Τις εξελίξεις με τα δικαστήρια για την περιουσία τους τις έχασες? Αν ναι γκούγκλαρε λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι απαιτήσεις είναι αυτές. Το μπάτζετ μια χαρά είναι, δε χρειάζεται παραπάνω χρήματα. Κακοδιαχείριση έχει γίνει σε κατανομή κτλ.Reaper έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 5:00 pmΠως μπορουσανε την 3ετια 2008-2011 δηλαδη ;shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2020 4:27 pmΝταξ στην Ελλαδα ειμαστε δεν μπορουν(θελουν) να φτασουν τα μπατζετ των ισπανων και των τουρκων που τα παιρνουν απο τα εσοδα που χουν στο ποδοσφαιρο..Στην ρωσια και την ιταλια λεγεται οτι βαζει και το κρατος τους..
Να βαλουν 20-30εκ οι αφοι και ακομα να παρουν και την ευρωλιγκα θα παρουν πισω τι?!Το μακρυτερο..
Εγω αν εχουμε γυρω στα 10εκ με εναν καλο προπονητη σαν τον μπαρτζω να φτιαχνει μια ομαδα να βλεπουμε ωραιο μπασκετακι ειμαι ευχαριστημενος..και μπορει να σκασει και κανα απροσμενο φαιναλ 4 ετσι.
Μια χαρα μπορουνε. το δε μπορουν και το δε θελουν ειναι διαφορετικα πραματα.
Η Μακαμπι απο που εχει εσοδα δηλαδη, απ την ισραηλινη τηλεοραση ;
Η Μιλανο ; Απ την τσεπη του Αρμανι δε μπαινουν τα λεφτα ;
Η Εφες δεν εχει ποδοσφαιρικο τμημα, αρα ποια εσοδα ποδοσφαιρου...
Μονο η Μπαρτσελονα και η Φενερ χρησιμοποιουνε εσοδα ποδοσφαιρου (θα μπορουσε να το κανει και η Ρεαλ αλλα γενικα δε το κανει συχνα).
Δε βγαίνουν να μιλήσουν, αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο πως από το 2011 και μετά έχουν πει τέλος τα μεγάλα μπάτζετ, απόλυτα ξεκάθαρο. Μετά από 9 χρόνια κι εν μέσω οικονομικών κρίσεων, covid, δικαστηρίων δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάς.