2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:23 am

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο ΠΑΟ...Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνει η ομαδα μου.Πως θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα πρωταγωνιστεί.Δεν μίλησα ποτέ για τεράστια μπάτζετ.Οταν λέω να πέσουν φράγκα εννοώ αυτά που χρειάζονται για να αντικατασταθουν σημαντικοί παίκτες που έφυγαν.Δε ζήτησα ποτέ να γίνουμε Εφές,Φενέρ κτλ. ούτε να ακολουθήσουν τον δγ αν έχει βγει παγανια με το οκ από την Κατερίνα...Ουσιαστικά ζητάω να γίνουν αυτά που έχουν ειπωθεί ειδικά από ρεπόρτερ και αυτά που πηγάζουν από τη ΚΑΕ.Nothing more nothing less.

3
3 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:47 am

chainsaw έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:45 am
Για Μιροτιτς θα μας πουν ακριβώς τι συμβαίνει; Πως ακριβώς ειμαστε φαβορί εφόσον έχει γίνει απλά μια πρώτη κρούση; Δεν μπορεί να υπογράψει πριν λυθεί το συμβολαιο του, αλλά προσύμφωνα επιτρεπονται. Τρέχα γύρευε τι θα γίνει μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του.
Αστο αδερφε τρελααα

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:50 am

Καλημερες
ο Ιωαννου λεει πως ο Ντορσει μενει Φενερ

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:51 am

Να θυμίσω πως, όταν το 2010 ήρθε ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό με τον τρόπο που ήρθε, του πήρε κάμποσα χρόνια για να καταφέρει να πιάνει καλή απόδοση μέσα στο ΟΑΚΑ.
Ποιός; Ο Σπανούλης! Που είχε μπροστά του κι άλλα δέκα χρόνια μπάσκετ.
Τώρα, που πήγε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι θα του πάρει λιγότερο χρόνο από τον Σπανούλη, για να καταφέρει να αποδίδει μέσα στο ΣΕΦ;
Που θέλω να καταλήξω;
Στο ότι ο Σλούκας ενισχύει μεν αφάνταστα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όμως αυτό δεν θα φανεί αμέσως στα μεταξύ των αιωνίων παιχνίδια (ειδικά μέσα στο ΣΕΦ).
Ο Σλούκας δεν έχει μπροστά του τα χρόνια που είχε ο Σπανούλης.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:55 am

pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:23 am
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο ΠΑΟ...Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνει η ομαδα μου.Πως θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα πρωταγωνιστεί.Δεν μίλησα ποτέ για τεράστια μπάτζετ.Οταν λέω να πέσουν φράγκα εννοώ αυτά που χρειάζονται για να αντικατασταθουν σημαντικοί παίκτες που έφυγαν.Δε ζήτησα ποτέ να γίνουμε Εφές,Φενέρ κτλ. ούτε να ακολουθήσουν τον δγ αν έχει βγει παγανια με το οκ από την Κατερίνα...Ουσιαστικά ζητάω να γίνουν αυτά που έχουν ειπωθεί ειδικά από ρεπόρτερ και αυτά που πηγάζουν από τη ΚΑΕ.Nothing more nothing less.
Συμφωνούμε.
Αυτό, όμως, σημαίνει πως, αν ο ΔΠΓ το παίζει "τ' αφεντικό τρελλάθηκε" και ρίξει τρελά φράγκα στον Μίροτιτς π.χ. (όπως ακούγεται), τότε ο Ολυμπιακός δεν πρέπει με την καμία ν' ακολουθήσει ανεβάζοντας την προσφορά στον Μίροτιτς (ακόμα και αν μπορεί να το κάνει).
Θα υπάρχουν κι άλλες λύσεις και η ομάδα θα τις αναζητήσει.
Μη βιαζόμαστε και μη φέρνουμε την καταστροφή.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:58 am

