Δεν βρισκεις καλυτερους απο αυτους τους 3..μακαρι να διωξουν λαρκιν και να το παω ακομα παραπερα να τον παρει ο ολυμπιακοςkojito έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 07, 2023 3:13 amΜην το δένουμε σκοινί-κορδόνι πάντως ότι Larkin-Micic-Clyburn θα μείνουν. Νομίζω με την αποχώρηση Ataman και την αποτυχημένη φετινή χρονιά (ειδικά κιόλας αν δεν πάρει το πρωτάθλημα στην Τουρκία), το καλοκαίρι φέτος θα γίνουν αρκετές αλλαγές και ένα μίνι rebuild στην Εφές. Και οι τρεις έχουν συμβόλαιο για του χρόνου. Ο Clubyrn 99% δεν το κουνάει και ο Micic μόνο για NBA θα φύγει αν είναι, όπου θα πρέπει να πληρώσει αρκετά και από την τσέπη του, αλλά για Larkin δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάψουν μαύρα αν φύγει.
Επίσης έχουν Singleton στα 34 και με προβλήματα υγείας, Pleiss επίσης στα 34, Dunston στα 37, Beaubois στα 35, M' Baye στα 34. Αποκλείεται να μείνουν όλοι αυτοί. Από αυτούς τους 5 ο μόνος σχεδόν σίγουρος είναι ίσως ο Dunston λόγω παλαιότητας για τρίτος ψηλός, εκτός κι αν αποφασίσει να αποσυρθεί. Από τους υπόλοιπους τέσσερις να μείνει ένας το πολύ;

Δεν μου κολλαει καθολου ο σφαιρο στην εφες..η ομαδα εχει μαθει ελευθερο επιθετικο μπασκετ και θα παει σε αυστηρα αμυντικο? οι βασικοι θα ναι μισιτς λαρκιν κλαιμπερν ,ακομα και στους ψηλους να φερει σκυλια του πολεμου για να λειτουργησει το συστημα του θα πρεπει τουλαχιστον ο μισιτς να σκιζεται στην αμυνα. Μεχρι το τελος της σεζον θα χει τσακωθει με καποιον απο αυτους, το πιο πιθανο με τον λαρκιν που θα τον εχει παγκο για να παιζει ο αμυντικος εξολοθρευτης που θα φερει..