπε ο Ισραηλιτης

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:11 pm

Ανοιχτή θέση θα έχει αυτός που θα έχει άτυπα συμφωνήσει, δεν είναι αυτό το θέμα από μόνο του. Το θέμα περιπλέκεται μόνο αν υπάρχει ρίσκο τελικά να μην γίνει στο τέλος για κάποιο τελείως Μπαρτσελονέικο λόγο και μείνεις να ψάχνεις παίχτη λίγες μέρες πριν την προετοιμασία.

Αν πραγματικά φεύγει ο Σλουκας, ελπίζω να έχει κάποιο άσο στο μανίκι του γιατί η εξίσωση ποιοτικοί παίχτες/διαβατήρια αρχίζει να γίνεται πιο σκληρή και από τον Bruce Willis.

Ιδανικά, να είναι κυριολεκτικά άσος. Κόμπο που λέμε, σκόρερ και δημιουργός, της επίθεσης μας οδηγός.

Άμα κάτσει και Μίροτιτς μετά μιλάμε για εξαιρετικές πιθανότητες να παίξουμε καταπληκτικό μπάσκετ και του χρόνου.

Αλλά πρώτα ο κόμπος.

Σκέψου το σαν απόπειρα ντράιβ μπάι. Τον γαζωτή από τα φτερά είναι εύκολο να τον βρεις. Τον μάγκα που θα είναι ψύχραιμος με το τιμόνι να τον φέρει στην σωστή θέση και κυρίως άμα γίνει μαλακια να σώσει την ομάδα είναι πιο δύσκολο. :roll:

1
1 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:35 pm

βλεπει κανεις βιντεακια με Μιροτιτς ή μονο εγω εχω λοξα?
οχι οτι περιμεναμε να δουμε τα βιντεακια για να δουμε τι παιχτης ειναι αλλα οκ :D

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:46 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
οχι οτι περιμεναμε να δουμε τα βιντεακια για να δουμε τι παιχτης ειναι αλλα οκ :D
Μόλις έβλεπα εγώ highlights 22-23 :dribble:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2555
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:48 pm

Αν ανανεώσει ο Σλούκας και έρθει και ο Μίροτιτς, το ρόστερ θα έχει κλείσει ουσιαστικά πριν τα μέσα Ιουλίου. Ίσως να είμαστε και η πρώτη ομάδα από τις 18 της Euroleague που θα έχει κλείσει με τις εκκρεμότητες της. Η μόνη θέση που θα εκκρεμεί μετά θα είναι αυτή του 5ου ψηλού, που όμως εξάλλου θα παίζει ελάχιστα έως καθόλου. Βέβαια αν έρθει ο Mirotic που μπορεί να καλύψει και το 5 ίσως πάμε σε Έλληνα forward αντί για 5αρι.

Για τον Canaan μάλλον περιμένουν την κατάληξη του αυριανού ραντεβού ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την οψιόν. Αν μείνει ο Σλούκας, δίνω ένα 90% να κρατήσουν και τον Canaan. Αν δεν τα βρουν με τον Σλούκα ή ζητήσει κι άλλο χρόνο κτλ., νομίζω ο Μπαρτζώκας ίσως ψάξει για ένα combo guard ως αντί-Canaan (ή αφήσουν τον Canaan στο περίμενε για λίγες ημέρες ακόμα ανάλογα με το αν θα βρουν κάτι στην αγορά), ώστε να έχει κι ακόμα έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στον άσσο. Δεν βλέπω πάντως να κυκλοφορούν ονόματα για κοντούς για τον Ολυμπιακό μετά τον Williams-Goss, αλλά έτσι κι αλλιώς οι διαρροές από την ΚΑΕ είναι με το σταγονόμετρο συχνά.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:48 pm

assistant77 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:15 pm
Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:03 pm
Αν πάρετε και Μιροτιτς, ότι και να γίνει με την υπόθεση Σλουκα, θα έχετε κάνει τρελή αναβάθμιση.

Έχετε έναν ισάξιο αν όχι καλύτερο σεντερ απο Φαλ, εκεί που είχατε δυο ανεπαρκείς!

Έχετε ήδη έναν άσο εκεί που δεν είχατε κανέναν, εννοώντας ότι μπήκε προσθετικά ένας παίχτης στους ήδη υπάρχοντες, γιατί αν φύγει ο Σλούκας, θα πάρετε και άλλον παίχτη εκεί, και στο ισοζύγιο Βεζενκοφ- Μιροτιτς, θα πω ότι η αξία τους είναι περίπου ίδια!
Σ ευχαριστουμε για τα ομορφα και αισιοδοξα σου λογια........δεν περναμε και το καλυτερο τριημερο της ζωης μας η αληθεια ειναι.......

Τα δεδομενα οπως εχουν μεχρι στιγμης.......Βεζε χαιρετησε,Σλουκας θα εχει χαιρετησει μες στις επομενες 24 ωρες.......με τον Μιροτιτς ενας Θεος ξερει τι πραγματικα συμβαινει......εχουμε κανει μεταγραφη τον Γκος,ναι τον Ναιτζελ.......

