2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 06, 2023 6:27 pm

Κι εγώ είμαι απ' αυτούς που παρακολουθούσαν τις μικρές Εθνικές, τον Σλούκα και τα άλλα παιδιά και πάντα του είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τον καταλαβαίνω κιόλας ότι ΄μπορεί να μην του άρεσε που δεν ξεκινούσε στην πρώτη πεντάδα, ότι μπορεί να ήθελε άλλο ρόλο, χρόνο ή δεν ξέρω τι άλλο. Καταλαβαίνω για την πικρία που είπε, γι' αυτό και νόμιζα ότι στις περίφημες δηλώσεις για τον ηγέτη που παίζει τόσο λίγο, για τα 10 λεπτά λιγότερο κλπ ήταν πάνω από την ένταση της στιγμής και τώρα βλέπω αυτήν την ανάρτηση στο instagram Δικαίωμα του να αναζητήσει την ομάδα που θα νοιώθει ικανοποιημένος αλλά αποδεικνύεται ότι η συμπεριφορά του ήταν λάθος. Ήταν μια ανακοίνωση με καθαρές μπηχτές προς τον προπονητή, αχρείαστη.

Το γεγονός είναι ότι στην Ευρώπη τουλάχιστον οι ομάδες είναι συνήθως πάνω από τους παίκτες, αν ο Σλούκας ένοιωθε ότι δεν είχε την αναγνώριση και τον σεβασμό που του άξιζε καλώς έφυγε, αυτό δεν σημαίνει όμως΄ότι είχε και δίκιο για το πως έπρεπε νατου φερθεί η ομάδα.
Έπρεπε να περιμένει την απόφαση του και να χάσει τον Γκος; Να τον βάλει σε μεγαλύτερη προτεραίότητα από τον Σάσα; Να πιέσει τον Μπαρτζώκα να αλλάξει το στυλ του;
Μια χαρά φέρθηκε ο Ολυμπιακός και ας μας πληγώνει η απώλεια του Σλούκα. Στήριξε τον Προπονητή που έχτισε αυτήν την ομάδα, ενίσχυσε την περιφέρεια με έναν παίκτη που ήθελε ο Μπαρτζώκας και είναι σαφώς λιγότερο καλός από τον Σλούκα, προσπάθησε να τον κρατήσει, αν έγινε και λίγο επικοινωνιακά δεν το γνωρίζω.

2
2 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιούλ 06, 2023 6:29 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 5:31 pm
glenrice90 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 5:10 pm
Ήρεμος είμαι φίλε, απλά όντως αυτό πιστεύω. Κάποια πόστς δε βγάζουν κανενα νόημα
Σε σενα... Εγω ομως δεν λεω οτι τα εχεις κανει αχταρμα.
Ας σεβομαστε τις αποψεις των αλλων, οταν διαφωνουμε με καποιον δε σημαινει πως πρεπει να προσβαλουμε, μπορεις να πεις κι εσυ τα επιχειρηματα σου.

Για να καταλαβεις τι εχω εγω στο μυαλο μου:

Ο Μιλουτινοφ ειναι χειροτερη λυση απο τους Μπλακ και Μπολομποι γιατι ειναι πολυ πιο σοφτ.
Ο Γκος ειναι χειροτερη λυση απο τον Σλουκα γιατι ειναι χειροτερος παιχτης, οχι οτι δεν ειναι καλος... Χωρια οτι πιανει και θεση ξενου.

Αχταρμας γινεται η ομαδα, οχι τι δικο μου το μυαλο.
Ο Μιλουτινοφ ούτε σοφτ είναι ούτε τίποτα. Τους έχει μια χαψια μπολο και Μπλάκ.Μιλαμε για νταμπλ-νταμπλ machine.

