2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:02 pm

και για πείτε τι κάνουμε με τους Έλληνες :!:

από Ευρωλιγκάτους μόνο Ντόρσεϊ και Καλάθης υπάρχουν, φαντάζομαι θα γίνει κίνηση για τον πρώτο αλλά δε τον κόβω να φεύγει από Φενέρ σύντομα (και αν φύγει). ο Καλάθης δε κολλάει καθόλου, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε σκόρερ στα γκαρντ.

ο Χαραλαμπόπουλος αν έρθει δε θα βρίσκει καθόλου χρόνο στην Ευρωλίγκα και δε νομίζω να ψήνεται για κάτι τέτοιο τώρα που αρχίζει να παίρνει τα πάνω της η καριέρα του.

σίγουρα θα ψάχνουμε και το νέο Πάπας σε κάποιο χωριό της Αμερικής, κατά προτίμηση 4-5άρι. :D

θα είναι ζόρικο να κατέβουμε με 2 ομάδες, μια για Ευρωλίγκα και μία για Ελλάδα αλλά δε βλέπω πώς θα το αποφύγουμε αν δεν έρθει ο Ντόρσεϊ.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:22 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 11:52 am
. Εμένα μου φάνηκε και λίγο άκομψο να πω την αλήθεια που ο άλλος Κώστας υπέγραψε την ίδια μέρα που ο Σλούκας έφευγε κάνοντας αναπόφευκτες τις συγκρίσεις μεταξύ τους (περί ολυμπιακοφροσύνης και ποιος πονάει την ομάδα), νομίζω έπρεπε να περιμένει μια μέρα τουλάχιστον.
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι ο αρχηγός της ομάδας και πολύ άργησε..... Έστω και για τους τύπους θα τον έβαζα πρώτο

2-3 μέρες μετά τη φιέστα του πρωταθλήματος

Νομίζω καλώς έγινε καπάκι

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
R.C

Reactions: 7

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:23 pm

Γεια σας συνφορουμιτες.
Γραφω σπανιοτατα, αλλα εδω θελω να μοιραστω μια σκεψη μου.

Ο μεγαλος Ντουντα, δεν ηθελε στην ομαδα τον Σλουκα. Οι προεδροι τον επεβαλαν.
Αραγε για ποιο λογο; Την αξια του σαν παιχτη, σιγουρα την αναγνωριζε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:29 pm

R.C έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:23 pm
Γεια σας συνφορουμιτες.
Γραφω σπανιοτατα, αλλα εδω θελω να μοιραστω μια σκεψη μου.

Ο μεγαλος Ντουντα, δεν ηθελε στην ομαδα τον Σλουκα. Οι προεδροι τον επεβαλαν.
Αραγε για ποιο λογο; Την αξια του σαν παιχτη, σιγουρα την αναγνωριζε.
Μπα νομίζω παικτικα δεν τον ήθελε τον έλεγε χοντρό τεμπέλη και τέτοια .. νομίζω ότι από εκεί κιόλας ο Σλούκας έκανε στροφή στην καριέρα του ξεκίνησε βάρη και διατροφές .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:30 pm

Ήταν και 22-23 ετών . Στην Ελλάδα είσαι παιδί ακόμα για μεγάλη ομάδα

Σε σοβαρές χώρες βέβαια βγάζουν Ντονσιτς
austerity_blues έγραψε:

από Ευρωλιγκάτους μόνο Ντόρσεϊ και Καλάθης υπάρχουν, φαντάζομαι θα γίνει κίνηση για τον πρώτο αλλά δε τον κόβω να φεύγει από Φενέρ σύντομα (και αν φύγει). ο Καλάθης δε κολλάει καθόλου, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε σκόρερ στα γκαρντ.

ο Χαραλαμπόπουλος αν έρθει δε θα βρίσκει καθόλου χρόνο στην Ευρωλίγκα και δε νομίζω να ψήνεται για κάτι τέτοιο τώρα που αρχίζει να παίρνει τα πάνω της η καριέρα του.

