ο μιλουτινοφ ειχε υπογραψει. η προταση για 2.2 το χρονο στον Σασα εγινε μετα. Πως ακριβως πηρε τα λεφτα του σασα ο μιλου? ο.οQuincy έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:57 pmΩπα, ξαναγυρισαμε στις εποχες που παιζανε συμβολαια 3μ το χρονο κλπ; Αν ο μιλου πηηρε τα λεφτα του σασα, και ο γκος αυτα του μπολο+μπλακ, μενουν τα περιπου 2μ του σλουκα. ααααντε πες να πανε στα 2.5 για μιρο. Αν οντως δινει 1μ παραπανω ο δγ δεν υπαρχει καν παζαρι. αποκλειεται να δωσει τοσα ο οσφπ
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή πιστευεις οτι ο μπαρτζω εχει να διαχειριστει 4μ (σλουκα-σασα) για 2 παικτες; κι οτι ανεβασαν τοσο το μπατζετ; Χλωμο.reignman έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:17 amο μιλουτινοφ ειχε υπογραψει. η προταση για 2.2 το χρονο στον Σασα εγινε μετα. Πως ακριβως πηρε τα λεφτα του σασα ο μιλου? ο.οQuincy έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:57 pm
Ωπα, ξαναγυρισαμε στις εποχες που παιζανε συμβολαια 3μ το χρονο κλπ; Αν ο μιλου πηηρε τα λεφτα του σασα, και ο γκος αυτα του μπολο+μπλακ, μενουν τα περιπου 2μ του σλουκα. ααααντε πες να πανε στα 2.5 για μιρο. Αν οντως δινει 1μ παραπανω ο δγ δεν υπαρχει καν παζαρι. αποκλειεται να δωσει τοσα ο οσφπ
0
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στον Σάσα θα δίνανε 2,4-2,5μ επιπέδου Σπανούλη στα καλά του.Επισης είναι το μπάι άουτ 1,5 για ΝΒΑ.
Ο Σλούκας έπαιρνε 1.8 Η αύξηση μπάτζετ για τους συγκεκριμένους ουσιαστικά θα ήταν το νέο συμβόλαιο στο Σάσα.Εκτος αν αρχίσουμε πάλι τα "οι Αφοί θα τα δίνανε μόνο στο Σάσα" ,"δεν παίζουν αυτά τα λεφτά " και άλλα πολλά.Εγω βλέπω έναν φαύλο κύκλο με τα οικονομικά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Καποιοι δεν πιστεύουν ότι θα πέσουν λεφτά και είμαστε και κάποιοι που δεν βλέπουν άλλο τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί αν ΔΕΝ πέσουν.
Ε καταντάει κάπως όλο αυτό.Πιστευω να γίνομαι κατανοητός.Καποιοι θα έχουν δίκιο παντως
.
Ο Σλούκας έπαιρνε 1.8 Η αύξηση μπάτζετ για τους συγκεκριμένους ουσιαστικά θα ήταν το νέο συμβόλαιο στο Σάσα.Εκτος αν αρχίσουμε πάλι τα "οι Αφοί θα τα δίνανε μόνο στο Σάσα" ,"δεν παίζουν αυτά τα λεφτά " και άλλα πολλά.Εγω βλέπω έναν φαύλο κύκλο με τα οικονομικά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Καποιοι δεν πιστεύουν ότι θα πέσουν λεφτά και είμαστε και κάποιοι που δεν βλέπουν άλλο τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί αν ΔΕΝ πέσουν.
Ε καταντάει κάπως όλο αυτό.Πιστευω να γίνομαι κατανοητός.Καποιοι θα έχουν δίκιο παντως

1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, νομίζω φέτος ειδικά και με τις παρούσες εξελίξεις είναι ξεκάθαρο ότι για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να τα σκάσειςpisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:40 am.Εγω βλέπω έναν φαύλο κύκλο με τα οικονομικά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Καποιοι δεν πιστεύουν ότι θα πέσουν λεφτά και είμαστε και κάποιοι που δεν βλέπουν άλλο τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί αν ΔΕΝ πέσουν.
