Δεν ξέρω γιατί δεν κινηθηκαμε δυναμικά για μιροτιτς αλλά έπρεπε, η κάποιον τύπου μαικ Τζέιμς. Χρειάζονται τέτοιοι παίκτες σε μια ομάδα.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντως ο κοουτς δεν θα πάρει αυτά που του έδινε ο βεζενκοφ και ο Σλούκας από ρολιστες έστω και αν είναι καλοί παίκτες. Τα έξτρα πράγματα που του έδιναν και δίνουν γενικά οι παίκτες ηγέτες τον ξελασπωναν. Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι το ξέρει και ο ίδιος.
Δεν ξέρω γιατί δεν κινηθηκαμε δυναμικά για μιροτιτς αλλά έπρεπε, η κάποιον τύπου μαικ Τζέιμς. Χρειάζονται τέτοιοι παίκτες σε μια ομάδα.
2
2

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το καλύτερο σενάριο για τον Ολυμπιακό είναι να πάρει τον Antony Gill, τον Tyler Dorsey και τον Τανουλη και να κλείσει το ροστερ του με την εξής 13αδα :
Walkup - Goss - Lountzis
Dorsey - Canaan - Larentzakis
Papanikolaou - McKissic
Gill - Peters - Tanoulis
Fall - Milutinov
Εκτός Α1 θα μένουν ο Canaan και ενας εκ των McKissic ή Peters.
Walkup - Goss - Lountzis
Papanikolaou - McKissic
Gill - Peters - Tanoulis
Fall - Milutinov
1
1

-
- Reactions: 1188
- Προειδοποιήσεις:
1
JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 5:18 am
Παντως το καλύτερο σενάριο για τον Ολυμπιακό είναι να πάρει τον Antony Gill, τον Tyler Dorsey και τον Τανουλη και να κλείσει το ροστερ του με την εξής 13αδα :
Walkup - Goss - Lountzis
Papanikolaou - McKissic
Gill - Peters - Tanoulis
Fall - Milutinov
Πρωτα απο ολα στο ροστερ σου που δεν ειναι καθολου κακο εχεις 7 ξενους αρα μονο ενας και οχι 2 μενει εκτος πρωταθληματος και αν ισχυσει το 5+7 που ακουγοταν ισως και κανενας.
Παντως το καλύτερο σενάριο για τον Ολυμπιακό
ειναι να παρει Gill ή Σεγκελια ή αναλογου βεληνεκους τεσσαρι μαζι με ντόρσει, Τανουλη και Βουκσεβιτς βγαζοντας τον Πιτερς εκτος Basket leage. Και Πικαρσι για επιπλεον λυση. Αν δεν παρεις Βουκσεβιτς περνεις Κορνελι και μενει αυτος ή Πιτερς μαζι με τον Μακκισικ εκτος
0
- j-kidd13
- Reactions: 1585
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Gill ειναι πολυ καλη περιπτωση,απλα θα πρεπεπι να αλλαξει καπως η λειτουργια της ομαδας,αφου ο Γκιλ ειναι περισσοτερο παικτης ρακετας, δεν ειναι παικτης που παιζει με το τριποντο,παροτι εχει εξαιρετικα ποσοστα στις προσπαθειες που παιρνει. Με πιθανη αποκτηση του λυνεις το θεμα στο 4 και βαζεις αλλη μια λυση,πιο αθλητικη, στο 5. Ειναι παικτης που πρεπει να λοκαρει γερα ο Ολυμπιακος.
Απο την αλλη η περιπτωση Ντορσευ μου φαινεται δυσκολη,οπως εχω ξαναπει,η Φενερ εχοντας ηδη χασει τον Σλουκα,και με τον Καλαθη να ειναι φευγατος,δεν την παιρνει να χασει και τον Ντορσευ,μετα θα μεινει μονο με Ουιλμπεκιν και Γκουντουριτς. Αν και ακουγεται οτι μπαινει γερα για τον Μανταρ,και δινει και πολλα,οποτε λογικα θα προσθεσει αλλη μια λυση στα γκαρντ,αλλα και παλι αριθμητικα,αν φυγει ο Ντορσευ,θα πρεπει να βρει και αλλον εναν τουλαχιστον.
Βεβαια οπως βγαινει απο τα ρεπορταζ,ο Ντορσευ εχει ζητησει να φυγει,οποτε θα δουμε πως θα εξελιχθει αυτη η περιπτωση. Παντως αν γινει διαθεσιμος ο Ντορσευ,αποκλειεται να μην μπει γερα και ο Παναθηναικος,αλλο που δεν θα θελει ο dpg να τους παρει εναν βασικο στοχο.
Απο την αλλη η περιπτωση Ντορσευ μου φαινεται δυσκολη,οπως εχω ξαναπει,η Φενερ εχοντας ηδη χασει τον Σλουκα,και με τον Καλαθη να ειναι φευγατος,δεν την παιρνει να χασει και τον Ντορσευ,μετα θα μεινει μονο με Ουιλμπεκιν και Γκουντουριτς. Αν και ακουγεται οτι μπαινει γερα για τον Μανταρ,και δινει και πολλα,οποτε λογικα θα προσθεσει αλλη μια λυση στα γκαρντ,αλλα και παλι αριθμητικα,αν φυγει ο Ντορσευ,θα πρεπει να βρει και αλλον εναν τουλαχιστον.
Βεβαια οπως βγαινει απο τα ρεπορταζ,ο Ντορσευ εχει ζητησει να φυγει,οποτε θα δουμε πως θα εξελιχθει αυτη η περιπτωση. Παντως αν γινει διαθεσιμος ο Ντορσευ,αποκλειεται να μην μπει γερα και ο Παναθηναικος,αλλο που δεν θα θελει ο dpg να τους παρει εναν βασικο στοχο.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το Ντόρσεϊ μια που μένει ελεύθερος και μια που τον ανακοινώνεις.Χωρις μα και μου.Ουτε παζάρια ούτε τίποτα.Ας πληρώσουν υπεραξία για το διαβατήριο και να μην ψάχνουν γωνία στο διφραγκο.Ας δείξουν πυγμή και να το κλείσουν.Γουσταρει Μπαρτζώκα και το αντίστροφο και σου λύνει χερια.
Όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε.
Εκτός αν πληρώσουν μπάι άουτ και τέλος....
Όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε.
Εκτός αν πληρώσουν μπάι άουτ και τέλος....
1
1

- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο ντορσει θα μεινει ελευθερος για εκει παει η δουλεια..αν δεν τον κλεισουμε και παει στον παο ειναι σαν να μην μας ενδιαφερει το πρωταθλημα..
εγω τον σαμανιτς τον προτιμω απο γκιλ,θα χει πεσει σε αθλητικοτητα αυτος μετα τους τραυματισμους στην μεση..εντωμεταξυ ακραιο οτι ειναι μονο 30χρονων..34 περιμενα να ειναι.
εγω τον σαμανιτς τον προτιμω απο γκιλ,θα χει πεσει σε αθλητικοτητα αυτος μετα τους τραυματισμους στην μεση..εντωμεταξυ ακραιο οτι ειναι μονο 30χρονων..34 περιμενα να ειναι.
0
-
- Reactions: 1188
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτα για ελλαδα αν ο Παναθηναικος παρει χεζονια και Παπαπετρου τοτε τον χρειαζεσαι τον σακ. Αν μεινει με παπαπετρου και παρει τον τουρκο τοτε καλυτερα να πας με οσο περισσοτερους γκαρντ μπορεις. Αν κανει το στεπ απ ο καναν να τον ξανααφησεις εξω ; Δεν ξερω; Και εμενα μου φαινεται καπως να μεινει εξω ο σακ που τον λατρευω αλλα δεν βγαινουν τα κουκια. Για να βγουν θες βουκσεβιτς και ντορσει μαζιCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 9:56 amΒρε παιδιά, πως λέτε τόσο εύκολα εκτός τον Μακισικ ;;![]()
Τεκαν δλδ . Ο παίκτης του Ολυμπιακού με το πιο φονικό ντραιβ και έχει βοηθήσει όσο λίγοι. Ρολιστας πολυτελείας, ούτε να το σκέφτομαι ότι δεν θα παίζει ο Σακιλαρος
0
- Conan1982
- Reactions: 3337
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To συμβόλαιο του Gill είναι εγγυημένο πάντως και για το 2023-2024 οπότε και δεν νομίζω να μπορούμε να το σπάσουμε με κάποιον τρόπο.
Θυμάμαι λέγαμε και πριν 1-2 χρόνια για τον Landale, τον πρότεινε πολύ και ο Basket72, ήταν βέβαια πιο πολύ πεντάρι. Τελικά υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο τώρα αξίας 32 Μ. Δεν ξέρω πως τον θυμήθηκα.
Θυμάμαι λέγαμε και πριν 1-2 χρόνια για τον Landale, τον πρότεινε πολύ και ο Basket72, ήταν βέβαια πιο πολύ πεντάρι. Τελικά υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο τώρα αξίας 32 Μ. Δεν ξέρω πως τον θυμήθηκα.
Εντάξει, λογικά θα επιτρέπονται και φέτος αλλαγές, πόσες ήταν πέρυσι 3, δεν θυμάμαι, οπότε και με 8 παίκτες να πάμε όλοι θα παίξουν κάποια στιγμή στην Α1 και βλέπουμε για τα play off μετά, με 9 τώρα ξένους το πράγμα σαφώς δυσκολεύει.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 10:29 amΚοιτα για ελλαδα αν ο Παναθηναικος παρει χεζονια και Παπαπετρου τοτε τον χρειαζεσαι τον σακ. Αν μεινει με παπαπετρου και παρει τον τουρκο τοτε καλυτερα να πας με οσο περισσοτερους γκαρντ μπορεις. Αν κανει το στεπ απ ο καναν να τον ξανααφησεις εξω ; Δεν ξερω; Και εμενα μου φαινεται καπως να μεινει εξω ο σακ που τον λατρευω αλλα δεν βγαινουν τα κουκια. Για να βγουν θες βουκσεβιτς και ντορσει μαζιCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 9:56 amΒρε παιδιά, πως λέτε τόσο εύκολα εκτός τον Μακισικ ;;![]()
Τεκαν δλδ . Ο παίκτης του Ολυμπιακού με το πιο φονικό ντραιβ και έχει βοηθήσει όσο λίγοι. Ρολιστας πολυτελείας, ούτε να το σκέφτομαι ότι δεν θα παίζει ο Σακιλαρος
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3337
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που το είδες; Γιατί βλέπω ότι το συμβόλαιο ήταν εγγυημένο.MOZZARTDR έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 12:28 amΟ Άντονι Γκιλ έμεινε ελεύθερος από τους Washington Wizards.Ειναι παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον coach Μπαρτζώκα και ο coach τον είχε πάει στην Χίμκι τότε και είχαν πολύ καλή συνεργασία.Παίζει εξαιρετικά κοντά στο καλάθι, πολύ δυνατός στα κοψίματα προς την ρακέτα και… μπορεί να δώσει λύσεις και στη θεση«5». Σε πολλά χαμηλά σχήματα στο ΝΒΑ έπαιξε στο 5, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Επίσης διαβάζω ότι για τον Πετρούσεφ που υπήρξε έντονο ενδιαφέρον (....από τα μέλη του φόρουμ

