2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:45 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Ιούλ 04, 2023 11:35 pm
Αν είναι επιλογή Αταμάν για αυτό που θέλει να κάνει στο παρκέ σε εμάς δεν πέφτει λόγος. Αν είναι η 10η επιλογή του αυτό οφείλεται στο κακό όνομα του Παναθηναϊκου, το οποίο δεν θα αλλάξει σε μια χρονιά
Από Εξουμ και Τομπσον που ζήτησε ο Αταμαν, να φτάσουμε σε Γκραντ δεν το λες και επιτυχία της ΚΑΕ, όσο μιλάμε για χρονιά εκτόξευσης. Προφανώς ο κοουτς με ότι έχει θα δουλέψει, άλλων είναι τα λάθη.

Εδώ όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω ο Γκραντ πήγε στην Αρμάνι μιση σεζόν και δεν ήξερε που πατούσε. Ο Μιτρου Λογκ πχ ήταν πολύ πιο αξιοπρεπής στην ίδια ομάδα.

Αμα όμως όμως πρόεδρος έχει τάξει στον Αταμαν τον ουρανό με τα άστρα προφανώς προσπέρασε κάποιους παιχτες ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο και τώρα που κατάλαβε τη κατάσταση θα αρκεστεί με το χειρότερο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:47 pm

pisto-linas έγραψε:
Τρί Ιούλ 04, 2023 11:41 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 04, 2023 11:38 pm
δεν θελω να σας ριξω σε καταθλιψη αλλα βαση του πρασινου τουιτερ (πολυ πιθανον να λενε μπαρουφες αλλα εκεινος ο τζιμι πχ ειναι μεγαλοσ δπγ -ακος) το ροστερ σας προοριζεται καπως ετσι

Βιλντοζα Γκραντ μωραιτης
Ξενος Γκριγκονις
Παπ ξενος
Μαντζουκας Ξενος Αγρα
Λεσσορ παπατζον κωστας

Αν βαλω και τι υπαρχει διαθεσιμο δεν σας βλεπω καλα αν ισχυουν αυτα.
3 θέσεις ξένων είναι 3 θέσεις ξένων.Μπορεις να βάλεις μπόλικη ποιότητα εκεί.
απο ευρωλιγκα? νομιζω πως δεν εχει απομεινει ποιοτητα που μπορει να ανεβασει πολυ αυτο το ροστερ..εκτος του μιροτιτς που δεν νομιζω οτι θα παει παο.
Απο νβα ναι αλλα θα ειναι αρκετο το ρισκο.

0
kafros13

Reactions: 2
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:48 pm

Ο Γκραντ θα είναι 4ο γκάρντ σύμφωνα με το sdna. Δηλαδή, θα έχουμε 3 γκαρντ καλύτερα από αυτόν. Ο ένας είναι ο Βιλντόζα. Ελπίζω ο Γκριγκόνις να μην είναι μέσα σε αυτά τα 3 γκάρντ.

Ξένος, Γκραντ, Μωραΐτης
Ξένος, Βιλντόζα

Αν είναι έτσι, δεν είναι τόσο κακό.

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιούλ 04, 2023 11:54 pm

Από εκεί που θα είχαμε 4ο γκαρντ τον Μπομπουα φτάσαμε στον παντελώς ασουτο γκραντ ο οποίος στα 31 του έχει να επιδείξει μια τραγική χρονια στην Ευρωλίγκα.
Το σανό συνεχίζεται

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:01 am

απο οπου εχω δει παντως ο βιλντοζα λογιζεται σαν ασσος..μεχρι χτες θα ηταν η αλλαγη του βασικου αλλα αν ερθει ο γκραντ κλεισατε στο ασσο..και εχετε σοβαρο θεμα στην δημιουργια αν οντως ισχυει αυτο.υπαρχει ανθρωπος που δεν προτιμαει τον καλαθη απο τον γκραντ?που δεν ειμαι και φαν του..

