2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

jazz thrilos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:06 pm

Μου κάνει εντύπωση που ακόμα συζητάμε ή σχολιάζουμε για το αν ο Σλουκας τα είχε βρει με τη νέα του ομάδα από πριν το ραντεβού του με τους αφους. Κατό τα εκατό, τελειώσατε...που θα ελεγε και ο κυρ Αλέκος.

Το θέμα που προβληματίζει εμένα είναι αν το ήξεραν και οι αφοί. Η πιάτσα είναι μικρή, ατζέντηδες, μανατζαρεοι, δημοσιογράφοι, "δημοσιογραφοι", παίχτες, φίλοι, όλα συζητιούνται, τίποτα δεν μένει κρυφό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κάτι είχαν ακούσει και οι Αγγελόπουλοι, περίμεναν να δούνε τις εξελίξεις και όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο και όντως ο παίχτης είχε συμφωνήσει αλλού από πριν, επέλεξαν να μην κάνουν δευτερο ραντεβού και φυσικά να μην εμπλέξουν τον κόουτς σε όλο αυτό.

Το θέμα είναι ποιον παιρνει τώρα ο Μπαρτζωκας; Ντορσει σίγουρα θα ήταν καλή λύση. Θα δούμε. Πάντως παιδιά μην ξεχνάμε ότι έχουμε και έναν παίχτη που λέγεται Κααναν στην ομάδα και ο οποίος του χρονου μπορεί να μας εκπλήξει. Έδειξε κάποια σημαδια προς το τέλος της σεζον, ίσως είναι πολύ καλύτερος του χρόνου.

Rice

senior
Reactions: 304

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:07 pm

Εγώ ήμουν από αυτούς που θεωρούσε ότι πρέπει να του γίνει μειώση από τα 1.8 που έπαιρνε και να πάει στα 1.5,από ότι λέγεται αυτή ήταν και η προσφορά της ομάδας.Αφού βρέθηκε συλλογος που του έδωσε 10m κλειστά για τριετές καλά έκανε και πήγε,η γνώμη μου είναι ότι δεν τα αξιζει,Αργεί να επανέλθει από τραυματισμούς και είναι ο αδύναμος κρίκος στην άμυνα που ολες οι σοβαρές ομάδες χτυπάνε αλύπητα.

Θεωρώ ότι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο του Dorsey στον Ολυμπιακό που έχει συμβόλαιο και δεν πρόκειται να τον αφήσει η Φενερ.

Το λάθος του κοουτς δεν είναι οτι δεν έκανε πίσω στις απαιτήσεις του Σλούκα,αλλά που δεν πήρε τον Dorsey τον χειμώνα που ηταν διαθέσιμος.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:19 pm

Επιτέλους τα πράγματα βγάζουν νόημα. Και εγώ σαν ακόμα πιο πονηρός καλώ και τον επαγγελματισμό και την ηθική του παίκτη σε αμφιβολία, καθώς το να είσαι στα αποδητήρια μετά το ματς με τη Φενέρ και να κατεβάζεις το ηθικό με το "ηγέτης με 20' δεν γίνεται" είναι σαμποτάζ.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 529

Rice έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:07 pm
Το λάθος του κοουτς δεν είναι οτι δεν έκανε πίσω στις απαιτήσεις του Σλούκα,αλλά που δεν πήρε τον Dorsey τον χειμώνα που ηταν διαθέσιμος.
Οσον αφορα τον Ντορσει συμφωνω κι επαυξανω. Θα επαιρνε και τον τιτλο με αυτον...
Για τα λεφτα προφανως και δεν τιθεται θεμα, ποιος απο οσους βριζουν το Σλουκα δεν θα επαιρνε τα 10 και θα προτιμουσε τα 4.8 (τα 5 με τα δεκαδικα που ελεγε ο Μελαγιες) ? Αστεια πραγματα, ο νομος της αγορας ειναι αδυσωπητος.

