2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3963
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω νομιζω οτι τελικα ο ντορσει θα μεινει φενερ τουλαχιστον ενα χρονο ακομαEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 3:45 pmΠιστεύω θα μας κάνει @ουστια ο Ιτουδης και μόλις ανακοινωσουμε 2-3 αρι θα ελευθερώσει Ντορσει ο οποίος θα καταλήξει σε κανένα Ολυμπιακο..Φοβάται την εκτόξευση lol και θέλει να μην ενισχυθουμε στο μεγιστο.
0
-
- Reactions: 25
- Αγαπημένος παίκτης: Mckisic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο προγραμματισμός του Παναθηναικού είναι ίσως ο καλύτερος ever και σίγουρα πρωτότυπος. Καθώς ποτέ ξανά στην ιστορία δεν πρέπει να έχει υπάρξει ανάλογο φαινόμενο με την μεταγραφή Σλούκα και δηλαδή η μεγάλυτερη από άποψη χρημάτων μετάγραφη μιας κορυφαίας ιστορικής ομάδας στην Ευρώπη (σε όλα τα επίπεδα μάλιστα θα έλεγα) να απαξιωθεί την επόμενη μέρα από τον πρόεδρο που την πλήρωσε μάλιστα από την τσέπη του με το να βγεί να μας πεί ότι στόχος της μεταγραφής Σλούκα ήταν να πάρει το ναι από κάποιον άλλο και που τελικά έφαγε άκυρο!
Η μήπως ο DPG είναι πιο έξυπνος από ότι φαίνεται και τελικά πέτυχε αυτό που πραγματικά ήθελε με ένα τεράστιο τζογάρισμα σε αγωνιστικό επίπεδο;
Η μήπως ο DPG είναι πιο έξυπνος από ότι φαίνεται και τελικά πέτυχε αυτό που πραγματικά ήθελε με ένα τεράστιο τζογάρισμα σε αγωνιστικό επίπεδο;
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3963
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
συμφωνα με τον chainsaw οι 4 παιχτες που θα παρουμε θα ειναι χειροτερης χρηματικης αξιας απο αυτους η αντε αν ειμαστε τυχεροι σαν αυτους

επισης ο σλουκας ειναι 36 ετων και κοστισε 28 εκατ διχως την εφορια,ο λεσορ παιζει μπασκετ μονο με προπονητη ζελικο,και ο βιλντοζα δεν μπορει να παιξει στον ασσο

α ξεχασα και ο μιλου υπογραψε για 1.2 τον χρονο με δωρο ενα μιλκο και μια τυροπιτα