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:15 am

Eιδα εινα βιντεακι του Γκραντ γιατι δεν το ηξερα καθολου το παιδι και δε μου φανηκε για Euroleague material.......sorry αν σας κοβω τα φτερα φιλοι Παναθηναικοι αλλα ετσι τον εκοψα(ο,τι μπορεις να καταλαβεις βεβαια απο ενα 3λεπτο βιντεακι...........).

Μου θυμισε εναν τιμιοτατο μαυρουλη που χαμε φερει εμεις μια-δυο φορες,που επαιζε και Ερυθρο και Ρωσια(Κιμκι;;;;;;).......που ηταν λιγο αμπαλος μπροστα αλλα πισω ηταν απιστευτη πρεσα κι εβγαζε τα συκωτια του Σπανουλη οποτε τον βρισκαμε αντιπαλο........αν καταλαβε κανεις ποιον λεω και μου θυμισει και το ονομα του πολυ θα το χαρω......

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:18 am

assistant77 έγραψε:
Eιδα εινα βιντεακι του Γκραντ γιατι δεν το ηξερα καθολου το παιδι και δε μου φανηκε για Euroleague material.......sorry αν σας κοβω τα φτερα φιλοι Παναθηναικοι αλλα ετσι τον εκοψα(ο,τι μπορεις να καταλαβεις βεβαια απο ενα 3λεπτο βιντεακι...........).

Μου θυμισε εναν τιμιοτατο μαυρουλη που χαμε φερει εμεις μια-δυο φορες,που επαιζε και Ερυθρο και Ρωσια(Κιμκι;;;;;;).......που ηταν λιγο αμπαλος μπροστα αλλα πισω ηταν απιστευτη πρεσα κι εβγαζε τα συκωτια του Σπανουλη οποτε τον βρισκαμε αντιπαλο........αν καταλαβε κανεις ποιον λεω και μου θυμισει και το ονομα του πολυ θα το χαρω......
τζενκινς..ηταν παιχτουρα αυτος αλλα εμεις τον πηραμε μεγαλο που ηταν ψοφιος

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:21 am

Μέτριος ο Λαπροβίτολα, μέτριος ο Γουιλιαμς Γκος, ρίσκο ο Παγκος, δεν αξίζει την υπεραξια ο Τομπσον. Θέλουμε κάτι καλύτερο από Λι ή Μιτρου Λογκ, πάμε για εκτόξευση ντε! Το βρήκα...

Τον 31χρονο Τζεριαν Γκραντ, πως δεν το σκεφτήκαμε τόσο καιρο.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1473
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:24 am

Έτσι όπως το βλέπω, φέτος θα παίξουν αρκετά και κομμένοι από ΝΒΑ

Απλά σε αυτή την περίπτωση θα αργήσει το πράμα

Υ.Γ και ο Γκραντ τέτοιος ήταν βέβαια...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Τετ Ιούλ 05, 2023 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:26 am

Δεν έχω άποψη για Γκραντ, αλλά ο τύπος ήταν ο ηγέτης της Τουρκ Τέλεκομ που ήταν πρώτη στη ρεγκιουλαρ σιζον στην Τουρκία.

Συνεπώς είναι ξεκάθαρα επιλογή Αταμάν, που προφανώς τον ξέρει τον παίκτη καλά. Τώρα αν είναι κίνηση απελπισίας σε φάση κλειστον τώρα μην ξεμείνουμε δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω κιόλας.

Πάντως το ότι δείχνουν εμπιστοσύνη στον Αταμάν είναι καλό. Πέρσι ο άλλος ζητάγε Πετρουσεφ και 4αρι και πήρε Γκούντα και Μπέικον (κι έφτιαξε σαντουιτσακι φίνο)

6
3 Εικόνα 3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xomitsious την Τετ Ιούλ 05, 2023 12:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:26 am

και καπως ετσι κανεις εναν λαο να χαρει με την αποκτηση νικ καλαθη :dribble:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:29 am

Ελπίζω η περίπτωση του Γκραντ να είναι ένα ανέκδοτο lol

Εννοειτσι ότι ο Βιντοζα οπως πάει το πράγμα λογίζεται ως βασικός ασσος.