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
chainsaw έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:45 am
Για Μιροτιτς θα μας πουν ακριβώς τι συμβαίνει; Πως ακριβώς ειμαστε φαβορί εφόσον έχει γίνει απλά μια πρώτη κρούση; Δεν μπορεί να υπογράψει πριν λυθεί το συμβολαιο του, αλλά προσύμφωνα επιτρεπονται. Τρέχα γύρευε τι θα γίνει μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του.
Αστο αδερφε τρελααα
Τι άλλο να μας πουν, δηλαδή;
Μας είπαν ότι ο Μίροτιτς δεν δέχεται τη μείωση της Μπάρτσα και ότι εκείνος έκανε κρούση στον Ολυμπιακό, ο οποίος του έκανε μια πολύ καλή προσφορά, που απ' όσα γράφονται ικανοποιούσε τον παίκτη και είχε επέλθει, μάλιστα, και μια κατ' αρχήν προφορική συμφωνία.
Τώρα, αν ο ΔΠΓ κάνει πιο μεγάλη προσφορά (πραγματικά ή εικονικά), αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:00 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:51 am
Να θυμίσω πως, όταν το 2010 ήρθε ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό με τον τρόπο που ήρθε, του πήρε κάμποσα χρόνια για να καταφέρει να πιάνει καλή απόδοση μέσα στο ΟΑΚΑ.
Ποιός; Ο Σπανούλης! Που είχε μπροστά του κι άλλα δέκα χρόνια μπάσκετ.
Τώρα, που πήγε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι θα του πάρει λιγότερο χρόνο από τον Σπανούλη, για να καταφέρει να αποδίδει μέσα στο ΣΕΦ;
Που θέλω να καταλήξω;
Στο ότι ο Σλούκας ενισχύει μεν αφάνταστα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όμως αυτό δεν θα φανεί αμέσως στα μεταξύ των αιωνίων παιχνίδια (ειδικά μέσα στο ΣΕΦ).
Ο Σλούκας δεν έχει μπροστά του τα χρόνια που είχε ο Σπανούλης.
Την πρώτη φορά του πήρε 2-3 σεζόν. Μεχρι εκεινο το τριποντο το οποιο πυροδοτησε τις πρωτες βρισιες εν χορώ.

Από κει και περα δεν ειναι λιγο πραγμα να αποδιδει στα ματς μέσα στο οακα για αρχη

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:02 pm

lefpan έγραψε:
Arkoudiarhs 7 έγραψε:

Αστο αδερφε τρελααα
Μας είπαν ότι ο Μίροτιτς δεν δέχεται τη μείωση της Μπάρτσα και ότι εκείνος έκανε κρούση στον Ολυμπιακό, ο οποίος του έκανε μια πολύ καλή προσφορά, που απ' όσα γράφονται ικανοποιούσε τον παίκτη και είχε επέλθει, μάλιστα, και μια κατ' αρχήν προφορική συμφωνία.
Τώρα, αν ο ΔΠΓ κάνει πιο μεγάλη προσφορά (πραγματικά ή εικονικά), αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Προφορική συμφωνία, τρέχα γύρευε. Ξερουμε πολύ καλά ότι αυτό δε σημαίνει τίποτα. Εφόσον ο παίκτης είχε δείξει ο ίδιος ενδιαφέρον, θα μπορούσαν να τον πείσουν για ένα προσύμφωνο. Μάλλον φαίνεται ότι περιμένει καλύτερες προτάσεις. Είναι σχεδόν βέβαια ότι θα επανέλθουν οι υπόλοιπες ομάδες. Όχι μόνο ο ΠΑΟ