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... F%80%CE%BF
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει παππού Έλληνα και δεν τον έχουμε φέρει ακόμα; ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γίνονται οι υπερβάσεις είπαμε;!Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 12:34 amΑπό Αντονι μόνο Ντειβις κάνει για Ολυμπιακό
Που είστε ρε Αγγελόπουλοι που "κλείνατε" Γκαρνετ και Γουεμπερ , ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το αβαταρ σας 12 χρόνια τώρα . Ακόμα σας κρατούν οι απηγμενους ;;
ΤΖαμπαρι Παρκερ έλα στην ομάδα της καρδιάς σου , έχεις και παππού Έλληνα έμαθα
edit : Πέρα από την πλάκα , πιστεύω θα βρεθούν καλές περιπτώσεις από ΝΒΑ και όσον αφορά την προηγούμενη συζήτηση , εγώ σε Γ. Καλαιτζάκη δεν θα ήμουν αρνητικός , ούτε σε Χαραλαμπό , ούτε σε οποιαδήποτε μέχρι τα 24 έχει ελληνικό διαβατήριο . Θα χρειαστεί ρίσκο στους Έλληνες , κλείνεις όποιον μπορεί να κάνει στον κοουτς και ίσως σου κάτσει . Ο Πρίντεζης σου βγήκε μεγαλύτερος . Θέμα ατομικής δουλειάς είναι μετά

Συμφωνώ για τους Έλληνες, αλλά μιας και έχουμε Λούντζη/Πάπας θα προτιμούσα τον Παναγιώτη αν ήταν να πάρουμε έναν Καλαιτζακη. Τανουλη και ΒΧ και βλέπουμε στην πορεία ποιος εξελίσσεται.
Επίσης, αν είναι κάποιος από αυτούς να μην παίζει ούτε Α1 ας δωθει δανεικός κάπου να παίξει.
Εγώ ακόμα πιστεύω στον Χουγκαζ, αλλά λογικά θα φάω βρίσιμο σε αυτό

