2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1201
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:29 pm

Καταρχας να απολογηθω γιατι το ποστ θα εινΙ μεγαλο.

Για το θεμα της ελληνοποιησης του γουοκαπ θεωρω οτι πρεπει να σκεφτουμε λιγο out of the box και να σταματησουμε λιγο την κοντρα και την κουβεντα στην κουβεντα για το ποιος ευνοηθηκε.

1ο δεδομενο: Η ΕΟΚ θα προσπαθουσε να αλλαξει το στατους του Ντορσει. Οποτε ηθελε να φερει εναν επιπλεον νατουραλιζε καθως ολοι οι αλλοι φερανε. Αντι να βγουν να το διατυμπανισουν και να το κανουν θεμα και να βγουνε οι γνωστοι Σπαρτιατες Χρυση αυγη και τα λοιπα και να τα κανουν λαμπογιαλο το καναν στα μουλωχτα και το ανακοινωσαν ενω ηταν προτετελεσμενο. Τωρα σου λενε τι παικτη να φερω; Φοργουρντ και Σεντερ: Εχω τους 3 κουμπος, εχω Παπαγιαννη, εχω Παπαπετρου Μητογλου Αγραβανη ολοι κατω απο 30 αρα ειμαι σε καλη βαση. Και εχω απο πισω Μαντζουκα, Χουγκαζ , Σαμαντουροφ και Τανουλη. Εχω και τον αρχηγο στα 33 οποτε ειμαι κομπλε. Στα γκαρντ ομως εχω ξεμεινει με λαρεντζακης στα 30 και ντορσει στα 27. Ο σλουκας καθε καλοκαιρι εδω και 3 χρονια τραυματιζεται και παιζει με τα χιλια ζορια ο καημενος απροπονητης στα τουρνουα και π καλαθης ειναι 34. Τι αλλο εχω απο γκαρντ; Μονο παιδακια ή Μετριοτητες. Οποτε δεν παω να κλεισω και εναν νατουραλιτζε στα γκαρντ.

2ο δεδομενο. Ο γκαρντ που να παρω πρεπει να ειναι καποιος που εχει παιξει εστω και λιγο ελλαδα. Απο τους παλιους που εκαναν καριερα στη ευρωπη και αξιζει να γινει ολος αυτος ο ντορος: Τους απαρριθμω. 1. Μαικ Τζειμς: Τα σπασει με τον Ιτουδη οποτε το σταματαω εδω. 2. Παντερ: Εχει παρει σερβικο και ισως παιξει με τους σερβους. 3. Γουιλμπεκιν : Παιζει με την Τουρκια ηδη. 4. Γκος: θα ακουγαμε τον εξαψαλμο. 5. Μπαλντγουιν: Ακουγεται οτι θα παρει Ισραηλινο διαβατηριο(νομιζω το ειχα διαβασει στο Ισραηλινο φορουμ που μπαινω). Ε ποιος αλλος καλος αμερικανος επαιξε σε παναθηναικο ή Ολυμπιακο ή εστω στο Ελληνικο πρωταθλημα να μην ειναι γερος και να αξιζει να κανεις ολο αυτον τον ντορο. Ε οταν βγηκε το διαβατηριο ο Γουκαπ ηταν ο πιο φορμαρισμενος ασσος στην Ευρωπη. Εβαζε 7-8 ποντους, 2-3 κλεψιματα ανα ματα και 10 ασσιστ ανα ματς γιατι ο Σλουκας ηταν τραυματιας. Αρα και πηραν εναν γκαρντ σκυλι, ενα γκαρντ που μπορει να δωσει πολλα στην Εθνικη , που ειναι βιονικος και σε μια περιοδο που οι αντιδρασεις θα ηταν μικροτερες του αναμενομενου γιατι ο Παο ηταν στον Πατο της βαθμολογιας και κανεις δεν ασχολοταν με την ομαδα. Ο προεδρος του ειχε την ομαδα στα σοδα εξοδα και ο Ολυμπιακος πετουσε με εναν Γουοκαπ να κανει οργια. Οποτε ηταν ολα μελετημενα.

Σκανδαλο ειναι αν πεις οτι εγινα μα σκοπο να ευνοηθει ο Ολυμπιακος. Δεν εγινε ετσι ομως φιλοι μου. Αυτο εγινε γιατι ο λιολιος θεωρησε οτι ειναι ευκαιρια οσο ακομα σλουκας και καλαθης βαστανε ο Γιαννης ειναι στα ντουζενια του να κανει κατι καλο ειτε στο Παγκοσμιο ειτε στους Ολυμπιακους Αγωνες. Ειναι ξεκαθαρο για μενα αυτο. Αν ο παναθηναικος ειχε εναν μισιτς και δινανε διαβατηριο ατον γουοκαπ εκει ρε φιλε να πω οτι ειναι σκανδαλο.

