Αρχικά λέει θα υπάρξει και συνέχεια θα ενημερωθείτε, και στην ερώτηση για άλλο ραντεβού λέει προφανώς και κατευθείαν επιμένει στην λέξη θα ενημερωθείτε. Εγώ το εκλαμβάνω ότι θα υπάρξει κι άλλη επικοινωνία μεταξύ των 2 πλευρών, όχι παρόμοιο ραντεβού. Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:57 amαπομακρυνόμενος πάντως, όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει και 2ο ραντεβού νομίζω άκουσα να απαντάει "προφανώς"
θα φανεί στην πράξη
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

-
- Reactions: 948
- Προειδοποιήσεις:
1
η λογικη λεει οτι αν εχεις τοπ ψηλους που δεν την πιανουν μονο πανω απο τη στεφανι για να την καρφωσουν αλλα ξερουν να μοιραζουν παιχνιδι να παιρνουν προσωπικη φαση και να κανουν και το μπουλιγκ τους σε επιθεση και αμυνα θελεις δυο σουτερηδες σε καθε πενταδα να απελευθερωνουν τον ψηλο απο πιθανο ταμπουρωμα στο ζωγραφιστο και θες και καποιους κοντους να μπορουν να περασουν τη μπαλα στον ψηλο . τωρα πως θα τους λενε αυτους δεν με απασχολει ιδιαιτερα αρκει να γινεται η δουλεια και πισω να μην ειναι σουρωτηρι για τη μακαροναδα. θελω να μεινει ο Σλουκας αλλα οχι στη φαση οτι μας κανει χαρη που μενει. για να αποδωσει καλα ενας παικτης βασικη και αναγκαια συνθηκη ειναι να γουσταρει αν ειναι μερος μιας ομαδας. αν κατι γινεται με το στανιο ,κακα τα ψεμματα,αυτο φαινεται.
0
-
- Reactions: 948
- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνεχίζω πάντως να είμαι από τους αισιόδοξους και να πιστεύω ότι ο Σλούκας θα μείνει. Μπορεί να μην άκουσε αυτά που ήθελε αλλά δεν θα τα ακούσει και από πουθενά αλλού πιθανόν.
Για τα περί σχέσων με συμπαίκτες, γυαλί που ράγισε κλπ δεν συμφωνώ. Επαγγελματίες είναι και ο καθένας κοιτάει αυτό που τον συμφέρει. Ο Σπανούλης γιατί συζητούσε για τον σχεδιασμό της ομάδας και το αν χρειαζόταν άλλος γκαρντ ή όχι; Γιατί δεν παίρναμε άλλο φόργουορντ όταν είχαμε τον Παπαπέτρου και τον βάζαμε στο 3; Οι παίκτες έχουν λόγο και άποψη, μπορεί να τα βρουν μπορεί και όχι. Δεν νομίζω να τσακώθηκε με κανέναν ο Σλούκας ούτε θα του κρατήσουν μούτρα οι επαγγελματίες συμπαίκτες του επειδή απαιτεί κάποια πράγματα για να μείνει.
Για τα περί σχέσων με συμπαίκτες, γυαλί που ράγισε κλπ δεν συμφωνώ. Επαγγελματίες είναι και ο καθένας κοιτάει αυτό που τον συμφέρει. Ο Σπανούλης γιατί συζητούσε για τον σχεδιασμό της ομάδας και το αν χρειαζόταν άλλος γκαρντ ή όχι; Γιατί δεν παίρναμε άλλο φόργουορντ όταν είχαμε τον Παπαπέτρου και τον βάζαμε στο 3; Οι παίκτες έχουν λόγο και άποψη, μπορεί να τα βρουν μπορεί και όχι. Δεν νομίζω να τσακώθηκε με κανέναν ο Σλούκας ούτε θα του κρατήσουν μούτρα οι επαγγελματίες συμπαίκτες του επειδή απαιτεί κάποια πράγματα για να μείνει.
