2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2595
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Θυμισε μου ένα σύνθημα γιατί το ξεχνάω, δεν θυμάμαι πως αρχίζει βασικά, τελειώνει όμως κάπως ετσι: << ... Ιωάννα, Ιωάνναααα>>. Τι συζητάτε ρε παιδια?AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 3:04 amΕγώ Παπι θα ήθελα στην ομάδα, δείχνει να είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια και μια επανένωση θα του έκανε καλό πιστεύω και εκείνου. Θα κόβει μπροστά, θα ράβει πίσω.
Παπι, Χαραλαμπόπουλος, τούμπανο 4αρι και 4/5 και κλείσαμε. Μακ στο 2 οριστικά.
Γουόκαπ, Γκος, Λούντζης
Κάνααν, Μακ, Λαρι, Πάπας
Παπ, Παπι, Χαραλαμπόπουλος
4ρι, Πίτερς, 4/5
Μιλου, Φαλ
Αν δεν θέλεις 8 ξένους, πάρε 4αρι που παίζει καλά το 5 για βασικό και όποτε χρειάζεται θα παίζει το 4 παραπάνω ο Πίτερς ή ο Παπι ή ο ΒΧ.
ΥΓ. Αυτός που πραγματικά κάηκε φετος ήταν ο Αγραβάνης, που για 2 μήνες μπάσκετ, έχασε τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει φετος στον ΟΣΦΠ, που θέλει απεγνωσμένα Έλληνα για 5ο ψηλο. Καλύτερο από Αγραβάνη δεν βρίσκετε.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Δευ Ιούλ 10, 2023 3:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλαθης, Ντορσει, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου
Αγραβανης, Θανάσης
ΒΧ, Κονιαρης, Φλιωνης
Ζούγρης
Τανουλης
Τολιοπουλος
Μουρατος
Κουφός
Μαντζαρης
Από όλους αυτούς, μόνο ο Ντορσει μας κάνει πραγματικά και χωρίς να είχε διαβατήριο. Μετά, είναι στην ουσία οι Πάπα, Παπι, Καλαθης, Θανάσης και Αγραβανης που λίγο ή πολύ μπορούν να παίξουν ευρωλιγκα. Εντάξει ο Θανάσης θα πρέπει να θυμηθεί λίγο πως είναι να παίζεις επαγγελματικό μπάσκετ αλλά το χει. Ο Πάπα ακόμα και να ερχόταν απέναντι ρεαλιστικά δεν χωράει έτσι όπως είμαστε, ο Καλαθης πραγματικά μας περιορίζει πολύ, ο Αγραβανης είναι ωρολογιακή βόμβα στην πρώτη ένταση της χρονιάς... ο Θανάσης είναι τουρίστας και δεν ξέρουμε αν έχει διάθεση να παίξει... δεν μένει άλλος.
Από τους υπόλοιπους, πιο πολλές πιθανότητες να πάρουμε πραγματικά κάτι έχουμε με ΒΧ, Φλιωνη ή Κονιαρη. Ο ένας επειδή ωρίμασε, ο άλλος δουλεύει αλλά δείχνει να έχει ταβάνι και ο άλλος επειδή και ωρίμασε και δεν θα βγάλει τραυματισμούς. Για να το θέσω πιο σωστά, από όλους αυτούς, πιο πιθανό είναι να κάνει στεπ απ ο Πάπας.
Ξεχνάω κάποιον άλλον με διαβατήριο;
Αγραβανης, Θανάσης
ΒΧ, Κονιαρης, Φλιωνης
Ζούγρης
Τανουλης
Τολιοπουλος
Μουρατος
Κουφός
Μαντζαρης
Από όλους αυτούς, μόνο ο Ντορσει μας κάνει πραγματικά και χωρίς να είχε διαβατήριο. Μετά, είναι στην ουσία οι Πάπα, Παπι, Καλαθης, Θανάσης και Αγραβανης που λίγο ή πολύ μπορούν να παίξουν ευρωλιγκα. Εντάξει ο Θανάσης θα πρέπει να θυμηθεί λίγο πως είναι να παίζεις επαγγελματικό μπάσκετ αλλά το χει. Ο Πάπα ακόμα και να ερχόταν απέναντι ρεαλιστικά δεν χωράει έτσι όπως είμαστε, ο Καλαθης πραγματικά μας περιορίζει πολύ, ο Αγραβανης είναι ωρολογιακή βόμβα στην πρώτη ένταση της χρονιάς... ο Θανάσης είναι τουρίστας και δεν ξέρουμε αν έχει διάθεση να παίξει... δεν μένει άλλος.
