2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:49 pm

Εγώ θέλω να πω στους φίλους συν-Παναθηναικούς ότι στην νίκη και στην ήττα πρέπει να υπάρχει χάρη. Προφανώς και είμαστε χαρούμενοι (ειδικά μετά από τις απανωτές σφαλιάρες) αλλά τα σχόλια περί αφανισμού του αντιπάλου και πέτρινα χρόνια δεν κάνουν καλό σε τίποτα και δείχνουν μία έπαρση (χωρίς να έχει κερδηθεί τίποτα στο γήπεδο ακόμα).

Το ότι οι αντίπαλοι μπορεί να έχουν μια κάποια συμπεριφορά δεν μου λέει κάτι. Την δική μου ομάδα κοιτάω. Οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους και απλά εμείς τώρα βρισκόμαστε σε μία συγκυρία που ίσως μας βοηθήσει να είμαστε στα πάνω μας πάλι.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:20 am

Σούπερ μεταγραφή με νόημα ο Σλουκι.Η ευκαιρία να νοικοκυρευτουμε επιτέλους ασχέτως κόστους γιατί ο παίχτης ξανακάνει την ομάδα μαγαζί γωνια!!!!

Πιστεύω ότι θα ελθει τρέχοντας ο Παπατζον σε σίγουρα νερά.Φευγει και ο Καλάθης από Φενέρ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως .....πράγματι ενδιαφερόμαστε για Μιροτιτς. για να δέσει με Παπί στο 3(αν τελικά έλθει)

Ο Παναθηναϊκός μάλλον κατάλαβε ότι αυτοί που θα επιβιώσουν για τα προσεχή χρόνια είναι αυτοί που θα σκάσουν φράγκα χοντρά για προπονητή και παίχτες.Λιγοστευουν επικίνδυνα οι πολύ καλοί παίχτες στην Ευρώπη και ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να μπει καινούργιο παιχτικο αίμα καλού επιπέδου .Μόνο η Μπασκόνια κλασσικά φέρνει ταλέντα και μετά τα χρυσοπουλαει.
Ισως όταν επιστρέψουν στα γεράματα μερικοί Γιουγκοσλάβοι από ΝΒΑ δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στην Ευρωλίγκα.Προς το παρόν ξεραιλα.

Λειπει η ομάδα που θα φέρει από Αμερική καλούς παίχτες όχι υπέρβολικα ακριβους η ταλέντα Ευρώπης και θα μπει τοπ8

0
EXASFAIROS13

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:05 am

Σλουκας-Vildoza-Μωραιτης
Μykhailiuk-Zavonte Green
Παπαπετρου-Grant
Mirotic-Mιτογλου-Μαντζουκας
Lessort-Παπαγιαννης-Κ.Αντετοκουνμπο

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:07 am

Έκλεισε Μιροτιτσ 2+1

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3970

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:09 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:05 am
Σλουκας-Vildoza-Μωραιτης
Μykhailiuk-Zavonte Green
Παπαπετρου-Grant
Mirotic-Mιτογλου-Μαντζουκας
Lessort-Παπαγιαννης-Κ.Αντετοκουνμπο
ο γκραντ θα ειναι στα γκαρντ και ο ουκρανος 3αρι

κατα τα αλλα η μοναδικη παραφωνια που βλεπω ειναι ο παπαγιαννης οπου θα τον αλλαζα με ξενο

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:28 am

Rebedierdos έγραψε:
Έκλεισε Μιροτιτσ 2+1
Πηγή: trust me bro

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:29 am

Quincy έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 9:28 pm
old boy έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:40 pm

Πράγματι, αδιανόητη δήλωση για ΝτιΠιΤζι. Ο τύπος είναι Δρ Τζεκιλ και Μίστερ Χαιντ...
Μακάρι...
Δεν πήγαινε άλλο ρε συ. Είναι η τελευταία ευκαιρία να αποδείξει στην ευρωπη οτι ο παο μπορεί να σοβαρευτει/νοικοκυρευτει για να φτασει παλι στο στατους που ειχε πριν 10 χρονια. Αν τα κανει θαλασσα θα πρεπει μετα να ριχνει λεφτα σαν αυτα των αγγελοπουλων το 2009, της μονακο, της μπολονια και καθε αλλης νεοπλουτης ομαδας που πρεπει να αγορασει το ονομα της στην ευρωπη.