0
-
- Reactions: 1176
- Προειδοποιήσεις:
1
Σιγα μην δωσει ο Ερυθρος 3 εκ. για εναν παικτη. Ειπαμε αυξησε το μπαζετ περσι στην πορεια οταν πηρε καμπατσο και βιλντοζα αλλα 3 εκ. δεν μπορει να διαθεσει οσα και να σπονσαρει η κυβερνηση.
Δεν προκειται να παει για 200-300 χιλιαδες παραπανω σε μια ομαδα και να βολοδερνει. Νομιζω το εχει παρει πολυ προσωπικα με την Μπαρτσελονα με τις δηλωσεις του οποτε θα τους φαει οσα περισσοτερα μπορει. Προσεξτε δεν λεω οτι θα ερθει στον ολυμπιακο αν και συμφωνα με τον Ισραηλινο που τον ξερω και τον εμπιστευομαι ειναι σε καλο δρομο να ερθει. Αλλα αποκλειεται να παει ερυθρο στα 32-33 ο Μιροτις. Στα 40 ισως.
Παντως Καπου διαβασα οτι η Εφες ειναι κοντα στον Τομπσον οποτε ο σλουκας αρχισα να πιστευω οτι θα παει στη Φενερ.
Εγω του ευχομαι να παει στο καλο και οπου θα νιωθει καλα με τον εαυτο του. Επαγγελματιας αθλητης. Παντως σαν γιατρος που ειμαι ωραια η αισθηση των χρηματων και η αισθηση οτι εισαι ο Κελυτερος που το εζησα στο εξωτερικο αλλα και πταν εκανα το αγροτικο μου και ερχοταν ο παππουλης ή κάποιος που εξυπηρετησα και με πετυχαινε στο δρομο ή στο Λιμανι και με χαιρεταγε και μου εβαζε ευχες και μου εδειχνε την αγαπη του ηταν ενα συναισθημα πολυ ωραιο που δυστυχως δεν αγοραζετε αλλα κερδιζετε. Καπως ετσι ειναι και οι αθλητες, ζουν παντα και μνημονευονται απο τους εκαστπτε φολαθλους. Αυτο που νιωθει και χει ο πριντεζης, ο σπανουλης, ο ριβερς και ποσοι αλλοι οταν πετυχαινουν φιλαθλο του ολυμπιακου ακομη και δεκαετιες μετα. Αυτο θα χασει ο Κωστας και εινα κριμα για την με την δουλεια που εχει ριξει τοσα χρονια την αξιζε αυτην την αγαπη του κοσμου. Κωστα Σλουκα το οικονομικο σου προβλημα το εχεις λυσει μεχρι τα εγγονια σου. Το να σε θυμουνται και να συγκινουνται ατομα που δεν θα εχεις γνωρισει προσωπικα το κερδιζεις οταν βαζεις την ομαδα πανω απο το εγω σου.
0
- golitog7
- Reactions: 1739
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ πιστεύω τώρα που χάλασε ολοκληρωτικά η ανανέωση στον Οσφπ θα μπει σίγουρα στο παιχνίδι και ο Παο. Αν δλδ δεν σκέφτεται να πάει καμιά Μπάρτσα θεωρώ ότι το νούμερο 1 φαβορί θα είναι πλέον ο Παο. Την επιστροφή στη Φενέρ την αποκλείω, μου φαίνεται τελείως άκυρη κίνηση, δεν έχει νόημα.
Αν δε επιστρέψει στον Ζοτς τότε θα φανεί αρκετά γελοίος στα μάτια μου (κάπως σαν τις γκόμενες/γκόμενους που τρέχουν συνέχεια πίσω από έναν/μία). Θα έχανα πραγματικά πάσα εκτίμηση για το Σλούκα. Το να πάει στην Παρτίζαν δλδ μου φαίνεται χειρότερο σενάριο από το να πάει στον Παο.
Αν δε επιστρέψει στον Ζοτς τότε θα φανεί αρκετά γελοίος στα μάτια μου (κάπως σαν τις γκόμενες/γκόμενους που τρέχουν συνέχεια πίσω από έναν/μία). Θα έχανα πραγματικά πάσα εκτίμηση για το Σλούκα. Το να πάει στην Παρτίζαν δλδ μου φαίνεται χειρότερο σενάριο από το να πάει στον Παο.