Και ο ΜΕΓΑΣ Νικος Γκαλης προτιμησε το Ελλαδισταν απο την Αμερικη γιατι του εδωσε ο Αρης περισσοτερα... Τι να λεμε τωρα.

Εγω τα εχω πει εδω μεσα πολλες φορες, οι Αγγελοπουλοι θεωρουν ο,τι ακριβο υπαρχει υπεραξια και δεν πληρωνουν πανω απο 2, αντε να ανεβουν λιγο για Μιροτιτς.
Θεωρω πως κανουν λαθος και εχει στοιχισει τιτλους, ο Ολυμπιακος εχει παει τελικο τρεις φορες τα τελευταια 10 χρονια και δε το πηρε καμια. Κατι λειπει και δεν ειναι ουτε οργανωση ουτε τεχνογνωσια.

Μπραβο για τις ομαδες που εχουν καταφερει να φτιαξουν, ωστοσο παιχτες οπως ο Γιουλ, ο Μιρσιτς, ο Σερχι, ο Μποκντανοβιτς, ο Ουντο, ο Βεσελι και πολλοι αλλοι ηταν παντα εκτος πλανων της ομαδας. Αυτοι ομως κερδιζουν τους τελικους.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:21 pm

plo koon έγραψε:
Επιτέλους τα πράγματα βγάζουν νόημα. Και εγώ σαν ακόμα πιο πονηρός καλώ και τον επαγγελματισμό και την ηθική του παίκτη σε αμφιβολία, καθώς το να είσαι στα αποδητήρια μετά το ματς με τη Φενέρ και να κατεβάζεις το ηθικό με το "ηγέτης με 20' δεν γίνεται" είναι σαμποτάζ.
Δεν πειράζει. Ας παραστήσει απέναντι τον απόλυτο ηγέτη και να τ'ακουει και από πάνω από κόκκινους και πράσινους.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:25 pm

Εγώ νομίζω ότι πρόκειται για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη και για τις 3 πλευρές.

Ο Σλουκας παίρνει συμβόλαιο και ρόλο ηγέτη που τόσο επιθυμεί και θα ξεκινήσει την σεζόν με τεράστιο κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη ακριβώς στο τελείωμα του πραιμ του με πάρα πολλά χρήματα, αλλά το στάτους του έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα τα τελευταία χρόνια άρα δεν έχει να χάσει πολλά σαν σύλλογος (μόνο το πορτοφόλι του προέδρου). Επίσης σε μια στεγνή αγορά παίρνει τον καλύτερο διαθέσιμο γκάρντ με ελληνικό μάλιστα διαβατήριο.

Ο Ολυμπιακός βγαίνει αλώβητος καθώς αν πήγαινε στην Φενερ ο Σλουκας θα χτυπούσαν στον κόουτς κάθε στραβό αποτέλεσμα, ενώ τώρα θα συσπειρωθουν γύρω του.

Ps. Πολλά τα 3 για τον 33χρονο Σλουκα αλλά νορμάλ τα 2.5 για τον 33χρονο Μιροτιτς;

Ps1. Αν τον είχε ήδη κλείσει τον Σλουκα ο Παναθηναϊκός δεν θα έκανε πρόταση στον Πάντερ. Ο Παναθηναϊκός είδε την ευκαιρία έδωσε λεφτά με το τσουβάλι και του βγήκε.

Ps2 από που προκύπτει ότι ο Ντόρσεϊ είναι καλύτερος του Σλούκα, άσχετα αν θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό και θα ήταν χρήσιμος στον Ολυμπιακό

Ps3 η πορεία των ομάδων θα δείξει αν είχε κάποιος δίκιο και ποιος, τώρα είναι αδύνατον

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5657
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:26 pm

αυτο παντως με το οτι ο ντορσει εχει συμβολαιο και ισχυει και δεν ισχυει..τι θελω να πω.. Αν πας στον ντορσει που ειναι να παρει 1.8 και του πεις 2.2 το χρονο για 3ετες αμεσως αμεσως θα κανει τα παντα για να ρθει..και σιγα μην τον κρατησει η φενερ .. Το μονο σιγουρο οτι για να παρουμε ντορσει θα πληρωσουμε τρελη υπεραξια.. 1.5 αξιζει..αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι μονοδρομος. Με μιρο και ντορσει παιρνεις ευρωλιγκα και κλεινεις οποιοδηποτε στομα.

