2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 950
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:31 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:11 pm
Εγώ πάντως έχω να πω ότι μπλέξαμε. Απέκτησε πρόσβαση σε πολύ χρήμα ο dpg κι έβαλε μπροστά το σχέδιο «κάνω χαλάστρα στον Ολυμπιακό για να έχω υλικό για story και να με αποθεώνουν».

Ο σχεδιασμός που έχει στο μυαλό του είναι πρώτον και κύριον να μπει στο μάτι των αφων και τον Ολυμπιακών.

Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει το κλίμα τοξικότητας που πάει να δημιουργηθεί ξανά. Πάντως μακροπρόθεσμα κακό θα κάνει ειδικά στον δπγ αλλά φυσικά και σε εμάς.
στο χερι μας ειναι (και των προεδρων και των φιλαθλων ) να μην μπουμε σε αυτο το τριπακι και να τον αφησουμε να κανει ο,τι γουσταρει και ο,τι θεωρει καλυτερο για την ομαδα της οποιας στην τελικη ειναι προεδρος,χωρις να μπαινουμε σε διαδικασιες συγκρισης ,πλειστηριασμων και κοιταγματος της καμπουρας του αλλου κι οχι της δικης μας . ειναι αυτο που μας λεγανε οι μαμαδες μας οταν ημαστε μικροι , αν πεσει ο φιλος σου απο το μπαλκονι θα πας να πεσεις κι εσυ? η καθε ομαδα θετει τους στοχους της εχει ενα πλανο και πρεπει αν το ακολουθει ανεξαρτητα με το τι κανουν οι υπολοιποι, αλλιως υπαρχει το ρισκο να μην ειναι πια ομαδα αλλα ενα συνοθυλευμα παικταραδων που κουτουλανε ο ενας τον αλλον πανω στο παρκε.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:33 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:25 pm
Rice έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:34 am
Εγώ είμαι από αυτούς που εκτιμούν πολύ τον Καλάθη σαν παίχτη.Πιστεύω μάλιστα ότι ταιριάζει και στο σύστημα του Μπαρτζώκα που θέλει παίχτες ομάδας που να βάζουν τον εγωισμό τους κάτω για το καλό του συνόλου.

Όμως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ νομίζω ότι δεν ταιριάζει καθόλου.
το μπασκετ μπαρτζωκα θελει και σουτερ ομως και ο νικ δεν ειναι καν στοιχειωδως ευστοχος απο την περιφερεια σιγουρα προσφερει εμπειρια ,μεγεθος και ελληνικο διαβατηριο που σου λυνει τα χερια αλλα δεν ξερω αν και καταποσο κολλαει μαζι με γουοκαπ και γκος .εκτος πια κι αν αρχισει ο κανααν να κανει τα ρωσικα κολπα του και σκοτωνει απο παντου.
Φωτηηηηηη πιασε ένα panmigran θα χρειαστεί αν έρθει.... :roofl: :D

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:36 pm

ο Μίροτιτς έχει (τυπικά έστω) ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα, τι προσύμφωνο να υπογράψει; είναι παράνομο απ' όσο ξέρω και αν καταλήξουν και στα δικαστήρια θα είναι τρέλα να το κάνει.

reggie-aelara

Reactions: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:37 pm

chainsaw έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:26 am
Petran911 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 10:07 am
Παιδιά γράφετε σαν να υπάρχει απεριόριστη προσφορά από παίχτες και το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή. Αυτό δεν ισχύει ειδικά για τους Έλληνες, που αποτελούν τον κορμό αλλά και έχουν προαπαιτουμενο ελάχιστο όριο για την Α1. Επίσης υπάρχει κενό στην δημιουργία. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήξεραν τι θα γίνει στον Ολυμπιακό και αν ακόμα πιθανολογουσαν ότι μπορεί να φύγει ο Σλουκας, δεν θεωρώ ότι ήξεραν το 2ο μέρος υης εξίσωσης δηλαδή ότι θα πήγαινε απέναντι.