0
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
έτσι όπως τα έκανε ο Σλούκας δε σώζεται με τίποτα το πράγμα δυστυχώς.
λέμε να μη γίνονται συγκρίσεις με Σπανούλη, Πρίντεζη κτλ, εγώ πάλι λέω ότι εννοείται ότι πρέπει να γίνονται συγκρίσεις. είναι σίγουρο ότι και οι δυο τους και πόσοι άλλοι ακόμα παίκτες είχαν θέματα είτε με προπονητές, είτε οικονομικά, είτε με συμπαίκτες είτε οτιδήποτε. δε βγήκαν ποτέ προς τα έξω παρά μόνο ως φήμες ή ως "αυταπόδεικτα". δε θυμάμαι ποτέ το Σπανούλη να βγαίνει και να λέει ότι έχει θέμα με το Μπαρτζώκα (που προφανώς και είχε). και μιλάμε για παίκτες σύμβολα που έζησαν την ομάδα και στα πολύ άσχημα της, όχι όπως τώρα που ο Ολυμπιακός αποτελεί ελκυστικό προορισμό για όλους.
και αφού λέμε για το ότι είναι επαγγελματίας κτλ κτλ πρέπει να κρίνεται ως επαγγελματίας και για τη συμπεριφορά του, όχι μόνο για τις αποφάσεις του.
αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ήδη βαραίνει τον κόσμο η ιστορία του 2015 τότε πραγματικά δε βλέπω πώς μπορεί να μείνει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό και να λειτουργήσει το πράγμα και πιστεύω ότι το ξέρει και ο ίδιος.
λέμε να μη γίνονται συγκρίσεις με Σπανούλη, Πρίντεζη κτλ, εγώ πάλι λέω ότι εννοείται ότι πρέπει να γίνονται συγκρίσεις. είναι σίγουρο ότι και οι δυο τους και πόσοι άλλοι ακόμα παίκτες είχαν θέματα είτε με προπονητές, είτε οικονομικά, είτε με συμπαίκτες είτε οτιδήποτε. δε βγήκαν ποτέ προς τα έξω παρά μόνο ως φήμες ή ως "αυταπόδεικτα". δε θυμάμαι ποτέ το Σπανούλη να βγαίνει και να λέει ότι έχει θέμα με το Μπαρτζώκα (που προφανώς και είχε). και μιλάμε για παίκτες σύμβολα που έζησαν την ομάδα και στα πολύ άσχημα της, όχι όπως τώρα που ο Ολυμπιακός αποτελεί ελκυστικό προορισμό για όλους.
και αφού λέμε για το ότι είναι επαγγελματίας κτλ κτλ πρέπει να κρίνεται ως επαγγελματίας και για τη συμπεριφορά του, όχι μόνο για τις αποφάσεις του.
αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ήδη βαραίνει τον κόσμο η ιστορία του 2015 τότε πραγματικά δε βλέπω πώς μπορεί να μείνει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό και να λειτουργήσει το πράγμα και πιστεύω ότι το ξέρει και ο ίδιος.
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ο Σλούκας θέλει να μείνει αυτό καταλαβαίνω εγώ , απλά θέλει να κάνει πίσω ο μπαρτζωκας .. ο οποίος το χει πει και δημόσια ότι παίζει τόσο λόγω ιατρικών , στατιστικών κτλ και όσο είναι μέσα είναι ο απόλυτος ηγέτης .. με στοιχεία δηλαδή του λέει ότι δεν γίνεται κάτι άλλο
Ίσως ζητάει να κρατάει και πιο πολύ την μπάλα κάτι που είναι τραγικό αλλά όχι απίθανο , για μένα φταίει 100% ο Σλούκας και ο μπαρτζω δικαιολογημένα δεν θα του κάνει το χατήρι ..