Αν δεν το βλέπουν οι Αφοί υπάρχει πρόβλημα
Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν άλλη συζήτηση
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι, θα πληρωναν τον Σασα με λεφτα απο τη monopoly ή promissory notes και τωρα αφου αποφασισε να παει στο Sacramento( ξαφνικα τα 2.2 που θα επαιρνε αυτος σε συμβολαιο μεταφερονται στον Μιλου και το 1.5εκ του buyout παει στα ταμεια... ή μαλλον καλυτερα στις τσεπες των αγγελοπουλων.. σωστα?) μπηκαν τα λεφτα πισω στο συρταρι και κλειδωσαν.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1739
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θυμάμαι στην συνέντευξη του Μπαρτζωκα να λέει σε μια φάση για την εκτόξευση του ΠΑΟ ότι τα λεφτά που ακούγονται είναι τρέλα. Το είπε κάπως σα να το ήξερε, θυμάμαι μου έκανε εντύπωση εκείνη τη στιγμή που το άκουσα.
Την περίπτωση να ήξεραν όλοι ήδη την πρόταση του ΠΑΟ στον Σλουκα την αποκλείουμε;
Εναλλακτική για Μιροτιτς αν πάει Παρτιζαν ή ΠΑΟ εχουμε καμία υπόψιν μας; Έχουμε καιρο ακόμα πάντως δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις. Ούτε να επηρεαζόμαστε από αυτά που ακούγονται. Σε βάθος χρόνου το πλάνο και η σοβαρή δουλειά κερδίζει.
Την περίπτωση να ήξεραν όλοι ήδη την πρόταση του ΠΑΟ στον Σλουκα την αποκλείουμε;
Εναλλακτική για Μιροτιτς αν πάει Παρτιζαν ή ΠΑΟ εχουμε καμία υπόψιν μας; Έχουμε καιρο ακόμα πάντως δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις. Ούτε να επηρεαζόμαστε από αυτά που ακούγονται. Σε βάθος χρόνου το πλάνο και η σοβαρή δουλειά κερδίζει.
1
1

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
reignman έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:27 amΟχι, θα πληρωναν τον Σασα με λεφτα απο τη monopoly ή promissory notes και τωρα αφου αποφασισε να παει στο Sacramento( ξαφνικα τα 2.2 που θα επαιρνε αυτος σε συμβολαιο μεταφερονται στον Μιλου και το 1.5εκ του buyout παει στα ταμεια... ή μαλλον καλυτερα στις τσεπες των αγγελοπουλων.. σωστα?) μπηκαν τα λεφτα πισω στο συρταρι και κλειδωσαν.
Δεν καταλαβαινω γιατι η ειρωνια αλλα οκ, κουλ. Δεν μου απαντησες παντως
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικά και δεν την αποκλείουμε, ίσα ίσα το πιθανότερο είναι στις 4 ώρες αυτές ώρες να συζητήθηκαν οι προτάσεις που είχε ο Σλουκας από γύρω γύρω έτσι και αλλιώς, αλλά για την συγκεκριμένη... ακόμα και αν δεν είχαν πληροφορία στην ομάδα θα κατάφεραν να συνδέσουν τις τελείες με τα δημοσιεύματα τόσο καιρό για τις σχέσεις του κόουτς με τον Σλούκα, την στάση του ίδιου του παίχτη κτλ.golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:31 amΘυμάμαι στην συνέντευξη του Μπαρτζωκα να λέει σε μια φάση για την εκτόξευση του ΠΑΟ ότι τα λεφτά που ακούγονται είναι τρέλα. Το είπε κάπως σα να το ήξερε, θυμάμαι μου έκανε εντύπωση εκείνη τη στιγμή που το άκουσα.
Εγώ βάζω και ένα άλλο στοίχημα που μου έχει κάτσει από καιρό. Στην φιέστα όταν μπήκε ο δημοσιογράφος της ερτ στα αποδυτήρια και ρωτούσε για Σάσα τους Παπ, Σάσα, Λαρι... εκείνοι αμέσως πριν πρέπει να συζητούσαν για τον Σλούκα και για αυτό έμοιαζαν σε σοκ, μόλις είχανε μάθει ότι θα φύγει οριστικά και το είχανε πιάσει το υπονοούμενο.
Κατά τα άλλα δεν ανησυχώ. Ακριβώς επειδή το ήξεραν στην ομάδα εδώ και καιρό ότι θα φύγει ο Σλούκας και ο Σάσα, είμαι σίγουρος ότι έχουν έτοιμο το πλάνο είτε είναι φανταχτερό, είτε όχι. Ιτς να έχει που έλεγε και ένας φίλος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2