ό,τι και να συμβεί θα με αφήσει με ανάμικτα συναισθήματα πάντως. νομίζω το γυαλί ανάμεσα σε κόσμο και Σλούκα αν δεν έχει σπάσει σίγουρα έχει ραγίσει. ο κόσμος έχει στο μυαλό του τον Πρίντεζη να βγαίνει συγκινημένος και το Σπανούλη να λέει "συμφωνήσαμε σε 5 λεπτά", η όλη φάση με το Σλούκα δε ταιριάζει καθόλου με την ιδιοσυγκρασία του μέσου φιλάθλου και ας λένε ό,τι θέλουν για επαγγελματίες παίκτες κτλ
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
αυτό που καταλαβαίνω είναι πως είναι οικονομικό το θέμα και αφού δε λύθηκε μετά από 4 ώρες δε ξέρω πώς μπορεί να λυθεί.
ό,τι και να συμβεί θα με αφήσει με ανάμικτα συναισθήματα πάντως. νομίζω το γυαλί ανάμεσα σε κόσμο και Σλούκα αν δεν έχει σπάσει σίγουρα έχει ραγίσει. ο κόσμος έχει στο μυαλό του τον Πρίντεζη να βγαίνει συγκινημένος και το Σπανούλη να λέει "συμφωνήσαμε σε 5 λεπτά", η όλη φάση με το Σλούκα δε ταιριάζει καθόλου με την ιδιοσυγκρασία του μέσου φιλάθλου και ας λένε ό,τι θέλουν για επαγγελματίες παίκτες κτλ
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Για να δεχτεί η ομάδα επανάληψη του ραντεβού, σημαίνει ότι υπάρχει έδαφος συνεννόησης, αλλιώς θα του έβαζαν ορθά-κοφτά ένα take it or leave it και τέρμα οι κουβέντες.
Θεωρώ ότι ο Σλούκας δεν δέχεται τους όρους της ομάδας, αλλά δεν έχει και κάτι άλλο χειροπιαστό για να τα σπάσει κιόλας. Θέλει χρόνο.
Κανονικά, το επόμενο ραντεβού (αν γίνει, βέβαια) θα πρέπει να κρατήσει 2 λεπτά: υπογράφεις αυτά που προτείνουμε ή όχι;
Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Σλούκας να μην είχε τα κότσια να τους πει κατάμουτρα "δεν μου κάνει η πρότασή σας και φεύγω" και να το πηγαίνει μέσω Λαμίας.
Θα δούμε...
Θεωρώ ότι ο Σλούκας δεν δέχεται τους όρους της ομάδας, αλλά δεν έχει και κάτι άλλο χειροπιαστό για να τα σπάσει κιόλας. Θέλει χρόνο.
Κανονικά, το επόμενο ραντεβού (αν γίνει, βέβαια) θα πρέπει να κρατήσει 2 λεπτά: υπογράφεις αυτά που προτείνουμε ή όχι;
Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Σλούκας να μην είχε τα κότσια να τους πει κατάμουτρα "δεν μου κάνει η πρότασή σας και φεύγω" και να το πηγαίνει μέσω Λαμίας.
Θα δούμε...
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- shaq7
- Reactions: 5649
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αμα ηταν οικονομικο δεν βλεπω τον λογο να κρατησει 4 ωρες.. ουτε θα εφευγε ετσι..η λογικη λεει οτι ο μπαρτζωκας δεν κανει βημα πισω γιαυτο και τα νευρακια του σλουκα.Δεν θα γινει καν ραντεβου απλα σημερα αυριο θα βγει ειδηση,μπαμ ο σλουκας στην φενερ πχ... Μπορει να μην το ειπε ουτε στους αφους οτι θα φυγει αλλα φανηκε οτι την εχει παρει την αποφαση του.
0
Άντε για. Η συμπεριφορά του είναι ντροπή.
Το 15 είχε απόλυτο δίκιο. Τώρα είναι απαράδεκτος.
Δώστε το συμβόλαιο του στον Τόμσον, και τα 600000 απο το Σάσα
Θα τα βολεψουμε με τους Έλληνες. Όχι να καθόμαστε να παρακαλάμε το κακομαθημένο. Οι Αγγελόπουλοι τον κράτησαν όταν δεν το ήθελε ο Ίβκοβιτς. Ντροπή του
Το 15 είχε απόλυτο δίκιο. Τώρα είναι απαράδεκτος.
Δώστε το συμβόλαιο του στον Τόμσον, και τα 600000 απο το Σάσα
Θα τα βολεψουμε με τους Έλληνες. Όχι να καθόμαστε να παρακαλάμε το κακομαθημένο. Οι Αγγελόπουλοι τον κράτησαν όταν δεν το ήθελε ο Ίβκοβιτς. Ντροπή του
1
1