Μόνη λύση να μην βρει να πάει κάπου καλύτερα και αναγκαστεί να μείνει αλλά δύσκολο αυτό μιας και όλοι θα τον ζητήσουν .. Δεν θα του δώσουν ότι ζητάει από μας αλλά είναι εγωιστής και αυτός και θα φύγει
Ίσως ζητάει να κρατάει και πιο πολύ την μπάλα κάτι που είναι τραγικό αλλά όχι απίθανο , για μένα φταίει 100% ο Σλούκας και ο μπαρτζω δικαιολογημένα δεν θα του κάνει το χατήρι ..
Μόνη λύση να μην βρει να πάει κάπου καλύτερα και αναγκαστεί να μείνει αλλά δύσκολο αυτό μιας και όλοι θα τον ζητήσουν .. Δεν θα του δώσουν ότι ζητάει από μας αλλά είναι εγωιστής και αυτός και θα φύγει
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια πιο ψύχραιμη σημερινή αποτίμηση.
Αρχικά, θα απέφευγα σύγκριση με Σπανούλη.
Είναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις σε τελείως διαφορετικές συγκυρίες.
Επίσης, για τον Σπανούλη θα ήθελα να θυμίσω ότι όταν ήρθε ο Μπαρτζωκας και αποφάσισε να του μειώσει τον ρόλο/χρόνο έγινε χαμός στην ομάδα, κόστισε πολύ στις τελευταίες δύο σεζόν του αυτή η ιστορία.
Αυτό θέλει να αποφύγει και τώρα ο κόουτς νομίζω και για αυτό έχει βάλει τις κόκκινες γραμμές του όσο είναι καβάλα στο άλογο.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Όπως καλά έκανε και τότε με Σπαν και τα είδαμε τα αποτελέσματα με μπακ 2 μπακ Φ4.
Από την άλλη όμως ε;
Μην ξεχνάμε ότι και ο κόουτς είναι απότομος και ενίοτε απόλυτος. Πράγμα που με κάποιους λειτουργεί καλά, με άλλους όχι. Άλλοι πίνουν νερό στο όνομα του, άλλοι ψυχοφάρμακα.
Οι Αγγελόπουλοι προφανώς προσπάθησαν όντως να μπούνε ανάμεσα και να γεφυρώσουν το χάσμα, αλλά τα δεδομένα πρέπει να είναι δύσκολα. Αν μέσα από μια τέτοια χρόνια γεμάτη επιτυχίες υπάρχει τέτοια απόσταση μεταξύ προπονητή και παίχτη, τι θα αλλάξει τον Ιούλιο;
Η μόνη περίπτωση που θα γίνει 2ο ραντεβού, θα είναι αν συμμετέχει ο Μπαρτζωκας και μιλήσουν οι δύο τους με τον Σλούκα. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Σε κάθε περίπτωση το κρίσιμο είναι να λυθεί γρήγορα το θέμα για να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό. Όσο περνάει ο καιρός, θα πάει ο Ντορσει απέναντι, θα κλείσει ο Τόμσον, θα ξεκαθαρίσει του Νεπιερ και κατά συνέπεια του Πάνγκος και σαν ντόμινο σε 10 μέρες θα έχουν κλείσει πολλοί παίχτες.
Edit: Για να μην κάνω καινούργιο ποστ, άσχετο με τον Σλούκα. Η υπόθεση Μίροτιτς δείχνει ότι θα κρατήσει κάποιο καιρό και ακούω ότι κοιτάνε εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι όντως ο Χουάντσο, δεν το λέω έτσι τυχαία τόσο καιρό, κάπου το έχω ακούσει. Τον κοιτάνε και από απέναντι πάντως.
Επίσης, για τον Σπανούλη θα ήθελα να θυμίσω ότι όταν ήρθε ο Μπαρτζωκας και αποφάσισε να του μειώσει τον ρόλο/χρόνο έγινε χαμός στην ομάδα, κόστισε πολύ στις τελευταίες δύο σεζόν του αυτή η ιστορία.
