2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:21 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 5:47 pm
και 33 να ηταν και 34 ο Mirotic , ειναι ενας forward 2.10 που ειναι virtually unguardable με τεραστιο bag, ενω την ιδια στιγμη δεν ειναι τοσο τρυπιος πισω ωστε να χρειαζεσαι να φτιαξεις 35 αμυντικα schemes και μια περιφερεια να μαρκαρει σαν αταηγο σκυλι για να εισαι μολις -23 ανα 100 κατοχες οσο ειναι μεσα στο παρκε στα τελευταια 4 λεπτα.
Μαζί σου, ας δούμε τι προσφέρει ο κάθε παίκτης στο παρκέ ανεξαρτήτου ηλικίας.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:26 pm

Πάνω από το εξελάκι δεν είναι κανείς!

Στα σοβαρά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ο ρόλος και ο χρόνος του. Ο Σλούκας ήταν σε θέση να γίνει πρωταγωνιστής σε φ4 ομάδα, και έγινε. Αν ο λόγος ήταν κανένα μπιφ με σκακιστή, δεν το ξέρω. Ξέρω σίγουρα πως ο παο του έδωσε τα διπλά. Για πολλούς αυτό είναι αρκετό, και καθόλου κατακριτέο. Μην γράφετε ανοησίες τύπου "λιγος σαν ανθρωπος κλπ", κι εγώ ξενέρωσα αλλά ούτε τι άνθρωπος είναι ο Σλουκας ξερουμε, ούτε τι τον οδήγησε σε τετοια αποφαση, που μονο ευκολη δεν ειναι.

Αξιζε αγωνιστικα 10εκ για τα 3 τελευταια μπασκετικα χρονια επιπεδου; Σιγουρα οχι. Ο παο ομως ψιλοεπρεπε να τα δωσει για να κερδισει επικοινωνιακο εδαφος μετα απο 2 χρονιες φαρσες προς τον κοσμο του. Να δειξει οτι επιστρεφει σε ψηλα επιπεδα και στην πραξη. Και να παρει επιτελους εναν τοπ ελληνα. Ολα αυτα μπορει να αξιζουν 10εκ, σχετικα ειναι αυτα. Αν εδινε τοσα ο οσφπ εβαζε ταφοπλακα σε μια ηδη χτισμενη φ4 ομαδα.

Στα γκαρντ πλεον χρειαζεται ενυσχιση, ελπιζω να μην πανε για ντορσευ γιατι αν και βολευει το διαβατηριο δεν με πειθει οτι αξιζει τετοια χρηματα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:36 pm

Quincy έγραψε:
αλλά ούτε τι άνθρωπος είναι ο Σλουκας ξερουμε, ούτε τι τον οδήγησε σε τετοια αποφαση, που μονο ευκολη δεν ειναι.
Ε, μια μυρωδιά την έχουμε πάρει όσο να 'ναι από τον τρόπο που έφυγε

Τώρα που έχει μερακλωσει ο ΔΠΓ κινείται για Μιροτιτς

Για να σας δω Αφοί

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:37 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:09 pm
Μην μας πάρει και Μίροτιτς ο ΠΑΟ. Θα είναι τρελή ήττα. Οι πρόεδροι πρέπει να κινηθούν γρήγορα!
Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν ο Γιαννακόπουλος του κάνει καμία εξίσου τρελή πρόταση όπως στον Σλούκα.
Γενικά φέτος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επικρατήσει επικοινωνιακά .
Οι Αφοί δεν νομίζω να μπουν σε αυτό το τρυπάκι και να πουν πχ σου δίνει αυτός 3, δίνουμε εμείς 3,5 κλπ...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:40 pm

Leo_98 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:09 pm
Μην μας πάρει και Μίροτιτς ο ΠΑΟ. Θα είναι τρελή ήττα. Οι πρόεδροι πρέπει να κινηθούν γρήγορα!
Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν ο Γιαννακόπουλος του κάνει καμία εξίσου τρελή πρόταση όπως στον Σλούκα.
Γενικά φέτος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επικρατήσει επικοινωνιακά .
Οι Αφοί δεν νομίζω να μπουν σε αυτό το τρυπάκι και να μπουν σε δημοπρασίες, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εγώ πιστεύω ότι θα μπουν. Καλύτερο φιτ από το Μιροτιτς για αντι-Βεζενκοφ δε θα βρουν.

Ρε σεις πόσο καλτ θα ακουγόταν αυτή η φράση πριν 6 χρόνια?

3
3 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:49 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:40 pm
Leo_98 έγραψε:

Οι Αφοί δεν νομίζω να μπουν σε αυτό το τρυπάκι και να μπουν σε δημοπρασίες, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εγώ πιστεύω ότι θα μπουν. Καλύτερο φιτ από το Μιροτιτς για αντι-Βεζενκοφ δε θα βρουν.