σίγουρα θα ψάχνουμε και το νέο Πάπας σε κάποιο χωριό της Αμερικής, κατά προτίμηση 4-5άρι. :D

θα είναι ζόρικο να κατέβουμε με 2 ομάδες, μια για Ευρωλίγκα και μία για Ελλάδα αλλά δε βλέπω πώς θα το αποφύγουμε αν δεν έρθει ο Ντόρσεϊ.
Πίκρα. Μου φαίνεται τόσο λάθος στα χαρτιά τουλάχιστον, να πας με διαφορετικές ομάδες σε Α1 και Ευρωλίγκα

Μεγάλο πρόβλημα στους Έλληνες. Δεν υπάρχει και κάτι να περιμένεις βέβαια

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:37 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:30 pm
Ήταν και 22-23 ετών . Στην Ελλάδα είσαι παιδί ακόμα για μεγάλη ομάδα

Σε σοβαρές χώρες βέβαια βγάζουν Ντονσιτς
austerity_blues έγραψε:

Πίκρα. Μου φαίνεται τόσο λάθος στα χαρτιά τουλάχιστον, να πας με διαφορετικές ομάδες σε Α1 και Ευρωλίγκα

Μεγάλο πρόβλημα στους Έλληνες. Δεν υπάρχει και κάτι να περιμένεις βέβαια
Να βγάλουμε κάποιον νέο δικό μας ή να πάρουμε κάποιον ελπιδοφόρα από την εθνική νέων ή μπα Απαπαπα εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα όπως τραγουδούσε και η Βανδή

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:41 pm

Ε ναι για τα διαβατήρια μόνο ο Ντορσει δίνει λύση ενώ ξέρει και την ομάδα και σαν παίχτης δίνει πράγματα που μας λείπουν. Ιδανικό φιτ.

Από την Φενέρ φαίνεται πως φεύγει σίγουρα. Έχουν γίνει στραβωματα λένε και αφού ο μεν έχει πολλές προτάσεις και οι δε έχουν λεφτά να πάρουν άλλον, δεν βλέπω γιατί να μείνει εκεί.

Το θέμα είναι πόσο θα ανέβει η τιμή του γενικά και πόσο θα την ανεβάσουν οι απέναντι ειδικά.

Αν δεν έχουν ήδη σκεφτεί/κάνει κάτι που δεν ξέρουμε, θα είναι ζόρικη η φάση με Ντορσει και οι 9 ξένοι είναι υπαρκτό σενάριο για πρώτη φορά.

Από την άλλη, εφόσον πιστεύει στον Πάπας εγώ είμαι υπέρ του να παίζει εκείνος μόνιμα στην Α1 αντί του Κανααν ή του Μακ.

0
passer

senior
Reactions: 87

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:41 pm

Εκείνο το καλό παιδί ο Τζέιλεν Σμιθ είναι ελεύθερο άραγε;

1
1 Εικόνα
Ilias7

euroleague
Reactions: 149
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:43 pm

Έχει περάσει από το μυαλό σας πως σε περίπτωση που δε κάτσει μεταγραφή Ντόρσεϊ που εκ το πραγμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση ο coach να έκανε αλλαγή πλεύσης και να πήγαινε σε κάτι τέτοιο;;

1-2: Γουόκαπ, Γκος, Καλάθης, Λούντζης
2: Κάνααν, ΜακΚίσικ
2-3: Λαρεντζάκης
3: Παπανικολάου, Μεταγραφη (Μίχαλιουκ;;;)
4: Μίροτιτς, Πίτερς
5: Φαλ, Μιλουτίνοβ

8 ξένοι βέβαια που δε ξέρω αν θέλει κάτι τέτοιο ο coach.
Με ΜακΚίσικ να παίζει καθαρά στο δύο.
Και η μεταγραφή να είναι σκόρερ που ίσως να μπορεί να παίξει στο 4 ώστε να μην έχει μεγάλο πρόβλημα στις θέσεις για την Α1.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:44 pm

1,8 επαιρνε ο Σλουκας, γιατι να μην παρει τα ιδια και ο Ντορσευ; Τωρα θα μας πιασουν οι τσιγγουνιες; Τα 2,5 στον Μιροτιτς μια χαρα θα τα σκασουν.
Η πλακα ειναι οτι πλεον δεν εμεινε και καποιος ηγετης, ωστε να στραβωσει αν καποιος παρει περισσοτερα απο αυτον. Αυτη τη στιγμη ο πιο ακριβοπληρωμενος ειναι ο Μιλουτινοφ.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:47 pm

Ilias7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:43 pm
Έχει περάσει από το μυαλό σας πως σε περίπτωση που δε κάτσει μεταγραφή Ντόρσεϊ που εκ το πραγμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση ο coach να έκανε αλλαγή πλεύσης και να πήγαινε σε κάτι τέτοιο;;

1-2: Γουόκαπ, Γκος, Καλάθης, Λούντζης
2: Κάνααν, ΜακΚίσικ
2-3: Λαρεντζάκης
3: Παπανικολάου, Μεταγραφη (Μίχαλιουκ;;;)
4: Μίροτιτς, Πίτερς
5: Φαλ, Μιλουτίνοβ

