Dominique έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 3:56 am
chainsaw έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 7:24 pm
Tι σου έχει δείξει τόσα χρόνια η διοίκηση του Παναθηναϊκού; Νομίζω ότι είναι δεδομένο πως ο πρωταρχικος στόχος τους είναι το πρωτάθλημα. Το γεγονος οτι πέταξε μια κουβέντα περι φ4 δε σημαίνει κάτι ουσιαστικά.
Έχει αποδείξει ότι πρωταρχικός στόχος ήταν πάντοτε η Ευρωλίγκα,απολύοντας προπονητές μετά από αποτυχία σε αυτη ή και κρατώντας προπονητή(οκ μια και μοναδική φορά) μετά από αποτυχία στο πρωταθλημα,αλλά και πάλι 2 πρωταθλήματα έχει χάσει όλα κι όλα πριν το φετινό η σημερινή κεφαλή της διοίκησης(στις άλλες 2 αποτυχίες αντικαταστάθηκαν οι Μανωλόπουλος και Σερελης,νομίζω λογικό).
Το ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να πάρει κυρίως το πρωτάθλημα είναι ενα ωραίο παραμύθι που έχει βρει ο παντοδύναμος μιντιακος οργανισμός του Ολυμπιακού για να βαυκαλιζονται οι οπαδοί πως βρίσκονται στο κέντρο του κόσμου και όλα γυρίζουν γύρω τους.Δεν προκύπτει από τα γεγονότα όμως.
Ακριβώς. Δεν εχει διώξει ποτέ προπονητή που πήρε πρωτάθλημα. Ο Αλβερτης εξαιρειται. Εγώ βλέπω ότι οπότε έπαιρνε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, η χρονιά θεωρούταν επιτυχημενη. Ακόμα και μετά την σκούπα από τη Φενερ, στη χρονιά που υπήρχαν οι υψηλότερες προσδοκίες για ευρωπαϊκή "πορεια".
Από κει και πέρα προφανώς όλοι στον Παναθηναϊκο θέλουν η ομαδα να πηγαίνει όσο καλύτερα γίνεται. Όταν υπάρχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να επέμβει. Δε σημαίνει αυτό ότι ο άμεσος στόχος είναι η ευρωπαϊκή διάκριση. Είναι η αλλαγή κλίματος και η σταδιακή βελτιωση. Πρ9φανως αν αφησεις την κατρακυλα να συνεχιζεται, θα χαθει και το πρωταθλημα. Άλλωστε τις περισσότερες φορές το τρένο του πλεονεκτήματα έδρας στα πλέι οφ είχε ήδη χαθεί, πριν την αλλαγή προπονητή.
Ένα αλλο στοιχείο είναι ότι ο Παναθηναϊκός σχεδόν πάντα έκλεινε παικτες μετά τον Μάρτιο μόνο για τους τελικούς. Βλέπε Ραμελ Κάρυ.