2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ πιστεύω και τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό ο λόγος δεν ήταν ο Σπανούλης και ο ρόλος του! Ο ρόλος κερδίζεται με την παρουσία στο γήπεδο! Ο Σλούκας είναι παιχταράς και στον Ολυμπιακό να έμενε θα είχε εξελίξει το παιχνίδι του καθώς πέρασε καλά χρόνια στην Φενέρ με τον καλύτερο βέβαια προπονητή! Υπάρχουν λογικά και άλλοι λόγοι που δεν πρέπει να μαθευτούν από τον ίδιο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλώς το θέτεις, αλλα δυστυχώς αυτό που μετράει για την κοινη γνωμη είναι το πρωτάθλημα. Έτσι κρατήθηκε ο Παναθηναϊκός στον αφρό τόσα χρόνια, παρόλο που κατά γενική ομολογία είναι αποτυχημενος στην ευρωπη. Απο λίγο κάποιες σεζόν έως πολύ τις περισσότερες φορές.VanDam99 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 10:39 amΘα ήθελα να παραθέσω κι εγώ μια λίγο unpopular opinion. Από τη στιγμή που η αγορά των καλών Ελλήνων επιπέδου Ευρωλίγκας έχει ήδη στερέψει και θα χειροτερέψει η κατάσταση τα επόμενα χρόνια, θεωρώ πως δεν πρέπει να τρελαινόμαστε και τόσο με το θέμα των ξένων. Τί εννοώ; Ούτε οι μεν κόκκινοι, ούτε οι δε πράσινοι θα έχουν ελληνικό κορμό σε ορίζοντα διετίας-τριετίας αν τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν. Αυτή τη στιγμή οι τοπ Έλληνες επιπέδου Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού είναι ο Γουόκαπ και ο Παπανικολάου ( και Σλούκας αν μείνει ), ενώ στον Παναθηναικό είναι ο Παπαγιάννης αν ανανεώσει, ο Μαντζούκας και ο Παπαπέτρου που όπως φαίνεται επιστρέφει. Επομένως, τί συζητάμε; Για 4-6 ματς κάθε χρονιά - βάζω μέσα και τη φάση του κυπέλλου - και από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι κοινό, άντε να έχει ένα λίγο μεγαλύτερο προβάδισμα εκείνη η ομάδα που θα σταθεί τυχερή να ξεπεταχτούν ένα-δύο ταλέντα που θα σταθούν σε επίπεδο ας πούμε Λαρεντζάκη. Σίγουρα τις επόμενες σεζόν θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο οι καλοί 6+1 ξένοι της κάθε ομάδας. Για να κλείσω, λοιπόν, πιστεύω πως δεν είναι λογική η απόκτηση Ελλήνων τύπου Χαραλαμπόπουλος απλά για να υπάρχουν στο ρόστερ, και να το κάνουν αναγκαστικά πιο μέτριο. Αντιθέτως, η δοκιμή των πιτσιρικάδων στην προετοιμασία που θα δανείζονται κάθε χρόνο σε καλές ομάδες επιπέδου Α1 ή στο εξωτερικό να είναι η πιο συμφέρουσα λύση μπας και βγει κάποια άκρη.
Σε μια σειρά best of five λοιπόν πρέπει να παρουσιαζεις 8-9 παίκτες σε κάθε ματς, ωστε να μη βγει κούραση και μάλιστα οι αναπληρωματικοι σου να βγουν μπροστά σε κάποια ματς. Να κάνουν κάτι έξτρα από το συνηθισμένο.
Εντουτοις συμφωνω με τη λογική σου να δοκιμάζονται νέα παιδιά από το να πηγαίνουμε σε μέτριες επιλογες τύπου Χαραλαμποπουλου. Ο Μαντζουκας πιστεύω έκαμε πολύ καλούς τελικούς, κοντα ή και πάνω από το μέσο όρο άλλων συμπληρωματικων Ελλήνων με εμπειρία.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
An μείνει, χαλάλι του. Χωρίς βεντετες και μεγάλα ονοματα δε πας μπροστά. Τέτοιος είναι ο Κώστας πλεονTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:15 amΤο μοναδικό που με χαλάει στον Σλούκα είναι ότι το κάνει σόου και αργεί να ανακοινώσει την απόφαση του! Δεν χρειάζεται καν συνάντηση με Αγγελόπουλους αν είναι να αποχωρήσει!