Τέλος πάντων, εμένα ο Καλαθης καθόλου δεν θα με χάλαγε. Είναι παίκτης οικονομίας, δεν είναι τρύπα στην άμυνα και πάνω από όλα είμαι ο μόνος αντίστοιχος Έλλην παρόμοιου επιπέδου στην περιφέρεια. Άλλος παίχτης από Ελουκα. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν βλέπω ακόμα το σχέδιο. Αν έρθει ο Μιροτις οκ, αλλά δίχως Έλληνα πρώτης γραμμής υπάρχει πρόβλημα
Δεν ήξεραν ότι ο Σλουκας πιθανότατα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της οικογένειας του; Το ιδο έκανε και ο Λοτζεκσι κάποτε. Πραγματικά θα έπεφτα από τα σύννεφα αν επέλεξε τον Παο για άλλους λόγους. Είναι τελείως αντίθετο στα όσα πρεσβεύει τόσα χρόνια και όσα υποτίθεται αξιωνε για την καριέρα του.
Ακόμα και να το ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν; Να δώσουν στον Σλούκα 3 μύρια γιατί αποτρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος; Ή να υπέγραψαν συμβόλαιο ότι θα έπαιζε 40 λεπτά. Όλη η ιστορία με τον Σλούκα μπάζει από παντού. Και κανένας "δημοσιογράφος" δεν μας λέει ούτε το παραμικρό γεγονός. Μόνο εικασίες και θεωρίες που κάνουμε και εμείς εδώ.
Το λάθος που χρεώνω στην ομάδα είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για τους Έλληνες παίχτες. Ακόμα και τον Ρογκαβόπουλο που σίγουρα έχει τα στοιχεία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο φαίνεται ότι τον αγνοήσαμε εντελώς. Είναι λίγο παράξενη η αντιμετώπιση της ομάδας στο θέμα των Ελλήνων. Ακόμα και ο Μπαρτζωκας να μην ήθελε Έλληνες στοιχήματα, η διοίκηση έπρεπε με κάποιο τρόπο να τον κατευθύνει να ασχοληθεί νε κάποιους Έλληνες.
Μακάρι να υπάρχει κάποιο σχέδιο που δεν το βλέπουμε ακόμη.

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:37 pm

Ο Σλούκας αντικαταστάθηκε από τον Γκος.
Ο μπολομποι από τον Μιλουτινοφ.
Έναν παίκτη στην θέση του βεζενκοφ θα φέρει ο κοουτς και έναν στην θέση του Μπλάκ.

Μην περιμένετε ούτε Ντόρσεϊ ούτε Καλάθη ούτε Παπαπέτρου και δεν ξέρω γω τι άλλο

Ας ελπίσουμε μόνο ο αντικαταστάτης του βεζε να είναι ο μιροτιτς.

3
3 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:40 pm

εγώ δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα πάντως με το σχεδιασμό. έχουμε ήδη πολλούς καλούς, ευρωλιγκάτους παίκτες και θεωρητικά και χρήματα για να κινηθούμε στην αγορά για 2 πολύ καλούς αντικαταστάτες των Σλούκα, Σάσα. δε κρύβω ότι θέλω πολύ να έρθει ο Μίροτιτς και θα χαλαστώ ειδικά αν πάει απέναντι, αλλά μη τα βάφουμε και μαύρα.

αν τώρα οι Αφοί αρχίσουν τα "τα χρήματα αυτά ήταν μόνο για Σάσα ή Μίροτιτς" και πάρουμε μετριότητες εδώ θα είμαστε να γκρινιάξουμε με την ψυχή μας :D

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα .
Με έναν Νειπερ ο Ολυμπιακός πάλι θα είναι ανώτερος στα γκαρντ...... αν δεν πάρουμε πολύ καλά δυάρια και τριάρια..

Επίσης στα 5αρια υπερτερούν ξεκάθαρα!!!!

Κομβικοτατος και η μεταγραφή της 5ετιας ο Σλούκας...... αλλά αν δεν πάρεις τους λοιπούς κατάλληλους παίχτες και αν δεν γίνει η κατάλληλη χημεία δεν θα υπερτερείς.

Μην νομίζουμε ότι φτιάξαμε κιόλας ομάδα καλύτερη από τον Ολυμπιακό που αποδεδειγμένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μια διετια !!!!

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:48 pm

Σόρρυ στου Ολυμπιακού το ποστ εγραψα 🤣🤣🤣🤣.Ο Ολυμπιακός με έναν Νειπερ και Κορνελι είναι σούπερ!!!!!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Sharp Shooter έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:11 pm
Εγώ πάντως έχω να πω ότι μπλέξαμε. Απέκτησε πρόσβαση σε πολύ χρήμα ο dpg κι έβαλε μπροστά το σχέδιο «κάνω χαλάστρα στον Ολυμπιακό για να έχω υλικό για story και να με αποθεώνουν».