Αυτό θέλει να αποφύγει και τώρα ο κόουτς νομίζω και για αυτό έχει βάλει τις κόκκινες γραμμές του όσο είναι καβάλα στο άλογο.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Όπως καλά έκανε και τότε με Σπαν και τα είδαμε τα αποτελέσματα με μπακ 2 μπακ Φ4.
Από την άλλη όμως ε;
Μην ξεχνάμε ότι και ο κόουτς είναι απότομος και ενίοτε απόλυτος. Πράγμα που με κάποιους λειτουργεί καλά, με άλλους όχι. Άλλοι πίνουν νερό στο όνομα του, άλλοι ψυχοφάρμακα.
Οι Αγγελόπουλοι προφανώς προσπάθησαν όντως να μπούνε ανάμεσα και να γεφυρώσουν το χάσμα, αλλά τα δεδομένα πρέπει να είναι δύσκολα. Αν μέσα από μια τέτοια χρόνια γεμάτη επιτυχίες υπάρχει τέτοια απόσταση μεταξύ προπονητή και παίχτη, τι θα αλλάξει τον Ιούλιο;
Η μόνη περίπτωση που θα γίνει 2ο ραντεβού, θα είναι αν συμμετέχει ο Μπαρτζωκας και μιλήσουν οι δύο τους με τον Σλούκα. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Σε κάθε περίπτωση το κρίσιμο είναι να λυθεί γρήγορα το θέμα για να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό. Όσο περνάει ο καιρός, θα πάει ο Ντορσει απέναντι, θα κλείσει ο Τόμσον, θα ξεκαθαρίσει του Νεπιερ και κατά συνέπεια του Πάνγκος και σαν ντόμινο σε 10 μέρες θα έχουν κλείσει πολλοί παίχτες.
Edit: Για να μην κάνω καινούργιο ποστ, άσχετο με τον Σλούκα. Η υπόθεση Μίροτιτς δείχνει ότι θα κρατήσει κάποιο καιρό και ακούω ότι κοιτάνε εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι όντως ο Χουάντσο, δεν το λέω έτσι τυχαία τόσο καιρό, κάπου το έχω ακούσει. Τον κοιτάνε και από απέναντι πάντως.
2
2

- golitog7
- Reactions: 1739
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν και λίγο τραβηγμένο. Ο Σλούκας είναι μόνο 33 και έχει σίγουρα άλλα 2-3 χρόνια στο ρεζερβουάρ. Μία τέτοια κουβέντα θα είχε νόημα στο επόμενο συμβόλαιο που θα ήταν ας πούμε 36.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:15 pmΣε μια πιο ψύχραιμη σημερινή αποτίμηση.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Από την άλλη όμως ε;
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα ήδη συζητάμε ότι θέλει περισσότερο χρόνο από όσο του δίνει, υπάρχει ήδη αυτή η διαφωνία και ας μην είναι επιπέδου "σε πάω για μπακ απ ενώ εσύ θες να είσαι πρώτο βιολί".golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:21 pmΕνδιαφέρουσα προσέγγιση αν και λίγο τραβηγμένο. Ο Σλούκας είναι μόνο 33 και έχει σίγουρα άλλα 2-3 χρόνια στο ρεζερβουάρ. Μία τέτοια κουβέντα θα είχε νόημα στο επόμενο συμβόλαιο που θα ήταν ας πούμε 36.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 04, 2023 12:15 pmΣε μια πιο ψύχραιμη σημερινή αποτίμηση.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Από την άλλη όμως ε;
Τι θα γίνει όταν πραγματικά θα θέλει να του δίνει 15 ' και τελείως διαφορετικό ρόλο; αν βγάλει έναν ακόμα τραυματισμό ο Σλουκας στα 34 και δεν γυρίσει έτσι όπως ήταν ποτέ αλλά θέλει να παίζει κανονικά όπως έπαιζε; Στην θέση του κόουτς, εφόσον υπάρχει ήδη γκρίνια μέσα στην χρονιά... και εγώ θα κοίταζα να βάλω ξεκάθαρες γραμμές για να μην υπάρχει γκρίνια στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Με ή χωρίς τον παίχτη.
0