Χαζος δεν ειναι. τοσα χρονια στον παο την συνταγη την ξερει. μπασκετανθρωποι, δουλεια και λιγα λογια. καλιο αργα παρα ποτε λεω εγω
Δηλαδή τώρα δε ρίχνει λεφτά σαν τους Αγγελοπουλους το 2009,σαν τη Βιρτους και τη Μονακό;;;;;; δηλαδή τι πρέπει να δώσει;;;; 15 μύρια για τον Μπραντον Μπιλ;;;;;

0
EXASFAIROS13

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:30 am

Τουλουμπα εσύ πιστεύεις ότι ο Παπαγιάννης θα πάει για τα μάτια του Ιτουδης στην Φενέρ χωρίς Σλούκα για 200χιλιαρικα παραπάνω και πίσω από Μοτλει και Σανλι;

Το ιδανικό για μένα θα ήταν
Εντάξει προφανώς και δεν χωράνε όλοι

Ολοι θα θέλουν χρόνο να παίξουν.Ωρες ώρες παραφουσκωνουμε ρόστερ όπου ρεαλιστικά δεν βγαίνουν οι χρόνοι......και οι ρόλοι.

Μακαρι να ερχόταν αύριο ο Χεζονια και ο Ντόρσεϊ και θα ξεχνούσα Μιροτιτς,Παπαγιαννη.

Φουλ τρανζισιον με βασικό 3αρι Μykhailiuk και Νιμπο δολοφόνο δεινοσαύρων.

Σλουκας-Vildoza-Μωραιτης
Zavonte Green-Ντορσει
Mykhailiuk-Grant
Hezonja-Μαντζουκας
Μιτογλου
Lessort-Nebo-K.Αντετοκουνμπο...πολυ τρέξιμο και πιεση

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:34 am

Phys87 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 11:07 pm
shtarkws έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 10:54 pm
Oι insider λένε για πρόταση Παναθηναϊκου σε Μιροτιτς 3/10.5Μ
Αν είναι αλήθεια, και οι αφοι δεν αντιδράσουν, θα έρθει.
Οι Αφοί δε θα αντιδράσουν, να σαι σίγουρος γι αυτό.... Δώστε εσείς 3,5Μ και μη βάζετε άγχη....

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2789
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:44 am

Rebedierdos έγραψε:
Έκλεισε Μιροτιτσ 2+1
Ακόμα και δίκιο να έχεις, δεν γίνεται να μην βάζεις κάποια πηγή ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Πολλοί είναι αυτοί που γράφουν κάτι, πραγματοποιείται, και κάνουν quote τον εαυτό τους "Τα'λεγα εγώ". Όταν όμως είναι παπάτζα, λιγοστές είναι φορές που θα έχει την όρεξη κάποιος να τους θυμήσει τι έλεγαν.

0
Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:45 am

Αυτός o Javonte Green προκύπτει από κάπου ότι έρχεται Ευρώπη? Έχει καθόλου σουτ ή μόνο καρφώματα? Τον θυμάμαι απτην ουλμ (τότε ήταν ένας πιο εντυπωσιακός Θανάσης Αντετοκούμπο σε γκαρντ).

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3970

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:50 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:28 am
Rebedierdos έγραψε:
Έκλεισε Μιροτιτσ 2+1
Πηγή: trust me bro
πηγη ενας απτο χωριο δεν τον ξερεις :mrgreen:

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:57 am

Ο Mirotic δεν ξέρω αν μου κολλάει. Παιχτουρα σίγουρα πάντως, σε περίπτωση που έρθει ή θα παμε με Μητογλου μπακαπ 5αρι, Ματζουκα μπακαπ 4αρι και Παπαπετρου μπακαπ 3αρι ή με Παπαγιαννη μπακαπ σεντερ, Ντίνο μπακαπ 4 και Λευτέρη μπακαπ 3.

