Δεν μπορω να συμφωνησω παραπανω. Το κακο ειναι πως η euroleague ειναι μονο 30-35 παιχνιδια. Οποτε το ελληνικο πρωταθλημα τουλαχιστον μπορει να χρησιμοποιηθει ως practice και δεν θα υπαρχει η ιδια ευκολια δοκιμης σχηματων κτλ αν δεν μπορουν ολοι οι παιχτες να συμμετασχουν.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 5:18 pmΈχει και τα ορκς όμως που περιμένουν την πρώτη στραβή και ήττα από παο για να τους διώξουν όλους. προσωπικά συμφωνώ μαζί σου. Και για να το πάω ακόμα πιο πέρα: δεν με ενδιαφέρει πραγματικά καθόλου το θέμα με τους έλληνες. Ας είναι και ένας ή και κανένας. Σιγά το πράγμα άμα χάσεις ένα πρωτάθλημα της πλάκας. H Euroleague είναι όλη η δουλειά.reignman έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 5:11 pmΡε παιδια γιατι τοσο πρεμουρα και ανησυχια?
Εγω πολυ χαλαρος ειμαι. Η ομαδα προερχεται απο 2 καταπληκτικες χρονιες που στο τσακ δεν ηταν αψογες.
Εχει εναν προπονητη που ξερει ακριβως τι θελει να παιξει και πως να το παιξει.
Εχει προεδρους που αγαπανε το αθλημα.
Χαλαρα περιμενω να δω τις επομενες κινησεις.
Και πες οτι δεν παει καλα η επομενη χρονια και τι εγινε? Η ομαδα εχει κοουτς και προεδρο(υς) με πλανο και οραμα.
Για αυτο ειμαι κατα του αναγκαστικου 6 ελληνες (και οχι τωρα, εδω και καιρο...) αλλωστε η μεγαλυτερη εκρηξη Ελληνικου ταλεντου εγινε οταν κυριολεκτικα μια ομαδα μπορουσε με το Μποσμαν να εχει και μια 6 κοινοτικων +2-3 αμερικανους.
Διαμαντιδης, Σπανουλης, Ντικουδης, Τσαρτσαρης, Φωτσης κτλ κτλ τοτε επαιζαν μπασκετ... δεν ηταν σε ενα πρωταθλημα που αναγκαστικα θα εβρισκαν Χ Ελληνες συμβολαια οποτε και μπορουσαν να ειναι χαλαροι γτ δουλιτσα υπαρχει.
Oι ομαδες με μικροτερη οικονομικη επιφανεια επενδυαν στο Ελληνικο ταλεντο ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ και δουλευοταν καταλληλα(φυσικα και με πολυ προσωπικη δουλεια).
Οι μεγαλυτερες ομαδες πληρωναν ετοιμους παιχτες ή σχεδον ετοιμους παιχτες.
Αν επαιρναν απο τοτε τους Διαμαντιδηδες, τους Σπανουληδες και τους Ζησηδες του κοσμου στα 17 αντι στα 23-24 (οπως Χαραλαμποπουλο, Λουτζη, Κονιαρη κτλ κτλ) θα ειχαν αραγε την ιδια εξελιξη ή θα ειχαν εξαφανιστει απο το χαρτη?