Ο Γκος είναι χειρότερος από Σλούκα και σε παραστάσεις. Αλλά ουσιαστικά ο βασικός μας γκαρντ φέτος ήταν ο Γουοκαπ. Και σε λεπτά συμμετοχής και στο +- της ομάδας όταν ήταν στο παρκέ. Overall είμαστε καλύτεροι στο 5 , χειρότεροι στο 1 ,στα ίδια στο 3, στα ίδια στο 4 με την έλευση Μιροτιτς και πρέπει να πάρουμε Ντόρσεϊ για να είμαστε καλύτεροι και στο 2 έτσι ώστε να καλύψουμε το χαντικαπ της θέσης 1.

Πρώτη 5αδα
1- Γουοκαπ
2-Ντορσει
3-Παπανικολαου
4-Μιροτιτς
5-Φαλ η Μιλου

Δεύτερη
1-Γκος
2-καναν
3-Μακισικ
4-Πιτερς
5-Φαλ η Μιλου

Νομίζω είμαστε πολύ καλά και στην second unit εκεί όπου φέτος χάναμε διάφορες σε αρκετά ματς όταν έμπαινε η second unit.Γιατι έτσι θα κάνει και φέτος ο Μπαρτζώκας με το εξελακι του θα αλλάζει 5αδες ανά δεκάλεπτο για να αποφύγει καταπόνηση και τραυματισμούς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 06, 2023 6:38 pm

Έγινε ένα σύντομο κλείδωμα για να αξιολογηθεί αν έχουν ξεφύγει τα πράγματα από μέλη του φόρουμ. Δεδομένου ότι είναι "καυτή" η μέρα (έρχεται και καύσωνας) ξεκλειδώνει το θέμα και θα επανέλθουμε.

update:
lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 1:52 pm

Αλλά τι να γίνει, το είπε και ο Κλιντ Ίστγουν στο Βρώμικο Χάρυ: "οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μία".
lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 4:11 pm
Αν με έλεγε ψεύτη ένα σοβαρό άτομο, θα ανησυχούσα και θα έψαχνα να δω μήπως έχει δίκιο.
Αν με έλεγε ψεύτη κάποιος εχθρός μου, θα του έκανα επίθεση και θα τον ξέσκιζα.
Τώρα που με λες ψεύτη εσύ, κλάιν μάιν! Το πολύ-πολύ να σου στείλω το σκύλο μου να σου κατουρήσει την πόρτα!
Ένας τριήμερος αποκλεισμός για τον Leftpan για τα σχόλια του. Άμεσα ή έμεσσα υποτιμητικά σχόλια, ρητά, ατάκες, αποφθέγματα που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό δεν είναι αποδεκτά από κανένα μέλος για κανένα μέλος του φόρουμ μας.
Άρθρο 2: Posts
Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.

Παρακαλώ παρόμοια παράπονα να γίνονται με το κουμπί της αναφοράς και όχι με σχόλια που ανατροφοδοτούν το θέμα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6660
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:23 pm

Mερικα λογια για παπ γιατι με τον σλουκα εχει ξεχαστει...

O παπ ειναι ενα απο τα καλυτερα 3ρια που εχει δει ποτε η ευρωλιγκα..μας εχει κουβαλησει αποταν ηταν αμουστακο παιδακι και ηταν MVP τελικου ασχετως που το δωσαν στον σπανουλη λογω στατους.. Εχει ενα τρελο στατιστικο οτι οποτε παιζει καλα δεν χανει ΠΟΤΕ η ομαδα..τυχαιο θα ειναι! Εχει ακουσει τα πανδεινα απο τους οπαδους μεχρι και οτι ο παπαπετρου ειναι καλυτερος παικτης ακουγοταν για καποια χρονια :roofl:
Παιρνει 900χιλ εδω και μια δεκαετια σχεδον ενω εχει αλλους και αλλους να πληρωνονται υπεραξιες..Εχει δει τον μπλατ να μην τον θελει στην ομαδα αλλα αυτος εκει πιστος στρατιωτης..