Από τους υπόλοιπους, πιο πολλές πιθανότητες να πάρουμε πραγματικά κάτι έχουμε με ΒΧ, Φλιωνη ή Κονιαρη. Ο ένας επειδή ωρίμασε, ο άλλος δουλεύει αλλά δείχνει να έχει ταβάνι και ο άλλος επειδή και ωρίμασε και δεν θα βγάλει τραυματισμούς. Για να το θέσω πιο σωστά, από όλους αυτούς, πιο πιθανό είναι να κάνει στεπ απ ο Πάπας.
Ξεχνάω κάποιον άλλον με διαβατήριο;
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πώς θα ακολουθεί τεσσάρια στην άμυνα ο Παπαγιάννης; Τον φαντάζεσαι δηλαδή να ξεγλιστράει σα χέλι ανάμεσα σε 3-4 κορμιά για να φτάσει να μαρκάρει το αντίπαλο 4ρι που θα έχει πάει για corner 3? Δε γίνονται αυτά, άλλο ένας ψηλός να μπορεί στις αλλαγές με το μήκος του να ακολουθήσει ένα γκαρντ στην κορυφή της ρακέτας κι άλλο να τον κάνεις τιραμόλα 2.20 άνθρωπο, θα γελάει όλη η Ευρώπη στα flare.Dedalos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 11:56 pmΤο χειμώνα ένα άλλο παιδί κι εγώ, είχαμε μιλήσει για τη δυνατότητα του Παπαγιάννη να παίξει στο 4, αφού δε του αρέσουν οι επαφές.
Επιθετικά ασφαλώς μπορεί.
Αμυντικά έχει τα πόδια να ακολουθεί 4αρια
τύπου πολοναρα,Μαντζουκα. Και στο 4 θα είναι πιο δύσκολο να τον ποσταρουν
Θεωρητικά θα τον έβλεπα στο 4 σα δίδυμο με ένα πιο ποιοτικό 4 από τον Πίτερς
Επιθετικά δε, ο Ολυμπιακός στηρίζει το παιχνίδι του στη συνεχή κίνηση και στο ότι ο Φαλ είναι πολύ καλός στο να σπάει μπάλες. Αλλά άλλο να τη σπας στο Βεζένκοφ και τον Πίτερς που με συνεχή κίνηση θα βγουν μόνοι κι άλλο...στον Παπαγιάννη. Είναι πολύ δύσκολο πρότζεκτ αυτό, έως ακατόρθωτο.
3
3

-
- Reactions: 1242
- Προειδοποιήσεις:
0
χτες ημουν στο αεγεαν φεστιβαλ μια χαρα ανεβασμενο τον ειδα πλακιτσες με το λεσσορτ (που πιστευω οτι θα γινει το αγαπημενο παιδι της πρασινης εξεδρας αφου ειναι φοβερα επικοινιακος) αλλα και με παπαπετρου μιλοτινοφ (αγκαλιτες αστειακια και τετοια ομορφα , ετη φωτος μακρυα απο την τοξικοτητα που επικρατει στην Α1)AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 3:04 amΕγώ Παπι θα ήθελα στην ομάδα, δείχνει να είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια και μια επανένωση θα του έκανε καλό πιστεύω και εκείνου. Θα κόβει μπροστά, θα ράβει πίσω.
Παπι, Χαραλαμπόπουλος, τούμπανο 4αρι και 4/5 και κλείσαμε. Μακ στο 2 οριστικά.
Γουόκαπ, Γκος, Λούντζης
Κάνααν, Μακ, Λαρι, Πάπας
Παπ, Παπι, Χαραλαμπόπουλος
4ρι, Πίτερς, 4/5
Μιλου, Φαλ
Αν δεν θέλεις 8 ξένους, πάρε 4αρι που παίζει καλά το 5 για βασικό και όποτε χρειάζεται θα παίζει το 4 παραπάνω ο Πίτερς ή ο Παπι ή ο ΒΧ.