από την άλλη να μιλάει 4 ώρες με τους Αγγελόπουλους για το ρόλο του;
λογικά για να πάει στο ραντεβού έχει ήδη υπάρξει συζήτηση με το Μπαρτζώκα και μένει το οικονομικό, δε μπορούν οι Αγγελόπουλοι να του εγγυηθούν αυξημένο ρόλο στην ομάδα.
κι εγώ πάντως νομίζω ότι έχει πάρει την απόφαση να φύγει και απλά θα σκάσει μια ανακοίνωση αύριο-μεθαύριο.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο αν πραγματικά θέλει χρόνο να το σκεφτεί και τελικά αποφασίσει να μείνει θα έχει νόημα το 2ο ραντεβού, να υπογράψει και να τους δούμε χαρούμενους στις κάμερες να ηρεμήσουμε και εμείς και να ζεσταθουμε πάλι με το Σλουκα.
Αν έχει αποφασίσει να φύγει, δεν θα γίνει ραντεβού, ούτε θα το έλεγε τώρα βγαίνοντας νομίζω.
Τώρα να έχουν κάτι ακόμα ουσιαστικό να συζητήσουν αφού σκεφτεί ο κάθε ένας την μεριά του... δύσκολο.
Νομίζω στο τέλος οι Αγγελόπουλοι θα σκεφτούν την πρόταση του Σλουκα και θα μείνουν στην ομάδα.
Αν έχει αποφασίσει να φύγει, δεν θα γίνει ραντεβού, ούτε θα το έλεγε τώρα βγαίνοντας νομίζω.
Τώρα να έχουν κάτι ακόμα ουσιαστικό να συζητήσουν αφού σκεφτεί ο κάθε ένας την μεριά του... δύσκολο.
Νομίζω στο τέλος οι Αγγελόπουλοι θα σκεφτούν την πρόταση του Σλουκα και θα μείνουν στην ομάδα.
0
- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η χειρότερη δυνατή έκβαση. Ας έλεγε ότι φεύγει. Όχι θα τα ξαναπούμε. Είναι εμφανές ότι ψάχνεται πάλι πως θα φύγει. Και μάλιστα ένας παίκτης που είχε δίκιο που έφυγε το 2015, αλλά έκτοτε έχει κάνει μπόλικες βλακείες. Δε γίνεται ο σχεδιασμός και οι παίκτες να περιμένουν να πει ο Σλούκας το τελικό όχι. Ακόμα και να ανανεώσει, με αυτή του τη συμπεριφορά με έχασε κυρίως για τη μη αποδοχή ότι ο κόουτς έχει δίκιο για το ρόλο του.
2
2

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

- τουλουμπα
- Reactions: 3958
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δηλαδη επρεπε να κανει ραντεβου 4 ωρες για να το καταλαβει οτι η διοικηση εχει παρει ξεκαθαρα το μερος του μπαρτζωκα? δεν το ειχε καταλαβει ως τωρα η πηγε και καλα για να τους πεισειshaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 03, 2023 8:34 pmαμα ηταν οικονομικο δεν βλεπω τον λογο να κρατησει 4 ωρες.. ουτε θα εφευγε ετσι..η λογικη λεει οτι ο μπαρτζωκας δεν κανει βημα πισω γιαυτο και τα νευρακια του σλουκα.Δεν θα γινει καν ραντεβου απλα σημερα αυριο θα βγει ειδηση,μπαμ ο σλουκας στην φενερ πχ... Μπορει να μην το ειπε ουτε στους αφους οτι θα φυγει αλλα φανηκε οτι την εχει παρει την αποφαση του.
0
Καλησπερα Κωστα
Σε σενα μιλαω οχι σαν οπαδος που ειμαι και αρρωστος με τον ολυμπιακο αλλα σαν φιλος σου
Ολα στην ζωη εχουν και ενα τελος
Και η αληθεια νας και η στεναχωρια μας καποια στογμη σταματαει
Αν θα μεινεις θα χαρω
Αν θα φυγεις θα χαρω επισης για αλλους λογους
Μαθε λοιπον οτο η ζωη δεν περιστρεφεται παντα γυρω μας
Μαθε το εστω και τωρα και ειδικα απο ανθρωπους που σ αγαπανε
Εισαι οριακα ν ξεσηκωσεις και ηλικιωμενους ολυμπιακους εναντιον σου
Σε σενα μιλαω οχι σαν οπαδος που ειμαι και αρρωστος με τον ολυμπιακο αλλα σαν φιλος σου
Ολα στην ζωη εχουν και ενα τελος
Και η αληθεια νας και η στεναχωρια μας καποια στογμη σταματαει
Αν θα μεινεις θα χαρω
Αν θα φυγεις θα χαρω επισης για αλλους λογους
Μαθε λοιπον οτο η ζωη δεν περιστρεφεται παντα γυρω μας
Μαθε το εστω και τωρα και ειδικα απο ανθρωπους που σ αγαπανε
Εισαι οριακα ν ξεσηκωσεις και ηλικιωμενους ολυμπιακους εναντιον σου
Παιδιά λίγη ψυχραιμία. Οι παίκτες όταν διαπραγματεύονται το συμβόλαιο τους και ειδικά το τελευταίο τους είναι απλώς επαγγελματίες.
Λέτε για τον Σπανούλη αλλά ξεχνάτε ότι ο Σπανούλης έπαιρνε αμέσως τα λεφτά που ζητούσε και έπειτα συζητούσε επί ώρες για τον ρόλο του και τον σχεδιασμό. Ή μήπως ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε παίκτη στα γκαρντ για αυτό τον λόγο.
Ο Πριντεζης δε έκανε το περίφημο ηχητικό όπου δήλωνε αν και αρχηγός ότι δεν κατεβαίνει να παίξει αν δεν πληρωθεί.
Όσο και σημαία να είναι ένας παίκτης, το καλοκαίρι είναι απλά επαγγελματίας
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html