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει τεράστια πρόβλημα έλλειψης καλών Ελλήνων παικτών, ένα από αυτά που έκανε την Πόλη και το Λονδίνο μαγικό , ήταν ότι είχες τη μισή ομάδα με νεαρούς Έλληνες παικταραδες
Κάτι που με έφτιαχνε ιδιαιτέρως
Το να σηκώνεις Ευρωλίγκα με Σπανούλη - Πρίντεζη και πίσω να βρίσκονται Παπανικολάου Σλούκας Μάντζαρης Περπέρογλου είχε κάτι το όμορφο....
Όχι ότι θα ξενερώσω αν σηκώσουμε κούπα με ηγέτη Μιροτιτς, αλλά είναι ωραίο εκτός από ελληνική ομαδάρα να έχεις και Έλληνες παικταραδες
Ε, δεν υπάρχει κάτι
Κάτι που με έφτιαχνε ιδιαιτέρως
Το να σηκώνεις Ευρωλίγκα με Σπανούλη - Πρίντεζη και πίσω να βρίσκονται Παπανικολάου Σλούκας Μάντζαρης Περπέρογλου είχε κάτι το όμορφο....
Όχι ότι θα ξενερώσω αν σηκώσουμε κούπα με ηγέτη Μιροτιτς, αλλά είναι ωραίο εκτός από ελληνική ομαδάρα να έχεις και Έλληνες παικταραδες
Ε, δεν υπάρχει κάτι
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο πρι εκανε το μπαμ του πανω κατω σε αυτη την ηλικια επιστρεφοντας ουσιαστικα απο το αγροτικο του σε μαλαγα και λαρισα εχοντας μαλιστα ξεπερασει κι εναν σοβαρο τραυματισμο. Εριξε τρελλη δουλεια εκεινο το καλοκαιρι που ειχε μεινει εκτος εθνικης κι ουσιαστικα ανεβηκε επιπεδο. οι δυο παικτες φυσικα δεν μπορουν να συγκριθουν απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπρουμε να ξεγραφουμε εναν παικτη απο τα 25-26 του ιδιαιτερα αν δειχνει οτι εχει αποφασισει να δουλεψει . εμενα ο χαραλαμποπουλος μου αρεσε παντα ενιωθα οτι εχει αρκετο μπασκετ μεσα του αλλα για καποιο λογο μου φαινοταν οτι αδικουσε τον εαυτο του . αν οντως ισχυει οτι ενδιαφερομαστε πιστευω οτι ειναι καλα νεα και για την ομαδα μας και για εκεινον
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και μένα μου αρέσει λίγο ο Χαραλαμπόπουλος. Πιστεύω είχε και πρόβλημα ψυχολογίας και δεν μπορούσε να σηκώσει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γι αυτόν. Φαίνεται βελτιωμένος με τα 10 ποντάκια μέσο όρο στην Ιταλία!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:52 amΟ πρι εκανε το μπαμ του πανω κατω σε αυτη την ηλικια επιστρεφοντας ουσιαστικα απο το αγροτικο του σε μαλαγα και λαρισα εχοντας μαλιστα ξεπερασει κι εναν σοβαρο τραυματισμο. Εριξε τρελλη δουλεια εκεινο το καλοκαιρι που ειχε μεινει εκτος εθνικης κι ουσιαστικα ανεβηκε επιπεδο. οι δυο παικτες φυσικα δεν μπορουν να συγκριθουν απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπρουμε να ξεγραφουμε εναν παικτη απο τα 25-26 του ιδιαιτερα αν δειχνει οτι εχει αποφασισει να δουλεψει . εμενα ο χαραλαμποπουλος μου αρεσε παντα ενιωθα οτι εχει αρκετο μπασκετ μεσα του αλλα για καποιο λογο μου φαινοταν οτι αδικουσε τον εαυτο του . αν οντως ισχυει οτι ενδιαφερομαστε πιστευω οτι ειναι καλα νεα και για την ομαδα μας και για εκεινον
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνήθως 12-2 γίνεται αυτό κάθε χρόνο. Εγώ μια φορά έκανα τα κουμάντα μου, μέχρι και εκπομπή θα ακούσω να μάθω τι γίνεταιassistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 12:00 pmΑντε ρε Κωσταρα κανε την ανατροπη,διεψευσε με να κανω κωλοτουμπα με τριπλο φλικφλακ και βαθμο δυσκολιας 3,6........