Μπορεί όμως ο Ματζουκας να δωσει 15 λεπτά στο 3? Στο μυαλό μου τον έχω περισσότερο για 4αρι. Εμένα αυτό το ροστερ θα μου άρεσε και το θεωρώ ρεαλιστικό:

Sloukas - Vildoza(1/2) - Moraitis
Mykhailiuk(2/3) - Grant
Giedraitis - Olinde(3/4)
Matzoukas - Mitoglou(4/5)
Lessort - Papagiannis - Adetokubo

Η πρώτη 5αδα θα τα γαζώνει απο παντού και η δεύτερη θα τρώει σίδερα στην αμυνα. Ο Ντινος είναι ακριβώς το 4αρι που θέλει ο Παπαγιάννης διπλα του, Ολιντε και Γκραντ είναι αμυντικα υπεροπλα και ο Βιλντοζα θα τους κάνει όλους μάγκες.

Απτην άλλη στους βασικούς ο Μιχαλιουκ θα ναι ο καλύτερος παίκτης της ομαδας (θα κρύβει αυτος κι ο Γκιεντραιτις τον Σλουκα αμυντικα) , ο Ματζουκας θα ανοίγει χώρους και ο Λεσσορ θα τρώει παιδάκια στη ρακετα.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 09, 2023 2:08 am

JohnnyPao έγραψε:
Ο Mirotic δεν ξέρω αν μου κολλάει. Παιχτουρα σίγουρα πάντως, σε περίπτωση που έρθει ή θα παμε με Μητογλου μπακαπ 5αρι, Ματζουκα μπακαπ 4αρι και Παπαπετρου μπακαπ 3αρι ή με Παπαγιαννη μπακαπ σεντερ, Ντίνο μπακαπ 4 και Λευτέρη μπακαπ 3.

Μπορεί όμως ο Ματζουκας να δωσει 15 λεπτά στο 3? Στο μυαλό μου τον έχω περισσότερο για 4αρι. Εμένα αυτό το ροστερ θα μου άρεσε και το θεωρώ ρεαλιστικό:

Mykhailiuk(2/3) - Grant
Giedraitis - Olinde(3/4)

Η πρώτη 5αδα θα τα γαζώνει απο παντού και η δεύτερη θα τρώει σίδερα στην αμυνα. Ο Ντινος είναι ακριβώς το 4αρι που θέλει ο Παπαγιάννης διπλα του, Ολιντε και Γκραντ είναι αμυντικα υπεροπλα και ο Βιλντοζα θα τους κάνει όλους μάγκες.

Απτην άλλη στους βασικούς ο Μιχαλιουκ θα ναι ο καλύτερος παίκτης της ομαδας (θα κρύβει αυτος κι ο Γκιεντραιτις τον Σλουκα αμυντικα) , ο Ματζουκας θα ανοίγει χώρους και ο Λεσσορ θα τρώει παιδάκια στη ρακετα.
Δεν νομίζω ότι το πλάνο είναι να πάμε στο 4 με Ματζούκα Μήτογλου. Θα πάρει βασικό 4 ρι εκεί . Μιροτις ή Χεζονια ή κάποιο σοβαρό παίκτη

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιούλ 09, 2023 2:14 am

HackerBaby έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 2:08 am
JohnnyPao έγραψε:

Mykhailiuk(2/3) - Grant
Giedraitis - Olinde(3/4)

Δεν νομίζω ότι το πλάνο είναι να πάμε στο 4 με Ματζούκα Μήτογλου. Θα πάρει βασικό 4 ρι εκεί . Μιροτις ή Χεζονια ή κάποιο σοβαρό παίκτη
Έχω και Ολιντε στο 4. Ο Ματζουκας φέτος προορίζεται να παίρνει 15 λεπτά μέσο όρο κι άλλο τόσο ο Μήτογλου, πως θα τους χωρέσεις?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”