pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 4:25 pm
Πιστεύω ότι πλέον σίγουρα σχεδόν στο 3-4 θα είναι μόνο ένας ξένος.
Αν αυτός ο ξένος είναι τύπου Χεζόνια ή Κλάιμπερν έχει καλώς.
Αν όχι όμως θα έχουμε θέμα.
Δηλαδή να πας με Μήτογλου-Μαντζούκα και Ξένο-Παπαπέτρου ή ξένο-Μήτογλου και Παπαπέτρου-Μαντζούκα είναι λίγο προβληματικό.
Κεφάλαιο Έλληνες Παναθηναϊκού :
Αυτή τη στιγμή, επίσημα, στην ομάδα βρίσκονται οι
Μωραΐτης
Μαντζούκας
Μήτογλου
Αντετοκούμπο
4 δηλαδή και ψάχνουμε τους άλλους 2 για να συμπληρωθεί η 6αδα. Πιο είναι το κλειδί όμως σε αυτή τη κουβέντα? Ένας από αυτούς τους 6 Έλληνες δεν θα παιζει (σχεδον) ποτέ γιουρολιγκ, γιατί εκεί θα κατεβαίνουμε με 7 ξενους και 5 Έλληνες.
Συνεπώς, από τους 2 Έλληνες που ψάχνουμε μόνο ο ένας μας νοιάζει να είναι επιπέδου, ο άλλος μπορεί να είναι ο Π. Καλαιτζάκης ας πουμε. Άρα ψάχνουμε εναν Έλληνα εκ των διαθέσιμων : Σλούκα , Καλάθη , Ντόρσεϊ , Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, κάποιοι είναι πιο εύκολοι και κάποιοι πιο δύσκολοι εννοείται. Προφανώς μπορούμε να πάρουμε και παραπάνω από έναν εξ αυτών (αν τους θέλει ο Αταμαν) αν και θεωρώ πως ο κοουτς θα προτιμησει ξενους παιχτες, μπορεί να βρει πολύ πιο ολοκληρωμένους ξενους άλλωστε στα λεφτά που ζητάνε οι παραπάνω Έλληνες.
Συνεπώς υπάρχουν πολλές επιλογές:
Α) 4 ξένα γκαρντ + Μωραΐτης , ξενο 3αρι + Μαντζούκας , ξενο 4αρι + Μήτογλου , Λεσσορ + Παπαγιαννης + Κωστακουμπο.
Β) 4 ξένα γκαρντ + Μωραΐτης , ξενο 3αρι + Παπαπετρου , ξενο 4αρι + Μαντζούκας , Λεσσορ + Μήτογλου + Κωστακουμπο.
Γ) 3 ξένα γκαρντ + Ντορσει + Μωραΐτης , 2 ξένα 3αρια , ξενο 4αρι + Ματζουκας , Λεσσορ + Ντίνος + Κωστακουμπο.
Και πάει λέγοντας...
Τι θα προτιμούσατε? Με τους υπάρχοντες Έλληνες της ομάδας, θα παίρνατε πάνω από έναν ποιοτικούς ή θα πηγαίνατε κανονικά με 7 ξενους?