3ο δεδομενο: Η ΕΟΚ δεν τα καταφερε να αλλαξει το στατους του ντορσει.

4ο Δεδομενο: Ο Ιτουδης σιγουρα υπεδειξε τον γουοκαπ ως τον Γκαρντ που ηθελε. Οι Αφοι και ο Μπαρτζωκας σιγουρα θα γελασαν και μουστακια τους με την προοπτικη.

5ο δεδομενο: Ναι φιλοι Παναθηναικοι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος οπως ομως ποτιζεται και η γλαστρα μαζι με τον βασιλικο. Δεν εγινε για να ευνοηθει ο
ολυμπιακος. Δικαια σας πνιγει το δικιο αλλα ποιον θα προτιμουσατε στην θεση της ΕΟΚ τον Γουοκαπ, τον Λι ή τον Γουολτερς.

Αν ισχυουν οι φημες οτι παμε για Φροντ λαιμ ΤΣΣΚΑ προ διετιας . Δηλαδη Μιλουτινοφ και Σεγκελια εγω ειμαι μεσα μετα χιλια φτανει να παρουμε και ενα τεσσαροπενταρι αθλητικο δηλαδη ειτε Κορνελυ ειτε ακομη καλυτερα Ολιντε.

1.Γουοκαπ, Γκος, Λουντζης,
2. Δυαρι σκορερ, (Καναν), Λαρεντζακης
3. Παπανικολαου, (Μακκισικ) Λαρεντζακης
4.Σεγκελια, (ολιντε), Πιτερς, Χαραλαμποπουλος
5.Μιλουτινοφ, Φαλ, Τανουλης

Οι παικτες στη Παρενθεση εκτος ροστερ basket league.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:37 pm

Στο τόπικ των μεταγραφών υπάρχει μια τάση να αλλάζουμε θέση στους παίχτες. Έχουμε κάνει τον Clyburn τεσσάρι και τώρα Ολίντε 4-5άρι; Πού; Στους παμπαίδες; 3άρι είναι που κατά συνθήκη παίζει και στο 4.

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:38 pm

Christofis έγραψε:

Για το θεμα της ελληνοποιησης του γουοκαπ θεωρω οτι πρεπει να σκεφτουμε λιγο out of the box και να σταματησουμε λιγο την κοντρα και την κουβεντα στην κουβεντα για το ποιος ευνοηθηκε.

1ο δεδομενο: Η ΕΟΚ θα προσπαθουσε να αλλαξει το στατους του Ντορσει. Οποτε ηθελε να φερει εναν επιπλεον νατουραλιζε καθως ολοι οι αλλοι φερανε. Αντι να βγουν να το διατυμπανισουν και να το κανουν θεμα και να βγουνε οι γνωστοι Σπαρτιατες Χρυση αυγη και τα λοιπα και να τα κανουν λαμπογιαλο το καναν στα μουλωχτα και το ανακοινωσαν ενω ηταν προτετελεσμενο. Τωρα σου λενε τι παικτη να φερω; Φοργουρντ και Σεντερ: Εχω τους 3 κουμπος, εχω Παπαγιαννη, εχω Παπαπετρου Μητογλου Αγραβανη ολοι κατω απο 30 αρα ειμαι σε καλη βαση. Και εχω απο πισω Μαντζουκα, Χουγκαζ , Σαμαντουροφ και Τανουλη. Εχω και τον αρχηγο στα 33 οποτε ειμαι κομπλε. Στα γκαρντ ομως εχω ξεμεινει με λαρεντζακης στα 30 και ντορσει στα 27. Ο σλουκας καθε καλοκαιρι εδω και 3 χρονια τραυματιζεται και παιζει με τα χιλια ζορια ο καημενος απροπονητης στα τουρνουα και π καλαθης ειναι 34. Τι αλλο εχω απο γκαρντ; Μονο παιδακια ή Μετριοτητες. Οποτε δεν παω να κλεισω και εναν νατουραλιτζε στα γκαρντ.