Εχουμε τεραστια αναβαθμιση στο 5 με Μιλου αλλα κι εδω ακομα εχουμε παθει τη ζημια που εχετε παθει εσεις με τον Βιλντοζα.........μας ξινιζουν τα μουτρα επειδη απλα τους ειχαμε δεδομενους......εδω ο Γιαριτς απατησε την Αντριανα Λιμα εμεις με τον Μιλου θα ειμασταν ξετρελαμενοι;;;;;;;;......
Ξέρεις Μαρεσει ο Γκος, και τον υποτιμάτε πολύ. Πιστεύω ότι θα έχουμε το φαινόμενο Γουολκαπ. Έχει την προοπτική να γίνει ίδιας αξίας, με λίγο διαφορετικά στοιχεία.

Ο Μιλουτινοφ είναι αυτός που είναι. Τον ξέρουμε, και γνωρίζουμε ποσό κυριαρχικός μπορεί να γίνει. Παραπάνω απο τον Φαλ, γιατί δεν κουράζεται τόσο εύκολα, και δεν κάνει και φαουλ τόσο εύκολα.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5661
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:52 pm

Παντως αν θες να εισαι ηγετης κωστα σλουκα δεν μετρας τα λεπτα που παιζεις..Το κανεις κουβαλωντας την ομαδα στα φ4 και κυριως βαζοντας το εγω κατω απο την ομαδα..οπως το εκαναν ο σπανουλης με τον πριντεζη..οι πραγματικοι ηγετες..

3
3 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:06 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:23 pm
assistant77 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 9:15 pm

Σ ευχαριστουμε για τα ομορφα και αισιοδοξα σου λογια........δεν περναμε και το καλυτερο τριημερο της ζωης μας η αληθεια ειναι.......

Τα δεδομενα οπως εχουν μεχρι στιγμης.......Βεζε χαιρετησε,Σλουκας θα εχει χαιρετησει μες στις επομενες 24 ωρες.......με τον Μιροτιτς ενας Θεος ξερει τι πραγματικα συμβαινει......εχουμε κανει μεταγραφη τον Γκος,ναι τον Ναιτζελ.......

Εχουμε τεραστια αναβαθμιση στο 5 με Μιλου αλλα κι εδω ακομα εχουμε παθει τη ζημια που εχετε παθει εσεις με τον Βιλντοζα.........μας ξινιζουν τα μουτρα επειδη απλα τους ειχαμε δεδομενους......εδω ο Γιαριτς απατησε την Αντριανα Λιμα εμεις με τον Μιλου θα ειμασταν ξετρελαμενοι;;;;;;;;......
Φίλε ο Μίλου καλός αλλά δεν είναι κουβαλητής! Ο Μίροτιτς είναι σχετικά κουβαλητής και πιστεύω θα παίξει με περισσότερα κότσια και σκληράδα στον Ολυμπιακό αν έρθει. Αλλιώς Χουάντσο με σκληράδα άμυνα και τρίποντο! Δεν έχει άλλα παιχτάκια θα αναγκαστούμε να πάμε σε στοιχήγματα! Ο Γ κος λίγο άνοστος όπως και να το κάνουμε!
Kαι για Μιλου διαφωνω,και για Μιρο διαφωνω και για Χουαντσο........παλι καλα συμφωνουμε για Γκος.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:11 pm

thory έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 10:46 pm
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Μόλις έβλεπα εγώ highlights 22-23 :dribble:
Και;;;;;;;λεει τιποτα;;;;;;;;;;μη μας αφηνεις στο σκοταδι.......

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:16 pm

Εγώ πάλι ξανά είδα το 3ο δεκάλεπτο με τη Μονακό και σκέφτηκα ότι η πεντάδα αυτή, έχει μέσα Γουόκαπ, Κανααν, Παπ, Βεζε, Φαλ.

Για αυτό ήθελε να κρατήσει Κανααν γιατί με Βεζε θα είχαμε την ίδια 5αδα, πετυχημένη συνταγή. Αν καταφέρει να πάρει Μιρο, δεν βλέπω να φεύγει ο Κανααν.
Αν τώρα φύγει ο Σλούκας δεν έχω ιδέα αν θα πάει με 8 ξένους (και Κανααν), αν θα πάρει κόμπο, τριάρι ίσως δε ξέρεις. Όλα παίζουν.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2435
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:28 pm

AlexD έγραψε:
Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:16 pm
Εγώ πάλι ξανά είδα το 3ο δεκάλεπτο με τη Μονακό και σκέφτηκα ότι η πεντάδα αυτή, έχει μέσα Γουόκαπ, Κανααν, Παπ, Βεζε, Φαλ.

Για αυτό ήθελε να κρατήσει Κανααν γιατί με Βεζε θα είχαμε την ίδια 5αδα, πετυχημένη συνταγή. Αν καταφέρει να πάρει Μιρο, δεν βλέπω να φεύγει ο Κανααν.
Αν τώρα φύγει ο Σλούκας δεν έχω ιδέα αν θα πάει με 8 ξένους (και Κανααν), αν θα πάρει κόμπο, τριάρι ίσως δε ξέρεις. Όλα παίζουν.
Αν φύγει ο Σλούκας ο Μπαρτζώκας είτε θα πάει να πάρει έναν καλύτερο του Κάναν έχοντας διαθέσιμα τα λεφτά του και τα λεφτά του Σλούκα ή θα τα δώσει όλα για να πάρει τον Ντόρσει από την Φενέρ.
Το οποίο θα έχει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας αν πράγματι ο Ντόρσει είναι φευγάτος.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1478
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Κυρ Ιούλ 02, 2023 11:35 pm

Είναι στάνταρ ότι μένει ο Πητερς;

Δεν μου κολλάει. Πιο πολυ 4-5αρο θέλουμε