Από όπου και να το πιάσεις δεν έχει βάση του Γκραντ,εκτός αν λογίζεται σαν..... 3αρι (1.96) σε χαμηλό σχημα και ταυτοχρονα 3ος κατεβασιαρης σε Ευρωλιγκα χωρις επαφη με τα δυαρια σουτερ μας... ισως για αμυνα... lol.....για γέλια και για κλάματα....Τσεκαρατε χειρισμο της παιχτουρας👎;;;

Vildoza-Napier-(Μωραιτης)
2αρι με τριποντο - 2-3αρι με τριποντο
Παπαπετρου- Grant
Μαντζουκας-3-4αρο ξενος
4-5αρι-(Αγραβανης)
Lessort- ? Ξενος -Κ.Αντετοκουνμπο

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:40 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 05, 2023 12:18 am
assistant77 έγραψε:

τζενκινς..ηταν παιχτουρα αυτος αλλα εμεις τον πηραμε μεγαλο που ηταν ψοφιος
Ναι ρε φιλε ο Τσαρλς ο Τζενκινς μπραβο.........ενταξει τωρα παιχτουρα.........αμπαλιδης ηταν και μεγας χτιστης αλλα ωραιο τυπακι και στην αμυνα δε μασαγε απο κανεναν.......ουτε με τον Τζορνταν δεν πρεπει να κωλωνε...........

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:42 am

Διαβάζω καιρό το φόρουμ και διακρίνω τελευταία μια ασταμάτητη γκρίνια απ τους παναθηναϊκούς.

Ωστόσο, θεωρώ τη γκρίνια περιττή:

Η έναρξη της Ευρωλίγκας είναι 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ..
Η Basket League τον Οκτώβριο ..

Καμμία ομάδα δεν έκλεισε το ρόστερ της.. αρχές Ιουλίου..

Μη ξεχνάμε, ο Παναθηναϊκός δεν κράτησε κορμό για να
κουμπώσει 2 3 μεταγραφές αλλά χτίζεται απ την αρχή. Αυτό απαιτεί χρόνο.

Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα:

Ο Αταμαν είναι ελίτ προπονητής , που σημαίνει πήρε τις διαβεβαιώσεις του πριν υπογράψει.
Επίσης είναι εξαιρετικός (αποδεδειγμένα) recruiter.

Η ομάδα δε μπορεί και δε πρέπει να υπογράψει 12 φινετσάτους παίκτες απ το πρώτο ράφι.
Χρειάζεται και εργάτες, παίκτες που θα παίξουν μια καθοριστική άμυνα, η θα ξεκουράσουν τους βασικούς, ένας τέτοιος μπορεί να θεωρηθεί και ο Grant.

Lessort και Vildoza είναι προσθήκες απ το πάνω ράφι και δείχνουν πως υπάρχει πλάνο και χρήμα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 05, 2023 12:46 am

Μια χαρά είναι ο Γκράντ, τον λέγαμε τότε μετά τον Προμηθέα που πήγε Αρμάνι τελικά.
Ότι δεν έκανε τίποτα Ευρωλίγκα στην πρώτη του χρονιά στο τσίρκο της Αρμάνι δεν μου λέει και πολλά, τίμιος παίκτης για να είναι το 4ο γκαρντ.

Σε χαρακτηριστικά μπορείς να πεις ότι είναι ένας Έξουμ των (πολύ) φτωχών. Δηλαδή δυνατό σώμα, άσσος με σωματοδομή που στέκεται μέχρι και στο 3, εκρητικός, ασταθές σουτ.
Αλλά καλύτερος του Λι δεν είναι, είναι μια χειρότερη έκδοση του Λι βασικά. Μόνο στο ύψος έχει πλεονέκτημα.
Επίσης κάποια προοπτική εξέλιξης να πεις ότι ποντάρουμε σε αυτό δεν έχει, 31 είναι.

Είναι σαν να διώξαμε τον Λι ελπίζοντας να κάτσει Έξουμ και αφού δεν έκατσε ο Έξουμ και έχεις χρησιμοποιήσει το opt out του Λι τι θα πεις, συγγνώμη λάθος τελικά σε θέλουμε;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”