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To τουρνουά στην Σύρο είναι ότι καλύτερο γίνεται στα μέρη μας και μας θυμίζει ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι, είναι γιορτή, είναι άθλημα αλλά όχι πόλεμος. Τώρα που σταμάτησε και ο Πρίντεζης και δεν έχει να ανησυχεί για κανένα ούγκανο π.χ που θα τον έβλεπε να βγαίνει για ποτό με τον κουμπάρο του ακόμα καλύτερα. Πολύ θέλω κάποια χρονιά να καταφέρω να βρεθώ στην Σύρο τις μέρες του τουρνουά.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 9:03 am
χτες ημουν στο αεγεαν φεστιβαλ μια χαρα ανεβασμενο τον ειδα πλακιτσες με το λεσσορτ (που πιστευω οτι θα γινει το αγαπημενο παιδι της πρασινης εξεδρας αφου ειναι φοβερα επικοινιακος) αλλα και με παπαπετρου μιλοτινοφ (αγκαλιτες αστειακια και τετοια ομορφα , ετη φωτος μακρυα απο την τοξικοτητα που επικρατει στην Α1)
Στα του Ολυμπιακού εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Αγραβάνη, ούτε με τον Παπαπέτρου αν αποφασίσει η ομάδα ότι τους χρειάζεται και έρθουν. Ο Παπαπέτρου μπορεί να καλύπτει και το 3 και το 4 όποτε χρειάζεται. Το ζήτημα όμως είναι ότι αν πάρουμε αυτόν ξεχνάμε άλλο γκαρντ αφού δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Σάσα. Ο Αγραβάνης μας λύνει τα χέρια ώστε να μην έχουμε ξένο για τρίτο σέντερ και να βοηθάει επίσης στο 4 αλλά δεν ξέρω αν ο ίδιος θα το δεχόταν να έρθει ως τέτοιος, αλλά από την στιγμή που θα φύγει από τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω να μπορεί ή να θέλει καμία άλλη ομάδα να ματσάρει τα χρήματα που θα του δώσουμε.
Πάντως με την σιωπή που υπάρχει μετά και την ανανέωση του Κώστα σ' εμάς (ή την υπογραφή του Κώστα στον ΠΑΟ, όπως το βλέπει ο καθένας) εγώ υποψιάζομαι ότι στα ξαφνικά θα σκάσει κάποιο όνομα που δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας δημοσιογράφος.
1
1

-
- Reactions: 1242
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω παντως εβγαλα φωτο με ΔΔ και τον τιτανοτεραστιο Joe Arlauckas , ποιος θα το φανταζοταν πριν 16 χρονια που μετακομισα στο νησι θα ζουσα τετοια φαση . ο,τι πιο ομορφο και ρε γμτ σε βαζει σε σκεψεις πως θα επρεπε να ειναι η φαση στα γηπεδα . τεσπα βγαινω οφ τοπικ οποτε το κοβω .Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 9:16 amTo τουρνουά στην Σύρο είναι ότι καλύτερο γίνεται στα μέρη μας και μας θυμίζει ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι, είναι γιορτή, είναι άθλημα αλλά όχι πόλεμος. Τώρα που σταμάτησε και ο Πρίντεζης και δεν έχει να ανησυχεί για κανένα ούγκανο π.χ που θα τον έβλεπε να βγαίνει για ποτό με τον κουμπάρο του ακόμα καλύτερα. Πολύ θέλω κάποια χρονιά να καταφέρω να βρεθώ στην Σύρο τις μέρες του τουρνουά.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 9:03 am
χτες ημουν στο αεγεαν φεστιβαλ μια χαρα ανεβασμενο τον ειδα πλακιτσες με το λεσσορτ (που πιστευω οτι θα γινει το αγαπημενο παιδι της πρασινης εξεδρας αφου ειναι φοβερα επικοινιακος) αλλα και με παπαπετρου μιλοτινοφ (αγκαλιτες αστειακια και τετοια ομορφα , ετη φωτος μακρυα απο την τοξικοτητα που επικρατει στην Α1)
Στα του Ολυμπιακού εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Αγραβάνη, ούτε με τον Παπαπέτρου αν αποφασίσει η ομάδα ότι τους χρειάζεται και έρθουν. Ο Παπαπέτρου μπορεί να καλύπτει και το 3 και το 4 όποτε χρειάζεται. Το ζήτημα όμως είναι ότι αν πάρουμε αυτόν ξεχνάμε άλλο γκαρντ αφού δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Σάσα. Ο Αγραβάνης μας λύνει τα χέρια ώστε να μην έχουμε ξένο για τρίτο σέντερ και να βοηθάει επίσης στο 4 αλλά δεν ξέρω αν ο ίδιος θα το δεχόταν να έρθει ως τέτοιος, αλλά από την στιγμή που θα φύγει από τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω να μπορεί ή να θέλει καμία άλλη ομάδα να ματσάρει τα χρήματα που θα του δώσουμε.