2ο δεδομενο. Ο γκαρντ που να παρω πρεπει να ειναι καποιος που εχει παιξει εστω και λιγο ελλαδα. Απο τους παλιους που εκαναν καριερα στη ευρωπη και αξιζει να γινει ολος αυτος ο ντορος: Τους απαρριθμω. 1. Μαικ Τζειμς: Τα σπασει με τον Ιτουδη οποτε το σταματαω εδω. 2. Παντερ: Εχει παρει σερβικο και ισως παιξει με τους σερβους. 3. Γουιλμπεκιν : Παιζει με την Τουρκια ηδη. 4. Γκος: θα ακουγαμε τον εξαψαλμο. 5. Μπαλντγουιν: Ακουγεται οτι θα παρει Ισραηλινο διαβατηριο(νομιζω το ειχα διαβασει στο Ισραηλινο φορουμ που μπαινω). Ε ποιος αλλος καλος αμερικανος επαιξε σε παναθηναικο ή Ολυμπιακο ή εστω στο Ελληνικο πρωταθλημα να μην ειναι γερος και να αξιζει να κανεις ολο αυτον τον ντορο. Ε οταν βγηκε το διαβατηριο ο Γουκαπ ηταν ο πιο φορμαρισμενος ασσος στην Ευρωπη. Εβαζε 7-8 ποντους, 2-3 κλεψιματα ανα ματα και 10 ασσιστ ανα ματς γιατι ο Σλουκας ηταν τραυματιας. Αρα και πηραν εναν γκαρντ σκυλι, ενα γκαρντ που μπορει να δωσει πολλα στην Εθνικη , που ειναι βιονικος και σε μια περιοδο που οι αντιδρασεις θα ηταν μικροτερες του αναμενομενου γιατι ο Παο ηταν στον Πατο της βαθμολογιας και κανεις δεν ασχολοταν με την ομαδα. Ο προεδρος του ειχε την ομαδα στα σοδα εξοδα και ο Ολυμπιακος πετουσε με εναν Γουοκαπ να κανει οργια. Οποτε ηταν ολα μελετημενα.

Σκανδαλο ειναι αν πεις οτι εγινα μα σκοπο να ευνοηθει ο Ολυμπιακος. Δεν εγινε ετσι ομως φιλοι μου. Αυτο εγινε γιατι ο λιολιος θεωρησε οτι ειναι ευκαιρια οσο ακομα σλουκας και καλαθης βαστανε ο Γιαννης ειναι στα ντουζενια του να κανει κατι καλο ειτε στο Παγκοσμιο ειτε στους Ολυμπιακους Αγωνες. Ειναι ξεκαθαρο για μενα αυτο. Αν ο παναθηναικος ειχε εναν μισιτς και δινανε διαβατηριο ατον γουοκαπ εκει ρε φιλε να πω οτι ειναι σκανδαλο.

4ο Δεδομενο: Ο Ιτουδης σιγουρα υπεδειξε τον γουοκαπ ως τον Γκαρντ που ηθελε. Οι Αφοι και ο Μπαρτζωκας σιγουρα θα γελασαν και μουστακια τους με την προοπτικη.

5ο δεδομενο: Ναι φιλοι Παναθηναικοι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος οπως ομως ποτιζεται και η γλαστρα μαζι με τον βασιλικο. Δεν εγινε για να ευνοηθει ο
ολυμπιακος. Δικαια σας πνιγει το δικιο αλλα ποιον θα προτιμουσατε στην θεση της ΕΟΚ τον Γουοκαπ, τον Λι ή τον Γουολτερς.

Αν ισχυουν οι φημες οτι παμε για Φροντ λαιμ ΤΣΣΚΑ προ διετιας . Δηλαδη Μιλουτινοφ και Σεγκελια εγω ειμαι μεσα μετα χιλια φτανει να παρουμε και ενα τεσσαροπενταρι αθλητικο δηλαδη ειτε Κορνελυ ειτε ακομη καλυτερα Ολιντε.

Ποτε ακουστηκε ο Σεννγκελια?

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:39 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:37 pm
Στο τόπικ των μεταγραφών υπάρχει μια τάση να αλλάζουμε θέση στους παίχτες. Έχουμε κάνει τον Clyburn τεσσάρι και τώρα Ολίντε 4-5άρι; Πού; Στους παμπαίδες; 3άρι είναι που κατά συνθήκη παίζει και στο 4.
Εδώ κάναν τον Παπαγιάννη 4αρι..
Η πιο σουρεαλ μεταγραφική περίοδος εδώ και χρόνια :mrgreen:

8
8 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:42 pm

Παντως πλακα πλακα δεν εκανε κακη σεζον ο Σενγκελια
Πολλοι τον εχουν για τελειωμενο.Δεν θα το ελεγα
Αλλα δεν εχει σουτ θεωρω δυσκολο να τον παρει ο Κοουτς

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 954

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:42 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:38 pm
Christofis έγραψε:

Ποτε ακουστηκε ο Σεννγκελια?
ειδα το λεπενιωτη χτες στο τουρνουα στη συρο και του ειπα ρε μεγαλε φερε στο θρυλο την καψουρα μου , επειδη με ειδε καλο παιδι μου ειπε οτι θα δει τι θα κανει

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:43 pm

Ο σεγκελια κάποτε θα ήταν μεταγραφή μεγατόνων.... Τώρα λύση ανάγκης, αλλά μπορεί να αναστηθεί εδώ.
Σεγκελια,κορνελι συνολικά μέχρι 2 , και 2,5 για αντισλουκα είμαστε καλά.
Αν οι άλλοι έχουν μπάτζετ 25μυρια , θα είναι καλύτεροι, αλλά τι να κανουμε

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:44 pm

pisto-linas έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:17 pm
Το επομενο λεβελ ειναι να εμφανισει ο σκακιστης τζορτζ παπας ,μαρκο τσοχωνη ,τζον ταραμας,τζον σταμος και στο τσακιρ κεφι μακ παπας οποτε δεν υπαρχει καμια ανησυχια τουλαχιστον απο μεριας μου.....ελληνες υπαρχουν.
θα σε χαλαγε μια μοντερνα βερσιον του τζον μπρουγος του πανιωνιου δηλαδης?

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:46 pm

Dedalos έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:43 pm
Ο σεγκελια κάποτε θα ήταν μεταγραφή μεγατόνων.... Τώρα λύση ανάγκης, αλλά μπορεί να αναστηθεί εδώ.
Σεγκελια,κορνελι συνολικά μέχρι 2 , και 2,5 για αντισλουκα είμαστε καλά.
Αν οι άλλοι έχουν μπάτζετ 25μυρια , θα είναι καλύτεροι, αλλά τι να κανουμε
εγω για τον σεγκελια δεν εκφραζομαι ηταν καψουρα μου μαζι με κενεθ κατζι οποτε θα θεωρηθω μεροληπτικος . κορνελι τιμιος παικτης .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:47 pm

εντωμεταξυ καθομαστε και μετραμε ελληνες το να το αλλο και στους τελικους οποιος χανει θα μπαινει μεσα θα τα σπαει και θα κονομαει και λαπτοπακια.. :roofl: Δεν θα τελειωσουν ποτε εγω το χω δεδομενο.

0
Arkoudiarhs 7

senior

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:49 pm

Για την θεση του κοντου ενας ειναι ο παιχτης που πρεπει ναρθει
Οκομπο τελος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1758
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:56 pm

Τα νούμερα του Σενγκελια φέτος δεν ήταν και τόσο τραγικά. Γύρω στους δέκα πόντους με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Περίμενα πιο πολλά ριμπάουντ να πω την αλήθεια αλλά οκ. Επίσης 46% τρίποντο με λίγες προσπάθειες όμως. Σε γενικές γραμμές είναι ένας έξυπνος παίκτης που αν μπει γρήγορα στο σύστημα θα δώσει πράγματα. Μειονέκτημα το σουτ, πλεονέκτημα το ότι γνωρίζει τη γιουρολιγκ ενώ ειναι και σε σχετικά καλή ηλικία ακόμα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1758
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:57 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 8:47 pm
εντωμεταξυ καθομαστε και μετραμε ελληνες το να το αλλο και στους τελικους οποιος χανει θα μπαινει μεσα θα τα σπαει και θα κονομαει και λαπτοπακια.. :roofl: Δεν θα τελειωσουν ποτε εγω το χω δεδομενο.
Αυτος που τα κάνε πάνω του στον ημιτελικό λες;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 10, 2023 8:58 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Οκομπο τελος
εγω απο εκει τον λοιντ θα επαιρνα παντως..αλλα και οι 2 εχουν συμβολαιο οποτε παμε παρακατω..

ο σενγκελια μου μοιαζει λιγο ΄΄στην αναβροχια καλο και το χαλαζι΄΄..αυτος εκτος απο συμβολαιο εχει και ψηλο κασε..θα παρει κατω απο 1εκ?!

οτζελεγιε θα λεμε και θα κλαιμε..

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 10, 2023 9:00 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Οκομπο τελος
Με τους ρυθμούς που το πας ο επόμενος που θα προτείνεις θα είναι ο Σλούκας. Δεν θα μείνει άλλο γκαρντ.

Πλάκα κάνω. Επειδή σε βλέπω να έχεις μια «αγωνία» και γράφεις συνέχεια για παίχτες χωρίς να υπάρχει κάποια βάση το σατυρίζω λίγο.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”