Στα αποδυτηρια ειναι αυτος που γινεται φιλος με ολους και τους εγκληματιζει στην ομαδα..Προσπαθει να κρατησει την ομαδα δεμενη και οχι να την διαλυσει..

Δεν πουλησε ΠΟΤΕ την ομαδα και μαλιστα πληρωσε και απο την τσεπη του οταν τον ηθελε πισω η μπαρτσα αλλα ο κωστας ειπε οτι θελει να γυρισει ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Για ολα αυτα εχει μπει στο πανθεον μαζι με σπανουλη πριντεζη τομιτς και θα κρεμαστει και η φανελα του στο σεφ οταν με το καλο σταματησει..

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 341

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:31 pm

Η ομάδα θα βρει το δρόμο της,έχετε εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο.Φέτος παίξαμε παιχνίδια χωρίς το Σλούκα και η ομάδα πήγε πολύ καλά,επίσης η πρώτη πεντάδα που δεν είχε το Σλούκα μέσα σπάνια έχανε.Επίσης ο Σλούκας ήταν μόνιμος στόχος της αντίπαλης επίθεσης και αυτό το πράγμα όσο θα περνούσαν τα χρόνια θα γινότανε και χειρότερο.Είναι απώλεια,σημαντική μάλιστα αλλά κυρίως επειδή είναι Έλληνας.

Από εκεί και πέρα ο Σλούκας εμένα μου είναι αδιάφορος πια,ενώ όταν έφυγε ο Σάσα είχα στενοχωρηθεί παρά πολύ με το Σλούκα δεν είναι το ίδιο,με έχει ξενερώσει εδώ και καιρό.Δεν θα τον αποδοκιμάσω στο γήπεδο ποσό μάλλον να τον βρίσω,απλά θα μου είναι αδιάφορος.

Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα,πάμε παρακάτω με αυτούς που θέλουν να παίζουν για αυτήν την ομάδα.

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:45 pm

τα είπε καλύτερα ο φίλος από πάνω για Κωστάρα Παπανικολάου, με το νέο του συμβόλαιο απλά υπέγραψε την είσοδο του στο hall of fame του Ολυμπιακού <3

δε θέλω σε καμία περίπτωση να βγάζω χολή για το Σλούκα γιατί φαίνεται καλό παληκάρι που απλά έχει το δικό του τρόπο σκέψης και ακολουθεί το δικό του δρόμο σε όλη του την καριέρα. εννοείται ότι πιστεύω ότι έκανε λάθος/λάθη και είμαι 100% με το Μπαρτζώκα σε αυτό αλλά ο Σλούκας δείχνει μια συνέπεια στο πώς αποφασίζει για την καριέρα του και τη ζωή του και αυτό το σέβομαι.

δε μπορώ όμως να μη σκέφτομαι και παίκτες σαν τον Γουόκαπ ή τον Σακ ή τον Κάνααν που αν και ξένοι κάνουν σαν τρελοί που βρίσκονται στην ομάδα, το Μίλου που επίσης έδειξε πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει, τον Γκος που ήρθε εδώ με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έβρισκε αλλού και πιθανώς και ολόκληρο Μίροτιτς αν ισχύουν οι φήμες.

και νομίζω ότι μέσα σε όλους αυτούς ο Σλούκας θα ήταν παραφωνία αν έμενε οπότε καλώς έφυγε αν και αγωνιστικά χάνουμε πολύ.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions: 183
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:47 pm