0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έγραψε ο Αντρεανι ότι μένει ελεύθερος σύντομα και κάποια ομάδα της Euroleague ρώτησε για το στάτους του και αν θα σκεφτόταν την Ευρώπη. Αστείο που μιλάγαμε χτες για αυτό και σήμερα ξαφνικά γέμισαν δημοσιεύματα που το γράφουν σαν πιθανότητα. Θα έλεγε κανείς ότι μετά τον Σλούκα δεν έχουν καμία πληροφορία και ψάχνουν να γράψουν οτιδήποτε.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 11:07 amΠου το είδες; Γιατί βλέπω ότι το συμβόλαιο ήταν εγγυημένο.MOZZARTDR έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 12:28 amΟ Άντονι Γκιλ έμεινε ελεύθερος από τους Washington Wizards.Ειναι παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον coach Μπαρτζώκα και ο coach τον είχε πάει στην Χίμκι τότε και είχαν πολύ καλή συνεργασία.Παίζει εξαιρετικά κοντά στο καλάθι, πολύ δυνατός στα κοψίματα προς την ρακέτα και… μπορεί να δώσει λύσεις και στη θεση«5». Σε πολλά χαμηλά σχήματα στο ΝΒΑ έπαιξε στο 5, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Επίσης διαβάζω ότι για τον Πετρούσεφ που υπήρξε έντονο ενδιαφέρον (....από τα μέλη του φόρουμ) κλείνει μάλλον στους Σίξερς.
https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... F%80%CE%BF
2
2

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Και έχει φοβερή παράδοση με Παναθηναϊκό. Αυτά πάντα μετράνε…Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 12, 2023 9:56 amΒρε παιδιά, πως λέτε τόσο εύκολα εκτός τον Μακισικ ;;![]()
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Σλούκας
Παπαπέτρου
Ματζούκας
Μήτογλου
Παπαγιάννης
Αντετοκουνμπο
Γουόκαπ
Λούντζης
Λαρεντζάκης
Παπανικολάου
Μέχρι στιγμής αυτοί είναι οι Έλληνες των δυο ομάδων που μπορούν να σταθούν έστω και τίμια στην Ευρωλίγκα.
Σε περίπτωση που παραμείνει το 6+6 μπορώ να πω πως μετά από κάμποσα χρόνια ο Παο αποκτά σημαντικό προβάδισμα στα εγχώρια. Όχι διότι υπερτερούν δραματικά οι δικοί του ποιοτικά, αλλά κυρίως γιατί υπερτερούν ποσοτικά… Και βάσει των έως τώρα δεδομένων τις δυο εναπομείνασες θέσεις θα τις συμπληρώσεις με δυο παίκτες που κατά πάσα πιθανότητα στους τελικούς θα είναι DNP. Άρα πας με 10άδα κι εύχεσαι να παραμείνουν όλοι υγιείς…
Tyler Dorsey. Κίνηση που σου προσθέτει επιθετική ποιότητα, προσωπική φάση και ένα ακόμα υπερπολύτιμο διαβατήριο…
Παπαπέτρου
Ματζούκας
Μήτογλου
Παπαγιάννης
Αντετοκουνμπο
Γουόκαπ
Λούντζης
Λαρεντζάκης
Παπανικολάου
Μέχρι στιγμής αυτοί είναι οι Έλληνες των δυο ομάδων που μπορούν να σταθούν έστω και τίμια στην Ευρωλίγκα.
Σε περίπτωση που παραμείνει το 6+6 μπορώ να πω πως μετά από κάμποσα χρόνια ο Παο αποκτά σημαντικό προβάδισμα στα εγχώρια. Όχι διότι υπερτερούν δραματικά οι δικοί του ποιοτικά, αλλά κυρίως γιατί υπερτερούν ποσοτικά… Και βάσει των έως τώρα δεδομένων τις δυο εναπομείνασες θέσεις θα τις συμπληρώσεις με δυο παίκτες που κατά πάσα πιθανότητα στους τελικούς θα είναι DNP. Άρα πας με 10άδα κι εύχεσαι να παραμείνουν όλοι υγιείς…
Tyler Dorsey. Κίνηση που σου προσθέτει επιθετική ποιότητα, προσωπική φάση και ένα ακόμα υπερπολύτιμο διαβατήριο…
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”