Πάντως με την σιωπή που υπάρχει μετά και την ανανέωση του Κώστα σ' εμάς (ή την υπογραφή του Κώστα στον ΠΑΟ, όπως το βλέπει ο καθένας) εγώ υποψιάζομαι ότι στα ξαφνικά θα σκάσει κάποιο όνομα που δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας δημοσιογράφος.
2
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ξαναλέω Αγραβανης με 2-3 κατοστάρικα θα μας έκανε μια χαρά για 5ος ψηλός...... Αυτά ότι κάηκε η περίπτωση του επειδή πήγε 6 μήνες ΟΑΚΑ εγώ τ ακούω βερεσέ...... Βασικά το παιδί δε νοιώθει..... Άνετα πάει Οκτώβρη μήνα εκεί μέσα, κάνει @@δαχτυλα στην πράσινη εξέδρα, χώνει 2 τρίποντα κι επιστρέφει στο ΣΕΦ ν αγκαλιαστει με τον Τσουκαλά..........
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν κάηκε επειδή πήγε Παο. Είναι καμένη γενικά από το κοουτς. Δε θέλει τον Αγραβάνη στα αποδυτήρια του . Κάτι περισσότερο ξέρειassistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 10:25 amΞαναλέω Αγραβανης με 2-3 κατοστάρικα θα μας έκανε μια χαρά για 5ος ψηλός...... Αυτά ότι κάηκε η περίπτωση του επειδή πήγε 6 μήνες ΟΑΚΑ εγώ τ ακούω βερεσέ...... Βασικά το παιδί δε νοιώθει..... Άνετα πάει Οκτώβρη μήνα εκεί μέσα, κάνει @@δαχτυλα στην πράσινη εξέδρα, χώνει 2 τρίποντα κι επιστρέφει στο ΣΕΦ ν αγκαλιαστει με τον Τσουκαλά..........
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οκ. Αγραβάνη δε θέλει. Δεκτό. Για μήτογλου δε κινηθικε. Παπαπέτρου δε θέλει η εξέδρα. Ρογκαβοπουλος δε του έκανε. Καλάθης δε σουτάρει.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 10:29 amΔεν κάηκε επειδή πήγε Παο. Είναι καμένη γενικά από το κοουτς. Δε θέλει τον Αγραβάνη στα αποδυτήρια του . Κάτι περισσότερο ξέρειassistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 10:25 amΞαναλέω Αγραβανης με 2-3 κατοστάρικα θα μας έκανε μια χαρά για 5ος ψηλός...... Αυτά ότι κάηκε η περίπτωση του επειδή πήγε 6 μήνες ΟΑΚΑ εγώ τ ακούω βερεσέ...... Βασικά το παιδί δε νοιώθει..... Άνετα πάει Οκτώβρη μήνα εκεί μέσα, κάνει @@δαχτυλα στην πράσινη εξέδρα, χώνει 2 τρίποντα κι επιστρέφει στο ΣΕΦ ν αγκαλιαστει με τον Τσουκαλά..........
Ας μας πει όμως τελικά ποιον θέλει. Το ελληνικο μπάσκετ έχει μηδενική παραγωγή.
Δε μπορούμε να έχουμε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας το κάθε Έλληνα παίκτη.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2