Θα ελεγα οτι ευνοει ο λιολιος και το κρατος κτλ τον ολυμπιακο αν δεν ειχε γινει και το σκανδαλο με το οακα αλλα και το σκανδαλο που ενω θα εχανε το πλεονεκτημα ο παο τελικα ειπαν οτι τα αουγκανα που διεκοψαν τον αγωνα κλεψαν τα λαπτοπ αρα δεν εχει τιμωρια..
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν εγινε για να εξυπηρετηθει ο ολυμπιακος ειναι σκανδαλο,αν εγινε να εξυπηρετηθει η εθνικη δεν βλεπω τον λογο..δεν το εκανε η τουρκια με τον λαρκιν κτλ? Στο μελλον θα φανει αυτο και κατα ποσο θα παιζει ο γουοκαπ.. Δεν γνωριζει νομιζω κανενας αν εγινε μονο και μονο επειδη θα χαμε θεμα στους ελληνες..
Θα ελεγα οτι ευνοει ο λιολιος και το κρατος κτλ τον ολυμπιακο αν δεν ειχε γινει και το σκανδαλο με το οακα αλλα και το σκανδαλο που ενω θα εχανε το πλεονεκτημα ο παο τελικα ειπαν οτι τα αουγκανα που διεκοψαν τον αγωνα κλεψαν τα λαπτοπ αρα δεν εχει τιμωρια..
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2746
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω δεν θέλεις να συζητήσεις σε έντιμη βάση. Στις συζητήσεις περί ελληνοποίησης του Γκιστ, ο αθλητής ήταν ήδη 5-6 χρόνια στην Ελλάδα και αν/μόλις έκλεινε 7 θα μπορούσε νομιμότατα να κάνει αίτηση. Τώρα, προφανώς η αίτηση του δεν θα πήγαινε στο συρτάρι με τις υπόλοιπες και αυτό είναι ένα μίνι-σκάνδαλο ναι, αλλά καμία σχέση με την ελληνοποιήση του Walkup. Δεν καταλαβαίνω τι συγκρίνεις τώρα. Δεν κρινόμαστε σαν άνθρωποι από το τι κάνει η ομάδα που στηρίζουμε. Είναι πολύ θεμιτό να πεις "έγινε μαλακία υπέρ μας" χωρίς κάποιος να σου προσάψει κάτι σαν jazz thrilos. Στο δίπλα φόρουμ, είμαστε πολλοί που λέμε για τα απαράδεκτα δώρα που κάνει η πολιτεία στις ομάδες. Δεν είναι κάτι τρομερό να πεις ότι ευνοήθηκες.jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:52 pmΕίναι ηλιου φαεινότερο ότι το αποκαλείς σκάνδαλο (όπως όλοι οι φίλοι του Παναθηναικου) γιατί αφορά τον Γουοκαπ. Αν γινόταν ο Γκιστ ξέρω γω ελληνας, αμφιβάλλω πολύ ότι θα διάβαζα την λέξη σκάνδαλο από όσους στηρίζουν Παναθηναικο.
1
1