Ο σχεδιασμός που έχει στο μυαλό του είναι πρώτον και κύριον να μπει στο μάτι των αφων και τον Ολυμπιακών.

Δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει το κλίμα τοξικότητας που πάει να δημιουργηθεί ξανά. Πάντως μακροπρόθεσμα κακό θα κάνει ειδικά στον δπγ αλλά φυσικά και σε εμάς.
ειναι αυτο που μας λεγανε οι μαμαδες μας οταν ημαστε μικροι , αν πεσει ο φιλος σου απο το μπαλκονι θα πας να πεσεις κι εσυ?
Χμ ναι μόνο που στην περίπτωση δπγ δεν είναι φίλος μας. Αντίπαλος είναι σε έναν αγώνα δρόμου που αντί να κοιτάξει να βγει πρώτος, σου βάζει τρικλοποδιές για να πέσεις, αδιαφορώντας σε ποια θέση θα τερματίσει αυτός.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Ο Καλαθης δεν είναι μόνο ότι δεν έχει σουτ, αυτό πάντα ίσχυε αλλά ήταν τοπ άσος στην λίγκα.
Είναι ότι πλέον είναι απλά αξιοπρεπής αμυντικός, δεν έχει πια καλή μπούκα και όταν βρει πλεονέκτημα θα του κάνουν φάουλ ενώ έχει σχεδόν 40% στις βολές.

Δεν σώζεται από πουθενά, ενώ έχεις Γουόκαπ ήδη στην ομάδα, το τι προσφέρει σε σχέση με τις αδυναμίες του.
Έναν κόμπο θέλω και ας έχουμε πολλούς ξένους.

Προφανώς συμφωνώ με όσους λένε ότι δεν πρέπει να μπούμε σε πόλεμο προσφορών με τους απέναντι. Καλοί παίχτες στην λίγκα που να μας ταιριάζουν πάντα θα υπάρχουν, δεν τελειώνει η αγορά ούτε στον Μίροτιτς, ούτε σε κανέναν. Αν όντως ρίξει τόσα λεφτά ο απέναντι (όπως φαίνεται), θα έχει καλύτερο ροστερ από εμάς. Ας το αποδεχτούμε. Το θέμα είναι να παίξουμε και πάλι καλύτερο μπάσκετ όπως κάναμε έναντι άλλων μεγάλων μπάτζετ τόσες φορές. Άρα, μην χάνουμε το μυαλό μας, σίγουρα θα ενισχυθεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατά την κρίση του κόουτς.

Υγ: α και... ανυπομονώ να δω το πρώτο ντέρμπι, τον Γουόκαπ να σκυλιάζει στην άμυνα για να μην παίξει καλά ο Σλούκας.

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:59 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα .
Με έναν Νειπερ ο Ολυμπιακός πάλι θα είναι ανώτερος στα γκαρντ...... αν δεν πάρουμε πολύ καλά δυάρια και τριάρια..

Επίσης στα 5αρια υπερτερούν ξεκάθαρα!!!!

Κομβικοτατος και η μεταγραφή της 5ετιας ο Σλούκας...... αλλά αν δεν πάρεις τους λοιπούς κατάλληλους παίχτες και αν δεν γίνει η κατάλληλη χημεία δεν θα υπερτερείς.