Θεωρω οτι ειναι κομβικη χρονια η επομενη με οσα γιναν..αν δεν πεσει ολο το μαρουλι τωρα θα μπλεξουμε,δεν ειναι δυσκολο απο εκει που ο μπαρτζω ειναι ο θεος να τον κυνηγαει παλι η θυρα 7 με μερικες ηττες απο τον παο..Πρεπει να ματωσουν οι αφοι για να διατηρηθει το καλο κλιμα αλλα και οι επιτυχιες.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:27 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 4:03 pm
assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 3:57 pm

Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα θα μας κάνει καλό η σημερινή απόφαση του Σλουκα....
Πως θα γινει ακριβως αυτο; Παιρνοντας μας 2-3 πρωταθληματα μεχρι να αρχισει να πεφτει αγωνιστικα;
Οι παλιότεροι στο φόρουμ γνωρίζουν ότι δεν ασχολούμαι με τις ελληνικές (αστείες) διοργανώσεις..... Όσο χάρηκα με τα 2 τελευταία νταμπλ (ελάχιστα), άλλο τόσο λυπόμουν (ελάχιστα) όταν τα χάναμε...

Για μένα το παν είναι να διατηρηθεί η φιλοσοφία του συλλόγου και του προπονητή..... Η ομάδα είναι απ τα σοβαρότερα κλαμπ στην Ευρώπη και νομίζω πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να παραμείνει εκεί...

Σήμερα έγινε σαφές ότι παιχνιδάκια στην πλάτη μας δεν παίζει κανείς..... ΚΑΝΕΙΣ όμως.... Το μοναστήρι να ν καλά και από καλογερους.....

Αυτή είναι η άποψη μου και ο, τι κατάλαβες κατάλαβες.... Στηρίζουμε την ομάδα, τον προπονητή και τους προέδρους στα καλά και στα δύσκολα....

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:34 pm

shtarkws έγραψε:
Ps. Πολλά τα 3 για τον 33χρονο Σλουκα αλλά νορμάλ τα 2.5 για τον 33χρονο Μιροτιτς;
2.5ε για τον 6 φορές top PF της ευρωλίγκας + 1 MVP έναντι 3ε για έναν πολύ καλό 6ο παίκτη; Επίσης ο Μίροτιτς δεν κλαίγεται ότι 25 λεπτά είναι λίγα..

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3332
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:41 pm

shtarkws έγραψε:

Λίγο αδόκιμη η σύγκριση. πρώτον έχουν ένα χρόνο (και κάτι ψιλά) διαφορά με τον Σλούκα να είναι ο μεγαλύτερος.
Δεύτερον συγκρίνουμε έναν γκάρντ κάπου μέσα στους τοπ-5, τοπ-3 της Ευρωλίγκα με έναν παίκτη εν δυνάμει mvp (για την χρονιά που έρχεται μιλάω). Που έχει f4 με pir 33, χειρότερη χρονιά στην regular μετά που επίστρεψε από τo NBA με pir 17,2.

4
4 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 304

shtarkws έγραψε:

Ο Σλούκας είχε συμβόλαιο 1,8 και θα πάρει 3,3 τώρα.Ο Μιροτιτς παίρνει 5 καθαρά τώρα και ο μόνος λόγος που θα τον πάρει κάποιος με 2.5 είναι ότι θα εχει καλυφθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του από τη Μπαρτσελονα.

Ps. Ο Μιροτιτς είναι 32.