Κύριοι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει είναι σκάνδαλο.
Το αν δεν σας αρέσει να το παραδεχτείτε επειδή το κάνουν οι Ισπανοί οι Τούρκοι επειδή μπορεί να γινόταν στον Γκιστ η οτιδήποτε άλλο δεν είναι δικό μου θέμα.
Παραδεχτείτε το και πάμε παρακάτω.
Άλλωστε για την Εθνικη θα μπορούσαν να κάνουν Έλληνα οποιοδήποτε Αμερικάνο του κόσμου που δεν πληροί τα κριτήρια, οχι τον βασικό πλέι μέικερ μια ελληνικής ομάδας που τυχαία είχε υπογράψει 4αετες συμβόλαιο
Δεν μου απάντησες όμως, ποιοι είναι οι Παναθηναϊκοι που έκαναν με το ζόρι υπομονή 3 χρόνια;
Το αν δεν σας αρέσει να το παραδεχτείτε επειδή το κάνουν οι Ισπανοί οι Τούρκοι επειδή μπορεί να γινόταν στον Γκιστ η οτιδήποτε άλλο δεν είναι δικό μου θέμα.
Άλλωστε για την Εθνικη θα μπορούσαν να κάνουν Έλληνα οποιοδήποτε Αμερικάνο του κόσμου που δεν πληροί τα κριτήρια, οχι τον βασικό πλέι μέικερ μια ελληνικής ομάδας που τυχαία είχε υπογράψει 4αετες συμβόλαιο
Δεν μου απάντησες όμως, ποιοι είναι οι Παναθηναϊκοι που έκαναν με το ζόρι υπομονή 3 χρόνια;
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Είμαι ανέντιμος επειδή δεν τα βρισκουμε;; χμμμ..nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:59 pmΝομίζω δεν θέλεις να συζητήσεις σε έντιμη βάση. Στις συζητήσεις περί ελληνοποίησης του Γκιστ, ο αθλητής ήταν ήδη 5-6 χρόνια στην Ελλάδα και αν/μόλις έκλεινε 7 θα μπορούσε νομιμότατα να κάνει αίτηση. Τώρα, προφανώς η αίτηση του δεν θα πήγαινε στο συρτάρι με τις υπόλοιπες και αυτό είναι ένα μίνι-σκάνδαλο ναι, αλλά καμία σχέση με την ελληνοποιήση του Walkup. Δεν καταλαβαίνω τι συγκρίνεις τώρα. Δεν κρινόμαστε σαν άνθρωποι από το τι κάνει η ομάδα που στηρίζουμε. Είναι πολύ θεμιτό να πεις "έγινε μαλακία υπέρ μας" χωρίς κάποιος να σου προσάψει κάτι σαν jazz thrilos. Στο δίπλα φόρουμ, είμαστε πολλοί που λέμε για τα απαράδεκτα δώρα που κάνει η πολιτεία στις ομάδες. Δεν είναι κάτι τρομερό να πεις ότι ευνοήθηκες.jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:52 pmΕίναι ηλιου φαεινότερο ότι το αποκαλείς σκάνδαλο (όπως όλοι οι φίλοι του Παναθηναικου) γιατί αφορά τον Γουοκαπ. Αν γινόταν ο Γκιστ ξέρω γω ελληνας, αμφιβάλλω πολύ ότι θα διάβαζα την λέξη σκάνδαλο από όσους στηρίζουν Παναθηναικο.
Πάντως η όλη κουβέντα θα ανακυκλωνεται συνεχώς στο μελλον όταν καθε φορά που ο Παναθηναϊκός θα παίρνει έναν Έλληνα θα ακούμε ότι αν δεν μας ευνοούσε σκανδαλωδώς ο "δικος" μας Λιολιος θα βρισκόμασταν σε ακόμα μειονεκτικοτερη θέση στην αιωνια οπαδική κόντρα. Ή μήπως δεν γίνεται η όλη συζήτηση στη βάση της οπαδικής κοντρας;
Μα καλά, για την καημένη την Εθνική που πάσχει σε γκαρντ, κανένας δεν ποναει;;

- nikolas_asteri
- Reactions: 2746
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είπα ότι εσύ είσαι ανέντιμος, δεν σε ξέρω. Είπα ότι με το επιχείρημα που προέβαλες δεν μοιάζεις να θέλεις να συζητήσουμε σε έντιμη βάση. Συγγνώμη αν προσβλήθηκες, ίσως έπρεπε να εκφραστώ καλύτερα.jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 7:08 pmΕίμαι ανέντιμος επειδή δεν τα βρισκουμε;; χμμμ..
Πάντως η όλη κουβέντα θα ανακυκλωνεται συνεχώς στο μελλον όταν καθε φορά που ο Παναθηναϊκός θα παίρνει έναν Έλληνα θα ακούμε ότι αν δεν μας ευνοούσε σκανδαλωδώς ο "δικος" μας Λιολιος θα βρισκόμασταν σε ακόμα μειονεκτικοτερη θέση στην αιωνια οπαδική κόντρα. Ή μήπως δεν γίνεται η όλη συζήτηση στη βάση της οπαδικής κοντρας;
Μα καλά, για την καημένη την Εθνική που πάσχει σε γκαρντ, κανένας δεν ποναει;;![]()
Το τι θα γίνεται στο μέλλον σωστά το αναφέρεις ως κάτι ενοχλητικό που θα συμβαίνει αλλά είναι άλλη εντελώς κουβέντα και δεν έχει σχέση με την ηθική της ελληνοποίησης Walkup.
0