2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τρί Ιούλ 11, 2023 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τι ακριβως εννοεις δεν καταλαβα...RedTroll έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:28 pmΟ προγραμματισμός του Παναθηναικού είναι ίσως ο καλύτερος ever και σίγουρα πρωτότυπος. Καθώς ποτέ ξανά στην ιστορία δεν πρέπει να έχει υπάρξει ανάλογο φαινόμενο με την μεταγραφή Σλούκα και δηλαδή η μεγάλυτερη από άποψη χρημάτων μετάγραφη μιας κορυφαίας ιστορικής ομάδας στην Ευρώπη (σε όλα τα επίπεδα μάλιστα θα έλεγα) να απαξιωθεί την επόμενη μέρα από τον πρόεδρο που την πλήρωσε μάλιστα από την τσέπη του με το να βγεί να μας πεί ότι στόχος της μεταγραφής Σλούκα ήταν να πάρει το ναι από κάποιον άλλο και που τελικά έφαγε άκυρο!
Μολις αποδεσμευτηκε παιδια μου Μποχωριδης....βγειτε στις πλατειες να αναφωνισουμε ολοι μαζι ζητω !!!
υγ αν και ειμαι μεγαλος αντι ΔΠΓ βλεπω οτιπολλοι Ολυμπιακοι χωρις λογο εχετε αγχωθει...χαλαρωστε για μενα οσους παικτες και να παρει ο Παναθηναικος ακομα ειστε πιο ετοιμη ομαδα και καλυτερα δουλεμενη..
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Ιούλ 11, 2023 6:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 25
- Αγαπημένος παίκτης: Mckisic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://newspao.gr/basket/508368_gianna ... akyro.htmlvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:30 pmτι ακριβως εννοεις δεν καταλαβα...RedTroll έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:28 pmΟ προγραμματισμός του Παναθηναικού είναι ίσως ο καλύτερος ever και σίγουρα πρωτότυπος. Καθώς ποτέ ξανά στην ιστορία δεν πρέπει να έχει υπάρξει ανάλογο φαινόμενο με την μεταγραφή Σλούκα και δηλαδή η μεγάλυτερη από άποψη χρημάτων μετάγραφη μιας κορυφαίας ιστορικής ομάδας στην Ευρώπη (σε όλα τα επίπεδα μάλιστα θα έλεγα) να απαξιωθεί την επόμενη μέρα από τον πρόεδρο που την πλήρωσε μάλιστα από την τσέπη του με το να βγεί να μας πεί ότι στόχος της μεταγραφής Σλούκα ήταν να πάρει το ναι από κάποιον άλλο και που τελικά έφαγε άκυρο!
Μολις αποδεσμευτηκε παιδια μου Μποχωριδης....βγειτε στις πλατειες να αναφωνισουμε ολοι μαζι ζητω !!!
υγ αν και ειμαι μεγαλος αντι ΔΠΓ βλεπω οτιπολλοι Ολυμπιακοι χωρις λογο εχετε αγχωθει...χαλαρωστε για μενα οσους παικτες και να παρει ο Παναθηναικος ακομα ειστε πιο ετοιμη ομαδα και καλυτερα δουλεμενη..
0
- j-kidd13
- Reactions: 1585
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον στην σύγχυση της απόκτησης του Σλούκα από τον Παναθηναϊκό κάπου μπέρδεψες τι ακριβώς είπε ο ιδιοκτήτης του...RedTroll έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:28 pmΟ προγραμματισμός του Παναθηναικού είναι ίσως ο καλύτερος ever και σίγουρα πρωτότυπος. Καθώς ποτέ ξανά στην ιστορία δεν πρέπει να έχει υπάρξει ανάλογο φαινόμενο με την μεταγραφή Σλούκα και δηλαδή η μεγάλυτερη από άποψη χρημάτων μετάγραφη μιας κορυφαίας ιστορικής ομάδας στην Ευρώπη (σε όλα τα επίπεδα μάλιστα θα έλεγα) να απαξιωθεί την επόμενη μέρα από τον πρόεδρο που την πλήρωσε μάλιστα από την τσέπη του με το να βγεί να μας πεί ότι στόχος της μεταγραφής Σλούκα ήταν να πάρει το ναι από κάποιον άλλο και που τελικά έφαγε άκυρο!

0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι μετα απο τον Σλουκα φαγανε απο καποιον ακυρο..και λεει οτι μια παιρνουμε ναι μια οχι..δεν νομιζω να λεει κατι αλλοRedTroll έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:33 pmhttps://newspao.gr/basket/508368_gianna ... akyro.htmlvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:30 pm
τι ακριβως εννοεις δεν καταλαβα...
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
''Eνημερωσε σε οικογενειακο mood'' παικτες μεταξυ των οποιων και τον Βουγιουκα οτι η ομαδα πλεον δεν εχει λεφτα για να πληρωσει νεα συμβολαια και αποπληρωμες και να κοιταξει ο καθεις το μελλον του....Μεγαλη κινηση ευγνωμοσυνης απο τον βοηθο για τους Γιαννακοπουλους που τον εκαναν οτι κι αν ειναι σημερα..
2
2

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Φιλε ειναι τιμη μου να το διαβαζω αυτο απο σενα που μαζι πολεμησαμε φτανοντας τα...ΤΕΣΣΕΡΑ φαουλ γι αυτη τη μερα....Αφου αξιωθηκαμε την αποχωρηση του χτιστη...αξιωθηκαμε να δουμε και την αποχωρηση των ''χαμενων λευ απ''....Μπορουμε πλεον να πεθ....sorry να φτασουμε στο πεμπτο φαουλ πληρεις ημερων!!!τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:38 pmvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 6:30 pm
![]()

5
1
4

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.