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:05 pm

Ρε σεις, υπάρχουν και όρια. Τι πάει να πει το αφεντικό τρελαθηκε; Καποια στιγμή θα κλείσει η κάνουλα. Ποτε στο παρελθόν παρ'ολες τις εξαγγελίες του δεν ξεπέρασε τα 16-17 μύρια μπάτζετ. Από κάπου αλλού θα κοψει στο τέλος. Δηλαδή και Μιροτιτς να πάρει, παίζει μετά να μην κανει άλλη μεταγραφή. Ικανό τον έχω.
Εκτός αν πραγματικά, τα χώσει χοντρά 2 σεζόν και μετά τους ξαναπαρκαρει. Με το σκεπτικό ότι έκανα οικονομία 2 χρόνια και τώρα θα τα βάλω όλα μαζί.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:09 pm

chainsaw έγραψε:
lefpan έγραψε:

Προφορική συμφωνία, τρέχα γύρευε. Ξερουμε πολύ καλά ότι αυτό δε σημαίνει τίποτα. Εφόσον ο παίκτης είχε δείξει ο ίδιος ενδιαφέρον, θα μπορούσαν να τον πείσουν για ένα προσύμφωνο. Μάλλον φαίνεται ότι περιμένει καλύτερες προτάσεις. Είναι σχεδόν βέβαια ότι θα επανέλθουν οι υπόλοιπες ομάδες. Όχι μόνο ο ΠΑΟ
Θα δούμε όλα θα βγουν στο φως..Όταν ο Διαμαντόπουλος βγαίνει και λέει " παιδιά ουσιαστικά ο Ολυμπιακός τελείωσε με τον μιροτιτς μένει μόνο να μείνει ελεύθερος ο παίκτης" και βγάζει σιγουριά, τι καταλαβαίνουμε? Όλοι συμφωνούν ότι ο παίκτης θέλει ο Ολυμπιακό και θα επιλέξει αυτόν ακόμα και ο Ζέρβας που είναι πιο συγκρατημένος.Μεγαλυτερες προτάσεις είχε και πριν δε θα του δώσει ψυχούλα ο Ολυμπιακός.Και μιλησε και με Μπαρτζώκα και τον εψησε.Θα δούμε εν τέλει το ισχύει.Και πώς θα το πλασάρουν σε περίπτωση που δεν έρθει.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:10 pm

chainsaw έγραψε:
lefpan έγραψε:

Δεν υφίσταται προσύμφωνο σε περιόδους που ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα και δεν είναι ελεύθερος.
Ακόμα και αν υπήρχε, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε κανένα δικαστήριο (γιατί μόνο εκεί μπορείς να επικαλεστείς ένα προσύμφωνο, αν κάποιος αθετήσει τα συμφωνηθέντα).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:11 pm

Εγώ πάντως έχω να πω ότι μπλέξαμε. Απέκτησε πρόσβαση σε πολύ χρήμα ο dpg κι έβαλε μπροστά το σχέδιο «κάνω χαλάστρα στον Ολυμπιακό για να έχω υλικό για story και να με αποθεώνουν».

Ο σχεδιασμός που έχει στο μυαλό του είναι πρώτον και κύριον να μπει στο μάτι των αφων και τον Ολυμπιακών.

Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει το κλίμα τοξικότητας που πάει να δημιουργηθεί ξανά. Πάντως μακροπρόθεσμα κακό θα κάνει ειδικά στον δπγ αλλά φυσικά και σε εμάς.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:16 pm

Παραθετω το ποστ μου πριν βγει η πληροφορια οτι ο Σλουκας παει στον Γιαννακοπουλο:

Ο Σλουκας για αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι το mindset του ειναι αυτο ενος εγωιστη μισθοφορου.

Ποτε του δεν εβαλε την ομαδα πανω απ τον εαυτο του, ποτε του δε δεθηκε με την ομαδα.

Νομιζει οτι ειναι Σπανουλης, θεωρει "τι Ολυμπιακος τι Φενερ" (συμπεριφορα Αμερικανου μισθοφορου) και οτι οτι ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απ οτι ειναι.

Η ιστορια του Ολυμπιακου θα γραψει οτι ειναι ενας απ τους πολλους. Ουτε καν κοντα στους λιγους που εχουν ξεχωριστη θεση στο βιβλιο.