**τι πινω πρωινιατικα ο φουστης.........
ΥΓ τι ωραριο δουλευουν οι προεδροι στο μαγαζι;;;;;;;9 με 5 ;;;;;;για να υπολογισουμε τι ωρα θα παει απο κει........

0
-
- Reactions: 1181
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο χαραλαμποπουλος ταλεντο εχει, μπασκετικη εφυια μπολικη. Αλλου το χαλασε. Στους εφηβους ηταν σαν να επαιζε επαγγελματιας με παιδια απο το νηπιαγωγειο τοσο μεγαλο ταλεντο ηταν. Αλλα για να παιξεις βασικος σε επιπεδο ευρωλιγκας πρεπει να εχεις work ethic ειδικα οταν δεν ειναι και ο καλυτερος αθλητης . Αυτο δυστυχως ο Χαρα δεν το εξελιξε ποτε. Εφυγε σαν ακομα ενα αιωνιο ταλεντο απο τον παναθηναικο, σου δινετε αλλη μια ευκαιρια να πας στον ολυμπιακο που αναδομειτε και αντι να στρωθεις στην δουλεια μπεκροπινεις καθε βραδυ. Εκανα ειδικοτητα (ιατρικη) στο εξωτερικο και γυρναω ελλαδα για ενα τριημερο. Εχω κανονισει να βγω να δω φιλους και να βγω να ξεδοςω λιγο στο πατριδα και βγαινω Παρασκευη και Σαββατο. Και τις 2 φορες πετυχα μεταμεσονυχτια τον κυριο Χαραλαμποπουλο να ξενυχταει και μαλιστα την μια φπρα απο τις δυο να ειναι τυφλα σε πολυ προχωρημενες πρωινες ωρες. Ναι θα μου πεις 23-24 χρονων παιδι να κλειδωθει σπιτι ενω εσυ στα 32-33 ακομη θες να ξεδωσεις. Ναι μονο που εγβ δεν παιρνω 300-400 χιλιαδες με μοναδικη μου υποχρεωση να προσεχω και να βελτιωνω το σωμα μου . Μπορει να μην συμφωνειται αλλα 2 μερες σερι ξενυχτι δεν ειναι υγιες σε ενα αθλητη ενω η ομαδα εχει υποχρεωσειςTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 12:02 pmΚαι μένα μου αρέσει λίγο ο Χαραλαμπόπουλος. Πιστεύω είχε και πρόβλημα ψυχολογίας και δεν μπορούσε να σηκώσει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γι αυτόν. Φαίνεται βελτιωμένος με τα 10 ποντάκια μέσο όρο στην Ιταλία!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 11:52 am
Ο πρι εκανε το μπαμ του πανω κατω σε αυτη την ηλικια επιστρεφοντας ουσιαστικα απο το αγροτικο του σε μαλαγα και λαρισα εχοντας μαλιστα ξεπερασει κι εναν σοβαρο τραυματισμο. Εριξε τρελλη δουλεια εκεινο το καλοκαιρι που ειχε μεινει εκτος εθνικης κι ουσιαστικα ανεβηκε επιπεδο. οι δυο παικτες φυσικα δεν μπορουν να συγκριθουν απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπρουμε να ξεγραφουμε εναν παικτη απο τα 25-26 του ιδιαιτερα αν δειχνει οτι εχει αποφασισει να δουλεψει . εμενα ο χαραλαμποπουλος μου αρεσε παντα ενιωθα οτι εχει αρκετο μπασκετ μεσα του αλλα για καποιο λογο μου φαινοταν οτι αδικουσε τον εαυτο του . αν οντως ισχυει οτι ενδιαφερομαστε πιστευω οτι ειναι καλα νεα και για την ομαδα μας και για εκεινον
0
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
οχι σε καμια περιπτωση δεν περιμενω κατι τετοιο (αν και μακαρι να γινοταν ) απλα ανεφερα τον γιωργαρο επειδη κι εκεινος ουσιαστικα μετα τα 25 εκανε το μεγαλο μπαμ . παντα ηταν ενας πολυ καλος και αθλητικοτατος παικτης αλλα πραγματικα εκεινο το καλοκαιρι μεταμορφωθηκε και ουσιαστικα εγινε ελιτ .
1
1