Μην νομίζουμε ότι φτιάξαμε κιόλας ομάδα καλύτερη από τον Ολυμπιακό που αποδεδειγμένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μια διετια !!!!
Ομολογουμενως οι περισσοτεροι φιλοι του Ολυμπιακου δεν εχουν ακομα συνειδητοποιησει οτι πηραμε φετος ενα τοπ ψηλο κι ενα τοπ ασσο ισως επειδη η φυγη βεζενκοφ κυριως αλλα και Σλουκα μας εχουν στοιχισει . η ψαλιδα μεταξυ Παναθηναικου και ολυμπιακου εχει κλεισει πολυ με τις δυνατες προσθηκες που κανατε κι εσεις αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα βγουν κερδισμενες οι ομαδες αν απλα κανουν κινησεις μονο και μονο για να κοντραρουν το αντιπαλο δεος . κι εμεις στο 3 εχουμε τον παπανικολαου κι απο πισω δυο ψηλα δυαρια που μπορουν να προσφερουν συγκεκριμενα πραγματα στο 3 αλλα καθαρα τριαρια δεν ειναι και πιστευω οτι θα πρεπει να ερθει παικτης κι εκει . ερχομενος ισως σε αντιθεση με πολλυς φιλους εδω θα προτιμουσα να ερθουν ενα τριαροτεσσαρι κι ενα 4αρι καλο που θα μπορουσε να παρει 5-10 λεπτα στο πεντε χωρις να εκτεθεικαι να παιξει ο μακκισσικ καθαρα στο 2 . ειλικρινα δεν πιστευω οτι υπαρχει δυαρι στην ευρωπη που να μπορει αν τον αντιμετωπισει. βεβαια αυτα τα λεω εγω που πουλαω ασπιρινες ,αυτα που λεει ο Μπαρτζωκας εχουν πολυ πιο μεγαλη σημασια

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:06 pm

Sharp Shooter έγραψε:

ειναι αυτο που μας λεγανε οι μαμαδες μας οταν ημαστε μικροι , αν πεσει ο φιλος σου απο το μπαλκονι θα πας να πεσεις κι εσυ?
Χμ ναι μόνο που στην περίπτωση δπγ δεν είναι φίλος μας. Αντίπαλος είναι σε έναν αγώνα δρόμου που αντί να κοιτάξει να βγει πρώτος, σου βάζει τρικλοποδιές για να πέσεις, αδιαφορώντας σε ποια θέση θα τερματίσει αυτός.
μα αν τερματισει πισω απο εμας παλι χαμενος θα βγει .οποτε αστον να προσπαθει(γιατι στην τελικη παιζει και να μην τα καταφερει) να σου βαλει τρικλοποδια τη στιγμη που εσυ ακολουθεις το πλανο σου που αποδεδειγμενα δουλευει .και μεταξυ μας αδερφε η πρωτη τρικλοποδια που προσπαθησε να βαλει παιρνοντας το Σλουκα μαλλον θετιακ λειτουργησε για εμας , συσπειρωθηκε ο κοσμος και ακομα και οσοι γκρινιαζαν για τη δηθεν αδιαλλακτη σταση του Μπαρτζωκα μαλλον αλλαξαν τροπαρι με την εξελιξη αυτη . Απλα καλο θα ειναι ο πολυς κοσμος να αποποιηθει τον πανηφυρτζη πολυ ολοι κρυβουμε μεσα μας κι ουτε στη πρωτη εικοσαρα υπερ μας να μιλανε για το τι καλη φαση ειναι που ξεφορτωθηκαμε το βαριδι ουτε και στην πρωτη εικοσαρα ηττα να αρχισουν τα σεμιναρια στα παρκινγκ. ψυχραιμια ,ζεν και ριλαξ αδερφια κι ας απολαυσουμε το ταξιδι.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:09 pm

pisto-linas έγραψε:
Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:33 pm
Κυρ Ιούλ 09, 2023 12:25 pm

το μπασκετ μπαρτζωκα θελει και σουτερ ομως και ο νικ δεν ειναι καν στοιχειωδως ευστοχος απο την περιφερεια σιγουρα προσφερει εμπειρια ,μεγεθος και ελληνικο διαβατηριο που σου λυνει τα χερια αλλα δεν ξερω αν και καταποσο κολλαει μαζι με γουοκαπ και γκος .εκτος πια κι αν αρχισει ο κανααν να κανει τα ρωσικα κολπα του και σκοτωνει απο παντου.
Φωτηηηηηη πιασε ένα panmigran θα χρειαστεί αν έρθει.... :roofl: :D
χεχεχε θα αυξηθουν και οι πωλησεις στα κολλυρια

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:14 pm

2 ημέρες οφφ Αμάν αμάν

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
fotis vlachopoulos

euroleague

Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:18 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Σόρρυ στου Ολυμπιακού το ποστ εγραψα 🤣🤣🤣🤣.Ο Ολυμπιακός με έναν Νειπερ και Κορνελι είναι σούπερ!!!!!
ενταξει εχει και χειροτερα εγω ειχα ετοιμασει ενα ποστ για μεταγραφικα και το εστειλα σε ενα φαρμακευτικο φορουμ ...χαμος εγινε λεμε :drunk:

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”