Συγγνώμη Παναθηναϊκός δεν εισαι;; Αν είσαι και δεν έχω κάνει λάθος, σου εξηγώ ότι το σχόλιο σου μου φάνηκε επιθετικό, σε κουβέντα μεταγραφών φέρνεις στο τραπέζι θεωρίες περί δικου μας Λιολιου, και επίσης θεωρώ ότι όλο αυτο εντάσσεται σε εναν ενθουσιασμό που ύστερα από τρία χρόνια αγωνιστικής ανωτεροτητας του Ολυμπιακού, πολλοί φίλοι του Παναθηναικου με την προσφατη ενισχυση αποκτούν υπεροψία με σχόλια του στυλ "έλα που δεν σου κάνει ο Καλαθης, αν δεν έκανες σκάνδαλα στην ΕΟΚ θα σου έλεγα εγώ αν θα τον ηθελες".shtarkws έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 7:04 pmΚύριοι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει είναι σκάνδαλο.
Συγγνώμη, δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτή την πορεία σκέψης ακολούθησα. Το κατινιασα το θέμα, αλλά αφού μου ζητούνται εξηγήσεις ότι μπορώ κάνω.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To αστείο είναι ότι ο Καλάθης ξέρει τα ίδια ελληνικά με τον γουόκαπ, δηλαδή τίποτα ,αλλά σκάνδαλο είναι μόνο η μία περίπτωση. Πάντως αν και το έχουμε αναλύσει, το ένα σκάνδαλο έγινε για να γίνει το άλλο τραγικό δώρο του γηπέδου του παναθηναικού. Αυτό είναι και το μόνο σκάνδαλο που πραγματικά ενδιαφέρει τον κόσμο, αφού αυτό είναι περιουσία της χώρας. Το άλλο είναι μόνο για τους οπαδούς σκάνδαλο.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:15 pmμε γουοκαπ ξενο θα ειχε κινηθει η ομαδα διαφορετικα και θα ειχαμε αλλα να λεμε...
1
1

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Redfly έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 7:34 pmfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:15 pm
με γουοκαπ ξενο θα ειχε κινηθει η ομαδα διαφορετικα και θα ειχαμε αλλα να λεμε...
To αστείο είναι ότι ο Καλάθης ξέρει τα ίδια ελληνικά με τον γουόκαπ, δηλαδή τίποτα ,αλλά σκάνδαλο είναι μόνο η μία περίπτωση. Πάντως αν και το έχουμε αναλύσει, το ένα σκάνδαλο έγινε για να γίνει το άλλο τραγικό δώρο του γηπέδου του παναθηναικού. Αυτό είναι και το μόνο σκάνδαλο που πραγματικά ενδιαφέρει τον κόσμο, αφού αυτό είναι περιουσία της χώρας. Το άλλο είναι μόνο για τους οπαδούς σκάνδαλο.
Είναι καινούργιος νόμος του κράτους αυτός;
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε mod, πραγματικά απορώ που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι flame το post σου και άκρως οπαδικό. Όπως βλέπεις δε συμφωνούν όλοι μαζί σου, οπότε καλό είναι να γράφεις πρώτα την ΄έκφραση , ... γνώμη μου είναι πως είναι σκάνδαλο... και όχι να τη θεωρείς δεδομένη την αποδοχή της έκφρασης, καθώς σύμφωνα και με τους κανόνες του φόρουμ πρέπει να αποδεχόμαστε την άποψη των άλλων. Στη τελική εκτός από flame είναι και off topic, όπως και η συνεχής αναφορά στην αλαζονεία των αφών ή του Μπι, και μάλιστα όταν ο άρχοντας της αλαζονείας έχει άλλο χρώμα. Ας γίνουν οπαδικά σχόλια στα topic της κάθε ομάδας τουλάχιστον, ή καλύτερα να μη γίνονται οπαδικά σχόλια. Διάβασε πάλι τα σχόλια πιο ήρεμα και θα δεις ότι δεν σε αδικώ.shtarkws έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:32 pmΌταν αναφέρεσαι σε εμένα καλύτερα να αφήνεις κατά μέρος τις ειρωνείες οπότε δεν κατάλαβα το μπολνταρισμένο, μου το εξηγείς;jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pm
Συγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;
![]()
Οπότε το flame ποιο είναι; Η Ελληνοποίηση Γουοκαπ είναι σκάνδαλο αφού έγινε χωρίς να πληροί κανένα δικαιολογητικό και μέχρι σήμερα δεν μας έχει εξηγήσει κανένας το γιατί.
Είναι διαφορετικό το να μην προκαλείς, είναι διαφορετικό να μην θέλεις να ακούσεις την πραγματικότητα γιατί ενοχλεί.
Από εμένα 1 μέρα αποκλεισμό

2
1
1

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1