2
2 Εικόνα
lukadoncic
Reactions:

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:44 pm

shtarkws έγραψε:
Ps2 από που προκύπτει ότι ο Ντόρσεϊ είναι καλύτερος του Σλούκα, άσχετα αν θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό και θα ήταν χρήσιμος στον Ολυμπιακό
Νομίζω τα πάντα είναι σχετικά και με βάση το ισχύον συμβόλαιο αλλά και με τα νούμερα που ξέρουμε ότι έπαιζαν για τον κάθε παίχτη..αν ο μίρο αμοίβεται με 5m καθαρά, τα 2.5m είναι ευκαιρία..από την άλλη ο Σλούκας όλοι επέλεγαν ότι θα είχε συμβόλαιο λίγο παρακάτω από το ισχύον..τώρα αν εξελιχθεί σε ηγέτη και τα βγάλει από την πρώτη σεζόν προφανώς και θα αποδειχθεί σωστή επένδυση..πάντως βάσει ηλικίας εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πληρώνει υπεραξία ο Παναθηναϊκός(χωρίς αυτό να προδικάζει αν θα του βγει ή όχι)
Για ντόρσει προφανώς είναι πιο μονοδίαστατος και λιγότερο πλήρης,αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αναμένεται να καλύψει αρκετές από τις «τρύπες» που άνοιξε η φυγή του Σλούκα (instant score, σουτ μετά από τρίπλα, παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, ελληνικό διαβατήριο)..μοναδικό ερωτηματικό η δημιουργία που ούτε του γκός ούτε του Τάιλερ είναι το δυνατό τους σημείο, ειδικά σε σύγκριση με τον δημιουργό Σλούκα..

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:47 pm

και 33 να ηταν και 34 ο Mirotic , ειναι ενας forward 2.10 που ειναι virtually unguardable με τεραστιο bag, ενω την ιδια στιγμη δεν ειναι τοσο τρυπιος πισω ωστε να χρειαζεσαι να φτιαξεις 35 αμυντικα schemes και μια περιφερεια να μαρκαρει σαν αταηγο σκυλι για να εισαι μολις -23 ανα 100 κατοχες οσο ειναι μεσα στο παρκε στα τελευταια 4 λεπτα.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:49 pm

shtarkws έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι πρόκειται για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη και για τις 3 πλευρές.

Ο Σλουκας παίρνει συμβόλαιο και ρόλο ηγέτη που τόσο επιθυμεί και θα ξεκινήσει την σεζόν με τεράστιο κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη ακριβώς στο τελείωμα του πραιμ του με πάρα πολλά χρήματα, αλλά το στάτους του έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα τα τελευταία χρόνια άρα δεν έχει να χάσει πολλά σαν σύλλογος (μόνο το πορτοφόλι του προέδρου). Επίσης σε μια στεγνή αγορά παίρνει τον καλύτερο διαθέσιμο γκάρντ με ελληνικό μάλιστα διαβατήριο.

Ο Ολυμπιακός βγαίνει αλώβητος καθώς αν πήγαινε στην Φενερ ο Σλουκας θα χτυπούσαν στον κόουτς κάθε στραβό αποτέλεσμα, ενώ τώρα θα συσπειρωθουν γύρω του.

Ps1. Αν τον είχε ήδη κλείσει τον Σλουκα ο Παναθηναϊκός δεν θα έκανε πρόταση στον Πάντερ. Ο Παναθηναϊκός είδε την ευκαιρία έδωσε λεφτά με το τσουβάλι και του βγήκε.

Ps3 η πορεία των ομάδων θα δείξει αν είχε κάποιος δίκιο και ποιος, τώρα είναι αδύνατον
2,65 θα παιρνει ο Σλουκας, οχι 3.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:50 pm

Rice έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Ο Σλούκας είχε συμβόλαιο 1,8 και θα πάρει 3,3 τώρα.Ο Μιροτιτς παίρνει 5 καθαρά τώρα και ο μόνος λόγος που θα τον πάρει κάποιος με 2.5 είναι ότι θα εχει καλυφθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του από τη Μπαρτσελονα.

Ps. Ο Μιροτιτς είναι 32.
Που τα είδες τα 3,3 για Σλουκα? 😂😂

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”