Δεν μου κανει καμια εντυπωση η επιλογη του. Το μονο που αλλαξε ειναι οτι απο "ενας απ τους πολλους" πηγε στους "λιγους μισητους".

Αυτος ηταν και θα ειναι ο Σλουκας.

Ενας εγωιστης ναρκισσος που νομιζει οτι ειναι Σπανουλης και δεν εχει χωνεψει οτι ειναι Παπαπετρου (σε γκαρντ) και οτι ηταν "ισα και ομοια" με πχ τον Walkup για τον κοουτς.

Τουλαχιστον τωρα θα απαλλαγουμε απ τους "Ολυμπιακους" στα social media που κατηγορουσαν τον Μπαρτζωκα και αποθεωναν τον "ηγετη" Σλουκα που "ειχε δικιο να νιωθει αδικημενος".

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:20 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Εγώ πάντως έχω να πω ότι μπλέξαμε. Απέκτησε πρόσβαση σε πολύ χρήμα ο dpg κι έβαλε μπροστά το σχέδιο «κάνω χαλάστρα στον Ολυμπιακό για να έχω υλικό για story και να με αποθεώνουν».

Ο σχεδιασμός που έχει στο μυαλό του είναι πρώτον και κύριον να μπει στο μάτι των αφων και τον Ολυμπιακών.
Ας το κανει. Δεν ειναι κατι που απαγορευεται αυτο απ οσο ξερω. Δικαιωμα του να εχει στοχο πχ να βγει 10ος αρκει εμεις να ειμαστε 11οι.

Sharp Shooter έγραψε:
Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει το κλίμα τοξικότητας που πάει να δημιουργηθεί ξανά. Πάντως μακροπρόθεσμα κακό θα κάνει ειδικά στον δπγ αλλά φυσικά και σε εμάς.
Τοξικοτητα θα υπαρχει παντα στην Ελλαδα, δεν ξερω ποιος περιμενει κατι αλλο και γιατι.

Το που μπορει να οδηγησει αυτο οικονομικα; Ειτε στους Αφους να ακολουθησουν ριχνοντας πιο πολλα λεφτα, ειτε στο να αγνοησουν τον dpg και να κανουν καλυτερη ομαδα με μικροτερο μπατζετ απ αυτον, ειτε στο να μην κανουν τιποτα απ τα δυο και να εχει ασχημες αγωνιστικες συνεπειες αυτο για το τμημα και να λοιδωρουνται παλι οπως γινοταν εως μερικα χρονια πριν. Στο χερι τους ειναι τι θα γινει.

Τα εχω πει πολλες φορες, το ευρωπαϊκο μπασκετ ειναι αθλημα για λεφταδες που δεν εχουν θεμα να ξοδευουν αλογιστα για το χομπι τους (ή χορηγους που ξοδευουν αλογιστα για αλλους λογους).

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:25 pm

Rice έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:34 am
Εγώ είμαι από αυτούς που εκτιμούν πολύ τον Καλάθη σαν παίχτη.Πιστεύω μάλιστα ότι ταιριάζει και στο σύστημα του Μπαρτζώκα που θέλει παίχτες ομάδας που να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω για το καλό του συνόλου.

Όμως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ νομίζω ότι δεν ταιριάζει καθόλου.
το μπασκετ μπαρτζωκα θελει και σουτερ ομως και ο νικ δεν ειναι καν στοιχειωδως ευστοχος απο την περιφερεια σιγουρα προσφερει εμπειρια ,μεγεθος και ελληνικο διαβατηριο που σου λυνει τα χερια αλλα δεν ξερω αν και καταποσο κολλαει μαζι με γουοκαπ και γκος .εκτος πια κι αν αρχισει ο κανααν να κανει τα ρωσικα κολπα του και σκοτωνει απο παντου.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”