Ρε σεις πόσο καλτ θα ακουγόταν αυτή η φράση πριν 6 χρόνια?
Σίγουρα δεν θα βρουν καλύτερο, αλλά δεν τους έχω για τέτοιους τους προέδρους. Δεν πιστεύω ότι θα μπουν στη λογική του"πληρώνουμε όσο όσο για να απαντήσουμε στους απέναντι".
Τα 2,5 εκ. που -λέγεται ότι- δίνουν στον Μίροτιτς είναι ήδη υπέρβαση.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:51 pm

Αν ο δπγ μας παρει και τον μιροτιτς μας κλεινει το σπιτι..δεν σηκωνεται τετοια επικοινωνιακη ηττα..

Παντως ενω συμφωνω οτι δεν αξιζει ο ντορσει 2.2 και βρισκεις καλυτερο το θεμα ειναι οτι με 6 ξενους θα παιζουμε του χρονου Α1..Ακομα και να ερθει ενας απο ΝΒΑ παικταρας αυτο παει να πει οτι θα μεινει ο κανααν εκτος παλι..Προσωπικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στον ντορσει θα τα εσκαγα αρκει να δεχοταν κλειστο 3ετες.

Γιατι πειτε οτι παμε με 9 ξενους ποιος θα μεινει εξω? κανααν?πιτερς?καλα ο 4ρο5ρος φτηνος σιγουρα..

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:56 pm

shaq7 έγραψε:
Αν ο δπγ μας παρει και τον μιροτιτς μας κλεινει το σπιτι..δεν σηκωνεται τετοια επικοινωνιακη ηττα..

Παντως ενω συμφωνω οτι δεν αξιζει ο ντορσει 2.2 και βρισκεις καλυτερο το θεμα ειναι οτι με 6 ξενους θα παιζουμε του χρονου Α1..Ακομα και να ερθει ενας απο ΝΒΑ παικταρας αυτο παει να πει οτι θα μεινει ο κανααν εκτος παλι..Προσωπικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στον ντορσει θα τα εσκαγα αρκει να δεχοταν κλειστο 3ετες.

Γιατι πειτε οτι παμε με 9 ξενους ποιος θα μεινει εξω? κανααν?πιτερς?καλα ο 4ρο5ρος φτηνος σιγουρα..
Εγώ το λέω επειδή δεν θα έρθει με κλειστό 3ετες, θα μανουριάζει στα αποδυτηρια και θα εχουμε σηριαλ καθε καλοκαιρι. Ασε που θα τον ψαχνουμε στα κρισιμα. Εχω ξαναγραψει οτι εχει σουπερ πακετο για ευρωπη, αλλα δεν γουσταρει το παιδι εδω και φαινεται. Κατι σαν τον αλλον τον ντορσευ. Το χει το ονομα μαλλον :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:58 pm

Quincy έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Εγώ το λέω επειδή δεν θα έρθει με κλειστό 3ετες, θα μανουριάζει στα αποδυτηρια και θα εχουμε σηριαλ καθε καλοκαιρι. Ασε που θα τον ψαχνουμε στα κρισιμα. Εχω ξαναγραψει οτι εχει σουπερ πακετο για ευρωπη, αλλα δεν γουσταρει το παιδι εδω και φαινεται. Κατι σαν τον αλλον τον ντορσευ. Το χει το ονομα μαλλον :lol:
στην φενερ γιατι πηγε με κλειστο?μονο σε μας θελει ΝΒΑ? :lol:
να μανουριαζει χλωμο γιατι με τον μπαρτζωκα παιζει το καλυτερο μπασκετ του..Αυτο με τα κρισιμα οντως ισχυει..αν και γιατι τον σλουκα δεν τον ψαχναμε στα φ4?

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:05 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:58 pm
Quincy έγραψε:

στην φενερ γιατι πηγε με κλειστο?μονο σε μας θελει ΝΒΑ? :lol:
να μανουριαζει χλωμο γιατι με τον μπαρτζωκα παιζει το καλυτερο μπασκετ του..Αυτο με τα κρισιμα οντως ισχυει..αν και γιατι τον σλουκα δεν τον ψαχναμε στα φ4?
Ναι με κλειστο πηγε, μετα μπηκε σε mode "τελικα δεν μ αρεσει εδω" και ψαχνει τροπο να τον ξεφορτωθει η φενερ. Την συγκριση με τον Σλουκα κανω πως δεν την ειδα :)