Παιδια τι λετε θα παρουμε Μιροτιτς και Ντορσει?Ονειρο θα ηταν

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:51 pm

Καταρχας θωρώ οτι ο Ντορσευ δύσκολα θα φύγει από τη Φενερ. Δε βλέπω κανένα λόγο και όσα γραφονται είναι εικασιες. Ολες οι δημόσιες τοποθετήσεις των άμεσα εμπλεκομενων, δείχνουν το αντίθετο .
Mηπως ήρθε λοιπον η ώρα να φέρουμε ένα δυνατό 3αρο4αρι με ποστ παιχνίδι, μιας και δεν υπαρχουν διαθεσιμα καλα ονόματα στα γκαρντ; Ουτως ή αλλως στο 1-2 υπάρχει μεγάλος συνωστισμός με Γουοκαπ, Γκος, Κανααν, Λουντζη, Λαρεντζακη, Μακκισικ. Σίγουρα τα ονόματα δεν τρομάζουν, αλλά κάπου πρέπει να παίξουν και αυτοί. Στο 3-4 έχουμε έλλειψη.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:52 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:47 pm
Παιδια τι λετε θα παρουμε Μιροτιτς και Ντορσει?Ονειρο θα ηταν
Ε ποια όλοι λένε ότι ουσιαστικά μένει η αποδέσμευση του από Μπάρτσα.Να λένε όλοι ότι να ναι?Από την άλλη αν μια μεταγραφή δεν γίνει επίσημη δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι.Bottom line ο παίκτης πρέπει να έρθει εδώ που είμαστε.

Για Τάιλερ είμαι σίγουρος ότι η Φενέρ θέλει ένα μπάι άουτ εστο μικρο....θα δούμε τι θα γίνει.

0
Arkoudiarhs 7

a1greece

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:53 pm

chainsaw έγραψε:
Καταρχας θωρώ οτι ο Ντορσευ δύσκολα θα φύγει από τη Φενερ. Δε βλέπω κανένα λόγο και όσα γραφονται είναι εικασιες. Ολες οι δημόσιες τοποθετήσεις των άμεσα εμπλεκομενων, δείχνουν το αντίθετο .
Mηπως ήρθε λοιπον η ώρα να φέρουμε ένα δυνατό 3αρο4αρι με ποστ παιχνίδι, μιας και δεν υπαρχουν διαθεσιμα καλα ονόματα στα γκαρντ; Ουτως ή αλλως στο 1-2 υπάρχει μεγάλος συνωστισμός με Γουοκαπ, Γκος, Κανααν, Λουντζη, Λαρεντζακη, Μακκισικ. Σίγουρα τα ονόματα δεν τρομάζουν, αλλά κάπου πρέπει να παίξουν και αυτοί. Στο 3-4 έχουμε έλλειψη.
Καλινιτς πως σου φαινεται
Ξερουμε τι γινεται με το συμβολαιο του?Ληγει?

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:55 pm

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:45 pm
τα είπε καλύτερα ο φίλος από πάνω για Κωστάρα Παπανικολάου, με το νέο του συμβόλαιο απλά υπέγραψε την είσοδο του στο hall of fame του Ολυμπιακού <3

δε θέλω σε καμία περίπτωση να βγάζω χολή για το Σλούκα γιατί φαίνεται καλό παληκάρι που απλά έχει το δικό του τρόπο σκέψης και ακολουθεί το δικό του δρόμο σε όλη του την καριέρα. εννοείται ότι πιστεύω ότι έκανε λάθος/λάθη και είμαι 100% με το Μπαρτζώκα σε αυτό αλλά ο Σλούκας δείχνει μια συνέπεια στο πώς αποφασίζει για την καριέρα του και τη ζωή του και αυτό το σέβομαι.

δε μπορώ όμως να μη σκέφτομαι και παίκτες σαν τον Γουόκαπ ή τον Σακ ή τον Κάνααν που αν και ξένοι κάνουν σαν τρελοί που βρίσκονται στην ομάδα, το Μίλου που επίσης έδειξε πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει, τον Γκος που ήρθε εδώ με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έβρισκε αλλού και πιθανώς και ολόκληρο Μίροτιτς αν ισχύουν οι φήμες.