8 ξένοι βέβαια που δε ξέρω αν θέλει κάτι τέτοιο ο coach.
Με ΜακΚίσικ να παίζει καθαρά στο δύο.
Και η μεταγραφή να είναι σκόρερ που ίσως να μπορεί να παίξει στο 4 ώστε να μην έχει μεγάλο πρόβλημα στις θέσεις για την Α1.
Εγω αυτο πιστεω πως θα γινει. Και επειδη δεν υπαρχουν τοπ γκαρντ στην αγορα και επειδη ετσι θα ειναι πιο ισσοροπημενοι οι χρονοι συμμετοχης. Ολοι οι ξενοι του ροστερ ειναι εμπειροι και η ομαδα δουλεμενη και ομοιογενης. Οπότε ροστερ με εως 8 ξενους, παλευεται. Οι 7 θα ειναι δηλωμενοι στην Α1, οποτε μονο ενας μενει εκτός οριστικα. Ετσι κι αλλιως φετος σχεδον σε καθε αγωνιστικη εμενε ενας παικτης εκτός για ξεκουραση. Η Α1 περα απο προπονηση, ειναι και βαριδι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Παρ Ιούλ 07, 2023 12:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:49 pm

chainsaw έγραψε:
1,8 επαιρνε ο Σλουκας, γιατι να μην παρει τα ιδια και ο Ντορσευ; Τωρα θα μας πιασουν οι τσιγγουνιες; Τα 2,5 στον Μιροτιτς μια χαρα θα τα σκασουν.
Η πλακα ειναι οτι πλεον δεν εμεινε και καποιος ηγετης, ωστε να στραβωσει αν καποιος παρει περισσοτερα απο αυτον. Αυτη τη στιγμη ο πιο ακριβοπληρωμενος ειναι ο Μιλουτινοφ.
Πέραν του ότι ίσως είναι πολλά τα 1,8 για τον συγκεκριμένο. Το προσπερνάω αυτό όπως θα το έκανα και για άλλους. 1,8 παίρνει ΤΩΡΑ. Αν μπουν 3-4 ομάδες και μια από αυτές είναι οι απέναντι το 1,8 ίσως να μοιάζει όνειρο.

Ο Σμιθ έχει συμβόλαιο ναι. Ίσως με την Άλμπα να τα βρίσκαμε βέβαια αλλά θα μου έκανε εντύπωση αν στρεφοταν εκεί.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:50 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:49 pm
chainsaw έγραψε:
Πέραν του ότι ίσως είναι πολλά τα 1,8 για τον συγκεκριμένο. Το προσπερνάω αυτό όπως θα το έκανα και για άλλους. 1,8 παίρνει ΤΩΡΑ. Αν μπουν 3-4 ομάδες και μια από αυτές είναι οι απέναντι το 1,8 ίσως να μοιάζει όνειρο.

Ο Σμιθ έχει συμβόλαιο ναι. Ίσως με την Άλμπα να τα βρίσκαμε βέβαια αλλά θα μου έκανε εντύπωση αν στρεφοταν εκεί.
Θεωρω πως θα κανει σκοντο οπως ο Γκος. Οταν εφυγε απο τους Μαβερικς, η πρωτη πορτα που χτυπησε, ηταν η δικη μας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:51 pm

Υπαρχει τροπος να βρουμε ποιοι παικτες εχουν στα συμβολαια τους buy out και ποσο ειναι αυτο; Αν υπαρχει καποια λιστα online. Εκει ειναι ολο το κλειδι πιστυεω. Αν γινει καποια κινηση, θα ειναι υπο τετοιες συνθηκες. Ελευθεροι γιοκ

0
passer

senior
Reactions: 87

Παρ Ιούλ 07, 2023 12:57 pm

chainsaw έγραψε:
Παρ Ιούλ 07, 2023 12:51 pm
Υπαρχει τροπος να βρουμε ποιοι παικτες εχουν στα συμβολαια τους buy out και ποσο ειναι αυτο; Αν υπαρχει καποια λιστα online. Εκει ειναι ολο το κλειδι πιστυεω. Αν γινει καποια κινηση, θα ειναι υπο τετοιες συνθηκες. Ελευθεροι γιοκ
Νομίζω δεν είναι απόλυτο αυτό. Δλδ αν ένας παίκτης της Βιλερμπάν πχ. έχει buy out 500.000 και τον θέλει πχ. η Ρεάλ αλλά δίνει buy out 200.000 δε θα τον αφήσουν να φύγει;

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”