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:06 pm

Τον Σλούκα για επαγγελματία τον είχα, να πάει στον ΠΑΟ δεν τον είχα...με κάναν Ομπράντοβιτς τον έβλεπα.Όπως και να χει η αγορά δεν έχει πλέον γκαρντ ελεύθερα και καλά για ελίτ επίπεδο!
Ο γιαννακόπουλος ισχύει ότι είδε κι αποείδε οτι δεν έρχεται κανένας να αναλάβει πρόεδρας, σου λέει βαρέθηκα να βγαίνω απ τους τελεύταιους στην Ευρώπη, ας δώσω λευκές επιταγές να πάρω ότι καλό κινειται ελεύθερο.....
1)Ο Ντόρσεϊ που γράφουν πολλοί έχει συμβόλαιο με Φενέρ και του χρόνου!
2)Ο Λόϊντ θα ταν μια καλή περίπτωση αλλά κι αυτός έχει συμβόλαιο και του χρόνου!
3)Αν ήταν σωστή ή οχι η μη ανανέωση Σλούκα θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς στη πράξη....δεν ήταν το οικονομικό, υπηρχε τριβή με Μπαρτζώκα προφανώς για το ρόλο του.
4)Επιβάλλεται ο Ολυμπιακός να δώσει τόσα όσα για να πάρει Μίροτιτς χωρις πολλά πολλά στις διαπραγματεύσεις!Κι επιβάλλεται να ρισκάρει στα γκαρντ για να πάρει κομμένο απ το ΝΒΑ αλλά οχι απ τα αζήτητα.....Να ναι και κάποιας Α ποιότητας....μόνο έτσι θα μπορει να έχει βλέψεις για πρωταθλητισμό μεσα κι έξω και τη νέα χρονιά.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 949

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:10 pm

παιδια απο οτι εχω καταλαβει η ομαδα εχει να διαθεσει 4,5 μυρια περιπου για ενα τεσσαρι ενα δυαρι κι ενα πεμπτο ψηλο τοσο δυσκολο ειναι να βρουμε τρεις παικτες στην απεναντι πλευρα καταννοω και σεβομαι τα θελω του μπαρτζωκα για παικτες που εχουν εμεπιρια ευρωλιγκας αλλα μηπως λιγο περισσοτερη ευελιξια βοηθουσε?

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:10 pm

Κατανοώ για ποιον λόγο ο Σλούκας έφυγε από τον Ολυμπιακό και τελικά πήγε στον Παναθηναϊκό.

Δεν βρίσκω κανένα λόγο για τον Μιροτιτς να επιλέξει τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακου.

Αν θέλει να αποδείξει στην Μπαρτσελόνα ότι τον υποτίμησε καλύτερα για αυτόν να πάει στον Ολυμπιακό που έχει περισσότερες ελπίδες για τίτλο.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:12 pm

Quincy έγραψε:
Πάνω από το εξελάκι δεν είναι κανείς!

Στα σοβαρά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ο ρόλος και ο χρόνος του. Ο Σλούκας ήταν σε θέση να γίνει πρωταγωνιστής σε φ4 ομάδα, και έγινε. Αν ο λόγος ήταν κανένα μπιφ με σκακιστή, δεν το ξέρω. Ξέρω σίγουρα πως ο παο του έδωσε τα διπλά. Για πολλούς αυτό είναι αρκετό, και καθόλου κατακριτέο. Μην γράφετε ανοησίες τύπου "λιγος σαν ανθρωπος κλπ", κι εγώ ξενέρωσα αλλά ούτε τι άνθρωπος είναι ο Σλουκας ξερουμε, ούτε τι τον οδήγησε σε τετοια αποφαση, που μονο ευκολη δεν ειναι.

Αξιζε αγωνιστικα 10εκ για τα 3 τελευταια μπασκετικα χρονια επιπεδου; Σιγουρα οχι. Ο παο ομως ψιλοεπρεπε να τα δωσει για να κερδισει επικοινωνιακο εδαφος μετα απο 2 χρονιες φαρσες προς τον κοσμο του. Να δειξει οτι επιστρεφει σε ψηλα επιπεδα και στην πραξη. Και να παρει επιτελους εναν τοπ ελληνα. Ολα αυτα μπορει να αξιζουν 10εκ, σχετικα ειναι αυτα. Αν εδινε τοσα ο οσφπ εβαζε ταφοπλακα σε μια ηδη χτισμενη φ4 ομαδα.

Στα γκαρντ πλεον χρειαζεται ενυσχιση, ελπιζω να μην πανε για ντορσευ γιατι αν και βολευει το διαβατηριο δεν με πειθει οτι αξιζει τετοια χρηματα
Έχει συμβόλαιο ο Ντορσεϊ γι άλλα 2 χρονια με Φενέρ....υπάρχει ρήτρα επεκτασης την οποία πολύ δύσκολα δε θα ενεργοποιήσουν έτσι όπως έχει κατσασιαστεί η ευρωλιγκα στους κοντούς!Λογικά θα πάμε ειτε σε καμιά τρελή μεταγραφή με buy out (δεν τα κάνουν αυτά οι αφοί), ή σε κανένα στοίχημα από Ατλαντικό τον οποίον ελπίζω να μην είναι και απλός ρολίστας....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:21 pm

δεν θα αφησει ο ιτουδης τον ντορσει πρεπει να το ξεχασει σιγα σιγα και ο παο και ο οσφπ

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”