και νομίζω ότι μέσα σε όλους αυτούς ο Σλούκας θα ήταν παραφωνία αν έμενε οπότε καλώς έφυγε αν και αγωνιστικά χάνουμε πολύ.
Συμφωνώ, με την υποσημείωση ότι και ο Σλουκας έδειξε έμπρακτα προ 3ετιας ότι ήθελε να επιστρέψει, απερριψε πιο συμφερουσες οικονομικα προτασεις και όταν έφυγε την πρωτη φορα, είχε πει εις το επανιδειν.
Με απογοήτευσε η συμπεριφορά του αυτή τη φορά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν οι διαφορές του με τον κοουτς ήταν βαθύτερες και ο ίδιος είχε κάπου δίκιο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έθεσε θέμα αποχώρησης απλά επειδή έπαιζε 26 αντί για 30 λεπτά. Παραείναι ασήμαντο ζήτημα, εφόσον ήταν το πρώτο βιολί ουσιαστικα

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 06, 2023 9:58 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
chainsaw έγραψε:
Πολυ μεγάλη καψούρα ο Καλινιτς. Παθιασμένος στρατιώτης σαν τον Παπ, αλλά με μεγαλυτερο ταλεντο.
Πέρυσι υπέγραψε διετές όμως...

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Ένα ροστερ με τα έως τώρα δεδομένα
Γουοκαπ, Γκος, Λουντζης
Κάναν, Μακκισικ, Λαρεντζακης, Παπας
Μιχαλιουκ, Παπανικολάου
Μιροτιτς, Πιτερς, Τσαλμπουρης
Μιλουτινοφ, Φαλ, Τανουλης

Όπως φαίνεται θα πάμε με 2 ομάδες, μια για Ελλάδα και μια για ευρωλιγκα, καθώς ο ντορσευ δύσκολα να έρθει.

Αν τυχόν θέλει να έχει σταθερό ελληνικό κορμό σε Ελλάδα κ Ευρώπη, τότε ίσως διαλέξει ο κόουτς Μπι τον φλιωνη από την αεκ και τον Χαράλαμποπουλο.

Πάντως, δυστυχώς από φέτος θα νιώσουμε καθαρά στο πετσί μας τη λειψανδρια που υπάρχει στους Έλληνες παίχτες. Πολύ φοβάμαι ότι θα ναι κάτι που θα το αντιμετωπίζουμε για πολλά χρόνια κ αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πληρώνουμε υπεραξίες σε κάποιους αξιόλογους Έλληνες παίχτες. Η πρόβλεψη μου για παράδειγμα είναι ότι του χρόνου ο ρογκαβοπουλος θα αξίζει σίγουρα 1 μυριο.

2
2 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

a1greece

Πέμ Ιούλ 06, 2023 10:01 pm

chainsaw έγραψε:
Arkoudiarhs 7 έγραψε:

Πολυ μεγάλη καψούρα ο Καλινιτς. Παθιασμένος στρατιώτης σαν τον Παπ, αλλά με μεγαλυτερο ταλεντο.
Πέρυσι υπέγραψε διετές όμως...
Ισχυει παιχταρα αλλα δεν εκανε και παρα πολυ καλη σεζον, να μου πεις οποιος παει στην Μπαρτσελονα λες και κολλαει μπαρτσελονιτιδα αλλα τεσπα

Κανα ονομα που θα μπορουσε να παιξει αντι Σλουκα εκτος απο Ντορσευ ποιος θα μπορουσε να ηταν πιστευεις(Ευρωλιγκατος)

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 06, 2023 10:02 pm

Για εσάς που λετε ότι δε σεβάστηκαν αρκετά τον Σλουκα και δεν τον είχαν σε προτεραιότητα. Πιστεύω ότι έγινε το ίδιο λάθος που είχε γίνει το 2015. Θεωρήθηκε δεδομενο οτι δύσκολα ή ευκολα θα μείνει. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Παπ. Θα ηταν τρελό όμως να πουμε ότι δεν ήθελαν ολοι στα τρελοί να μείνει στην ομαδα ο αρχηγος και να κλείσει την καριερα του εδώ όπως του αρμόζει.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”